Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Dan73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) bizoanca_skoda.jpg ( Size: 281.47k ) Number of downloads: 779 |
||
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|||
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
am parte de idioti de astia in fiecare zi... parcheaza aiurea, blocheaza masini si tot ei is cu gura mare... inc oscilez intre cheie si acid de baterie... cand ma hotarasc, anunt
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Cu cheia numa' te chinui!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Zeule, las-o balta.. Pe caktuss l`a deranjat o persoana care a parcat pe 2 locuri sau o persoana care a blocat o cale de acces...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si pe mine m-a enervat exact la fel, dar miria se trezeste din cand in cand cu povesti. In fiecare seara este unu care parcheaza aiurea la iesirea din parcarea din spatele blocului si trebuie sa stau sa ma strecor usor ( nici macar oglinzile nu le pliaza). Uneori nu mai am rabdare sa imi pliez oglinda asa ca ramane de vazut ce se intampla. Cand vin la 2 noaptea si trebuie sa stau sa ma strecor... nu-i fericirea mea de pe lume.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu e mai usor ca atuci cand blochezi pe cineva sa lasi un numar de telefon la vedere sa te sune sau sa dea beep omul ?
eu mereu fac asa si nu am avut probleme , iar daca cineva ma blocheza si are nr de telefon in geam atunci sun frumos vine omu si muta putin masina sa ies si eu cand stiu cat de putine sunt locurile de parcare nici nu ma mai enervez ps : si eu am portierele zgaraiate , insa nu din cauza ca am blocat sau parcat aiurea , ci 99% din prostie intrucat s-a intamplat cand masina ba era pe strada , ba undeva unde nu blocam nimic si pe nimeni .... e prosti si e multi , da e ai nostri .... |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
rtBK |
![]()
|
eu cand gasesc pe altcineva pe locul meu de parcare il blochez. Cand vine la masina claxoneaza, urla... ce vrea el. Cobor, ii dau buna seara sau buna ziua ( depinde de ora ) si imi mut masina. Pana acum am avut "probleme" cu 5 omuleti cu care am dat mana la final, no hard feelings.
Cu masina prietenei e alta poveste, apar tot timpul mici semne care nu inteleg de unde si cum. ( am mai povestit ) |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
rtBK |
![]()
|
azi noapte am stat sa iau licenta pentru windows 7 beta. am stat o vreme si pana la urma aparusera zvonuri ca nu le vor distrbuii, decat peste o saptamana. Am zis dorm si eu 2-3 ore si pun ceasul sa sune. Ma trezesc pe la 5 parca, ceasu nu sunase ca l-am setat prost... si ma uit pe niste forumuri pe care le urmarisem si inainte. Toata lumea urla ca a luat key-urile.... eu incercam in disperare si tot eroare primeam.
Ma rog in timpul asta citeam ce a scris lumea in timp ce eu dormeam, nu stiu daca erau romani sau nu, dar au fost unii care se laudau ca au luat 8 key-uri :|. Pentru ce, nu stiu. Intr-un final am reusit sa iau si eu unul, dar nu o sa ii inteleg niciodata pe ciobanii astia. This post has been edited by blak2oo8: 10 Jan 2009, 08:03 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
rtBK |
![]()
|
numai eu scriu faze de toata jena?
Ca tot aveam o disputa cu Thanos acum ceva vreme pe tema masini abandonate in parcare. Un vecin si-a schimbat vechea dacie 1310 cu un opel acum vreo 2 saptamani. Ce a facut omu... si-a luat dacia si a mutat-o putin mai incolo, pe locul unui taximetrist ( un loc neplatit, dar acolo parca omul ). acolo a ramas. In timp ce el are loc de parcare bine mersi. Faza de toata jena sau nu? This post has been edited by blak2oo8: 11 Jan 2009, 08:28 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu bre, e perfect legal.
![]() La noi treaba sta in felul urmator... Unele locuri sunt cu plata (Clio e "parcat" pe un astfel de loc), iar altele locuri (majoritatea), in spatele blocului, sunt fara plata dar atentie... in plin proces la Judecatoria Sect. 4... ![]() ![]() Si apropo de nebuna, a ajuns vedeta pe Youtube pe la inceputul anului trecut. Politie, scandal, tot tacamul... Vizionare placuta... sau faza de toata jena, ca sa fiu on topic. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rtBK |
![]()
|
man... tu macar le folosesti. Eu ziceam ca a abandonat-o! si asa abia se misca din parcare.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Stiind la ce-o sa se ajunga plus ca masina se cam degradase (trecuse iarna peste ea), am dat din coate cat am putut, si prin iunie, la nici o luna dupa ce am luat Hyundai-ul, am maritat-o fara sa clipesc. Nici acum nu am primit toti banii pe ea, dar asta e partea a doua... in schimb sunt fericit c-am scapat si-am eliberat un loc. Poate trebuie sa postez la "Faze de admirat"... sau cum s-o numi topicul ala. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rtBK |
![]()
|
daia ti-au spart placuta cu nu parcati
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
bate-i usa in cuie (sau leaga clanta de balustrada), taie cablul la telefon (cheagurile astea au romtelecom de obicei), si dupa aia sparge-i toate geamurile de la balcon
![]() daca nu se potoleste, cad o prinzi pe scara, ajut-o sa se grabeasca la vale pe scari ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Flamingo |
![]()
|
@Black2008...
Au spart doar una singura. Se pare ca la a doua nu au avut acces. ![]() @caktuss... Cu multi ani inainte sa vin in acel bloc, cica i s-au spart TOATE geamurile de la balcon din cauza ca se tot lua de cei care parcau in spatele blocului. Si ca sa intelegi mai bine, balconul are 11 metri. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
toarna-i niste superglue in yala
![]() |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu sincer unde sa incadrez decat la faze de toata jena...
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Ooooo!! Fernandoooooooo
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Flamingo |
![]()
|
Fernando de la Caransebes ? Hehehe, Mutzunache esti in urma bre...
![]() Uite, are si videoclip, deci e vedeta, nu gluma... Atentie la versuri.. S-a casatorit cu un barbat tampit... ![]() Apropo de filmarea de la Antena 1... fatuca aia cu care canta chiar n-a avut alti ciorapi ? Si chiar daca i-ar fi rupt inainte de intrarea in emisie, pai nu putea dreaq sa-i dea jos ? Dar ma rog, cine se aseamana se aduna. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
@Flamingo
Asta e prima lui aparitie in showbiz ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
RS '07
- B 38 GFL I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
eu cred ca un trio cu sexi braileanca ar fi de mare angajament!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Flamingo |
![]()
|
Mda, adevarul este ca pe langa nea' Fernando, Marinela Nitu este cel putin Maria Calas. Si apropo de facut de ras, credeti ca Maruta a invitat-o zilele trecute in emisiune de buna cantareata ce e ? Hai sa fim seriosi.
![]() http://happyhour.protv.ro/video-marinela-n...-sole-mio/16370 >>> daca nu mai aveati de cine rade... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Se incadreaza la "Faze de toata jena" la categoria "Ce fac unii pentru audienta".
|
--------------------
Renault
Megane
RS '07
- B 38 GFL I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Il stiu ma pe Fernandito, dar imi pare rau ca nu a aparut si filmuletul si cand danseaza rap
![]() ![]() This post has been edited by Mutzunache: 14 Jan 2009, 17:24 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Ce playback de 2 lei.
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 14 Jan 2009, 11:50) Mda, adevarul este ca pe langa nea' Fernando, Marinela Nitu este cel putin Maria Calas. Si apropo de facut de ras, credeti ca Maruta a invitat-o zilele trecute in emisiune de buna cantareata ce e ? Hai sa fim seriosi. ![]() http://happyhour.protv.ro/video-marinela-n...-sole-mio/16370 >>> daca nu mai aveati de cine rade... ce faza tare cand canta banda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Nu am nimic cu posesorii de Dacia, chiar ii simpatizez pe cei care isi conduc fara complexe Dacia de pe vremea lu' impuscatu'...insa...i-as aresta pe posesorii de Dacia care si-au pus becuri cu xenon in faruri. Ma fratilor, ma doare capul dupa ce tocmai ce am venit de la Brasov, pe DN1, noaptea. Am condus foarte concentrat pentru ca, dupa ce ca nenorocitii astia care "se ocupa" de drumuri nu au auzit de vopsea de marcaj reflectorizanta si am condus ca orbetele pe serpentine, am avut si bafta sa dau numai de astia cu xenoane si proiectoare. Poate am eu o problema cu ochii si ma supara mai mult decat pe altii lumina puternica, nu stiu, dar cand vine unul de pe contrasens sau din spate cu de-astea chiar ma orbeste de abia mai tin drumul.
As lua fericit toate gropile de la Predeal si pana la Posada dar macar sa fie facut un marcaj vizibil pe marginea drumului. Am mers cu o mexicanca prin septembrie anul trecut tot la Brasov si tot noaptea dar prin Cheia (sarcina de serviciu). A spus ca e cel mai periculos drum pe care a mers vreodata si era o femeie umblata. ( ![]() This post has been edited by dan73205: 15 Jan 2009, 00:03 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Flamingo |
![]()
|
Mda, nu inteleg de ce primesti amenda cand ai faza lunga in localitati, dar cand ai xenoane, nu patesti nimic.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Si cand mergi cu farurile de ceata (atat in fata cat si in spate) in localitate, pe marile bulevarde, cand nu este ceata.
PS. Completare la postul de mai sus. This post has been edited by Relu11: 15 Jan 2009, 09:53 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 21:25 |