Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
![]() ![]() ![]() |
Faze de toata jena, intr-o tara de toata jena
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Flamingo: am scris locatia ca sa sublieniez nesimitirea, chiar sub ochii a zeci de oameni. Esti prea atent si pierzi esentialul.
![]() Degeaba-i faceam eu poza, ca meltenii peste 2 zile poate au numere normale. Mi-l si imaginez pe proprietar, dupa ce isi schimba numerele si isi vede poza pe net, in ipocrizia lui, comentand ... "ia uite, toti taranii si-au luat BMW." A... apropo de gunoaiele de pe strazi... mai am o problema... La ce mai incurca traficul masinile alea mari de la salubrizare, cu perie si cu stropit ? N-am inteles niciodata rostul lor... Sa faca niste zoaie pe sosea ca sa ai ce sa blestemi cand iesi de la spalatorie. De ce zic ca nu au niciun rost ? Pai degeaba spala ei strada o saptamana, ca apare un rahat de basculanta, care s-a mozolit prin Pipera si cand trece lasa numai pamant in urma. This post has been edited by andu911: 27 Nov 2008, 21:12 |
--------------------
-
-
-
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
de pe un forum: "un seat leon1 fr 1.8 turbo fwd tunat la ~300bhp a decedat, a reusit performanta sa se rastoarne cu ea sambata trecuta si era 10 clase peste reno de la interior la feeling si la tinuta de drum "
Parca totusi ceva nu se leaga ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca mergeti la mol vitan, sa nu cumva sa pierdeti cartela de parcare
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE(blak2oo8 @ 28 Nov 2008, 11:35) de pe un forum: "un seat leon1 fr 1.8 turbo fwd tunat la ~300bhp a decedat, a reusit performanta sa se rastoarne cu ea sambata trecuta si era 10 clase peste reno de la interior la feeling si la tinuta de drum " Parca totusi ceva nu se leaga ![]() Eu zic ca se leaga! Avea un sofer de 10 ori mai prost si un comentator asisderea! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Lasa-i bre sa zica ca-s proaste, sa-mi iau eu Clio 3 SH ieftin la anu'.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu am vazut in parcare la Mc intr-o seara, un Mercedes vechi, parcat perpendicular pe 2 locuri de parcare, masina plina de diferite etnii, mancau si aruncau pe geam totul... Pungi, servetele uzate, etc...
Cel mai penibil e ca la 2 m de ei era un cos de gunoi, nu era greu sa stranga totul intr-o punga si s-o arunce din masina... Nici nu trebuiau sa se dea jos... Dar ce sa le ceri ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 28 Nov 2008, 14:58) ![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(A l e x @ 28 Nov 2008, 14:58) Eu am vazut in parcare la Mc intr-o seara, un Mercedes vechi, parcat perpendicular pe 2 locuri de parcare, masina plina de diferite etnii, mancau si aruncau pe geam totul... Pungi, servetele uzate, etc... Cel mai penibil e ca la 2 m de ei era un cos de gunoi, nu era greu sa stranga totul intr-o punga si s-o arunce din masina... Nici nu trebuiau sa se dea jos... Dar ce sa le ceri ? La Buzesti ? Ca pe acolo sunt tot timpul... |
--------------------
-
-
-
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Sunt peste tot ;dar zonele cu atractie sunt : Trafic Greu,Buzesti,Dristor ....in orice ordine vrei.
This post has been edited by MHY: 28 Nov 2008, 16:40 |
--------------------
------
------
------
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Pe Sos. Giurgiului, pe la 09:05, din Dacia Break visinie din fata mea, iese o mana care atunca un pahar din acela mare, cred ca de la OMW, plin cu cafea. dupa care inca cateva hartii si folii de plastic provenite de la un pachet de tigari...
Ai ce sa le ceri...??? |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
andu911 |
![]()
|
Sa le spui ca le-a scapat ceva pe jos...
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
la stilul asta de faze in trafic ma enervez si eu degeaba. Problema e ca romanu' necioplit (acela care considera soseaua un cos enorm de gunoi) nu are simtul responsabilitatii, nevoia de curatenie si teama de amenzi. Eu nu arunc mizerii pe jos pentru ca detest cand ma plimb in oras sa vad plin de gunoaie pe strazi. Ca urmare detest sa contribui la mizerie. Cand am ceva de aruncat si nu gasesc un cos de gunoi prefer sa car cateva sute de metri pana dau de unul.
Daca s-ar da frecvent amenzi in trafic, si ma refer la amenzi de sa le bata vantul prin portofel, sunt sigur am vedea foarte rar asemenea specimene. This post has been edited by ghertzoi: 28 Nov 2008, 22:01 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Iara ciori,mah!!
![]() ![]() N-o sa mai scap de astia veci!! ![]() @$%#@!*&^^%$#@ |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@ andu
"O tipa isi arunca cojile de seminte din pumn. Pe jos evident. EDIT: si era romanca, 100%, nu de alta etnie" Pai si ce, te miri?...care e diferenta dintre romanii manelisto-cocalari si tigani in afara de culoare? O confuzie indusa, poate voit,prin vest...rrom/Romania/roman tinde sa capete o baza foarte solida. Eu pe astia mor cand ii vad ...romanii rromizati ca sa zic asa...ca tiganii, asa i-a lasat Dumnezeu si nimeni in veci nu o sa ii civilizeze. This post has been edited by dan73205: 29 Nov 2008, 00:14 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Acum ceva timp am vazut o mica infundatura pe partea, practic, proaspat vopsita in urma unui incident. Sa zic ca avea 10-15 cm si nu foarte adanca, dar destul de enervanta.
Ieri spal masina si ma uit mai atent, bandoul lateral era zgariat aproape in totalitate ![]() This post has been edited by blak2oo8: 29 Nov 2008, 09:18 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cand o vinzi si ai casco mergi si o pui la punct si gata
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
rtBK |
![]()
|
nu era vorba de masina mea, ca cel mai probabil tata s-ar fi dus imediat cu ea sa o retuseze. Tot mi se rupe inima oricum
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
MHY, problema nu e ca rromii ne fac de rusine in Europa. La urma urmei, asta e, sunt o minoritate, cine-i prost sa creada ca toti romanii sunt tigani asta e.
Problema adevarata vine ca si romanii get-beget ne fac de rusine. Nu stiu daca v-am spus aici pe forum ce tarani de romani am intalnit prin Germania, erau la tot pasul frateeee... Eram in Nuremberg unde am inteles ca samsaria e la putere, si peste tot numai obositi de la noi. Pe autobahn, nu se dau flashuri, nici macar din semnalizare nu se face. Primesc flashuri (cand eram in depasire, sa zic asa) de la un CLS... De alea repetate. Evident, numar de B. La hotel, parcarea plina. Toti parcati regulamentar... Un A8 de B parcat in strada, lipit de un copac... Pe stil bucurestenesc. In hotel, noaptea, incercam sa adorm... Aud pe hol "Baaaa Costeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...." In centrul vechi din Nuremberg, liniste totala, aud un bum... si apoi "Baaa, vezi c-o lovesti ba prostule!!" -- Un cuplu cu numere de DJ, femeia il ajuta sa parcheze, si cand s-a apropiat de masina aceasta i-a aplicat o palma tare pe portbagaj (de acolo bum-ul) si a inceput sa tipe... Plus, pe cuvantul meu, am vazut pachete de tigari pe jos unde scria "Tutunul dauneaza grav sanatatii" -- evident, in romana... Cam singurele gunoaie. Si multe altele... Stiu ca suna a fictiune dar chiar asa a fost. Din pacate nu mai tin minte toate fazele, data viitoare am sa filmez/pozez tot ce prind referitor la taranii din .ro, ca nu-mi venea sa cred cati romani sunt si cat de nesimtiti sunt toti. Si apoi ne miram ca ne considera europenii sfincterul europei... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
A l e x, asta se intampla pentru ca in afara nu pleaca profesorii universitari, medicii, in general oamenii cu carte si bun simt. Pleaca oamenii simplu si oamenii inculti al caror IQ probabil ca este echivalent cu numarl de clase facute la scoala. Intr-un alt topic se vorbea despre faptul ca nu ai cum sa ii corijezi... ba da, ai, ii faci sa le fie frica si ai sa vezi ce buni o sa fie, iar copii, copiilor lor o sa fie buni, dar petnru ca asa au fost invatati...nu de frica... Atunci o sa fie si Romania curata...
|
--------------------
>> Renault-uri
Giant Escape M8
|
|
andu911 |
![]()
|
Pleaca si aia, dar nu se dau in spectacol.
In Germania vezi pe strada mai multi turci decat nemti... Cam asa si cu romanii civilizati si necivilizati. |
--------------------
-
-
-
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
Nu spuneam ca nu pleaca....subliniam faptul ca nu iti dai seama pe strada de ce nationalitate sunt.
|
--------------------
>> Renault-uri
Giant Escape M8
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 28 Nov 2008, 14:58) cheia de la rezervor si un foc daca nu ai tu personal. tot cu conlocuitorii dar de pe unde satu acum: in moravia, un orasel e terorizat de ei. zilele trecute, politia de aici a intrat intre ei sa le ceara acte si dupa cum banuiati, copii aruncati, urlete, imbranceli si za uorcs...faza tare acum urmeaza ca bulibasa e intervievat si spune apoteotic:daca nu ne lasati in pace, ne luam bagajele si plecam! si inca una cu ei si gata, promit: saptamana trecuta, in autobuz catre casa, dau peste un grup de etnie mai sus amintita care transmiteau pe cale orala unora noi veniti si cu gura mare, pilde prinse de ei. "ba...da ce dreacu ca nu e misto sa injuri fomeile hin romanes(te) ca hele nu te bungheste!" trec nici 30 de secunde si tipa la care faceau referire vrea sa coboare si ghes uat ca n-are loc de neandertalieni! acelasi profesor arunca replica si pune mana pe respectiva uitandu-se catre audienta: "vezi ba prostule?! dac-o lasi pa hea, vine ea singura baaa! fa...da' stiu ca ma vrei!" fact: 78% din hotii care ar putea sa te usureze in centru pragai sunt rromi(sursa:politia praha) |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
SI iar regret ca Maresalul nu si-a putut definitiva proiectele...
![]() This post has been edited by Adila16: 29 Nov 2008, 13:58 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Acusica se fac 9 luni de cand ne-am carat din Europa, leaganul civilizatiei. Si adevarul e ca ne pare rau dupa cate ceva din tara, dar cand ne amintim sau mai citim de tigania zilnica, interminabila si nesimtirea crunta a multor romani, ne trece imediat.
In cazul nostru departarea de Ro & Eu e cat se poate de benefica |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
![]() ![]() Insa, ii admir pe cei care au avut puterea / curajul / determinarea sau ambitia sa plece undeva unde sa le fie mai bine, unde sa faca cinste natiei si lor insisi! ![]() Felicitari, adip! Si sa nu uiti sa postezi, la aniversarea a 90 ani de cand ati plecat! This post has been edited by Adila16: 29 Nov 2008, 20:26 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
A l e x |
![]()
|
adip, fara sa fiu rau, pot sa te intreb, de ce la fiecare 2 posturi tot scrii ca ai plecat din Ro ? Stim deja, scrie si in profil, am inteles toti, nu e nevoie sa tot repeti la infinit.
Stiu ca suna a rautate ce spun dar nu ma pot abtine... Eu te apreciez ca ai plecat din mizeria asta de tara si-ti doresc numai binele (stiu ca am mai avut discutia asta pe un ton mai rautacios dar acum chiar o spun fara nicio aluzie de genul), dar ca sa o dam pe englezeste : "Enough is enough, mate" ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Daca tot vorbiti de parcari pun si eu 2 poze facute aseara in parcarea unui supermarket.M-am tot codit sa le pun data fiind calitatea mizerabila a imaginilor.Ala cu PUI is io!
![]() ![]() Attached thumbnail(s) Imag021.jpg ( Size: 426.55k ) Number of downloads: 112 Imag022.jpg ( Size: 422.3k ) Number of downloads: 122 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nene marinica, scuza-mi intrebarea.. da' ce-i cu eleronu' ala ?
nu strica frumusete de spate de compakt ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 10:42 |