Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1352 Pages « < 56 57 58 59 60 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

Dan73
post 28 Dec 2008, 10:59
Post #1711

Membru autentic

Group: Members

Doua faze intr-o poza...si nici nu trebuie sa cauti prea mult in Bucuresti pentru asta.
1. Parcare pe doua locuri. Nu era suficient ca nu locuieste in blocul in parcarea caruia si-a pus masina, mai ocupa si doua locuri. Sansa a facut sa o prind pe soferita cand pleca (eu eram la a 3-a tura de carat bagaje sus)...mi-a bagat-o pe aia ca nu ea a parcat, ea doar pleaca cu masina. Nu am apucat sa ii pun la stergator biletul in care ii explicam cum sa ocupe trei locuri cu ocazia urmatoare.
2. Unele cladiri mai vechi din Bucuresti, cum bine stiti, au fost ocupate mai ales de conationali care niciodata nu fac contract cu salubritatea dar arunca gunoiul pe langa ziduri. Nimeni nu-l strange, nimeni nu amendeaza pe nimeni. Aberatia cu obligativitatea abonamentului la TVR au stiut sa o faca.....dar deh, toti ne uitam la TVR dar nu toti producem gunoi menajer.

This post has been edited by dan73205: 28 Dec 2008, 11:14

Attached thumbnail(s)
bizoanca_skoda.jpg ( Size: 281.47k ) Number of downloads: 779

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
caktuss
post 28 Dec 2008, 11:22
Post #1712

Membru autentic

From: Iasi

am parte de idioti de astia in fiecare zi... parcheaza aiurea, blocheaza masini si tot ei is cu gura mare... inc oscilez intre cheie si acid de baterie... cand ma hotarasc, anunt 243.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16v 05-2005 - numar cu gaura
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
marian-j
post 28 Dec 2008, 13:28
Post #1713

Membru autentic

From: Timișoara

Cu cheia numa' te chinui! icon_mrgreen.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
rtBK
post 28 Dec 2008, 13:59
Post #1714

Unique like everyone else

From: Bucuresti

QUOTE(caktuss @ 28 Dec 2008, 11:22)
am parte de idioti de astia in fiecare zi... parcheaza aiurea, blocheaza masini si tot ei is cu gura mare... inc oscilez intre cheie si acid de baterie... cand ma hotarasc, anunt 243.gif
*

mai avem unu pe forum.. hint: Miria.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
DrK
post 28 Dec 2008, 14:01
Post #1715

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Zeule, las-o balta.. Pe caktuss l`a deranjat o persoana care a parcat pe 2 locuri sau o persoana care a blocat o cale de acces...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
rtBK
post 28 Dec 2008, 14:04
Post #1716

si pe mine m-a enervat exact la fel, dar miria se trezeste din cand in cand cu povesti. In fiecare seara este unu care parcheaza aiurea la iesirea din parcarea din spatele blocului si trebuie sa stau sa ma strecor usor ( nici macar oglinzile nu le pliaza). Uneori nu mai am rabdare sa imi pliez oglinda asa ca ramane de vazut ce se intampla. Cand vin la 2 noaptea si trebuie sa stau sa ma strecor... nu-i fericirea mea de pe lume.

--------------------

Trek Valencia
+
L!nuX
post 28 Dec 2008, 14:34
Post #1717

Membru decent

nu e mai usor ca atuci cand blochezi pe cineva sa lasi un numar de telefon la vedere sa te sune sau sa dea beep omul ?

eu mereu fac asa si nu am avut probleme , iar daca cineva ma blocheza si are nr de telefon in geam atunci sun frumos vine omu si muta putin masina sa ies si eu

cand stiu cat de putine sunt locurile de parcare nici nu ma mai enervez

ps : si eu am portierele zgaraiate , insa nu din cauza ca am blocat sau parcat aiurea , ci 99% din prostie intrucat s-a intamplat cand masina ba era pe strada , ba undeva unde nu blocam nimic si pe nimeni ....

e prosti si e multi , da e ai nostri ....

--------------------
Renault Megane 1.6 16v - 2007 - Numar personalizat !
+
rtBK
post 28 Dec 2008, 14:44
Post #1718

eu cand gasesc pe altcineva pe locul meu de parcare il blochez. Cand vine la masina claxoneaza, urla... ce vrea el. Cobor, ii dau buna seara sau buna ziua ( depinde de ora ) si imi mut masina. Pana acum am avut "probleme" cu 5 omuleti cu care am dat mana la final, no hard feelings.

Cu masina prietenei e alta poveste, apar tot timpul mici semne care nu inteleg de unde si cum. ( am mai povestit )

--------------------

Trek Valencia
+
rtBK
post 10 Jan 2009, 08:02
Post #1719

azi noapte am stat sa iau licenta pentru windows 7 beta. am stat o vreme si pana la urma aparusera zvonuri ca nu le vor distrbuii, decat peste o saptamana. Am zis dorm si eu 2-3 ore si pun ceasul sa sune. Ma trezesc pe la 5 parca, ceasu nu sunase ca l-am setat prost... si ma uit pe niste forumuri pe care le urmarisem si inainte. Toata lumea urla ca a luat key-urile.... eu incercam in disperare si tot eroare primeam.

Ma rog in timpul asta citeam ce a scris lumea in timp ce eu dormeam, nu stiu daca erau romani sau nu, dar au fost unii care se laudau ca au luat 8 key-uri :|. Pentru ce, nu stiu.

Intr-un final am reusit sa iau si eu unul, dar nu o sa ii inteleg niciodata pe ciobanii astia.

This post has been edited by blak2oo8: 10 Jan 2009, 08:03

--------------------

Trek Valencia
+
rtBK
post 11 Jan 2009, 08:27
Post #1720

numai eu scriu faze de toata jena?

Ca tot aveam o disputa cu Thanos acum ceva vreme pe tema masini abandonate in parcare. Un vecin si-a schimbat vechea dacie 1310 cu un opel acum vreo 2 saptamani. Ce a facut omu... si-a luat dacia si a mutat-o putin mai incolo, pe locul unui taximetrist ( un loc neplatit, dar acolo parca omul ). acolo a ramas. In timp ce el are loc de parcare bine mersi.

Faza de toata jena sau nu?

This post has been edited by blak2oo8: 11 Jan 2009, 08:28

--------------------

Trek Valencia
+
Flamingo
post 11 Jan 2009, 09:35
Post #1721

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Nu bre, e perfect legal. smile.gif Asa se intampla si la noi la bloc si sunt convins ca se intampla mai peste tot in Bucuresti.

La noi treaba sta in felul urmator... Unele locuri sunt cu plata (Clio e "parcat" pe un astfel de loc), iar altele locuri (majoritatea), in spatele blocului, sunt fara plata dar atentie... in plin proces la Judecatoria Sect. 4... icon_mrgreen.gif pentru ca o nebuna din bloc a dat judecata Primaria ca o deranjeaza zgomotul masinilor care pleaca si vin din parcare. Hyundai-ul il parchez la fel ca si alti 25-30 de vecini, pe loc fara plata. tongue.gif

Si apropo de nebuna, a ajuns vedeta pe Youtube pe la inceputul anului trecut. Politie, scandal, tot tacamul... Vizionare placuta... sau faza de toata jena, ca sa fiu on topic.

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
rtBK
post 11 Jan 2009, 10:32
Post #1722

man... tu macar le folosesti. Eu ziceam ca a abandonat-o! si asa abia se misca din parcare.

--------------------

Trek Valencia
+
Flamingo
post 11 Jan 2009, 11:03
Post #1723

Membru "SPARKY Team"

smile.gif La un moment dat aveam in parcare si Dacia alor mei (luata special pentru nevasta-mea), dar nu a stat pentru mult timp acolo. Iti dai seama, 3 masini in parcare + scuterul bagat in scara ??? Nebunie mare pe cei de la bloc... laugh.gif In fine...

Stiind la ce-o sa se ajunga plus ca masina se cam degradase (trecuse iarna peste ea), am dat din coate cat am putut, si prin iunie, la nici o luna dupa ce am luat Hyundai-ul, am maritat-o fara sa clipesc. Nici acum nu am primit toti banii pe ea, dar asta e partea a doua... in schimb sunt fericit c-am scapat si-am eliberat un loc.

Poate trebuie sa postez la "Faze de admirat"... sau cum s-o numi topicul ala. icon_mrgreen.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
rtBK
post 11 Jan 2009, 11:16
Post #1724

daia ti-au spart placuta cu nu parcati tongue.gif icon_mrgreen.gif

--------------------

Trek Valencia
+
caktuss
post 11 Jan 2009, 11:41
Post #1725

Membru autentic

From: Iasi

bate-i usa in cuie (sau leaga clanta de balustrada), taie cablul la telefon (cheagurile astea au romtelecom de obicei), si dupa aia sparge-i toate geamurile de la balcon 243.gif

daca nu se potoleste, cad o prinzi pe scara, ajut-o sa se grabeasca la vale pe scari icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16v 05-2005 - numar cu gaura
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
Flamingo
post 11 Jan 2009, 18:05
Post #1726

Membru "SPARKY Team"

@Black2008...
Au spart doar una singura. Se pare ca la a doua nu au avut acces. tongue.gif

@caktuss...
Cu multi ani inainte sa vin in acel bloc, cica i s-au spart TOATE geamurile de la balcon din cauza ca se tot lua de cei care parcau in spatele blocului. Si ca sa intelegi mai bine, balconul are 11 metri. wink.gif

--------------------
+
buzasparta
post 11 Jan 2009, 19:49
Post #1727

Membru autentic

From: Judetul Romanica

toarna-i niste superglue in yala wink.gif

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp 2007 expression - GL06cxx
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
Mutzunache
post 14 Jan 2009, 09:11
Post #1728

Milk my sheep, bitch!

Nu stiu sincer unde sa incadrez decat la faze de toata jena...
&eurl=http://ice4you.blogspot.com/2009/01/fernando-din-caransebes-si-roxana.html

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
+
DrK
post 14 Jan 2009, 11:02
Post #1729

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Ooooo!! Fernandoooooooo radmasa.gifradmasa.gifradmasa.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Flamingo
post 14 Jan 2009, 11:10
Post #1730

Membru "SPARKY Team"

Fernando de la Caransebes ? Hehehe, Mutzunache esti in urma bre... radmasa.gif

Uite, are si videoclip, deci e vedeta, nu gluma... Atentie la versuri.. S-a casatorit cu un barbat tampit... biggrin.gif

Apropo de filmarea de la Antena 1... fatuca aia cu care canta chiar n-a avut alti ciorapi ? Si chiar daca i-ar fi rupt inainte de intrarea in emisie, pai nu putea dreaq sa-i dea jos ? Dar ma rog, cine se aseamana se aduna. rolleyes.gif

--------------------
+
razZzor
post 14 Jan 2009, 11:34
Post #1731

Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta!

@Flamingo
Asta e prima lui aparitie in showbiz radmasa.gif . Fatuca din videoclipul lui mai are o aparitie la emisunea respectiva. Parerea mea ca alcatuiesc un cuplu de exceptie si vor rupe toate topurile radmasa.gif .

--------------------
Renault Megane RS '07 - B 38 GFL
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
+
gotty
post 14 Jan 2009, 11:37
Post #1732

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

eu cred ca un trio cu sexi braileanca ar fi de mare angajament!

--------------------
Private Spice Member
+
Flamingo
post 14 Jan 2009, 11:50
Post #1733

Membru "SPARKY Team"

Mda, adevarul este ca pe langa nea' Fernando, Marinela Nitu este cel putin Maria Calas. Si apropo de facut de ras, credeti ca Maruta a invitat-o zilele trecute in emisiune de buna cantareata ce e ? Hai sa fim seriosi. icon_mrgreen.gif

http://happyhour.protv.ro/video-marinela-n...-sole-mio/16370 >>> daca nu mai aveati de cine rade...

--------------------
+
razZzor
post 14 Jan 2009, 11:54
Post #1734

Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta!

Se incadreaza la "Faze de toata jena" la categoria "Ce fac unii pentru audienta".

--------------------
Renault Megane RS '07 - B 38 GFL
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
+
Mutzunache
post 14 Jan 2009, 17:24
Post #1735

Milk my sheep, bitch!

Il stiu ma pe Fernandito, dar imi pare rau ca nu a aparut si filmuletul si cand danseaza rap radmasa.gif iar ea sustine ca nu e manelista desi canta manele, iar el e rapper radmasa.gif

This post has been edited by Mutzunache: 14 Jan 2009, 17:24

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
+
Hack
post 14 Jan 2009, 18:20
Post #1736

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

Ce playback de 2 lei. radmasa.gif

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
aphophis
post 14 Jan 2009, 19:43
Post #1737

Membru autentic

QUOTE(Flamingo @ 14 Jan 2009, 11:50)
Mda, adevarul este ca pe langa nea' Fernando, Marinela Nitu este cel putin Maria Calas. Si apropo de facut de ras, credeti ca Maruta a invitat-o zilele trecute in emisiune de buna cantareata ce e ? Hai sa fim seriosi. icon_mrgreen.gif

http://happyhour.protv.ro/video-marinela-n...-sole-mio/16370 >>> daca nu mai aveati de cine rade...
*

ce faza tare cand canta banda radmasa.gif si aia se aranja blush.gif si.. jesus, doamne ce uratenie wub.gif wub.gif wacko.gif wacko.gif icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Dan73
post 15 Jan 2009, 00:01
Post #1738

Membru autentic

Nu am nimic cu posesorii de Dacia, chiar ii simpatizez pe cei care isi conduc fara complexe Dacia de pe vremea lu' impuscatu'...insa...i-as aresta pe posesorii de Dacia care si-au pus becuri cu xenon in faruri. Ma fratilor, ma doare capul dupa ce tocmai ce am venit de la Brasov, pe DN1, noaptea. Am condus foarte concentrat pentru ca, dupa ce ca nenorocitii astia care "se ocupa" de drumuri nu au auzit de vopsea de marcaj reflectorizanta si am condus ca orbetele pe serpentine, am avut si bafta sa dau numai de astia cu xenoane si proiectoare. Poate am eu o problema cu ochii si ma supara mai mult decat pe altii lumina puternica, nu stiu, dar cand vine unul de pe contrasens sau din spate cu de-astea chiar ma orbeste de abia mai tin drumul.
As lua fericit toate gropile de la Predeal si pana la Posada dar macar sa fie facut un marcaj vizibil pe marginea drumului.
Am mers cu o mexicanca prin septembrie anul trecut tot la Brasov si tot noaptea dar prin Cheia (sarcina de serviciu). A spus ca e cel mai periculos drum pe care a mers vreodata si era o femeie umblata. (radmasa.gif cand vedea tirurile alea trecand pe langa noi se apuca de usa) E adevarat ca am prins si un potop de ploaie si ceata dar DN1A sta mai bine la marcaje si e mai putin circulat.

This post has been edited by dan73205: 15 Jan 2009, 00:03

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Flamingo
post 15 Jan 2009, 09:45
Post #1739

Membru "SPARKY Team"

Mda, nu inteleg de ce primesti amenda cand ai faza lunga in localitati, dar cand ai xenoane, nu patesti nimic.

--------------------
+
Relu11
post 15 Jan 2009, 09:53
Post #1740

Membru autentic

Si cand mergi cu farurile de ceata (atat in fata cat si in spate) in localitate, pe marile bulevarde, cand nu este ceata.
PS. Completare la postul de mai sus.

This post has been edited by Relu11: 15 Jan 2009, 09:53

--------------------
. . .
+
1352 Pages « < 56 57 58 59 60 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 21:25
Dacia