Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Ieri cand se intorcea prietena spre bucuresti pe autostrada... fiind pe a 2-a banda a vazut 2 luminite albe in fata ochilor... preventiv s-a mutat pe prima banda si nu a durat prea mult pana a trecut o masina de nici nu a apucat sa recunoasca modelul. A sunat la politie si cica " stim, nu v-ati intalnit cu o patrula de politie? ".
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
GeoSoft |
![]()
|
![]() Nepotu` Group: Members Posts: 130 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti\Buzau ![]() |
Astfel de specimene ar trebui impuscate pe loc.
|
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback
2005
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Legat de povestea lui Rtbk... eu inteleg perfect situatia deoarece am trecut pintr-una oarecum similara.
Veneam dinspre Mina Minovici / Spitalul Sf Ioan si ma indreptam catre Targul Vitan. Era noapte. Undeva in dreptul targului de masini, pesemne ca a iesit de acolo, se apropia de mine un "OZN", ca altfel nu am cum sa-i spun... acelei masini de teren, semipapuc. Pe langa farurile cu xenon, mai avea in functiune proiectoarele, vreo 4 la numar si inca vreo 4, dar sus, deasupra plafonului pe acea bara, stiti voi... ![]() De la departare nu intelegeai nimic ci vedeai o lumina puternica ce se apropia de tine. Norocul meu este ca acel drum are 2 benzi. M-am bagat repede pe banda 1 ca se eliberase intre timp ca altfel nu stiu ce se intampla. Senzatia este foarte nasoala si daca nu treci prin ea, nu intelegi mare lucru din povestirile de pe forum. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
rtbk...pe ce banda a trecut masina?
|
--------------------
------
------
------
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Eu ma intreb de ce draq mai exista banda de urgenta?
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
ca sa faci un pipi de pe ea cocalarii cu bmw. am vazut o gramada ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Dan73 |
![]()
|
Poate am inteles gresit ca era chiar o masina de politie aia care venea pe contrasens. Sau nu?
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adi_ar @ 26 Apr 2010, 07:27) Mda, numai ca era, de fapt, ca in bancul cu Ivan si bicicleta, nu era fierastrau ci aparat de sudura si nu era in Ardeal ci pe alte meleaguri! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Si aia aveau unu' singur?
![]() ![]() Gluma, negluma, am sa va povestesc ceva: in copilarie (aveam cam 10-11 ani) am gasit un proiectil cam cat o sticla de 1l intr-un parau din padure. Dupa ce am tras cu prastia in el de vreo 10 ori, am aruncat bolovani si nu se spargea, i-am oferit 1 leu unuia (era LEU adevarat pe vremea aia) sa aduca "sticla" aia afara. Cand mi-a spus ca-i prea grea am crezut ca face figuri si i-am trantit un "Nu te kka pe tine ca nu-ti dau nimic si te si bat!" ![]() In fine, a scos el "sticla", ne-am dumirit oarecum ce-i cu ea, am ascuns-o si am dat fuga sa anuntam seful de post. Asta vine, se apropie la vreo 20 m si zice: Nu siti voi ceva fantana parasita? Ingropati-l cat mai adanc in nisipul de la parau si nu spuneti nimanui! Am ingropat noi proiectilul da' nu prea adanc si ne laudam cu el, evident, de cate ori aveam ocazia, aratandu-l celor mai curajosi. Asta pana intr-o zi cand proiectilul a disparut! Dupa ce i-am dat o batuta "partenerului" (dar i-am lasat leul ![]() ![]() Deci bancurile au si cate un sambure de adevar, uneori! PS Si asta se intampla intr-un sat din Banat, nu in Ardeal! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mihai: pe a 2-a pe sensul normal de mers
dan73: nu cred ca era masina de politie... trebuia sa se intersecteze cu ea la un moment dat.. oricum daca nu a aparut nimic la stiri, a fost cu happy end. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
adi_ar |
![]()
|
Ma scuzati, domnu!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(Tamango @ 26 Apr 2010, 12:40) las ca sunt cocalari si cu megane...am vazut sambata unul parcat pe banda de urgenta(A2)..el era la 3-4 m langa masina..in slip..cu ochelari de soare...facea plaja...sa mai zic ca anul trecut am vazut altul pe A1...parcat pe banda de urgenta...el era la 10 m facea un gratar cu familia...asa ca... QUOTE(rtBK @ 26 Apr 2010, 14:27) o faza lunga mergea ...asa de proba.... This post has been edited by M i h a i: 26 Apr 2010, 14:05 |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
M i h a i |
![]()
|
da..am vazut si eu azi dim la stiri..penibil..si totul pentru ca nu avem legi....sunt pe video oamenii care dau cu borduri/pietre/scaune..in jandarmi...simplu frate...pe baza probelor video ar trebui castrati...sa vezi ce liniste se face...nu avem legi...ori ..avem legi dar degeaba...daca domnu magistrat inchide ochii..
This post has been edited by M i h a i: 26 Apr 2010, 14:24 |
--------------------
------
------
------
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
nu vezi cum idiotii astia il injura pe ala care vrea sa bage frica-n ei pe stadioane? Da, sefii de galerie sa se uite la sectie la meci!! Daca seful de galerie se jura pe rosu si pe verde ca nu face nimic la meci voi il credeti? Astia nu sunt suporteri, sunt niste ratati fara viata...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
M i h a i |
![]()
|
Radu...sunt unii care se duc special pentru bataie la meci...si nu numai...pentru distrugere..etc...eu nu sunt adeptul treburilor facute ''cu frumosul'' ...direct bulane pe spate..lesin...stropit cu apa..reluarea procedeului...la sfarsit castrare...si gata..bineee..drepturile omului..porcarii.....
Chiar nu poti sa te duci cu familia pe stadion..sa vezi ceva frumos...un sport......se gasesc cativa (cu dosar penal la activ) sa faca scandal....daca nu se triaza oamenii.. |
--------------------
------
------
------
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
si dupa toate astea, intram noi la bulau, ca le vrem raul ratatilor...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
ciprianaldeabv |
![]()
|
![]() halogen chior de fabrica....fara xenon...RAR Group: Members Posts: 455 Joined: 30 December 07 From: Cetatea Brasovului ![]() |
referitor la ceea ce ati scris, cunoscutii stiu unde lucrez...nu intru in detaliu....ideea e urmatoarea, fortele de ordine chiar isi fac treaba, fac actele premergatoare le dau mai departe, si culmea...da, marea problema e in justitie, cand te trezesti ca respectivii au un dosar beton pe baza caruia ar sta undeva la "umbra", insa se gaseste un om cu idei sa nu zic altfel, care da verdictul, "neinceperea urmaririi penale" sau i da pedeapsa cu suspendare, asta dupa ce a spart capul vreunui jandarm sau politist sau chiar unui alt om care doar vroia sa urmareasca evenimentul sportiv, vezi cazul jandarmului de la Cluj, capul spart si distrus pe viata, iar agresorul si acum se bucura pe undeva prin libertate, multumita "clementei" sau mai bine zis dementei justitiei de la noi...si DA nu avem legi care sa apere fortele de ordine, iar atunci cand se intervine brusc exista drepturile omului, dar va intreb eu, pe baietii care iau caramizi si bate in cap, incercand sa faca liniste in strada, cine ii apara???
![]() This post has been edited by ciprianaldeabv: 26 Apr 2010, 18:03 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 106 cp manager extreme
- BV-10-CDA
sedan
|
|
Dan73 |
![]()
|
Apropo de suporteri:
...acum nu ca aia sunt niste demoazele de pension dar macar atucni cand e vorba de sustinut echipa o fac cu adevarat...astia ai nostri nici imnul nu-l stiu. |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Cautand ceva pe siteul SELGROS, am dat pste pagina asta unde se poate vedea o poza din natura. Am stat si m-am gandit de unde cunosc eu peisajul si mi-am adus aminte aproape instant. Apoi am citit inca o data textul...
Clipboard01.jpg ( Size: 65.03k ) Number of downloads: 343 Împreună pentru un mediu mai sănătos! Pentru prima dată de la deschiderea magazinului SELGROS din Suceava, în luna februarie a anului trecut, acest magazin participă la șirul evenimentelor benefice mediului, organizate de către toate magazinele Selgros din România în anul 2008. Evenimentele fac parte din programul de responsabilitate socială (CSR – Corporate Social Responsability), desfășurat cu mare succes și cu numeroși participanți încă din anul 2004 în România. Magazinul Selgros din Suceava a ales promovarea valorilor companiei prin organizarea unei acțiuni intitulate Originalul, sau ma rog, insula pozata din alt unghi de mine, o aveti mai jos... P1050918.jpg ( Size: 27.67k ) Number of downloads: 360 Acum stau si ma gandesc, ce legatura o avea insulita de langa Thasos (Grecia) cu Selgrosul si cu Suceava. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.270 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@ciprian sa intelegem ca lucrezi la politie daca se fac dosare si apoi lumea scapa.nup da procurorul.
@Mihai esti in asentimentul meu cu bataia.Posibil sa am o imaginatie destul de bogata in acest domeniu. ce nu inteleg eu de ce le face atata reclama ca se bat? cam astea sunt stirile din fotbal pe la un derby.ca o completare: unii politisti sunt timprati si nu fac uz de forta desi ar trebui sa faca - nu mai spun de tras cu arma desi la reconstituiri unii ar putea incerca sa evadeze....- pentru ca apoi scriu tomuri de hartie pe la parchet, pentru ca asa cum am mai spus in alte postari, in tara asta hotul este aparat nu victima. |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
ciprianaldeabv |
![]()
|
![]() halogen chior de fabrica....fara xenon...RAR Group: Members Posts: 455 Joined: 30 December 07 From: Cetatea Brasovului ![]() |
ai cam gresit, nu lucrez in Politie, in ministerul respectiv da, insa nu sunt politist.....si da, sa stii ca am dreptate , nu iau apararea nici politistilor , nici jandarmilor, insa cei care iau in baza, sau la misto munca noastra, sunt cei care dau hotararile alea de iti vine sa iti iei campii, cum ca cica nu reprezinta pericol social, ca eu inebunesc cand aud ca mai scapa inca unul.....
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 106 cp manager extreme
- BV-10-CDA
sedan
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.270 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
eu vad zilnic exemple de genul asta.ca nu prezinta pericol social.daca lucrezi la mira dar nu esti politist atunci esti "salariat civil" ?
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
corect cred ca e m.a.i. nu m.i.r.a. ... sau nu?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
buzasparta |
![]()
|
la viteza cu, care se schimba denumirile in tara asta nu mai esti sigur de nimic.mai.eram ramas mai pe vechi.momentan e mai.azi.maine cine stie...
This post has been edited by buzasparta: 26 Apr 2010, 22:48 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
Flamingo |
![]()
|
Dar pana la urma ce se intampla? Nu mai e loc in puscarii?
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Avem o tara minunata. In 1907 pe meleagurile mioritice fugaream boierii sa le luam pamanturile si altii... faceau prima masina. Cu cat suntem in urma lor?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 09:13 |