Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Mai baieti,se pare ca unora dintre noi ne lipseste festivismul de parada,nationalismul gaunos si si patriotismul expus pe taraba.Credeti ca steagurile de pe stalpi sau urarile de ziua nationala ne fac mai patrioti sau mai mandri de tara noastra?Credeti ca am picat in "tur" vazand pe un post tv cum tasneste mamaliga din BigBen sau din turnul Eiffel sau ,asa cum spune colegul Sorin mai sus, m-am dat pe spate cand am vazut trei matzaite macelerind imnul in stil scarbos-american?Va rog sa ma credeti ca nu!Am carat destule steaguri si pancarte pe la defilarile ante '89 incat sa nu mai fiu curios de astfel de manifestari!Prefer sa-mi petrec ziua nationala acasa,in tihna si sa nu ma dau de ceasu' cenzurat ca nu stie mapamondu' ca-i ziua noastra nationala!Cine a vrut sa stie acest lucru a aflat deja! Cine nu,nu!
Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau!Este doar parearea unuia caruia i s-a acrit de mainifestari festiviste!Mi-ar place tare mult ca tricolorul nostru sa isi gaseasca un loc bine vazut in lume dar va asigur ca nu-mi voi vopsi masina sau bancuta din curte in rosu,galben si albastru. Respectele mele domnilor! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
marian-j, respectele mele pentru postul asta! Unii erau dusi cu forta la defilari pe vremuri si li s-a cam taiat de mascarade din astea festiviste, de un gust indoielnic, care costa o gramada de bani din buzunarul contrinuabilului. Cand eram mandru pionier, prin clasa a 6-a cred, am lesinat din cauza caldurii tinand un steag la un cenzurat din asta de festivitate intr-o sala din incinta complexului Dinamo. Daca stau sa ma uit un pic inapoi ce s-a schimbat intre timp, in afara de personaje?
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Scuba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 4 October 08 ![]() |
Subscriu !
Mai cu sema ca anul acesta 1 decembrie a venit imediat dupa doua luni scarboase ce au culminat cu ziua de ieri, a alegerilor: FUCK'EM ALL !!! |
--------------------
Subaru
Forester 2.5 Turbo 2008 //
Renault Megane 1.9dTi 98 CP break 2001
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
toata stima pentru posturile de mai sus dar, e vorba de ziua nationala , nu de cine se perinda la conducerea tarii, nu de toti gusterii care se dau artisti sau vedete de ziua nationala la tv , nu de idiotii si birocratii de care ne lovim zilnic.E doar un sentiment care ar trebuie sa ne inveseleasca , fiecare face ce vrea de ziua nationala, si-o petrece cum si cu cine vrea . Cat despre ''festivitati de 23 august si 1 mai si multe altele'' suntem destui pe forum care au trecut pe acolo dar azi nu ma obliga nimeni sa merg la parada sau sa ma uit la fiste ce ''cantarete'' care se fac si ne fac de kko!
|
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(octav99 @ 1 Dec 2008, 19:37) @ alex oricum forumul nu mai este ce era acum 2 ani cand l-am descoperit eu, intre timp s-a populat cu diverse specii una mai interesanta ca alta; sa speram ca se v-a revenii la ce a fost odata QUOTE(MHY @ 1 Dec 2008, 19:38) generalizari subiective |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(octav99 @ 2 Dec 2008, 11:52) [...] e vorba de ziua nationala [...] E doar un sentiment care ar trebuie sa ne inveseleasca Uite o alta chestie pe care nu o inteleg: cum poti ca, 364 zile/an, sa injuri tara si locuitorii ei ("asta e tara, astia-s oamenii, de rahat", etc.) pe subiecte de genul "faze de toata jena [...]" dupa care sa vii in a 365-a zi, ziua nationala, sa urezi la multi ani, fluturand tricolorul pe care te-ai pisat in restul anului. Asta nu inteleg, adica eu unul nu mai pot pupa unde am scuipat inainte. |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
octav, mare dreptate ai... Sa fie oare o coincidenta ca a inceput sa se strice totul odata cu aparitia diverselor echipari chele si ieftinirea Megane-ului pe la un aproape 10.000 euro ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(A l e x @ 2 Dec 2008, 12:52) octav, mare dreptate ai... Sa fie oare o coincidenta ca a inceput sa se strice totul odata cu aparitia diverselor echipari chele si ieftinirea Megane-ului pe la un aproape 10.000 euro ? sa fie:Manager? ![]() ![]() This post has been edited by gotty: 2 Dec 2008, 13:29 Attached thumbnail(s) IMG_0103.jpg ( Size: 196.14k ) Number of downloads: 101 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
''vedete'' tata!!!!!!!!!!!!! astia isi permit aproape orice ca de ..........
|
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(octav99 @ 1 Dec 2008, 19:37) @ alex oricum forumul nu mai este ce era acum 2 ani cand l-am descoperit eu, intre timp s-a populat cu diverse specii una mai interesanta ca alta; sa speram ca se v-a revenii la ce a fost odata QUOTE(A l e x @ 2 Dec 2008, 12:52) octav, mare dreptate ai... Sa fie oare o coincidenta ca a inceput sa se strice totul odata cu aparitia diverselor echipari chele si ieftinirea Megane-ului pe la un aproape 10.000 euro ? Daca nu te superi domnu' moderator, poate-mi faci si mie un pustiu de bine si ma luminezi in ce ai vrut sa spui... Valoarea oamenilor se masoara cumva in pretul masinii? Daca ai masina de "un aproape 10.000 euro" esti o "diversa specie" ce strica lucrurile pe unde ajunge? Astept cu interes sa mai postezi cum te seaca pe tine la sufletel aia de se cred bastani pentru ca au masina scumpa... ![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu ai prins ideea, stai jos nota 2
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 2 Dec 2008, 21:52) octav, mare dreptate ai... Sa fie oare o coincidenta ca a inceput sa se strice totul odata cu aparitia diverselor echipari chele si ieftinirea Megane-ului pe la un aproape 10.000 euro ? ... cata profunzime... |
--------------------
*
*
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
semit |
![]()
|
daca nu te pricepi de ce te iei tu de om, A l e x s-a referit ca de cand s-a facut meganu` chel la pret de loganel full, toti loganarii de la taranoaia de care se plang multi pe majoritatea forumurilor ca se cred shumahari cu 1.4... ce au zis baietii, mai vand varza sau fac un credit cu salariu 8 milioane pentru 1k euro, chiar fara geamuri electrice, fara erbecuri, doar roti si volan si imi iau meganu` sa moara neamurile, vecinii d ela bloc si dujmanii de invidie
![]() ![]() *si da, sunt avocatul lui pentru ca nu este prezent si nu iti poate raspunde momentan, altceva? |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
chill ... make shawarma not war...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
zax |
![]()
|
altceva nimic. Imi pare rau ca te-am suparat, sper ca nu ti-a plesnit vreo vena!
![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
semit |
![]()
|
esti la multi ani lumina pana la a reusi sa ma superi
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(semit @ 2 Dec 2008, 15:53) mai vand varza sau fac un credit cu salariu 8 milioane pentru 1k euro, chiar fara geamuri electrice, fara erbecuri, doar roti si volan si imi iau meganu` sa moara neamurile, vecinii d ela bloc si dujmanii de invidie ![]() Astia suntem, un popor de bijnitzari (am folosit tz pentru efect). Semit, a avea megane nu e un privilegiu si nu ar trebui sa te simti jignit de faptul ca unul care vinde varza, detine un megane, ca deh, e mai aerodinamica, mai mare sau mai stiu eu ce motive avea respectivul in momentul in care a facut achizitia. This post has been edited by Avani: 2 Dec 2008, 18:44 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Bre, am fost la un botez, sau v-am mai zis... ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
faza de toata jena:flamingo a postat si xcss nu i a raspuns!!!!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
dom profesor e banat........vreo 2 saptamani.......
zaxule asa e cand iti ia tata masina.... This post has been edited by b76bgaarh: 2 Dec 2008, 18:09 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
semit |
![]()
|
macar sa nu ti-o ia pe cea mai proasta
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
de femei e vorba?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
semit |
![]()
|
nu, de automobile, doar suntem pe un forum auto nu?
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
semite, de ce esti rau tata ? Te-ai bagat tu repede sa le dai cu p..arul peste degete si acum eu ce le mai zic ?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 14:19 |