Flanse amortizor
![]() ![]() ![]() |
Flanse amortizor
petro_ionut |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 2 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 82CP dCI
2005
|
|||
alexh |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Dragi colegi. Am schimbat si eu rulmentii acestia pacatosi. Am luat SNR de pe autokarma si s-au potrivit de minune. Mai mult m-a costat interventia in service, aprox 200 de lei. In sfarsit am si eu directie silentioasa.
Masina cu 125.000 km - flanse ok, rulmenti praf. Doresc sa multumesc tuturor celor care au repetat ca e posibil sa fie rulmentii (si mai ales lui @ritter). Chestia asta poate ar trebui pusa la inceputul topicului, ar scuti pe multi de cheltuieli inutile cu flansele. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 - 1,5 dCi - 82 CP stock - 101 CP OBDtuning
|
|
adriancheles |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 2 August 08 ![]() |
Salut,
Azi am fost sa fac ITP la masina si cand mecanicul a inceput sa faca bracarea rotilor stanga-dreapta cu ele suspendate in aer se auzeau niste zgomote metalice (parca agata o tabla). Precizez ca atunci cand masina nu are rotile suspendate zgomotul nu se aude. Multumesc, |
--------------------
megane
sedan 2
2006 1.5 dci
- b 34 aac
|
|
sebastian_reno |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 17 September 10 ![]() |
Salutare,
Sa va povestesc: Deoarece se aude o bataie pe dreapta la gropile mai mari sau la "opritorile" de la trecerile de pietoni, am fost astazi la o verificare pe stand (stand ITP) la un service. Mecanicul a zis ca totul este OK (a facut inclusiv test de amortizoare) si ca poate, acel zgomot este din flansele de la amortizoare. (nu era nici el sigur). Mentionez ca acel zgomot este mai mult ca o vibratie, o succesiune de batai scurte infundate, si cred ca apare cand roata scapa in groapa. (nici nu stiu cum sa-l descriu). Voi ce parere aveti? Va multumesc. Eu |
--------------------
renault
megane
2005 Sedan 1.6 16V 83kw
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
stie cineva pe original, flansa si rulmentul ce marca sunt?
|
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
free_runner |
![]()
|
![]() In Car Led , BIT Company Group: Members Posts: 369 Joined: 20 January 12 From: Galati - Romania ![]() |
Cam la fel am patit si eu . Se auzea o "bataie" doar la denivelari mai mari , am fost cu ea in service in Brasov la un prieten sa ii traga de roti si sa verifice toate articulatiile . Bataia nu era din bucse sau cine stie ce alte brate, ele fii tepene , ci din amortizor , nu neaparat flansa ci era pe duca amortizorul propriu zis . verifica si tu la plecarile de pe loc mai bruste si la opriri , sa vezi daca botul masinii se comporta normal . la mine , cand puneam frana se balanganea relativ mai mult pe partea dreapta unde era amortizorul cu probleme .
Intre timp am pus amortizoare Sachs noi , a disparut orice fel de "bataie" ! la demontare am constatat ca amortizoul dreapta fata era papa , iar stanga avea inceput de papa . Spor la lucru This post has been edited by free_runner: 19 May 2012, 14:21 |
--------------------
Renault Megane `07
106 CP,Sachs Absorbers
Black logos,H&R Springs
- GL-77-BIT In Car Led Galati-Romania ( 0755 847 634 )
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
RadulescuRomulus |
![]() ![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
@nlu & eugenTL: uite un pont: daca vei gasi FAG la vanzare, sa stii ca FAG este ambalator pt SNR. deci, mergi cu incredere. este posibil ca in ambalaj FAG sa ai pret mai bun decat in ambalaj de snr. daramite de original reno...
This post has been edited by RadulescuRomulus: 19 Jun 2012, 23:12 |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Nu erau KYB?
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Parerea mea ca flansele nu se strica ci doar se intareste si se umple de mizerie vaselina care greseaza rulmentul de sarcina care se curata si se greseaza cu vselina si e ca nou asta daca nu are bile sparte sau alte defecte. atasez o o imagine cu un rulment de sarcina desfacut.
|
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Rulmentul da,insa si acesl cauciuc imbatraneste,se mai taseaza acolo,scade grosimea.De aceea si senzatia dupa ce schimbi kit-ul complet de masina mai legata!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Feriti-va de flansele marca Boge,la mine au tinut numai 23k de km...uruie cea din stanga iar cea de pe dreapta pocneste uneori,acum nici nu stiu ce sa mai cumpar,KYB cred ca sunt mai de calitate-eu cumpar amortizoare+flanse complete KYB +bielete antiruliu scurte pt. PDG marca TRW sau MOOG.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
cele mai bune flanse sunt: kayaba, swag si lemforder [in oricare ordine doriti].
|
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
111 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 2 July 12 ![]() |
SMR sunt ok.
|
--------------------
renault
megane 2.1 sedan
2005
- -
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Maine schimb flanse KYB,amortizoare KYB Excell G-PDG si bielete antiruliu scurte pt PDG,ce al draq face flansa din stanga de zici ca se rupe ceva...a inceput asa dintr-o data sa uruie si s-a amplificat rapid intr-o saptamana
L.E. Schimbat azi totul dar un uruit discret ce se manifesta aleator in interior la rotirea volanului a ramas....sa turbez nu alta,in rest masina superstabila nu se mai lasa de bot la franare,sta bine pe viraje....KYB Ecell G face toti banii. This post has been edited by 99AIM: 12 Jul 2012, 12:53 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
dorumntn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 10 June 12 ![]() |
colegilor de forum....tre sa mi schimb si eu rulmentul de sarcina si flansa amortizorului dreapta......aveti idee un pret bun pt ambele si cum se face propriu zis operatiunea de schimbare?si daca nu am dispozitiv de comprimare a arcului pot face eu ceva?
|
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
se ridica masina pe elevator,se scoate amortizorul cu arc,se comprima arcul,se scoate flansa,se repeta totul in sens invers si gata!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
sexyrat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 December 05 From: Oradea/Timisoara ![]() |
dorumntn
210 lei flansa+rulment KYB Trebuie neaparat presa arc. |
--------------------
Renault/Ford
Laguna/Focus
2002/2008
- bh-77-avm Reparatii mecanice auto, schimb rulmenti cutie de viteze pk6 la cele mai bune preturi in zona Timisoara.Piese auto Diagnoza auto 30 lei.Tel 0744793205
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
rulmenti originali....niciodata nu m-au tinut mai mult de 20k km....
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
chivu morris |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 30 May 11 ![]() |
Salut,
Am si eu o problema cu masina. Azi am schimbat flansele ca faceau ca toti dracii, dar acum mi-a mai ramas un scartait atunci cand virez dreapta sau stanga maxim. daca o ridic pe cric si iau de volan nu mai face. Sa fie oare bucsile la bara stabilizatoare sau la jug motor? Masina are 225 miii si nu au fost schimbate. Multumesc anticipat |
--------------------
renault
megane II break
2007, 1,5 dci, 86 cp
- DB XX XXX
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
o fi de la caseta..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
herur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 30 August 08 ![]() |
la mine la Vw face asa din cauza aparatorii de la discuri, tabla aia subtire, cand dau maxim, scartaie. Data jos roata si atinsa usor cu ciocanul
|
--------------------
Renault
Megane 2 1.6 16v
2004
- CJ-13-GJD
|
|
catah |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 78 Joined: 29 June 05 From: Brasov ![]() |
Stie cineva de unde se pot luat niste flanse si rulmenti pentru suspensii sport?
|
--------------------
Renault
Megane II.2 2006
Estate 105 CP (130CP resoftat)
|
|
alex1988 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 5 June 09 From: Bacau ![]() |
La mine se simte o vibratie in arc, am citit ca ar fi rulmentii, dar la mine vibreaza doar cand rotile sunt drepte si fac stanga, dreapta, daca sunt orientate spre stanga sau dreapta o jumatate de cursa sa zic, nu se aude nimic
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004
|
|
alex1988 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 5 June 09 From: Bacau ![]() |
Am inteles de la un mecanic ca se rulimentii de solenza. Stie cineva ceva despre asta?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004
|
|
cosminoctav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 24 August 12 ![]() |
cred ca si eu am aceiasi problema se aude un troncanit in partea dreapta fata cand iau viraje sau cand trec peste vreo groapa sau denivelare credeam ca poate fii suportul de motor de jos dar nu cred...il am de ceva timp cam de vreo 2 luni e asa grav...sau trebuie schimbat pentru a fii mai silentioasa,, astept pareri...
|
--------------------
renault
megane 2
2003
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Eu raman la parerea mea ca se aduna cate putin de la fiecare avand in cvedere starea drumurilor.Si de la pivoti si de al bielete si de la flanse si de ;a capetele de bara.Cate putin de la fiecare si cand schimbi ceva constati ca la scurt timp ai aceiasi bataie si trebuie sa mai schimbi ceva.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
cosminoctav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 24 August 12 ![]() |
asa este...in fine o sa ma duc la service sa vad care din ele este ideea era ca vroiam sa stiu daca e asa grav???
|
--------------------
renault
megane 2
2003
|
|
maxrayko |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 3 August 08 From: Constanta ![]() |
AM cumparat kit flanse si amortizoare kyb de la Aska din Constanta. INtrebarea mea e: de ce desi flansele erau in cutie de kyb pe ele efectiv n-am gasit sa scrie nici o marca? (nici pe flansa nici pe rulmentul)
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 bicorp coupe 1.5 dci 60kw 82CP
2003
- CT 99 ATX interesat de:bara fata albastra,scut motor,aripa sanga fata albastra,boxe fata originale,jante otel.
|
|
mede0105 |
![]()
|
![]() mede Group: Members Posts: 44 Joined: 15 November 11 From: RM.Valcea ![]() |
salut , am si eu o problema la unele plecari dupa loc sau in mers se aud niste pocnituri in volan....ceva de genul un motoras ... am crezut ca poate fi de la servodirectie ..dar nu imi face mereu si precizez ca numai la viraje stranse si viteza mica..e posibil sa fie de la flanse ?
|
--------------------
Renault
Megane
2005 1.6 16V
- VL 15 AMD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:40 |