Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Scuba |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 4 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
Subaru
Forester 2.5 Turbo 2008 //
Renault Megane 1.9dTi 98 CP break 2001
|
|||
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
pentru calmarea spiritelor mult prea incinse va reamintesc ca
VIN SARBATORILE DEDICATIE PENTRU TOTI NERVOSII This post has been edited by FireChief: 3 Dec 2008, 20:41 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
bear_mc, semit si mihai_dorin, cate 10% warn si 2 zile de relaxare in mod read-only pe forum. Data viitoare cand va ganditi sa va certati ca la piata, va rog sa o faceti in piata.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
BigEdy |
![]()
|
![]() Biggest Private Spice Member Group: Members Posts: 327 Joined: 3 August 06 From: Ploiesti ![]() |
FireChief are dreptate !!!!!
|
--------------------
Renault
Megane
2006 II.2 Confort Expression 1.6 16V 110 CP Noir Nacré Clima+MP3
PDA Mio P550m+MioMap v3.3 |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Cineva cred ca face misto de mine. Sigur mi-a pus numarul de telefon intr-un anunt in ziar sau pe net ca in ultimile zile primesc tot felul de telefoane de la firme pentru verificarea unor comenzi sau joburi de promoter ( asta-i ultimul telefon de acum 5 minute ). WTF?!
![]() ![]() ![]() This post has been edited by blak2oo8: 4 Dec 2008, 13:51 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Da-i un
![]() This post has been edited by alex.vano: 4 Dec 2008, 13:56 |
--------------------
Renault
Clio
75 caluti
- numar de sarpe
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
am incercat si nu apare nimic... totusi e bine... nu primesc telefoane de la babe in calduri
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ia posteaza tu numarul de telefon si se poate aranja si cu babele
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
2006
- B-00-??? What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu dac amergea la "linkul zilei"...
De pe mesenger... ![]() Mai multi tarani din Transilvania apar intr-o reclama controversata a unui produs al lantului fast-food Burger King, considerata de critici ca fiind insultatoare, exploatatorae si anticoncurentiala, anunta ziarul britanic The Thelegraph. Reclama face parte dintr-o serie de spoturi in care, alaturi de romani, au mai fost folositi locuitorii tundrei din Groenlanda si tarani din Thailanda, ca participanti la o degustare de hamburgeri. Pe principiul comparatiei cu un produs al concurentei, scenariul spoturilor ii prezinta pe tarani ca pe niste profani ai preparatelor de tip fast-food, care, la prima degustare de hamburgeri din viata lor, decid ca noul produs al Burger King, numit Whopper, este mai bun decat Big Mac-ul de la McDonald's. Spotul se poate vedea aici: http://www.whoppervirgins.com |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai ID-ul de forum e andu911... Cum vrei sa-l alint ? Trebuia sa iasa in evindenta ceva, nu ?
![]() sau... aidiul de forum ie andunouasuteunspe... ![]() Edit: Cred ca cineva o sa-si ia warn in curand pe topicul asta... ![]() This post has been edited by Flamingo: 4 Dec 2008, 15:50 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Flamingo |
![]()
|
@DRK...
Eu am zis un pic altfel editand postul de mai sus vazand in subsol ca "xcristina" se pregatea sa dea cu reply. ![]() Edit: Stiu de niste ani de zile (tot bantuind forumurile) ca deciziile luate de moderatori / admini... nu se discuta in public ci pe PM. This post has been edited by Flamingo: 4 Dec 2008, 16:07 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
http://www.realitatea.net/video_561476_cor...ane_408911.html
Cornel Nistorescu este cercetat de polițiști, după ce a lovit cu mașina două persoane Faza de toata jena nu e ca a intors deontologul peste scuar, pe trecerea de pietoni si i-a luat in plin pe motociclisti. Asta se rezolva usor, o sa scape basma curata, ba chiar e posibil sa il scoata vinovat pe motociclist ca n-a oprit la trecere. Ce e intr-adevar jenanta e stirea de la irealitatea, in care ei o tot dau cu "soferu" in sus, "soferul" in jos. Nu-i dau deloc numele, desi din imagini se vede si pe lcd-ul meu ca "soferul" e Cornel Nistorescu. Vai de mama lor de profesionisti, baga-si-ar meseria pe unde nu intra lumina. This post has been edited by adip: 7 Dec 2008, 16:07 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si ce-ai vrea, adip, sa fie ditamai analistul politic si sef de ziar? tratat ca un muritor de rand? Pai se stie ca motociclistii astia sunt nebuni, Nistorescu a incercat sa-i evite dar nu i-a reusit manevra, mama lor de motociclisti nebuni, auzi sa mearga pe banda a 2 a si sa nu opreasca sa treaca pietonul BMW X5 pe trecerea de pietoni.
![]() ![]() A, si am uitat de prioritatea de BMW = prioritatea de jmeker, un alt atu al lui Nistorescu. This post has been edited by padre: 7 Dec 2008, 16:20 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
"prioritatea de BMW = prioritatea de jmeker"
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=132831&hl=
Renault s*ge c-am scapat cu viata, ii dau in judecata si-i fac de maro, ie banii mei si fac ce vreau cu iei. |
--------------------
-
-
-
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
tot din acelasi topic ... respectiv crash-testul cu Geely
![]() ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@marian-j: nu toti proprietarii de BMW sunt jmekeri, dar o maaaare parte din ei da. Cu cat mai scumpa masina, cu atat mai mare jmekeria. Tu, cu 318 compact diesel esti mai putin jmeker
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Pricepui nene!
![]() ![]() Pe mine m-a amuzat tare mult expresia in sine si de aia ma spargeam de ras mai sus! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
padre |
![]()
|
Intra toate, din pacate. Valoarea masinii + imbecilitatea soferului cresc impreuna direct proportional cu gradul de nesimtire. Nu am vrut sa generalizez cum ca sunt nesimtiti cei cu masini scumpe, cunosc oameni civilizati care au foarte multi bani si masini pe masura. De obicei sunt cei fara cei 7 ani de acasa si cei care au facut rost de bani fara sa-i munceasca din greu.
Bun, hai sa o lasam aici ca poluam topicul cu off-topic. Pana la urma nesimtit sunt si in Dacia si Renault ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Absolut de acord, padre!...
Aproape fript in seara asta de un nesimtit cu un Uno din adolescenta multora dintre colegii coforumisti: ce daca avea STOP in dreptul lui?...(Intersectia de la Domnesti, Centura cu Prelungirea Ghencea.) |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Ehee, Adila16, eu trec zilnic pe aici si crede-ma, e loterie curata. Se trece pe apucate, la mica intelegere, si cu tupeu. Imagineaza-ti amaratii care stau cu orele pe centura, cand prind spatiu, trec in viteza maxima, numai sa scape. Este foarte pacatoasa intersectia asta
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
rtBK |
![]()
|
Faza de toata jena no.1: Locatia carrefour. Faza de toata jena? Skoda OCTAVIA 2 facelift. De curiozitate am zis sa ma uit si eu la pret la mult laudata limuzina nemteasca. 17.700 euro... WTF? ce naiba are in pretul asta? sincer ma asteptam sa fie o lista PLINA...cand colo. "Dotari suplimentare fata de varianta baza: Proiectoare ceata, 4 difuzoare suplimentare, vopsea * nu stiu de care * "
17.700 de euro?!!?!?!? Au innebunit? ![]() ![]() ![]() ![]() Faza de toata jena no.2: Iubesc oamenii care merg ca mormolocii desi au liber in fata, iar daca se face galben la semafor ei o calca putin mai tare si trec... restu prostilor sa stea ![]() Faza de toata jena no.3: Soferitele... cu asta am spus totul. Ieri si azi am avut parte numai de "placeri" din partea lor. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
QUOTE(blak2oo8 @ 17 Dec 2008, 18:44) Faza de toata jena no.2: Iubesc oamenii care merg ca mormolocii desi au liber in fata, iar daca se face galben la semafor ei o calca putin mai tare si trec... restu prostilor sa stea ![]() Chestia asta mi se intampla de 2-3 ori pe zi. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
rtBK |
![]()
|
Ajung sa inteleg sensul flash-urilor, dar n-am ajuns inca in punctul ala
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Culmea stii care e? Ca faza asta nu se petrece pe banda 1, ca poate as mai intelege...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
daca il cunoasteti pe avortonul posesor al loganului cu nr B92TWT va rog sa ii transmiteti ca daca il prindeam azi ii rupeam capul dupa ce, venind dinspre distrigaz spre budapesta, depasind coloana pe contrasens cu 60-70 la ora a acrosat cu lateralul masinii un copil pe trecerea de pietoni dupa care si-a continuat drumul taind calea mai multor masini. Din fericire copilul nu a patit nimic, dar daca trecea cu o secunda mai devreme pe trecere il omora sigur.
Daca citesti asta, sper sa te vad in copaci dobitocule! |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ce idiot.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 18 Dec 2008, 15:49) daca il cunoasteti pe avortonul posesor al loganului cu nr B92TWT va rog sa ii transmiteti ca daca il prindeam azi ii rupeam capul dupa ce, venind dinspre distrigaz spre budapesta, depasind coloana pe contrasens cu 60-70 la ora a acrosat cu lateralul masinii un copil pe trecerea de pietoni dupa care si-a continuat drumul taind calea mai multor masini. Din fericire copilul nu a patit nimic, dar daca trecea cu o secunda mai devreme pe trecere il omora sigur. Daca citesti asta, sper sa te vad in copaci dobitocule! telefon la 112. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 17:38 |