Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Hack |
![]()
|
||
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(zax @ 2 Dec 2008, 15:32) Valoarea oamenilor se masoara cumva in pretul masinii? Daca ai masina de "un aproape 10.000 euro" esti o "diversa specie" ce strica lucrurile pe unde ajunge? Ai interpretat putin gresit si ai fost si subiectiv Normal ar fi NU...dar daca citesti mai jos ce a spus prietenul tau se poate spune ca DA.. Daca cumva imi cumpara tata masina sau sora mea sa zicem ,inseamna ca nu sunt om de valoare? QUOTE(b76bgaarh @ 2 Dec 2008, 18:08) |
--------------------
------
------
------
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(adip @ 2 Dec 2008, 00:41) marian-j, respectele mele pentru postul asta! Unii erau dusi cu forta la defilari pe vremuri si li s-a cam taiat de mascarade din astea festiviste, de un gust indoielnic, care costa o gramada de bani din buzunarul contrinuabilului. Cand eram mandru pionier, prin clasa a 6-a cred, am lesinat din cauza caldurii tinand un steag la un cenzurat din asta de festivitate intr-o sala din incinta complexului Dinamo. Daca stau sa ma uit un pic inapoi ce s-a schimbat intre timp, in afara de personaje? s-au schimbat multe dar parerea mea este ca ai facut bine ca ai plecat |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
din ciclul: "Taran nesimtit de bucuresti cu ics5" si inca o poza cu o parcare de jmecher cu pejo.
P.S. Stopurile nu erau sparte. Attached thumbnail(s) IMAGE_062.jpg ( Size: 611.76k ) Number of downloads: 183 IMAGE_060.jpg ( Size: 571.47k ) Number of downloads: 165 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
alea-s stopuri sau faruri?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
trecand peste faza cu farurile pe post de stopuri, taranul ala cu bemveu conducea ca un ciumat calare pe pleisteishan 3.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Ce mi-as dori si eu niste proiectoare pe spate
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MHY @ 2 Dec 2008, 20:48) Ai interpretat putin gresit si ai fost si subiectiv Normal ar fi NU...dar daca citesti mai jos ce a spus prietenul tau se poate spune ca DA.. Daca cumva imi cumpara tata masina sau sora mea sa zicem ,inseamna ca nu sunt om de valoare? se pare ca si tu interpretezi gresit..dar asa este cand esti tanar si te grabesti si iei masina sh la pret de manager nou.... ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Asta se numeste afacere...eu am luat masina acum 2 ani cu un pret si momentan pot sa o dau la un pret mai mare decat am dat eu pe ea..Inteligent nu?Sau te depaseste? Nu stiu de unde ti-a venit postul asta cu masina mea..manager..etc...este cam offtopic sa zic asa...este ca si cum eu m-as lega de tine ca ai niste ochelari mari si ''vezi'' cam subiectiv...hai ca nu vreau sa fiu rautacios....Asadar ce ai vrut sa zici prin '''zaxule asa e cand iti ia tata masina''?? Explica te rog daca eu nu am inteles.....
|
--------------------
------
------
------
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Chiar are importanta ce provenienta au banii dati pe masina?? Acum pe bune... Ai muncit / ai castigat la loto / ai dat cu posterioru / ai cersit = ai luat o masina... Care-i diferenta? Diferenta ca unul a muncit din greu sa isi ia masina asta si altul nu?? Vai... As putea sa spun: atat ai muncit, atat ai primit... unii au muncit un cleo, altii un manager si unii au muncit o laguna... conteaza? Avem reno si nu ne este frica sa-l folosim.. cu ambreajul e mai greu din cauze lezne de inteles...
This post has been edited by DrK: 2 Dec 2008, 23:34 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mhy......
e foarte simplu sa comentezi ca unu e taran ca isi ia megan cu 10000 de euro... cand omul ala atatia bani are ... iar tu ai primit masina de la parinti, bunici, surori, frati etc si nu ai muncit o singura zi pt ea..... este clar acum???? ps cand zic tu...nu ma refer la persoan ta ci este un apelativ genral This post has been edited by b76bgaarh: 2 Dec 2008, 23:48 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
dupa cum scriam si mai sus.. nu are importanta provenienta masinii... are importanta doar cat de mult e dispus un proprietar de masina noua sa renunte la accesoriile de pe o masina in clasa mai mica de care are toata lumea
![]() Daca ii place megane si nu-l deranjeaza ca are motor mic, da la manivela si scoate limba pe geam cand ii este cald atunci sa fie sanatos.. e vorba de ce sacrificii faci pentru o ANUMITA masina. apropo, cu ce sunt eu mai prejos ca am cumparat masina pe bonuri de masa fata de colegu care a cumparat masina cu bonuri cadou? acum chill si priviti prima intalnire reno desfasurata in acelasi loc cu ultima (http://reno.ro/galerie/displayimage-87-287.html) This post has been edited by DrK: 2 Dec 2008, 23:52 |
--------------------
Sedan
Negru
|
b76bgaarh |
![]()
|
cu nimic drk..tocmai asta e ideea....
semit daca nu iti place forma loganului ce faci?????? te apuci si il tunezi sa arate a altceva????? This post has been edited by b76bgaarh: 2 Dec 2008, 23:53 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DrK |
![]()
|
QUOTE cu nimic drk..tocmai asta e ideea.... deci esti de acord ca nu e o diferenta intre cei care isi cumpara masina cu banii lor si cei care isi cumpara masina cu banii altora... This post has been edited by DrK: 2 Dec 2008, 23:57 |
--------------------
Sedan
Negru
|
b76bgaarh |
![]()
|
unde a disparut postul lui semit?????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
BigEdy |
![]()
|
![]() Biggest Private Spice Member Group: Members Posts: 327 Joined: 3 August 06 From: Ploiesti ![]() |
A iesit la plimbare !!!
|
--------------------
Renault
Megane
2006 II.2 Confort Expression 1.6 16V 110 CP Noir Nacré Clima+MP3
PDA Mio P550m+MioMap v3.3 |
|
b76bgaarh |
![]()
|
drk..atat timp cat si unii si ceilalti isi tin aprecierile pt ei... si nu fac unii sau altii pe superioriiiiiii
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
intr-adevar o faza de tota jena.
![]() ![]() This post has been edited by padre: 3 Dec 2008, 00:41 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Asta cu Managerul e o gluma. Nu consider inferior o persoana care are Manager. Nu consider nici pe unul de are Dacia 1310... Dar daca as avea Audi A8L W12, nu as putea sa rad de colegul L!nuX ca are Manager (uuurca firma pan' la cer ma... pfoaaaa), ca deh, e urat cand ai multi bani sa razi de altii mai modesti...
Dar cat timp avem aceleasi masini, la diferente de cateva sute de euro, cred ca ne putem amuza si noi pe seama celor putin mai zgarciti... Ca tot veni vorba, si MHY "rade" de mine ca am 1.5, el avand 1.9. Glumim intre noi ca avem masini similare si nu o dam in aroganta, sau mai stiu eu ce alte mizerii vorbesc unii pe aici. Dar nu pot sa neg, de cand s-a ieftinit Megane-ul, ca au aparut cateva specimene de le pun CD in oglinda si leduri din vitan (in stil A5)... Nu ca n-ar fi tarani si cu alte masini, dar cat a fost II.1 parca nu era chiar asa, de cand cu II.2 si super reduceri s-a umplut tara de Megane-uri, si uite asa am dat banul, si-am luat Megane-ul.. Cel mai bengos, etc.. etc.. Deci incercati sa faceti si voi diferenta dintre posturile serioase si cele in gluma, si nu mai cautati motiv de cearta aiurea. Unii din voi imi aduceti aminte de mosnegii de la mine de la bloc care stau toata ziua afara si tot comenteaza ce vad prin jur, ca altceva n-au mai bun de facut. P.S. = Cate geamuri se deschid vara la Manager pentru clima "bizonica" ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
ce ziceti de noua lege de ascultare a telefoanelor, de citire a smsurilor, de citire al emailulilor....
tara de cacao ce suntem..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Nu cred ca se schimba nimic in viata "muritorului", poate "grangurii" sa fie afectati!
Crezi ca pe la altii nu exista angajamente ale operatorilor si legi care sa-i oblige sa puna la dispozitie asemenea date?!? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Fabu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 21 November 06 From: Timisoara ![]() |
Ati gasit vreun articol, ceva, legat de aceasta lege? Si eu am auzit si as fi curios sa aflu mai multe...
|
--------------------
Renault
Clio 4
2014 Dynamique EDC, 1.5 dCI, 90 CP
|
|
DrK |
![]()
|
hehe.. inainte nu era lege dar se facea... Pana si eu pe un router pot sa vad ce vorbeste lumea pe messenger...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
b76bgaarh |
![]()
|
hmm oare care smecher trebuie sa vanda echipament de stocare si inregistrare autorizat de serviciile secrete?????
ca pana la urma tot la bani ajungem.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DrK |
![]()
|
echipamentele folosite au si functie de stocare si inregistrare
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
b76bgaarh |
![]()
|
zici tu..punem pariu ca vor fi cumparate echipamente autorizate...
mai ales ca in lege este si prevazut ca cumpararea de echipamente se va recupera prin deduceri din impozit..... deci...... e facuta bine legea.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Fabu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 21 November 06 From: Timisoara ![]() |
Dupa cum am mai spus in alt topic, am citit rapid legea (forma adoptata de camera) iar la art. 11 spunea ca nu este permisa inregistrarea continutului comunicarii:
Art. 11. – (1) În aplicarea prevederilor prezentei legi este interzisă interceptarea și reținerea conținutului comunicării sau a informațiilor consultate în timpul utilizării unei rețele de comunicații electronice. Link: http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.pr...?cam=2&idp=9455 |
--------------------
Renault
Clio 4
2014 Dynamique EDC, 1.5 dCI, 90 CP
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(A l e x @ 2 Dec 2008, 12:52) octav, mare dreptate ai... Sa fie oare o coincidenta ca a inceput sa se strice totul odata cu aparitia diverselor echipari chele si ieftinirea Megane-ului pe la un aproape 10.000 euro ? Melteni au fost, sunt si vor fi pe toate tipurile de masini... Net'ul e cauza. Extinderea accesului la internet. Banii nu sunt un criteriu. Ce nu ati vazut melteni cu bani ? Ca eu vad peste tot. |
--------------------
-
-
-
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Andu-le, schimba tata avatarul ala, ca iar imi vine sa ma iau de cum ai parcat masina.
![]() This post has been edited by Flamingo: 3 Dec 2008, 12:53 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 17:49 |