hai la drive test
![]() ![]() ![]() |
hai la drive test
tiberiu.anghel |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
@aphophis :
U bet...multumesc.. ![]() This post has been edited by andreicri: 6 Jun 2008, 09:20 |
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Am trecut ieri pe la Meridian Vest(militari) si mi-am bagat nasul in Laguna 3 pe care o aveau expusa. Intr-adevar sunt si eu de parerea ca arata mult mai bine in realitate decat in poze. Masina era dci 110 cu destule optionale: argintie, trapa, xenon+ESP, cabasse si cred ca si bluetoth. Pretul afisat pt modelul expus era vreo 23500.
Dar lucrul cel mai important pe care vroiam sa vi-l comunic este ca cica luna asta este un fel de promotie: dupa spusele consultantului de vanzari pentru masinile de pe stoc optiunile sunt gratis cu exceptia trapei(ma gandesca ca s-ar putea sa nu fie nici pachetul confort+, cel cu alcantara si reglaje multiple, care nu era pe masina respectiva si probabil ca nu l-a mentionat). Asta insemna ca masina respectiva ar fi costat pretul de catalog + pret trapa = 20900+654=21554 Pentru masinile pe stoc care nu au optionale cica se face un discount de vreo 1300 euro. Pentru masinile comandate nu exista nici o reducere, doar cele de pe stoc sunt subiectul promotiei(care fie vorba intre noi nu am vazut-o anuntata pe nicaieri)! Deci cei care aveati de gand sa va luati Laguna...puricati stocurile si vedeti daca gasiti ceva pe gustul vostru! This post has been edited by papa_mulo: 9 Jun 2008, 06:59 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Sincer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 31 March 08 ![]() |
Am avut si am condus:
- Megane II, 1.6, 16V, 110 CP; - Laguna II faza 2, 1.9 dCi. Inainte de a cumpara Laguna III, am fost la dealeri si am testat noul Ford Mondeo si o Mazda 6, ambele pe motorina. Concluziile: - Noul Ford Mondeo mi-a placut foarte mult la interior, un aspect modern, sobru, de nava cosmica. Motorul este insa mult mai zgomotos chair decat cel de la Laguna II faza 2. - Mazda 6, foarte frumoasa la exterior si la interior, cu revizii la 20.000 km. Dotarile mult mai putine, la preturi comparabile, si o oarecare aparenta de fragilitate de japoneza delicata. M-am decis asupra unei Laguna III, 2.0 dCi, 150 CP varianat Privilege cu trei optiuni: xenon, magazie de 6 CD-uri si card Renault 5 stele (cinci ani garantie). Am parcurs pana acum peste 5500 km. Tinuta la drum excelenta, consum urban de 8.1 l/100km iar cel extraurban de circa 7.5 l/100 km (pentru viteze mari, cu medii de peste 150, 170 km/h, evident consumul creste destul de mult). Am urmarit cu atentie ceea ce au promis francezii inca de la lansare: precizia directiei si reactia mecanica prompta, confortul, silentiozitatea, dinamica marita. Dupa parerea mea, nu au exagerat, masina se comporta foarte bine. 12 Jun 2008, 17:38: Scuze pentru greselile de tiparire (viteza este cauza) din mesajul anterior: - chiar in loc de chair; - comfort in loc de confort. In rest toate bune, urmaresc cu atentie si promisiunile legate de fiabilitate relativ la Laguna III. Proba timpului este de neinlocuit in acest scop. Pana acum nici un repros masinii: nu exista 'greieri', motorul este foarte silentios chiar la peste 190 km/h (mici portiuni de drumuri permit acest test, in rest atentie, pericol), centrala de aer conditionat, cu cele trei regimuri automate, este o minunatie in orice conditii, reglajele electrice ale scaunelor si geamurilor sunt foarte utile, geamurile atermice eficiente iar sistemul audio de o calitate extrema. Sincer This post has been edited by Sincer: 12 Jun 2008, 17:38 |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 dci 150 CP
20 februarie 2008/Privilege
|
|
hakkinen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 13 November 05 ![]() |
No ofense. mai usor cu sistemul audio de calitate extrema. Urca intr-un BMW cu sistem audio din gama lor medie si vezi care e diferenta. Apoi, confortul e zdravan alterat de scaune-spatar ingust, sezut scurt, pozitie de condus enervant de inalta-pt cei cu inaltime de peste 1,80 m. In rest, descrierea e aproximativ similara celei pe care as fi expus-o si eu. Toate cele bune, s-o stapanesti sanatos si fara de stres.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 Luxury Renault Laguna 2.0 dci -2007, Luxury+xenon
BMW 118-2008. |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu am peste 1,80 si nu ma deranjeaza deloc pozitia de condus din Laguna. Deci sa nu generalizam.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
hakkinen |
![]()
|
Si inca ceva. Varianta privilege are suprafata ,, utila,, a spatarului scaunelor mai lata intrucat sprijinul lateral e mai putin pronuntat .Fara sa generalizez, cred ca e mai confortabil scaunul de Privilege.Sezutul insa e la fel de scurt.
|
--------------------
Renault
Laguna
BMW 118-2008. |
|
Sincer |
![]()
|
In legatura cu sistemul audio, afirmatia 'de o calitate extrema' nu se refera, cum se presupune de regula, in principal la puterea audio. Pentru volumul interior al unei masini obisnuite, sunt suprasuficienti 100-200 W. M-am referit, pentru Laguna III cu sistem audio special ca optiune la cumparare, la:
- distributia uniforma asigurata de cele 9 difuzoare; - plaja de frecvente de redare relativ liniara in domeniul aproximativ 20 Hz - 20 kHz; - relatia automata (setabila) intre volumul audio si viteza masinii; - manevrabilitatea sistemului audio in general; - avantajele existentei magaziei cu 6 CD-uri. In rest ..... daca as avea calitatile unui profesionist in ale muzicii poate as sesiza influenta inaltimii scaunelor asupra calitatii receptiei sunetelor in masina. Nu am aceste calitati. Salutari tuturor de pe forum. Sincer |
--------------------
Renault
|
|
hakkinen |
![]()
|
Scuze,insa deja m_ai pierdut pe drum.Termenul de calitate nu poate crea confuzie ,cel putin pt mine ,intre putere si alti parametri audio. Apoi, nu scoate sistemul audio de pe Laguna 20 hz in frecventa decat daca il inlocuiesti cu altul, speed volume au cam toate masinile peste 15.000 eu , nu inteleg la ce se refera manevrabilitatea sistemului audio...si in mod evident nu exista si nici nu am creat o legatura intre consideratiile relativ la scaune cu cele privind sistemul audio. Hai noroc si la mai mare!!
|
--------------------
Renault
Laguna
BMW 118-2008. |
|
Sincer |
![]()
|
Frecventa inferioara a plajei audio normale, cea de 20 Hz este asigurata de cele mai multe sisteme cu parametri medii de calitate si corespunde pragului de senzitivitate uman obisnuit.
Sistemul de masurare pe care eu l-am folosit confirma acest lucru si in cazul celui de pe masina mea, Laguna III: Auditorium Cabasse 230W, magazie 6CD in plansa de bord, 9 difuzoare si satelit de comanda la volan. Este adevarat, lucrurile depind si de sursa audio: radio sau CD. Pentru masurarile mele, referinta a fost un CD cu inregistrare de foarte buna calitate. M-a interesat nu atat plaja de frecvente cat constanta puterii in cadrul acesteia. In ceea ce priveste manevrabilitatea, principalul aspect avut in vedere este ergonomicitatea tuturor comenzilor si reglajelor. Nu tin neaparat la parerile mele. In principiu, atat timp cat acceptam ca mai avem de invatat, inseamna ca suntem vii si 'in stare de functionare'. Cand realizam ca stim totul.... am murit de mult. In acest context, daca nu este cu suparare, care este masura unui sistem audio de calitate? Prin ce indicatori poate fi caracterizat, evaluat si cuantificat? Multumesc anticipat pentru raspuns. Sincere urari de succes si berechet! |
--------------------
Renault
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Raspunsul in frecventa, calitatea etajulului DAC
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
CT-05-DGP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 26 January 07 ![]() |
Am facut drive test cu L3 in mai 2.0 dci cutie automata....masina e mult mai silentioasa....mai luxoasa ce-i drept nu m-a multumit cutia automata ...dar mergeam cu 50 si din spate venea un avensis cu viteza l-am lasat sa ajunga in dreptul usii din spate ..cand a ajuns i-am dat blana ..mergand pe modul automat nu manual ...brusc a schimbat in inferioara si a tasnit...la revedere toyota....
Masina e o bijuterie inginereasca poate exagerez...nu prea imi place partea spate |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
1.5 dci Ex. Renault Laguna 2 1.9 dci Ex. Renault Clio Symbol 1.4 mpi
|
|
Adi-Paul |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 3 July 08 ![]() |
o sa merg si eu la drive test cu 2 litri 170 cp cutie automata
sunt chiar curios; am vazut un filmuletz cu culorile L3, acu' imi pare rau ca am luat-o neagra... apropos de sistemul audio, Cabasse are limitele lui, e bun dar nu extraordinar mai bun e Bose de pe Koleos, semnificativ mai bun as spune |
--------------------
Renault
Laguna
2008 Privilege
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 15:29 |