Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1352 Pages « < 55 56 57 58 59 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena

nr1_gogon_1979
post 18 Dec 2008, 16:00
Post #1681

MEMBRUL

Group: Members
From: Bucuresti: Floreasca & Muncii

astia ar trebui decapitati in direct la tv.preventiv.pt ca va mai face...

This post has been edited by nr1_gogon_1979: 18 Dec 2008, 16:00

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 2007
Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994
Chrysler 300c /2010
Mercedes E280 CDI 4Matic /2009
Mercedes C200 diesel /1994
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
eduardsebe
post 20 Dec 2008, 14:34
Post #1682

Membru Expressionist

From: Bucuresti

Am eu una buna biggrin.gif

Era vineri pe la ora 17:00 si eu cu un prieten ne indreptam catre compania auto Mazda(pe blvd. Iuliu Maniu)...frumos ajungem intram,luam loc...spune ce preferinte ar avea face calculul si spune(tipu' de la Mazda):cu avans 15% pe 4 ani rata e de 250 E cu val reziduala inclusa si 123 E casco(lunar)...ne miram noi...oau asa putin,deja incepuse sa isi faca planuri prietenul meu,masina o aducea peste 2 saptamani...se ridica tipu de pe scaun,se intoarce si spune....deci...noi incantati uitandu-ne in jur in timp ce mai mesterea ceva ala pe acolo si spune: " Ma scuzati dar v-am calculat rate cu 50% avans" radmasa.gif ...gata..orice vis se spulberase ohmy.gif ..calculeaza din nou de data asta cu 15% avans si spune:500 E pe luna ,123 E casco lunar si valoare reziduala inclusa in rata...in fine,am plecat noi(mai mult el) bosumflati.

Concluzia a fost ca prietenul meu si-a luat o Mazda cu o echipare mai slaba blush.gif

This post has been edited by eduardsebe: 20 Dec 2008, 14:35

--------------------
Seat Leon FR 184 2015
+
rtBK
post 20 Dec 2008, 17:19
Post #1683

Unique like everyone else

ah, naspa sa traiesti momente din astea. in orice caz nu cred ca o sa fie dezamagit de varianta aleasa icon_mrgreen.gif ! cat mai multi km!

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
rtBK
post 22 Dec 2008, 15:51
Post #1684

Faza de toata jena: Iliescu

http://www.realitatea.net/ion-iliescu-a-fo...rat_419851.html

Eu va promit ca o sa le spun copiilor mei cine a fost cu adevarat Iliescu, nu porcariile de ridicat pe piedestal care vor aparea in cartile de istorie de parca ar fi un erou national.

--------------------

Trek Valencia
+
semit
post 22 Dec 2008, 16:00
Post #1685

Private Spice

Group: Moderatori

stii din experienta ta personala cine a fost iliescu.. sau tot asa din carti? vorba unei persoane prezente in cimitir in momentul incidentului referindu-se la un boschetar de facea atmosfera pe acolo: ”ba mucosule.. nici nu erai nascut la revolutie.. de ce injuri si huidui....”

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
rtBK
post 22 Dec 2008, 16:08
Post #1686

Aha.. trebuia sa imi moara o ruda apropiata ca sa am dreptul la comentarii? Iliescu o alta papusa nu a fost "eliberatorul".

--------------------

Trek Valencia
+
padre
post 22 Dec 2008, 16:23
Post #1687

Il padrino

Semit se refera ca la Revolutia din 1989 nu aveai inca 1 an implinit....si cand Iliescu era cineva in tara asta tu erai la gradinita, scoala primara, etc... deci nu ai de unde sa stii cum era, de fapt. Ai preluat o imagina spusa de altii, care poate fi mai mult sau mai putin adevarata. Asa ca mai bine nu ti-ai da cu parerea, zic eu.
Eu nu sunt fan Iliescu dar incerc sa fiu obiectiv inainte de a fi subiectiv.

This post has been edited by padre: 22 Dec 2008, 22:40

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
rtBK
post 22 Dec 2008, 16:25
Post #1688

Semit avea 5-6...vreo diferenta?

p.s. daca puneam vreo 10 ani in plus la informatii poate mi se respecta si mie opinia. Semit, tu vorbesti asa pentru ca cel mai probabil nu ai pierdut pe nimeni drag la revolutie. La mine in bloc exista un parinte care si-a pierdut copilul... nu cred ca ai vrea sa fi in pielea lui! Si nici macar nu era revolutionar, era asistent medical si a fost impuscat prin geamul de la masina. Daca erai in locul lui nu cred ca te mai trezeai cu comentarii de genul celui de mai sus.

This post has been edited by blak2oo8: 22 Dec 2008, 16:36

--------------------

Trek Valencia
+
Flamingo
post 22 Dec 2008, 17:32
Post #1689

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Omg, ce discutii pe aici. blink.gif
Adevarul e ca eu am boala si pe Antonescu dar si pe Dej. biggrin.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
semit
post 22 Dec 2008, 17:40
Post #1690

Private Spice

Group: Moderatori

QUOTE(blak2oo8 @ 22 Dec 2008, 16:25)
p.s. daca puneam vreo 10 ani in plus la informatii poate mi se respecta si mie opinia. Semit, tu vorbesti asa pentru ca cel mai probabil nu ai pierdut pe nimeni drag la revolutie. La mine in bloc exista un parinte care si-a pierdut copilul... nu cred ca ai vrea sa fi in pielea lui! Si nici macar nu era revolutionar, era asistent medical si a fost impuscat prin geamul de la masina. Daca erai in locul lui nu cred ca te mai trezeai cu comentarii de genul celui de mai sus.
*

l-a impuscat iliescu? eu sunt fan prm, si rasist si xenofob.. recunosc.. cu iliescu nu am nici o treaba dar cand vad asemenea comentarii..

In fine, nu vreau sa ma mai cert pe acest topic cum s-a mai intamplat, e parerea ta, ti-o respect dar mai documenteza-te inainte sa ai pareri atat de radicale smile.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
rtBK
post 22 Dec 2008, 17:44
Post #1691

QUOTE(Flamingo @ 22 Dec 2008, 17:32)
Omg, ce discutii pe aici.  blink.gif
Adevarul e ca eu am boala si pe Antonescu dar si pe Dej.  biggrin.gif
*

icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif

esti de apreciat Flamingo wink.gif

--------------------

Trek Valencia
+
Dan73
post 22 Dec 2008, 19:10
Post #1692

Membru autentic

Daca tot ati adus in discutie subiectul asta imi permit si eu cateva opinii.
Lucrurile sunt mai complicate cred eu. Pana cand nu vom sti amanuntele a ceea ce s-a intamplat atunci nu putem spune ca Iliescu e vinovat si criminal sau ca e complet nevinovat pentru cei peste 1000 de morti. Toate evenimentele majore din 89 (ca nu au fost numai la noi) si-au avut originea la Malta. Probabil ca in tari ca Cehia sau Polonia un rol mai important in orchestrarea evenimentelor l-au avut americanii pe cand la noi rusii au dirijat si s-au folosit de legaturile pe care le aveau aici. Nu intamplator au iesit in fata oameni ca Iliescu, gen. Militaru, si altii. Teroristii aia probabil ca au fost profesionisti, rusi sau de-ai nostri dar care nu aveau drept scop apararea regimului care tocmai cadea, adica nu au fost oamenii lui Ceausescu. Mi-e greu sa admit ca toata cacealmaua aia cu teroristii ce-l voiau pe Ceausescu inapoi a avut drept scop doar legitimarea noului regim...poate Ceausescu trebuia neaparat sa moara dar de ce si mai ales pentru ce in ziua de Craciun numai oamenii din varf de tot stiu (inclusiv Constantinescu si Basescu). De la mine din cartier a fost un baiat soldat la unitatea din Boteni care a aparat televizunea. Comandantul lor a fost inlocuit cu unul din asa-zisii revolutionari. Cand se tragea mai tare din partea teroristilor primeau comanda "salt inainte" si altele care sa ii expuna cat mai mult. Au murit multi din ei iar el a scapat cu mult noroc. In toata confuzia aia probabil ca au disparut multe documente si multi oameni care stiau lucruri importante.
Asa cum era regimul lui Ceausescu avea ceva particular: nu au fost in relatii prea bune cu rusii iar cei care i-au succedat nu au manifestat nici o ostilitate catre rusi.
In orice caz, Iliescu a ramas la fel si a avut acelasi tip de reactie ca si la faza cu "mai animalule" facandu-l pe omul ala care a sta 17 ani in puscarie dezaxat in conditiile in care batranului aluia nu ii poate nimeni explica pentru ce a facut atata puscarie grea si de ce fostii securisti ce-l anchetau sunt prosperi si in functii. In orice caz tipul de reactie pe care a avut-o Ion Iliescu dovedeste ca ceea ce a facut el a facut din convingere si el nu se simte vinovat de ce s-a intamplat atunci.
PS: la intamplarea cu "mai animalule" am fost martor ocular iar animalul era nimeni altul decat Radu Mazare biggrin.gif

This post has been edited by dan73205: 22 Dec 2008, 19:16

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Flamingo
post 22 Dec 2008, 19:16
Post #1693

Membru "SPARKY Team"

Serios ? Hai sa-l luam in brate pe nea' Ilici ca tare fata de batranel de treaba mai are...

Dar de mineriade ce zici ? Sau nu erai in Bucuresti la acea vreme ? rolleyes.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
rombul
post 22 Dec 2008, 19:32
Post #1694

Membru autentic

From: bucuresti

QUOTE(Flamingo @ 22 Dec 2008, 18:32)
Omg, ce discutii pe aici.  blink.gif
Adevarul e ca eu am boala si pe Antonescu dar si pe Dej.  biggrin.gif
*

oare stii ceva despre maresalul Antonescu? ai facut istorie militara

dar de ce ai boala pe el
pe Dej inteleg ca a fost comunist, dar cu maresalul ce ai?

--------------------
renault captur 0,9 tce 90 cp - B-21- ....
Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
+
Dan73
post 22 Dec 2008, 19:33
Post #1695

Membru autentic

@Flamingo ..ai rupt din context ultima fraza si de aia probabil ca nu ai inteles ce am vrut sa spun, poate si din cauza ca uneori nu prea sunt concis. Cum adica "serios"? L-am luat in brate pe Iliescu pentru faptul ca parerea mea e ca ceea ce a facut el a facut si din convingere? Probabil ca si Hitler a actionat de multe ori din convingere si spun asta ca sa se inteleaga ca nu incercam sa disculp pe nimeni.
Eu m-am referit numai la evenimentele care au capatat numele de revolutie nu si la mineriade si parerea mea, expusa si mai sus, este:
1. Iliescu a fost omul rusilor sau mai exact omul adus in fata de rusi (asta nu inseamna ca nu are si patriotism in el sau ca a servit numai interesele rusilor)
2. Oamenii au murit atunci nevinovati pentru ca era nevoie de haos, haos care sa legitimeze "noua" conducere", care sa acopere multe lucruri compromitatoare si sa legitimeze executia lui Ceausescu.
3. Adevarul il poti stabili numai cand ai in fata toate informatiile iar noi inca nu stim toate dedesubturile care au condus la cacealmaua aia si crimele de atunci si in aceasta idee nimeni nu poate spune ca toata vina o poarta Iliescu sau dimpotriva ca e complet nevinovat.
LE: acum poate e mai clar sau poate nu ai vrut decat sa rastalmacesti smile.gif

This post has been edited by dan73205: 22 Dec 2008, 20:28

--------------------
+
rombul
post 22 Dec 2008, 19:34
Post #1696

Membru autentic

QUOTE(blak2oo8 @ 22 Dec 2008, 18:44)
icon_mrgreen.gif  icon_mrgreen.gif
esti de apreciat Flamingo  wink.gif
*

tu stii ceva despre Antonescu sau vb asa sa te afli in treaba

22 Dec 2008, 20:35:
am retineri in a o numi revolutie

This post has been edited by rombul: 22 Dec 2008, 19:35

--------------------
+
Flamingo
post 22 Dec 2008, 19:50
Post #1697

Membru "SPARKY Team"

Rombule...

Eu faceam un pic misto de Black2008 care cred ca avea 1 an la revolutie, deci nu avea de unde sa-l stie / cunoasca pe Iliescu... iar la 6 ani cand a venit CDR-ul la putere in frunce cu Emil... tot nu putea intelege mare lucru din ce se intampla in jurul lui. Si apropos de asta... Ma uit la fii-meu care este total paralel de politica (are 5 ani si 8 luni)... Crede tot ce-i spun la aceasta varsta.

Ai inteles acum de ce am facut acea trimitere la Dej si Antonescu ? smile.gif Pe vremea lor nu existam.

P.S. Black2008, sper ca nu te-ai suparat bre... Tu stii c-a fost gluma, da ? Cel putin asta am inteles din mesajul tau ulterior. tongue.gif

--------------------
+
rombul
post 22 Dec 2008, 20:09
Post #1698

Membru autentic

scuze Flamingo, smile.gif am inteles

22 Dec 2008, 21:15:
QUOTE(blak2oo8 @ 22 Dec 2008, 17:25)
*

ai trait cu adevarat acele vremuri? eu cred ca nu , la vremea aceea am vazut colegi murind , asa ca fi un pic mai ponderat si totodata mai tolerant

This post has been edited by rombul: 22 Dec 2008, 20:15

--------------------
+
Dan73
post 22 Dec 2008, 20:22
Post #1699

Membru autentic

Eu cred ca Iliescu nu avea nici un drept sa spuna despre batranul ala ca este dezaxat. Omul ala care a facut 17 ani de puscarie probabil ca se simte extrem de frustrat in conditiile in care a cam facut-o degeaba. Cumva s-a facut dreptate in tara asta si criminalii au platit sau cumva astia care detin puterea politica si financiara in Romania de azi sunt complet rupti de trecut, securitate, comunism?
O fi parand el ramolit dar uite ca Nicolski chiar a existat:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Alexandru_Nicolski

This post has been edited by dan73205: 22 Dec 2008, 20:36

--------------------
+
rombul
post 22 Dec 2008, 20:33
Post #1700

Membru autentic

si mie mi-a fost mila de acel batranel , nu avea nici un drept ILICI sa-l faca dezaxat dar nu ma maimira absolut nimic la ILIESCU.

22 Dec 2008, 21:37:
Tot de la ILIESCU au inceput si mineriadele care ne-au aruncat cu 100 de ani inapoi .
Problema este alta : cum a avut tupeul sa mai vina la comemorari atat timp cat a ascuns si va ascune adevarul despre asa zisa revolutie.

This post has been edited by rombul: 22 Dec 2008, 20:37

--------------------
+
Dan73
post 22 Dec 2008, 20:39
Post #1701

Membru autentic

O faza de toata jena mi s-a parut maniera in care politistii incercau sa il pacaleasca pe batran ca sa le dea buletinul...probabil pentru a-i da amenda.

--------------------
+
rombul
post 22 Dec 2008, 20:44
Post #1702

Membru autentic

de la nenorociti ca Nicolski ni se trage , numiti in functii de P.C.R. fara a avea studii
de la coada vacii in Militie direct

--------------------
+
Flamingo
post 22 Dec 2008, 20:47
Post #1703

Membru "SPARKY Team"

No problem Rombul ! tongue.gif

Dane, ti-am raspuns la PM... Sper ca m-ai inteles acum... Suntem cam de aceeasi varsta. wink.gif

--------------------
+
rtBK
post 22 Dec 2008, 21:13
Post #1704

rombule daca nu intelegi mai bine stai deoparte si priveste decat sa ataci lumea aiurea, ok?

Era de apreciat intentia lui de a schimba discutia. Imi plac oamenii mari care tin mortis sa aduca aminte tinerilor ca ei sunt mai in varsta, m-am cam saturat de reactia asta taraneasca, ca n-am 2 ani.

--------------------

Trek Valencia
+
rombul
post 22 Dec 2008, 21:18
Post #1705

Membru autentic

bine
o sa stau deoparte

22 Dec 2008, 22:21:
a.. si nu te-am atacat deloc
nu ar avea rost sa te atac si nu am nici un interes, numai ca am vrut sa intelegi ca unii dintre noi am trait momentele alea pe viu si totusi nu suntem asa radicali.

This post has been edited by rombul: 22 Dec 2008, 21:21

--------------------
+
Flamingo
post 22 Dec 2008, 21:30
Post #1706

Membru "SPARKY Team"

Bre, gata... Eu sunt de vina. Va cer scuze. sad.gif

--------------------
+
rombul
post 22 Dec 2008, 21:33
Post #1707

Membru autentic

no problema Flamingo
Respectele mele

--------------------
+
adip
post 22 Dec 2008, 23:50
Post #1708

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(Flamingo @ 23 Dec 2008, 04:16)
Hai sa-l luam in brate pe nea' Ilici ca tare fata de batranel de treaba mai are...
iliescu a ramas acelasi comunist nenorocit si sinistru. Era previzibila reactia asta din partea lui. Altceva nu stie.
QUOTE(Flamingo @ 23 Dec 2008, 04:16)
Dar de mineriade ce zici ? Sau nu erai in Bucuresti la acea vreme ?
Pe mine m-au alergat la Rosetti pe 14 iunie niste de-aia cu lampas, boiti pe moaca. Uitasem sa-mi iau buletinul la mine si in zilele alea "minerii" erau si politie, si armata, si mama, si tata. Noroc ca pe vremea aia eram locul 3 pe liceu la viteza.
Am avut un coleg care a fost batut rau de "mineri" doar fiindca s-a bagat ca sa-l scoata pe un alt amarat din mainile "minerilor". Victima colaterala, eh?
Multa lume uita si de alte episoade sinistre gen 12 ianuarie si 28-29 februarie '90, cand viitorul presedinte al tarii ("cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista, ion iliescu") impreuna cu restul gastii vesele au reusit sa invrajbeasca roman contra roman.
Dar na, lumea uita

L.E. @dan73205: corect, 28-29 ianuarie, aia din februarie a fost pe 18 smile.gif
http://www.dntb.ro/sfera/67/mineriade-5.html

This post has been edited by adip: 23 Dec 2008, 01:38

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Dan73
post 23 Dec 2008, 00:14
Post #1709

Membru autentic

Scoala ruseasca, asta cu manipularea maselor si folosirea unor categorii sociale impotriva altora. Am revazut in vara imagini de pe 14-15 iunie. Minerii aia nu puteau face ce au facut decat fiind convinsi ca se lupta cu dusmanii tarii...cine i-a manipulat a facut-o extrem de profesionist. Bolsevicii s-au folosit de categorii sociale slab educate, sarace si le-au aratat pe aia raii..."pe ei ca ei sunt vinovati de raul din lume". La fel si pe 28 ianuarie si 14-15 iunie.
Faptul ca Iliescu nu s-a schimbat am spus si eu mai sus si repet...tipul de reactie pe care l-a avut (era profund indignat) imi spune ca multe din actiunile lui au fost dictate de convingere, de ideologie. Eu raman la parerea ca nu poate fi facut el singur responsabil ci ca daca s-ar scoate documentele si marturiile de pe unde au fost dosite multi ar avea de suferit...asta daca mai intereseaza pe cineva. Cel mai bun argument in acest sens e ca Iliescu nu mai e demult ceea ce a fost si totusi lucrurile au ramas cum le stim.....adica nu stim mare lucru si nu a iesit nimic la iveala din ceea ce neaparat ar fi trebuit sa iasa pentru ca nu a murit un om, au murit 1000 de oameni si ei nu pot fi victime colaterale.

This post has been edited by dan73205: 23 Dec 2008, 00:55

--------------------
+
DrK
post 23 Dec 2008, 11:25
Post #1710

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

QUOTE(blak2oo8 @ 22 Dec 2008, 15:51)
Faza de toata jena: Iliescu

http://www.realitatea.net/ion-iliescu-a-fo...rat_419851.html
Eu va promit ca o sa le spun copiilor mei cine a fost cu adevarat Iliescu, nu porcariile de ridicat pe piedestal care vor aparea in cartile de istorie de parca ar fi un erou national.
*

OMG! La mai mare radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
taci.gif

This post has been edited by DrK: 23 Dec 2008, 11:26

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
1352 Pages « < 55 56 57 58 59 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 21:28
Dacia