Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
buzasparta |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.270 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Azi am facut vreo 350 km cu treaba, prin tara. Am mers numai pe drumuri nationale, dar asta nu a insemnat ca a fost o mare fericire...de cateva ori a trebuit sa merg pe camp ca pe drum nu se putea Asta se intampla pe undeva prin jud Giurgiu pe un drum national facut zob. Sunt foarte multe localitati in provincie, prin zona de sud, lasate in voia sortii de statul roman, efectiv abandonate din toate punctele de vedere. Am vazut insa niste primarii vopsite intr-o culoare vie
![]() Lasand asta la o parte, in cei 350 km am intalnit asa: -unul care isi rasturnase nisipul pt casoaia ce urma sa o faca in sosea; -un tractor cu un utilaj dupa el, din ala cu discuri care ocupa aproape toata latimea drumului peste care era sa dau intr-o curba...noroc ca am avut in dreapta in zona aia, un metru latime de acostament; -unul cu o duba care a parcat in curba de nu puteai depasi decat la risc; -un tractor fara lumini si fara nimic reflectorizant pe el; -o duba fara lumini pe spate; -doi dobitoci cu scutere care incercau senzatii tari traversand soseaua dintr-o parte in alta taind calea masinilor. In afara de astia am mai intalnit o gramada de dobitoci cu farurile reglate aiurea si cu becuri cu multi wati peste ce scrie la carte. A...dimineata cand am plecat am intalnit pe o straduta ingusta un mare bou...unul care a claxonat foarte nervos o fata care era in fata lui pt ca a indraznit sa parcheze incetinindu-l pe el pret de cateva secunde. Adica ea ar fi trebuit sa isi continue drumul si sa nu opreasca unde avea treaba ca sa nu il incetineasca pe marele bou. Nu pot intelege ce gandesc unii....fata semnalizase, a parcat destul de repede.... ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
referitor la cei cu farurile aiurea, ma dispera!
Incompetenti complexati de faptul ca vezi doamne nu au xenon pe masina si trebuie ei neaparat sa isi puna ceva, ca altfel raman de rasul lumii, chiar daca farurile respective nu au utilitate practica. Sau poate au daca s-ar obosi macar pentru o clipa sa le regleze.... si cu motociclistii nu am nimic, decat atunci cand isi tureaza motoarele in toiul noptii intre blocuri sa faca ei pe grozavii cand oamenii dorm... le urez combustie spontana la motor! This post has been edited by crazybogdan: 30 Apr 2010, 01:23 |
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
-
2005 pe viitor BMW Z8...sper
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce este un biciclist care iti apare din dreapta pe trecerea de pietoni? Participant la trafic sau pieton?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.270 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
sa intelegem ca ai patit-o?
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 30 Apr 2010, 07:27) Ce este un biciclist care iti apare din dreapta pe trecerea de pietoni? Participant la trafic sau pieton? ![]() daca apare pe bicicleta este taran...daca merge pe langa bicicleta este pieton si trebuie sa acorzi prioritate...trecerea de pietoni nu este pista pt biciclisti.... era sa l spulber pe unu la o trecere de pietoni...m-am uitat, nici pic de pieton...si dintr o data frateee zbanggg..cu viteza luminii, pur si simplu a sarit (nu stiu de unde) pe trecere...Si eu am mers cu bicla prin buc...si mi se pare normal sa merg pe langa ea..atunci cand traversez.... This post has been edited by M i h a i: 30 Apr 2010, 07:47 |
--------------------
------
------
------
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu pe bune acum... bine ca am fost paranoic si am anticipat ca boul ala biciclist care era pe banda 1 la vreo 3-4 metri mai in fata, ar fi fost posibil sa faca stanga pe trecere... (ceea ce a si facut) ca altfel postam la ACCIDENTE.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Atata vreme cat e pe sa e biciclist.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
biciclistul e participant la trafic, pieton este numai cand se deplaseaza pe langa bicicleta.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.136 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Faza nasoala... de cca 2 saptamani pe o straduta din spatele blocului statea un cls 500 impecabil, ca-n tipla. Azi dimineata cand trec pe langa el, ce sa vad, ce sa vad ?!?.... era frate pe butuci !!!!!... fara roti!!!!!!!
Vai de capul meu. Nu are rost sa mentionez ca avea niste jante si cauciucuri, mama mama... Modelul este ca cel din poza doar ca e pe neagru. Mercedes_CLS_Class.jpg ( Size: 87.62k ) Number of downloads: 694 Nu am putut sa-i fac poza pentru ca eram la volan si in spate mai aveam o masina, strada fiind foarte ingusta. This post has been edited by Avani: 30 Apr 2010, 07:56 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Poate le-a dat jos posesorul ca sa schimbe gumele de iarna cu cele de vara
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
de asta masinile cu valoare aproximativa 100.000 euro nu ar trebui parcate pe strada... ai nevoie de garaj, curte, parcare pazita, etc.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.136 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Nici acum nu-mi vine sa cred.... trebuia sa fac o poza... face cat o mie de cuvinte.
Chiar ca traim intr-o tara de toata jena... |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
are casco sigur...probabil ca acum are jante+gume noi noute...
|
--------------------
------
------
------
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Faza de tot rasul Nr 1:
Plec ieri de la serviciu, cam vitezana pe traseu, ajung la spalatorie sa-i fac un exterior lu' donsoara. Bag masina pe rampa. O spala si cand sa o scoata la sters, ma trazneste un gand: "Portofelul! Cred ca l-am uitat la munca". M-am uitat prin masina, in geanta nimic... I-am zis patronului ca e posibil sa -am portofelul. Zice : " E, asta era problema? lasa ca mi-i dati dumneavoastra si peste doua saptamani " . (lucky me: sunt client fidel) Ma bufnea si rasul. Apoi alta devenise problema: Actele mele- zero... Eram aproape pe rosu cu rezervorul si in dimineata asta trebuia sa alimentez.. ![]() Am plecat acasa, am multumit pentru servicii si am sa trec sa le si platesc. Cat despre acte, am avut noroc, nu am avut nevoie de ele, iar pentru alimentare, am ales varianta "Intreaba Publicul" si mi-a dat mama ![]() Faza de tot rasul nr 2: La spalatorie fiind, un alt domn cu masina la spalat, aude povestea mea. Vine cu o completare: " Aaa.. doamna, sa vedeti ce-am patit eu. Ajung in benzinarie, fac plinul, merg sa platesc. Bag mana in buzunar, nu aveam portofelul. Mi-am dat seama ca era in haina cealalta. Merg la masina, stiam ca am cardul in masina. In masina nimic. Cardul era in cealalta masina. Ce dracu sa fac. Le-am zis alora ca le las acte tot ce e nevoie, merg iau bani si revin sa platesc. Dar ma cunosteau oamenii de la benzinarie si au zis sa merg linistit, ma asteapta cu banii" . |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Flamingo |
![]()
|
O faza de toata jena am patit acum 2 ani la o benzinarie din tara.
Stiam ca am pe card niste bani, asa ca nu mi-am facut griji si am dat sa platesc cu el. Cand colo nu functiona conexiunea sau ceva in genul asta. Astept vreo 5 minute cica sa se remedieze. Aparatul nu si nu... Tot dadea eroare de conexiune din diverse motive. Cand in sfarsit s-a conectat la server dupa vreo 20 minute care mi s-au parut ore, timp in care am injurat desigur de toti dumnezeii atat banca cat si angajata benzinariei, supriza... NEMA BANI!!!! ![]() Norocul meu era ca mai aveam un card (dar de firma) si am platit cu ala, altfel se intorcea totul impotriva mea. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
M i h a i |
![]()
|
a fi preot....o meserie superba..banoasa.....toata tara este plina de '''credinciosi''......banu vine la sigur...bravo lor frate...daca nu am stiut ce meserie sa aleg
http://www.acasatv.ro/emisiuni/robertino-o...euro-video.html This post has been edited by M i h a i: 30 Apr 2010, 10:43 |
--------------------
------
------
------
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
@Flamingo cred ca pietonii se cheama tot participanti la trafic ca si biciclistii
![]() |
--------------------
**
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
stiti faza cu popa cu maserati?eh era "castigat" de copos..
Anul trecut, patronul formatiei de langa Podul Grant a dat lovitura si s-a procopsit cu Maserati Quattroporte, pe care nu a platit niciun euro. Cum a fost posibil? Copos, prin societatea ANA Holding, a participat la o tombola organizata de Coca Cola, alaturi de toti distribuitorii bauturii racoritoare. In urma tragerii la sorti, Copos a devenit fericitul castigator al unui Maserati cu un pret de piata de 120.000 de euro. cred ca daca il ia cineva pe cocos la puricat iese cel mai norocos om din tara..de cate ori a castigat la loto..acu bietii distribuitori de cola cred ca au innebunit..sa alergi sa vinzi si sa ia cocos maseratiul..numa' la noi !! si mai ziceati de aia din tulcea.. ![]() deci cred ca m-am incadrat, cocos castiga un maserati si popa il cumpara de la un tert cu de 2 ori pretul cu cat l-ar fi luat direct de cocos ![]() ![]() This post has been edited by hitman1234: 30 Apr 2010, 15:36 |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Flamingo |
![]()
|
Am un preot in bloc ce pastoreste colea, prin judetul Giurgiu insa omul are foar mult bun simt. La parohie unde-l vad taranii merge cu Loganul, iar prin Bucuresti, unde nu-l vad enoriasii, merge cu BMW-ul (ceva model nou).
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
@Yochanna : din pacate nu esti singura. Pentru vinerea asta eu sunt campionul ![]() http://www.reno.ro/Acte-pierdute-t180518.html |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Avani @ 30 Apr 2010, 08:55) Faza nasoala... de cca 2 saptamani pe o straduta din spatele blocului statea un cls 500 impecabil, ca-n tipla. Azi dimineata cand trec pe langa el, ce sa vad, ce sa vad ?!?.... era frate pe butuci !!!!!... fara roti!!!!!!! Vai de capul meu. Nu are rost sa mentionez ca avea niste jante si cauciucuri, mama mama... Modelul este ca cel din poza doar ca e pe neagru. Mercedes_CLS_Class.jpg ( Size: 87.62k ) Number of downloads: 694 Nu am putut sa-i fac poza pentru ca eram la volan si in spate mai aveam o masina, strada fiind foarte ingusta. La un C-class pe care l-a avut tata anul trecut au furat jantele si l-au lasat pe discuri....deci anul acesta avem imbunatatiri cu butucii |
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
-
2005 pe viitor BMW Z8...sper
|
|
Flamingo |
![]()
|
De pe mail...
Să facem următorul calcul (de dragul demonstrației, vom presupune că trăim într-o lume în care nu există inflație și în care prețurile, salariile și taxele sunt înghețate la nivelul de acum). Gigel e un tânăr care tocmai se angajează. Ca orice tânăr, salariul lui net de încadrare nu e nici prea prea, nici foarte foarte: să presupunem că e de 1100 de lei. Gigel are 23 de ani. Întrucât e criză și criza va dura - să presupunem! - multă vreme de acum încolo, hai să zicem că în 2015 leafa lui Gigel va fi tot de 1100 de lei. Ia să vedem însă câți bani plătește Gigel CAS-ul timp de 5 ani (adică 60 de luni) la o leafă mizeră de 1100 de lei. Păi la valorile actuale va plăti 491 de lei x 60 de luni, 29.460 lei. Ei, aici e buba. Gigel are numai 28 de ani și deja a plătit în contul statului toată suma pe care statul i-ar returna-o în cazul în care ar ieși la pensie la 65 de ani și ar mai trăi încă 3-4 ani, cât e speranța de viață a bărbaților din România. Cum așa? Păi să facem un mic calcul. Dacă nu mă înșel pensia medie din România e undeva pe la 750 de lei. Din contribuțiile date statului până la 28 de ani, Gigel ar putea primi (presupunând că timp de 37 de ani banii săi vor sta undeva într-o valiză, nu într-un cont care îi va multiplica măcar prin dobândă) o pensie medie timp de 29.460 lei /750, 39,28 de luni . Adică peste 3 ani. Păi e numai bine, tanda pe manda: iese la pensie la 65 de ani, mai trăiește 3 ani și la 68, după cum zic statisticile, moare! Totuși, nimeni nu îi explică lui Gigel, și nici nouă, ce se întâmplă cu CAS-ul pe care Gigel îl plătește între 28 și 65 de ani, adică timp de 37 de ani . Adică 444 de luni. Presupunând că Gigel va rămâne toată viața un tâmpit căruia nu i se va mări niciodată salariul, asta ar însemna că timp de 444 de luni va vărsa în buzunarul statului încă 444 x 491 lei, 218.004 lei . Destul de mult, dacă e să mă întrebați pe mine. Și dacă Gigel, totuși, e un ins dezghețat, leafa i se va mări și cotizația la stat va fi pe măsură. Unde se duc banii ăștia? Ce se întâmplă cu ei? Cum e posibil ca după numai 5 ani de muncă, fără un salariu deosebit, orice tânăr să-și fi acoperit deja pensia medie pe care ar putea-o primi la bătrânețe, înainte să moară? De fapt, ce găuri acoperă munca de o viață a lui Gigel? Și de ce trebuie Gigel să muncească 37 de ani pentru ca banii lui să se ducă în altă parte decât în propria bunăstare de după pensionare? Și cât credeți că mai poate rezista un sistem în care 5 ani muncești pentru tine și 37 de ani pentru o cauză neștiută de nimeni, în afară de politicieni? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
luck33ro |
![]()
|
Mergand pe exemplul tau: CASul se plateste la salariul brut. Asta inseamna ca ptr. 1150 net, brutul ar fi cam 1650 RON.
Contributia CAS ar fi de 20,8% (din partea angajatorului) si 10,5% (angajatul) = total de 31,3% din brut. Lunar se retin peste 500 RON in contul CAS! Problema e ca sunt mai multi pensionari decat angajati(5,5 milioane raportat la doar aprox. 5milioane de angajati privati) , iar la acestia se adauga alte sute de mii de de asistati sociali care nu contribuie la sistem ci doar papa. Daca iei in calcul si hoarda bugetarilor in romanika (cam 1,4 milioane), o sa ajungi la concluzia ca banii aia nu ajung nici pe o masea ![]() De aici apar si restul de taxe si impozite care trebuie retinute si care acum nu mai ajung sa sustina intreg sistemul. 207-50818-capital_07.jpg Un articol interesant aici. Pe scurt suntem in rahat si nu cred ca Gigel din exemplul tau mai apuca sa ia vreun ban la pensie ![]() 2 May 2010, 09:42: Apropos de furtul BMWelelor de la bulgari. Personal ma bucur ca si-au luat-o pe spinare ![]() Banuiesc si eu ca imbuibatii au facut o manarie acolo ![]() This post has been edited by luck33ro: 2 May 2010, 09:42 |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Problema vine si din cauza natalitatii scazute, pensionarilor anticipate. Sigur ca aia pensionati ar fi ingrosat randurile somerilor in mare parte dar...Mai sunt cele 2 milioane de 'spanioli" si "italieni" care nu contribuie la sistem. Din tabelul ala reiese ca e o poveste chestia cu sistemul bugetar supradimensionat. Vad ca la mai toate categoriile avem mai putini angajati decat altii. Eu nu cred ca nu ar fi o asa mare problema daca nu ar fi fost sifonate sume imense catre clientela politica.....chestie valabila in toate regimurile nu numai in prezent.
De la niste italieni veritabili am auzit vorba asta: "pamantul pe care il aveti e aur curat" Asa si este insa noi importam 70% din papica. De ce? Politica cu efecte dezastruoase....inexistenta protectiei pietei interne, sufocarea pietei cu produse ieftine de slaba calitate pline de rahaturi, controlul de tip mafiot al pietelor din orase unde aia care vand numai tarani nu sunt. Taranii au fost improprietariti cu terenurile cele mai rele, cele mai bune ramanand la ias-uri pe care ulterior au pus mana noii feudali la care lucreaza acum cei care nu au plecat in Spania. Aia nu au plecat aiurea sau de bine ci pt ca nu aveau alternativa. Imi aduc aminte cum se dadeau hotararile de guvern in fiecare an si castigau numai exportatorii si importatorii, taranii ramanand cu buza umflata fara nici un profit. Normal ca tinerii si-au luat lumea in cap si pamanturile au ramas parloaga. S-ar fi putut dezvolta afaceri in domeniul asta agricol-alimentar...da' afaceri nu asa, doar de subzistenta cum e acum. Impozitele alea platite statului roman ajungeau si pt pensionari. Las' ca e mai bine sa plateasca romanasii impozite in Italia. Tin minte cand eram cu niste frantuji la un proiect si mancau rosii din piata...pe vremea cand se mai gaseau rosii din alea adevarate. Ziceau ca asa ceva nu au mancat in viata lor si ca nu stiau ca asa trebuie sa fie o rosie. Au luat in Franta samanta de rosii, ardei gogosari ![]() Pe la Draghici in Arges au venit niste olandezi si fac lactate si branzeturi de capra pt vest. Afacerea merge de minune. Ar fi putut sa faca si romanii asa ceva dar cine sa ii ajute sa-si gaseasca piata de desfacere? Lasand la o parte mentalitatea, e normal ca singuri, de la 0 si cu atatea piedici de care am amintit mai sus, putini au reusit sa faca ceva...restul culeg capsuni la altii sau ii sterg la fund. Asta e..tara asta are un potential urias...daca se ducea o politica un pic mai responsabila tineam cu hrana bio si alte minuni la moda o juma' de Europa. Si asta e numai un exemplu dintr-o suma de alte posibilitati. This post has been edited by Dan73: 2 May 2010, 15:19 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
http://videonews.ro/action/viewvideo/45324...-spre-statiuni/
Plecarea de 1 mai, urmariti distantele dintre masini si cat de haotic se circula, "ca intro zi obisnuita de trafic bucurestean", doar ca viteza de deplasare este de la 90 km/h in sus. This post has been edited by Mutzunache: 3 May 2010, 01:01 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
filmarea super tare
![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 12:34 |