Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nene marinica, tot respectul pt matale
![]() bine ca nu-i vreun kitsch, vreun uscator de rufe.. ca atunci chiar ar fi fost pacat ![]() edit.. ia uite ce simpatic e asta.. desigur, nu e pe compakt ![]() This post has been edited by claus: 29 Nov 2008, 22:35 |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Multumesc,claus!
Apreciez mult cele spuse de matale! Ar fi fost culmea sa-mi pun pe masina te miri ce sarme de rufe si pe un alt topic sa clamez de zor ca nu-i indicat sa facem acest lucru! P.S. Deigur,claus!Eleronul "lippe" a a fost prima mea optiune!Dar sedan-ul(la fel ca si coupe-ul) fiind in 3 volume au capota spate!Ori pe ditamai hayonul compakt-ului nici nu s-ar fi observat!De aceea am optat pt. un eleron mai marisor! This post has been edited by marian-j: 30 Nov 2008, 11:21 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(A l e x @ 30 Nov 2008, 05:51) adip, fara sa fiu rau, pot sa te intreb, de ce la fiecare 2 posturi tot scrii ca ai plecat din Ro ? Stim deja, scrie si in profil, am inteles toti, nu e nevoie sa tot repeti la infinit. Ma asteptam sa nu te poti abtine. Exista optiunea de a ignora comentariile care te deranjeaza, stiai asta? Banuiesc ca, fiind moderator, stiai. Si mai exista si butonul de ignore pentru utilizatorii care la fiecare 2 posturi scriu ca au plecat din Ro.Ce faza mai de toata jena decat asta, in care un moderator ataca un utilizator, poate exista? Cat despre raspuns la intrebarea ta, iti pot da, dar nu are rost fiindca intrebarea ta e retorica si intentionat agresiva. Iar agresivitatea asta tipic romaneasca e unul din motivele pentru care ma bucur ca am plecat din Ro (sic!) This post has been edited by adip: 30 Nov 2008, 16:15 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
adip nu uita ca si tu esti roman , acceiasi agresivitate o manifestai fata de mine in anumite posturi.
se pare ca nu-ti convine |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@rombul, nu vad legatura intre faptul ca sunt roman si agresivitatea pe care sustii ca o manifestam fata de tine in anumite posturi. Poti, te rog, sa imi dai exemple de posturi de-ale mele in care ma legam de calitatea ta de roman?
Te rog deci, sa vii cu exemple din care sa reiasa ca eu te-am jignit pentru faptul ca esti roman. Niste citate, ceva, se poate? This post has been edited by adip: 30 Nov 2008, 16:54 |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
cand sustineam anumite pareri legate de constructia drumurilor in tara noastra
30 Nov 2008, 18:04: adip la multi ani de ziua nationala a ROMANIEI ![]() This post has been edited by rombul: 30 Nov 2008, 17:04 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
adip |
![]()
|
Vorbim impreuna dar ne intelegem separat. Lasa drumurile din Romania, fiindca-s proaste si vai de mama lor. Si nu de ieri de azi, ci dintotdeauna. Asta e truism, nu inteleg de ce tot sustii sus si tare contrariul. Ai vreo firma de drumuri sau lucrezi la drumuri? Foarte frumos, vorba mai putina si munca mai multa. Soselele nu se fac cu osanale pe forumuri.
Ce vreau eu de la tine insa, mai concret, e sa-mi spui unde am facut referire la calitatea ta (sau a mea) de roman in posturile alea. Fiindca nu vad legatura directa intre faptul ca tu esti roman si calitatea execrabila a lucrarilor de drumuri din Romania. 1 Dec 2008, 02:16: QUOTE(rombul @ 1 Dec 2008, 01:57) adip la multi ani de ziua nationala a ROMANIEI Cum doresti ![]() ![]() ![]() This post has been edited by adip: 30 Nov 2008, 17:16 |
--------------------
*
*
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
cum naiba ati ajuns IAR la omul asta?pana la urma care e treaba cu adip?asta da faza de toata jena
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
adip, si aroganta asta e tipic romaneasca, si denota ca poti scoate romanul din Romania dar nu vei scoate niciodata Romania din roman...
![]() Am spus clar ca nu a fost cu niciun fel de intentie rea postul, nu inteleg de ce te-ai ofensat. Dar, pur si simplu vroiam sa-ti spun ca repeti la infinit aceeasi propozitie de cand te "stiu" cu plecatul si nu mai vad motivul, cand stim toti ca ai emigrat (si bine ai facut)... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Asta seara la semafor ma opresc langa un mercedes. In el un puradel cu gajica-n dreapta. Ce-l duce mintea pe mititel? Deschide trapa si s-apuca de curatenie in masina... Arunca un servetel pe trapa, ajunge pe portbagaj, arunca o guma, pica undeva in plafon, pentru ca afara n-a ramas si in masina n-a picat, dupa care se gandeste sa goleasca si scrumiera de mucuri de tigara - nu cred ca a iesit vreunul afara, toate au ajuns pe bancheta din spate.. Eu ma uitam la el si ma amuzam copios, el se uita la mine, se da mai in fata, se face verde si pleaca intr-un stil caracteristic celor ca el - probabil ca s-a simtit foarte macho in fata femeii sale ca a umilit un reno cu 270CDIul sau...
Off... rahat de tara... ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
adip |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 1 Dec 2008, 02:54) adip, si aroganta asta e tipic romaneasca, si denota ca poti scoate romanul din Romania dar nu vei scoate niciodata Romania din roman... Nu stiu daca e vorba de aroganta sau e doar o reactie la un atac complet gratuit, pe un motiv pueril (de ce la fiecare 2 posturi tot scrii ca ai plecat din Ro) care nici macar nu se sustine. Te rog frumos sa cauti in profilul meu posturile in care fac "ma laud", in opinia ta, ca am plecat, dupa care sa le numeri si sa-mi zici si mie ce raport iti iese. Fiindca de jignit ne pricepem toti, dar cand e sa argumentam ce dam pe gura, o dam la cotit.![]() Si nu, nu am sanse sa scot vreodata Romania din mine. Poate tu nu te simti prea bine in pielea de roman, dar asta nu inseamna ca poti extrapola asta si la restul. QUOTE(A l e x @ 1 Dec 2008, 02:54) Dar, pur si simplu vroiam sa-ti spun ca repeti la infinit aceeasi propozitie de cand te "stiu" cu plecatul si nu mai vad motivul, cand stim toti ca ai emigrat (si bine ai facut)... V. mai sus. Cauta posturile mele pe forum si, cu exceptia jurnalului de la Calatorii, care e, sa zicem asa, "tematic", numara cu voce tare posturile la care te referi.In fine, de acum o sa-ti raspund in discutia asta pe mesageria privata. QUOTE(twingooo @ 1 Dec 2008, 02:49) cum naiba ati ajuns IAR la omul asta?pana la urma care e treaba cu adip?asta da faza de toata jena Sincer, si pe mine ma depaseste chestia asta, dar na... ![]() This post has been edited by adip: 30 Nov 2008, 22:52 |
--------------------
*
*
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
adip, nu am facut decat o observatie cat se poate de amicala, si n-as vrea sa mai pun sare pe rana, dar fie... Cateva exemple :
QUOTE(adip @ 5 Oct 2008, 02:17) QUOTE(adip @ 6 Nov 2008, 13:31) QUOTE(adip @ 20 Nov 2008, 16:25) E uite, exact din cauza situatiilor de genul asta ma felicit ca am taiat-o din probabil cea mai mizerabila (atat la trup cat si la suflet) tara cu steaua ue in frunte. QUOTE(adip @ 29 Nov 2008, 16:26) Probabil as fi gasit mai multe dar e cam aiurea cautarea asta pe forum, plus nu vreau sa te pun la zid, am facut doar o constatare, e dreptul tau sa zici ce vrei, de cate ori vrei, cat timp nu incalci regulamentul. Dar asa sunt eu, mai "sincer" decat trebuie, mai ales pe internet ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 1 Dec 2008, 08:39) adip, nu am facut decat o observatie cat se poate de amicala Daca la tine "enough is enough" e observatie amicala inseamna ca, fie eu stau prost cu simtul umorului, fie nu vreau sa stiu ce inseamna o observatie non-amicala. Pentru restul discutiei, ai pm. |
--------------------
*
*
|
A l e x |
![]()
|
Pai am spus si "mate" care e o formula de adresare prieteneasca.
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
si cu ce deranjeaza daca un om spune sau repeta ceva?
cam multa sensibilitate ...nu crezi? detinator de adevar absolut probabil... fiecare om e liber sa spuna ce crede de cite ori crede si cum crede atit timp cit nu comite o ilegalitate sau infractiune nu vad care-i treaba cam multa iritabilitate si multe etichetari ...nu crezi?? This post has been edited by FireChief: 1 Dec 2008, 02:22 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
A l e x |
![]()
|
Si dintre toti, tu te-ai gasit sa-mi faci morala, care tii lecturi despre "principii" de cand esti pe forum ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
etichetezi in continuare
e o dovada de inteligenta probabil sau probabil de maturitate eu iti arat ceva tu imi raspunzi cu o eticheta maturizare rapida iti doresc This post has been edited by FireChief: 1 Dec 2008, 02:27 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
A l e x |
![]()
|
Hai Emile, n-are rost sa intram in alte discutii...
Mersi, am sa incerc sa ma maturizez ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
FireChief |
![]()
|
ok...si eu o sa incerc sa nu mai fiu tocmai ala ,cel mai prost , care vorbeste de principii
noapte buna ! This post has been edited by FireChief: 1 Dec 2008, 02:36 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
A l e x |
![]()
|
"principii"
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
FireChief |
![]()
|
scuze...ora deh
![]() am editat cuvintul drag mie si apropo ca fapt divers eu cred in principii ca fapt divers numa' |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
din 38.288 de membrii ai forumului,doar 10 au spus La multi ani Romania! jenant si no comment.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Jenant pentru cine? Pentru membri sau pentru tara asta? Eu as zice ca tara e de vina.
De curand am fost in elvetia, si desi nu era ziua lor nationala, drapele erau peste tot, inclusiv pe blocurile de locuinte. Asta inseamna sa fii mandru de tara ta. Ce ne ofera tara asta, realist vorbind? |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Poate si datoriata faptului ca ti-a ajuns de 18 ani incoace sa fi mintit si batjocorit, numai la Romania iti mai arde gandul.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
A l e x |
![]()
|
"din 38.288 de membrii ai forumului,doar 10 au spus La multi ani Romania! jenant si no comment. "
Din cei 38.288 de membri, cam 16.200 au 0 posturi, deci ramai cam cu putin peste 22.000. Din acei 22.000 cam 10.000 n-au avut niciun post anul asta, deci ramanem cu 12.000. Din 12.000 de useri, doar 300 au fost activi dupa 30 Noiembrie, 2008, deci n-au fost aici de 1 Decembrie sa ureze Romaniei "La Multi Ani." Daca mai punem si faptul ca mai mult de jumatate din useri sunt de pe DC si nu intra pe Reno (deci nu au acces la Cafeneaua noastra, unde topicul a fost facut) ramanem cam cu 100 de useri, aproximativ, pe Reno. Probabil din cei 100 foarte multi nici nu dau pe la Cafenea si citesc doar ariile tehnice, procentajul tau incepe sa fie mult mai putin dramatic. Nota : Acest post e bazat pe aproximari facute prin faimoasa functie SEARCH si trebuie tratat ca atare. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Faze de toata jena....
Acum 1 ora am intrat in casa. Am deschis intr-un tarziu si TV -ul. Am vazut la ProTV, Imnul National BATJOCORIT de catre 3 cantarete: Andra, fosta blonda de la N&D si inca una care canta R&B. Chiar nu le stiu numele (acum). Am mutat de nervi la Antena 1. Acolo cantau tiganii. Pentru mine astea dovedesc cat suntem de ..... ziceti voi ....... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
@ alex
oricum forumul nu mai este ce era acum 2 ani cand l-am descoperit eu, intre timp s-a populat cu diverse specii una mai interesanta ca alta; sa speram ca se v-a revenii la ce a fost odata |
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 00:34 |