Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Dan73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar cine e Robitza ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
e o istorie intreaga cu robytza
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
A avut zeci de masini printre care si bmw 780... nou nout rodat din fabrica...
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Dan73 |
![]()
|
Mai era unul cu avantime. Ala cine era?
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
rtBK |
![]()
|
unul a fost robytza si altu a fost un samsar
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Era omul inca in stare de soc!
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
si mama a tinut un borcan mare cu muraturi afara pe pervaz iarna ca in beci la noi nu tin. a ramas surprinsa cand a vazut ca a disparut. chiar am intrebat-o, la ce se astepta? si mie mi-a disparut bicicleta de pe hol si era legata de balustrada, daramite sa vina cineva doar sa ridice ceva...
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Dan73 |
![]()
|
Ca mateiu alias robitza a deschis subiectul e alta treaba, nici nu prea stiam eu ce hram poarta
![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Citeam ieri pe forumul Opel Calibra o semnatura "interesanta"...
QUOTE Ai un loc de parcare personalizat? Dormi linistit, ti-l ocup eu! "Băeții" astia cu masini germane nu lasa figurile de-o parte nici pe forumurile lor. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
probabil se refera la cele neplatite si marcate colorat sau cu placute cum e plin pe la mine pe aici.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Flamingo |
![]()
|
Nu conteaza. Cei care si le "personalizeaza", n-o fac aiurea... ci au la baza un contract cu primaria. Ah, ca isi pun ei briz-brizuri sau alte minunatii dar de unde reiese ca e locul platit de ei, si nu pun o placuta clasica precum fac altii, e alta poveste, e nebunia / damblaua lor... dar nu vii tu si parchezi intentionat si cu buna stiinta doar ca sa le faci alora in ciuda.
Nu degeaba m-am sesizat, dar cam 75% din cei care parcheaza pe locul meu au masini nemtesti, de regula cazaturi aduse din Bulgaria... si nu suporta sa te iei macar o secunda ca au parcat aiurea... Chiar daca le vorbesti politicos, tot iti arunca o privire d-aia in sictir pun placa celebra cu "ce vrei bah? n-am stat decat 3 minute!" a se citi 3 ore. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
eu ma refer la locuri de parcare nemarcate adp, multe pe jumatate de trotuar. alea care sunt date de primarie au placuta si se vede clar. locurile de la adp au doar liniile albe si un indice, deci mare personalizare nu este.
pe locul meu tot parca un taran cu audi a6 (TR 15 USA) si imi zicea mie ca nu e locul meu ca vezi domne e locul celor din blocul de vizavi si am luat noi abuziv locurile alea. Pana am chemat politia si nu l-am mai vazut. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
Dan73 |
![]()
|
Eu am chemat acum un an politia si s-a cam dus vestea...nu prea mai lasa nimeni masina pe locul ala
![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 22 Apr 2010, 09:57 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Camionagiul a fost condamnat, ieri, la 3 ani de pușcărie cu suspendare, iar timp de 11 ani, nu va mai avea voie să conducă vreun vehicul. De asemenea, Radu Radu a fost obligat să le plătească victimelor 280.000 de euro daune materiale și morale - 50.000 de euro pentru supraviețuitoarea Valentina Ursică, 100.000 de euro pentru Ion Ursică - tatăl Monicăi și al Valentinei - și 130.000 de euro pentru Ecaterina Stanciu, mama lui Ionuț Ilie.
Cum sa spui ca e de toata jena? Crezi ca ajuta pe cineva daca facea idiotul puscarie? Are 11 ani fara permis. Mai concret a ramas fara paine... Si asa cum a ramas fara paine are de platit de o sa il doara curu pentru ca e prost. La puscarie nu rezolva nimic, mai exact nu avea posibilitatea sa dea sumele precizate mai sus. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Flamingo |
![]()
|
Corect, dar si daca e in libertate de unde crezi ca poate ala rost de 280.000 euro? Pun pariu ca asta ori se sinucide ori fuge din tara.
Stiu de un sofer de TIR roman, care a luat amenda in Ungaria 30.000 euro pentru ca nu a respectat diagrama. Seful lui nu a putut sa-l ajute, familia nici atat... si drept urmare s-a sinucis. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
Dar desteptii care au construit pasarela aia care a cazut ca stacheta de la sarituri nu au fost trasi la raspundere. Stiu ca a fost o discutie legata de asta atunci dar a ramas in aer.
This post has been edited by Dan73: 22 Apr 2010, 18:51 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
R-NOS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 23 December 05 ![]() |
Pasarela aia nu avea cum sa reziste unui asemenea impact.
|
--------------------
renău
laguna d'aia inițială... :P
2007 butelcă de 2 litri dizăl si 150 ponei nărăvași
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
eu nu l am inteles pe ratacitul ala de pe pasarela:statea si se uita ca vitelu'la camion cum vine sa l faca una cu pamantu'...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
nu poti sa stii niciodata ce reactie ai in fata unei situatii limita...
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
corect,dar reactia aia a facut diferenta intre viata si moarte!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
@gotty: Nici nu l-am vazut pana n-ai zis tu mai devreme. Amaratul...
|
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
Fratzica |
![]()
|
filmuletul de mai sus eu l-am pus din greseala de pe calculatorul fratelui meu, uitandu-ma sa ma loghez. Se vede clar in imagini ca structura era mai solida decat cea a pasarelei de la noi. Nu avea cum sa reziste unei asemenea forte aplicate pe o arie atat de restransa.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Fratzica |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca bancul ala cu ardelenii care taiau un obuz cu fierastraul e inspirat din fapte reale...
|
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 11:01 |