Tesla Motors
![]() ![]() ![]() |
Tesla Motors
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Model X This post has been edited by Squirrel: 25 Mar 2015, 14:08 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
Am vazut ieri pe dn1 in saftica o tesla gri inchis cu numere straine. Este prima vazuta pe viu si este o aparitie cu adevarat
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cat de straine erau numerele? O fi adus-o pe platforma, sau a facut 3 saptamani pe drum de exemplu, daca e din Spania?!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.677 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Am vazut si eu una in TM, cu numere rosii, anul trecut.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Inseamna ca aia e. A ajuns, intre timp, pe DN1.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
Tesla nu se importa oficial in Romania, cele de la noi sunt comandate prin alte tari si vin pe trailer, de asta apar cu numere straine. Una gri inchis s-a livrat de curand.
This post has been edited by silviu_79: 19 Apr 2015, 21:28 |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Dar odată comandată și adusă de-afară, cum o întreții? Cine-ți face reviziile și reparațiile?
Te duci cu ea în capătul celălalt al Europei o dată pe an? ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Cel mai probabil cei care si-o permit nu-si fac asa mari griji pentru asta. Oricum, nu e o masina ieftina, cu mentenanta ieftina nici daca s-ar importa aici.
Stiu ca sunt planuite vreo 2 superchargere si pe la noi, in viitorul apropiat, poate atunci va exista si retea de service. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
asta nu se lauda ca e "fara intretinere".
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Primul centru de service si dealer e in Viena.
In ro vor fi 3 superchargere pana la finalul anului viitor. Anul asta doar 1 parca. Costurile de intretinere sunt infime. Dupa cum si ei afirma ca la revizii se verifica placutele de frana, se schimba stergatoare de parbriz si se fac update-uri de software sau in caz ca e ceva recall. Momentan ptr Ro e un pic complicat, insa nu imposibil. Masina se incarca si de la prize normale, si de la prizele publice, si de la viitoarele supercharge-uri. O astfel de masina nu ai cum sa o detii daca stai la bloc ![]() Daca vrei sa iti faci un concediu prin europa....cu un pic de planificare costurile sunt 0 (zero) ptr ca exista o retea buna de superchargere care pleaca din viena. Oricum, sunt anuntate si alte imbunatatiri inclusiv pe partea de baterii, care promit cel putin dublarea autonomiei...si atunci cu 1000km autonomie.... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 20 Apr 2015, 09:55) Ba da, se laudă, dar eu nu m-aș grăbi să cred așa ceva. ![]() O fi motorul fără întreținere, dar mașina nu are numai motor. Mai are și suspensii, capete de bară, frîne, plus toată electrica și electronica de pe o mașină normală. Și toate astea sînt făcute tot de oameni și se pot strica la fel ca la o mașină normală. Plus că gropile din România nu fac nici o discriminare între o mașină electrică și una normală. Iar tamponări ușoare se produc indiferent de tipul de motor. E drept că la Tesla nu schimbi uleiul și distribuția, dar în rest ai exact aceleași probleme ca la orice altă mașină. Revizii, probleme minore apărute în garanție, ocazional un pic de tinichigerie, toate astea le ai și la Tesla, iar dacă trebuie să mergi cu ea la Viena de fiecare dată, păi îmi închipui că-ți cam vine să-ți bați copiii chiar dacă te scalzi în bani. ![]() This post has been edited by VladSoare: 20 Apr 2015, 11:20 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
OTA 6.2 - cresterea vitezei maxime și îmbunătățirea reprizei 0-96 km/h.
Bonus: Battery Pack This post has been edited by Squirrel: 20 Apr 2015, 11:24 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai si ce revizie vrei la sistemul electric? Sunt putine parti in miscare, in afara de oboseala morala, ceea ce nu e cazul inca, sau vicii de fabricatie, nu prea are ce sa apara.
|
--------------------
-
-
|
|
VladSoare |
![]()
|
Lasă partea electrică, că Tesla n-o are numai pe-aia.
Suspensie n-are? Frîne n-are? Casetă de direcție, capete de bară, etc. n-are? Alea nu trebuie verificate periodic, mai ales dacă le chinui prin gropile noastre? Iar electrica nu se strică? Doar n-o fi Tesla făcută de extratereștri. Electricele ei tot de oameni sînt făcute și se pot strica la fel ca la oricare altă mașină. This post has been edited by VladSoare: 20 Apr 2015, 11:23 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
oare cum se face itpul la asta?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
VladSoare |
![]()
|
Presupun că se face normal, că testele de frînare, amortizoare, lumini, etc. sînt aceleași.
Doar că nu se mai face testul de noxe. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
mai greu cu frana.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
VladSoare |
![]()
|
Păi de ce, că frîna oricum trebuie să respecte aceleași norme ca la oricare altă mașină.
Pui roțile pe standul cu role, le pui să se învîrtă, apeși pe pedală și măsori forța de frînare. Aparatului nu-i pasă dacă înăuntru ai conducte clasice cu lichid, sau nu știu ce state-of-the-art controller electronic super-șmecher. La ITP îi interesează doar ca forța de frînare să se încadreze în limite. Că suplimentar mai ai și frînare regenerativă, ca să-ți încarce bateria cînd ești în frînă de motor, asta nu cred că are importanță la ITP. E doar un bonus. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Squirrel |
![]()
|
Mi-a adus aminte de ruși:
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
asta o incarca prin tragere?
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Acum vor urma inventii gen ventuza cu sufa.
Mergi in spatele unui tir, apesi pe buton, te-ai conectat si mergi linistit pe autostrada moka...ba chiar te incarci pe buzunarul tiristului ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(MuciX @ 20 Apr 2015, 11:19) Pai si ce revizie vrei la sistemul electric? Sunt putine parti in miscare, in afara de oboseala morala, ceea ce nu e cazul inca, sau vicii de fabricatie, nu prea are ce sa apara. controller-ul, bateriile, doar pentru ca nu se misca, nu inseamna ca nu pot sa scape fumul negru din ele. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Squirrel |
![]()
|
Probabil prin intermediul interfețelor sau chiar de la distanță, atât timp cât sunt disponibile actualizări OTA(Over-The-Air)…
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
MuciX |
![]()
|
bucatzel, la asta m-am referit prin oboseala morala, dar cum am spus, nu e cazul inca. Plus de asta mai mult decat un I(nspect) in dreptul battery packului, o data la x kmp nu vad ce ar putea scrie in cartea de service.
Alea se repara cand crapa, nu ai ce revizie sa le faci. |
--------------------
-
-
|
|
Squirrel |
![]()
|
Revizii la Tesla.
QUOTE Under its $600 annual service and update program, Teslas technicians will inspect:
to ensure that everything's in good working order. And they'll make any running updates that Tesla has decided older Model S cars should be retrofitted with. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Șase sute de dolari pe an doar pentru o inspecție sumară, "to ensure that everything's in good working order"? ![]() Păi șase sute de dolari înseamnă cam cît vreo trei revizii anuale la o mașină normală. La Ford reviziile anuale sînt vreo cinci-șase sute de lei, incluzînd schimbul de ulei și filtru pe care Tesla se mîndește că nu-l are. ![]() This post has been edited by VladSoare: 24 Apr 2015, 13:00 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
da da ejti tru.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 21:28 |