Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
De casco nu a auzit nimeni.?...mi se rupe de masina..sa o fure...cand nu ai casco si iti este teama ca o sa ramai fara maisna mai bine stai acasa...ai masina de zeci de mii de euro dar casco nu faci...cand ai un X6..un A5...etc..masini scumpe...cat de nebun sa fii sa crezi ca hotii nu aleg masina ta...astea sunt masinile care se fura...iar in masina nu se lasa nimic..totul curat..
This post has been edited by M i h a i: 3 May 2010, 09:56 |
--------------------
------
------
------
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
teoria conspiratie:pai daca tanti nuti facea d'astea alegea si ea unii mai spalatei,nu tocmai primarul din clejani care i mai negru ca noaptea....
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Mie de toata jena mi s-a parut tot circul cu "mininvacanta" de 1 mai care de fapt a fost un week-end normal. Mi se pare de toata jena si sa te plangi ca ai facut 7 ore pana la sinaia sau la mamaia cand stiai ce te asteapta dar ai tinut mortis sa te calci in picoare cu altii pe acolo. ZIlelea astea doua au fost din nou un prilej pentru "smecheri" sa se dea in stamba pe soselele patriei (vezi si accidentul de pe dn1).
Iar cu cei ramasi fara masini in Bulgaria, s-a vazut cine are bani de masini "de lux" in tara asta. Nu vreau sa generalizez si sa jignesc pe nimeni, dar astfel de oameni ies mereu in evidenta. Si nu vorbesc de felul cum au facut banii pentru ca nu imi pot da cu parerea (poate oamenii aia chiar au muncit cinsiti pentru ei) ci la ce le iesea pe gura. |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Legat de drumul pana pe litoralul bulgaresc sau pana pe cel romanesc, exista varianta Ruse... Faci cu pana la 3 ore mai putin, mai ales in perioada "sarbatorilor legale" cand tot romanul alege sa mearga la mare.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Si sa pierzi placerea petrecerii catorva ore de nepretuit in automobilul personal ? Pai care mai e distractia atunci?
![]() Ai BMW X5/ X6, Audi Asei si nu ai CASCO la el ca e prea scump?Atunci ramane cum am stabilit: Prost sa fii, noroc sa ai ! |
--------------------
**
|
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Tatalui meu i-au furat Audi A4 anu trecut in Sofia. Avea Casco, deci paguba acoperita(aproape 90%, prevederi contractuale).
Eu cand am mers anul trecu in BG am facut la megane full casco. Nu stiu de ce e lumea asa surprinsa, de parca nu s-ar astepta nimeni la furt. Masinile romanilor sunt la mare cautare in Bulgaria(tata locuieste la Sofia, lucreaza cu diverse primarii locale si mai afla una, alta) Treaba e simpla: ai masina scumpa si nu ii faci casco, esti prost sau esti putred de bogat si nu iti mai pasa. Eu zic ca cei carora li s-au furat X5/X6 sau ce alte fiare ar trebui sa multumeasca lui Dumnezeu ca le-a dat atata noroc pana acum, ca la cat au furat...sa fim seriosi. Burti imense, lanturi mai groase decat cablul de macara, si o educatie de te ia spaima.... |
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
-
2005 pe viitor BMW Z8...sper
|
|
Flamingo |
![]()
|
Dati va rog acum pe B1TV ca se discuta chestii interesante despre ultimul furt al masinilor din Bulgaria. Treaba este mult mai complicata pe cat pare.
3 May 2010, 21:43: Va mai aduceti aminte postarea de mai devreme legata de niste amici de ai mei patiti in Bulgaria? Extrag doar o idee... QUOTE(Flamingo @ 3 May 2010, 10:48) Cand au cerut inregistrarile video, personalul de la hotel a ridicat din umeri spunand ca in acea noapte camerele nu au functionat. ![]() Revin la B1TV... Acum, primarul din Clejani spune cam aceeasi varianta. NEMA INREGISTRARI VIDEO! Deci trageti si voi concluziile... ![]() This post has been edited by Flamingo: 3 May 2010, 20:43 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si din cate am citit paznicul a fugit de la post
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 3 May 2010, 11:36) Ai BMW X5/ X6, Audi Asei si nu ai CASCO la el ca e prea scump?Atunci ramane cum am stabilit: Prost sa fii, noroc sa ai ! Conform primarului din Clejani, invitat mai devreme la NASUL pe B1, se pare ca o singura masina din cele furate nu avea CASCO din cauza neglijentei cuiva din familie care nu a mai prelungit contractul. Celelalte masini, repet... aveau CASCO. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
Si-a mai dat jos pantalonii in fata camerelor la fel cum a facut-o in holul hotelului?
La dintr-astia chiar nu ma intereseaza daca li se fura sau nu masinile. Ai mei nici nu mai stiu de cate ori au fost in Bulgaria cu Passat-ul sau cu Mercedesul si n-au avut nici o problema. Eu am fost de vreo 3 ori in Ucraina cu masina si la fel, n-am avut o treaba. |
--------------------
.
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pai la crizele alea cu poale in cap - tipic tiganesti, nu pareau sa aiba CASCO.
![]() ![]() ![]() Daca aveau CASCO cu banii luati pe un camion din ala,acum pe praful asta, isi trag romulanii 2 masini identice . Deci nu vad care e problema. Pe primarul ala din Clejani nu il cred ce spune, sa ma iertati... Mai repede il cred pe consulul ambasadei care prezinta cifrele oficiale: "Consulul României la Sofia a aflat că poliția bulgară a înregistrat de 1 Mai doar două reclamații din partea unor români rămași fără mașini. "În acest moment, cetățenii români, proprietarii celor două autoturisme de lux înmatriculate în România se află la sediul poliției din localitatea Nisipurile de Aur, unde urmează să depună o plângere. Poliția urmează să deruleze ancheta respectivă în acest caz. Referitor la Albena, în acest moment nu există niciun eveniment înregistrat în stațiunea Albena. Am confirmarea poliției în acest sens", a adăugat Marius Dilof, consul la Sofia. Ministrul turismului a declarat că îi pare rău pentru români jefuiți în Bulgaria. Elena Udrea a mai spus că va încerca să-i ajute pe oamenii rămași fără mașini. "Regret incidentul, le-aș fi recomandat să fie pe litoralul românesc, sigur nu s-ar fi întâmplat asta, o să vedem cum putem să îi ajutăm". ![]() ![]() ![]() This post has been edited by luck33ro: 3 May 2010, 22:08 |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Ia uitati-va la asta
![]() http://www.antena3.ro/stiri/externe/masini...mani_98246.html LE: aici mai are un episod ![]() http://www.videonews.ro/action/viewvideo/4...ni-in-Bulgaria/ Mda..majoritatea astora au muncit de s-au rupt, nu mai spun cata scoala au. This post has been edited by Dan73: 4 May 2010, 09:21 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
luck33ro |
![]()
|
Buna dimineata si tie...
![]() |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
'neata, neata..ce sa fac daca postarea cu link-ul ala e ultima pe pagina anterioara?
![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 4 May 2010, 10:43 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Este adevarat - deci este o faza de toata jena, intr-o tara de toata jena :
Ghid de sfaturi practice despre cum să ieși viu dintr-un spital din Romania [I]Acest articol a aparut si in Academia Cațavencu din 17 Mar 2010. [/I A dat boala în tine și te-a mîncat undeva să te duci la spital în loc să iei un pumn de antibiotice ori să-ți storci singur coșul de pe fund? Ei bine, moșule, s-ar putea s-o mierlești. Ca să scapi viu dintr-un spital românesc, care, culmea, se poate chema, cinic, Filantropia, și nu, onest, IML, îți trebuie nu doar noroc de jucător rusnac de ruletă, ci și un pic de școală a vieții. Așa că ia aici și citește, cît încă mai vezi cu ochiul liber, cîteva sfaturi practice culese de pe patul de suferință! Șpaga Tehnica înfiptului la buzunarul de la halat e primul lucru care îți asigură supraviețuirea. E o mișcare pe care trebuie s-o exersezi dinainte, dacă vrei să-ți iasă din prima și să nu bagi banii pe lîngă. „Palmat“ se cheamă tehnica și e împrumutată din practicile hoților de portofele, care lucrează fin, fără să atingă haina în buzunarul căreia își strecoară mîna. Diferența e că ei scot, pe cînd tu bagi. Decisivă e aici mișcarea de învăluire, felul discret în care te apropii de obiectiv, îl țintești cu coada ochiului, palmezi suma cu degetul mare și profiți de cele cîteva secunde în care victima îți indică buzunarul corect printr-o ușoară mlădiere a coapsei. Introduci, apoi retragi mîna discret. Atenție: nu te uita niciodată fix la buzunar. E semn de proastă creștere și poate genera suspiciuni. Cearșafurile Singura chestie care lipsește de pe un cearșaf de spital românesc e „Ghiță was here“ scris cu carioca. În rest, găsești de toate: sînge închegat (care nici măcar nu e al tău), pete zgrunțuroase de apret turnat cu căldarea în cazanul în care s-au fiert albiturile și care te zgîrie la cur, pete de ketchup nu, că nu se dă ketchup în spital, muci și – de ce nu? – ulei de motor de la un fost mecanic auto decedat, internat înaintea ta. A doua chestie nasoală e că cearșaful de spital e conceput, de regulă, pentru bolnavi pigmei, așa că, oricît te-ai strădui, n-o să reușești în veci să ai cearșaf și sub cap, și sub cur, și sub picioare. Alege să ai sub picioare, nu de alta, dar dacă stai fără ciorapi riști să te pricopsești cu o micoză pe viață de la saltea. WC-urile și, mai ales, dușul Ideal ar fi să-ți propui ca pe perioada internării să nu mergi la budă și să nu te speli. Au fost cazuri de pacienți cărora le-a ieșit. Dar ei au fost excepții. Prin urmare, e absolut necesar să dispui de folii de unică folosință, pentru colac (mă rog, dacă există colac). Cu cît aveți mai multe, cu atît mai bine, căci puteți face oricînd afaceri cu ele printre colegii de salon. Se vor vinde ca pîinea caldă. Cu dușul e mai greu, fiindcă sînt ori încuiate, ori stricate, ori tre’ să-l știi pe directorul spitalului sau pe ministrul Sănătății ca să ai acces la ele. Recomandarea noastră: faceți duș cu șervețelele umede. Asistentele & Reanimarea Două lucruri sînt aici esențiale. În primul rînd, înainte de a te interna, încearcă să ai cît mai multe bancnote de 5 și 10 lei. Asistentele sînt niște tonomate care nu dau rest. Acum să nu te aștepți să și facă ceva pentru banii ăștia sau măcar să zîmbească. Nțț, no way. Ei reprezintă un fel de taxă de protecție; dai banu’ ca să nu te omoare cînd îți fac o injecție, ca să-ți nimerească vena din prima cînd îți iau sînge, ca să nu te sugrume cu garoul. În cazul în care ajungeți la reanimare și tre’ să vă umezească cineva buzele cu apă: asigurați-vă că asistenta căreia îi dați taxa (aproximativ 100 ron) nu iese din tură fix cînd ieșiți voi din operație. Nu pentru că arunci cu banii degeaba pe asta, care se cară, ci că aia care vine după ea, nefiind plătită, s-ar putea să te omoare prin însetare. Haleala Ideal e să primești de-acasă. Totuși, dacă mănînci la oficial, cel mai indicat e să o miroși înainte și, eventual, să aștepți s-o guste un coleg de salon aflat în fază terminală, deși umblă vorba printre bolnavii cu experiență că la „Fundeni“, „Bagdasar“ sau Universitar nu e chiar atît de nașpa. În anumite cazuri însă, aceste zvonuri au fost infirmate. Oricum, nu te duci la spital că să mănînci, nu? Dacă voiai asta alegeai un restaurant. Marean Menghelie |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Este FOARTE adevarat ... si spun asta din experienta
![]() This post has been edited by Tamango: 4 May 2010, 20:29 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Iar eu va doresc sa nu aveti vreodata nevoie de serviciile ambulantei de la Spitalul de Urgenta Floreasca... Jalnice momente
![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Yochanna @ 4 May 2010, 21:31) Iar eu va doresc sa nu aveti vreodata nevoie de serviciile ambulantei de la Spitalul de Urgenta Floreasca... Jalnice momente ![]() Floreasca? Pai nu ambulanta are vreo vina ci personalul spitalului... Hehehe... Pai stai sa vezi ce e la urgente in Bagdasar Arseni... In caz ca nu stiati, 99% din cazurile in care implicati sunt oameni saraci, aurolaci, batrani, nu ajung in Floreasca ci in Bagdasar. Toate ambulantele din Bucuresti au ordine stricte. Daca vreti, se poate vorbi de niste legi nescrise. Mai toate stirile de la ora 5 sunt filmate in Bagdasar Arseni si foarte rar se dau imagini din Floreasca. Cei cu bani sau care sunt "mirositi" ca au bani sunt dusi in Floreasca, pe cand muritorii de rand, in Bagdasar... ca deh, strica imaginea spitalului din centru. Si tot din experienta o spun si eu... In fine, dar daca si cei din Floreasca au inceput sa se poarte asa, e jale si prapad. Sunt curios ce s-ar intampla daca vreo 3 zile la rand, SMURD, PLUS si care-or mai fi acum in materie de ambulante in Bucuresti, le-ar aduce numai aurolaci, drogati, tigani taiati sau impuscati, batrani senili, etc... Cred ca ar plange instant dupa pacientii "curatei", cu stare... sau care vorbesc si se adreseaza in limita bunului simt. Repet, Floreasca e mic copil pe langa Bagdasar Arseni. Acolo nu v-as indruma niciodata decat daca aveti trimitere de la vreun medic de familie sau daca fara voia voastra (Doamne fereste), ambulanta e nevoita sa va paseze acolo... Sa va mai povestesc de bolnavii plimbati prin spitale? Cine a vazut filmul "Moartea lui Lazarescu" sau cum s-o fi numit, cred ca stie la ce ma refer. Acolo este redat pas cu pas si identic ce se intampla in Romania. Nu s-a exagerat deloc. Bine, intre timp au mai pus bata pe ei diversi ministri, dar in linii mari cam tot pe acolo suntem. Repet, o spun din experienta de 10 ani alaturi de nevasta-mea, asistent medical, din care vreo 4 ani (primii) in Bagdasar. Cate am vazut si auzit la fata locului, de la cadre medicale superioare si / sau directori... bleah... Nu mai comentez... mai bine ma opresc aici. ![]() Sistemul e de vina si daca s-ar schimba ceva, ar trebui sa mai treaca alti 20 de ani. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Am trecut prin amandoua. Parca Floreasca e mai "spalat" ca Bagdasar. Noroc ca am avut bani ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Flamingo |
![]()
|
Imi aduc aminte ca venisem s-o iau pe nevasta-mea de la munca cand tocmai aparuse si salvarea... De Bagdasar vorbesc. Ajung acolo si o sun sa coboare numai ca-mi spune ca intarzie putin ca le-a veni o internare. Fiind de-al casei, nu mai astept in masina intru in spital la etajul 2 unde era / este Reanimarea (ATI) si ma pun la taclale cu cineva de pe acolo asteptand consoarta sa-si termine treaba, cand un superior de-al ei, sef de tura sau medic de garda, nu mai retin, pune mana pe telefon si suna la Floreasca facand cu ou si otet pe cineva de acolo cum ca nu este posibil ca toate cazurile grave sau complicate sa le trimita la Bagdasar. Cica era al 6 lea in numai 2 ore...
![]() Cu alte cuvinte si mai pe romaneste a reisit ceva de genul "sunteti niste mi-se-rupisti si o frecati toata ziua si ni-i trimiteti noua pe toti, de parca nu-i avem si noi pe-ai nostri". Cat o fi fost de grava situatia, nu stiu, eu doar am fost martor la "dialog". Cert e ca ziua aia fusese destul de grea pentru tot personalul ATI. This post has been edited by Flamingo: 5 May 2010, 06:39 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
La noi se procedeaza la fel ca si pe vremea impuscatului. Am predat eu intr- scoala dupa ce am terminat facultatea vreo doua trimestre. Singura masura pe care puteam legal sa o aplic sa ii tin in frau era sa il ridic in picioare pe elevul care facea scandal in clasa sa il ascult si sa ii pun nota. Cand au inceput sa se adune mai multi 2 si 3 (dati pe merit) a inceput diriginta si directoarea sa faca presiuni asupra mea ba chiar sa modifice notele din catalog. Asta pt ca scolile sunt evaluate dupa procentul de promovabilitate...conteaza chetiile de fatada.
Asa e si in spitale...sunt sanctionate spitalele care au peste nu stiu ce procent infectii si aia ca prima masura nu le declara. S-a declarat ca fiind eradicata scarlatina de ex dar ea exista bine merci numai ca doctorii nu o mai consemneaza in fise..pe motivul ca e eradicata ![]() Am fost cu fiica-mea prin spitale de mi s-a acrit. O internam cu problema ei cu care s-a nascut (reflux urinar) si lua in spital invariabil viroze respiratorii si enterocolite...candida...etc. Treceau in fisa de internare toate astea ca si cum ar fi venit cu ele. "S-a prezentat.... cu viroza respitatorie, enterocolita...etc" Asa treceau...faceam scandal degeaba. Dupa 3-4 internari cand am vazut ca se repeta chestia, am refuzat sa o mai internam si am preferat sa o duc la fiecare 6 ore sau 12 ore cu masina la spital. Multumesc lui Dumnezeu ca timpul si tratamentul (dat de un medic foarte bun de la respectivul spital..trebuie sa recunosc) au facut sa se vindece. Am avut noroc ca nu s-a ales si cu altceva. This post has been edited by Dan73: 5 May 2010, 11:47 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
de pe motociclism.ro
M-a sunat tata sa-mi spuna a trecut pe langa un accident moto care a avut loc in zona trecerii de pietoni dintre ziduri mosi si bucur obor (in sensu colentina --> bucur obor). Motorul circula pe linia de tramvai si a lovit o persoana , lucrurile acesteia fiind imprastiate peste tot. si un raspuns imbecil Cea mai nesimtita trecere de pietoni cu ceii mai nesimtit oameni acolo se gaseste... spun din experienta. 1 Pacat de motociclist 2 Bine i-a facut pietonului. cu oameni de genul asta ne confruntam in trafic ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Tamango |
![]()
|
Hehe, ia mai sapa pe acolo ... o sa gasesti destule mostre de inteligenta sub medie, inclusiv chestii cu "moarte conservarilor" ,"ce cauta stalpul pe sosea" sau "vaca (sau calul) nu m-a vazut"
This post has been edited by Tamango: 5 May 2010, 12:49 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Flamingo |
![]()
|
Mda, chiar in umra cu vreo ora citeam si eu ce-a scris retardatul ala. Ce sa-i faci? Nu exista padure fara "uscaciuni".
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Guvernul Boc.
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
GeoSoft |
![]()
|
![]() Nepotu` Group: Members Posts: 130 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti\Buzau ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback
2005
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Reporteru' ot Bistrita al realitatea TV loveste din nou... adanc...
Untitled.jpg ( Size: 38.67k ) Number of downloads: 200 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Poate a crescut rata mortalitatii...
|
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.518 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Numarul somerilor este in scadere datorita terminarii perioadei de somaj. Sunt cei care au intrat primii in 2009 in somaj.
Al doilea titlu insa nu stiu ce a vrut sa spuna. |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 14:10 |