Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
crisolro |
![]()
|
||
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|||
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.518 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Treaba cu centura ce ocoleste Gherla e de tot rasu. Se stia dinainte ca o sa cedeze o portiune din drum. Dar na, proiectare proasta, canalizare proasta si a rezultat ce a rezulatat. Saptamana aia de la deschidere am apucat si eu sa trec o data dus-intors si atata a fost tot... sa vezi ce frumos era inchis drumul de fiecare data cand treceam pe acolo. Nu zic ca nu e benefica centura orasului, dar sa faci un lucru de doua ori, e ceva comun pentru guvernantii nostri.
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
utzi22 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
Cu cat se face mai des cu atat iau ei mai multi bani din asa numitele "costuri" care intotdeauna sunt exagerat de mari. Logica e simpla: Angajezi o firma care sa faca o treaba de mantuiala din cauza banilor foarte putini alocati probabil, si restul de bani din suma declarata ca si cost al "operatiunii" intra in buzunarul lor.
This post has been edited by utzi22: 7 May 2010, 17:14 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Exista rate si dupa moarte:
"Unicredit Țiriac Bank îi scrie unui client decedat cerându-i să-și plătească cele trei rate restante în termen de trei zile lucrătoare și îl amenință cu executarea silită." http://www.realitatea.net/umor-negru-de-la...ati_712537.html This post has been edited by Tamango: 7 May 2010, 18:39 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
In alta parte nu pot posta chestia asta!
![]() Azi pe la pranz am constatat ca circulam de trei zile cu itp-ul expirat! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Bine, presupun ca masina este oricum in regula deoarece se afla pe maini bune,
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
nenea marian,daca vrei iti recomand eu pe cineva in tm care se ocupa cu asa ceva...e baiat bun,te ajuta!il suni si treci pe la el sa ti faca itpul!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Hm,
Am coleg care a scos aproape 2000 Euro din buzunar sa-si repare masina in urma unui accident desi avea CASCO. Motivul? Avea ITP expirat de 4 zile cand a facut accidentul!!!! Asa ca fiti atenti cu chestiile astea. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
iulllyyy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 291 Joined: 18 December 07 From: buc ![]() |
|
--------------------
vw
UP
2012
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nenea Flamingo,ai dreptate!Necunoasterea sau uitarea unei pravile nu te absolva de consecintele ei!
![]() Colega clr,e corect ce spui matale! ![]() Colega luck33ro,matale te inseli un pic.Daca nu-ti "salta" Garcea talonul pt. itp expirat n-ai de ce sa vizitezi RAR-ul!Colegul "țepos" si colega iulllyyy cred ca-mi pot confirma spusele.Itepeu' nu-i ca impozitu'!Daca n-ai chef sa circuli cu masina,poti s-o tii in garaj!Aia de la itp nu-ti au treaba! In schimb,Fiscu' nu te iarta! Noi,itepistii,suntem mai omenosi! ![]() Coane gotty,pe matale te-am lasat la urma. Last but not least! ![]() Am apelat la acel "baiat bun".Tocmai venisem de la RAR(adica din celalalt capat al orasului).Aveam motorul super-cald si "talpuit" in dusmanie asa ca de "gaze" am trecut fluierand!La frane nu am avut emotii(placute noi,lichid schimbat) iar la directie "no comment".Pivotii schimbati acum doua luni! ![]() Si totusi,carcotashu' naibii,m-a "agățat"!A inceput sa se strambe ca gumele de pe spate is cam la limita.L-am asigurat ca de ziua mea voi primi un set de gume noi,i-am sssstrecurat o mica spaga si m-a "iertat"!! ![]() ![]() In consecinta,in talon imi straluceste o viza itp nou-nouta si pe numarul din față o bulina bleu! ![]() Multam-fain ca mi-ai facut "intrarea"!Raman dator! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
oricand!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marian-j @ 9 May 2010, 00:58) Si totusi,carcotashu' naibii,m-a "agățat"!A inceput sa se strambe ca gumele de pe spate is cam la limita.L-am asigurat ca de ziua mea voi primi un set de gume noi,i-am sssstrecurat o mica spaga si m-a "iertat"!! ![]() ![]() Pai cum asa nene ? Tu vroiai sa treci ITP-ul fara spaga ? Chiar daca ai totul in regula se mai gaseste cate ceva. Mie de ex mi-a gasit extinctorul expirat si trusa medicala desigilata (avusei nevoie odata de spirt ca m-au mancat tantarii) ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Imi amintesc si eu ca anul trecut in vara, cand am fost la ITP ,a incercat sa ma agate la gume. Cele pe fata aratau a fi de iarna (dar erau All Season) cand i-am aratat simbolurile s-a potolit si am scapat si fara "atentii"
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nenea Marian, asta e autodelatiune!
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
Tamango |
![]()
|
Parca 2 ani ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si care-i problema daca trusa medicala e desigilata? nu daia e acolo? sa o folosesti
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Oare s-o considera ca odata desigilata nu mai e sterila ?
Sau poate nu mai e completa ...ca banuiesc ca daca ai desigilat-o ai luat ceva din ea..... Cu extinctorul oricum e teapa, eu am avut unul legal, agreat etc...dar va garantez ca nu era capabil sa stinga nimic,nici o tigare, nu mai spun de ceva de pe la motor....era ca un spray mai mare ![]() Asta e treaba de spaga, tre sa traiasca si producatorii/vanzatorii de extinctoare, nu ? |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
valixx... si ii zic politistului ca s-a taiat cineva "aseara" si a trebuit sa ii pun un bandaj... a 2-a zi ar fi trebuit sa merg pe jos pana la un magazin si sa iau o trusa noua
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
marian-j |
![]()
|
Mai fratilor,voi nu v-ati prins sau nu mai stiti de gluma?
Sunt inspector itp!! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marian-j @ 9 May 2010, 01:58) i-am sssstrecurat o mica spaga si m-a "iertat"!! ![]() ![]() In consecinta,in talon imi straluceste o viza itp nou-nouta si pe numarul din față o bulina bleu! ![]() Si tu, nea marian?? ![]() ![]() ![]() Pai ce asteptari sa mai ai de la ceilalti?? later edit: pfffff, rasuflu usurat, daca si tu faceai asa ceva... parca nu-mi venea sa cred oricum ![]() This post has been edited by padre: 9 May 2010, 19:53 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
rtBK |
![]()
|
nea marian, eu eram aproape sigur ca lucrezi la RAR
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
marian-j |
![]()
|
Pai ce credeai mai frate padrino?
Ca ma "amendez" singur? Asa diliu par? ![]() P.S. Colega rtBK,nu lucrez la RAR.Sunt doar sub franciza lor dar apartin de alta firma. This post has been edited by marian-j: 9 May 2010, 19:58 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai m-am gandit ca nu ai voie sa-ti faci singur inspectia la masina proprie, ca e un pic de conflict de interese
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
marian-j |
![]()
|
Pai mi-a facut-o un coleg de statie!
Scriptic! De turat mi-am turat-o singur! This post has been edited by marian-j: 9 May 2010, 19:59 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
padre |
![]()
|
Nu mai pot cu nenorocitii astia de la Petrom/OMV si Rompetrol care baga reclame dupa reclame pe toate posturile TV si ne spun noua cum ne vom dezvolta prin bun-simt si cum energia lor are suflet.... in ultimile luni, la fiecare plin am platit mai mult pe litrul de benzina - si fac un plin macar la 2 saptamani. Azi 5.18 RON/litru Carrera 100. Desi euro este destul de jos comparativ cu acum 6 luni, pretul petrolului este oarecum stabil, preturile carburantilor tot cresc, profiturile lor depasesc noi recorduri in fiecare an si eu nu mai pot sa-i suport!!!
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Tamango |
![]()
|
Eu nu le dau 1 ban: bag de la Mol
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 16:38 |