schimbare bec faza scurta, - unire de topicuri identice -
![]() ![]() ![]() |
schimbare bec faza scurta, - unire de topicuri identice -
Mihai_E |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|||
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
deci.... ce becuri sa pun pe faza scurta? Ma refer la denumirea brand-ului (Philips, osram, etc). Ce recomandati?
Si inca ceva... cine ma ajuta sa le schimb? Pls, pls, pls.... dau cate beri vreti voi:D |
--------------------
Renault
Fluence
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
- numere roșii
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Daca pana acum nu ai schimbat nici un bec,inseamna ca ai becuri Osram,iti recomand sa mergi tot pe Osram,daca le schimbi cu altele va trebui sa reglezi si farurile deoarece au filamentul altfel(nu in toate cazurile)
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Stany - mergi pe Ostam luate din benzinarii - they rule, cum a zis si cosmin.
Mie phillips-urile din fabrica mi s-au ars unu la 9000 si unul la 12000. Si pana acum (33.000 km) merg cu aceleasi osramuri cu care am schimbat phillips-urile. Si mentionez ca merg cu ele aprinse incluziv ziua, tot timpul. Daca esti din Bucuresti da pe la o intalnire si sigur se gaseste cineva sa se schimbe. Daca nu ai timp, da un pm si vedem noi cum facem. ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
florin.t |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 7 December 07 ![]() |
16500 km. picat bec faza scurta stanga. cautat in carte cum se face si schimbat in benzinarie cu h7 noname in circa 15 min, foarte greu. Distrus parasolarul asezat sub genunchi si murdarit rau pe genunchi si geaca. Ajuns acasa, gasit bec UV stop, cautat pe net cum se face si schimbat in 3 min. Multumesc celor care au pus poze !
This post has been edited by florin.t: 27 Jan 2009, 13:00 |
--------------------
reno
megane
2007
- bh-08-***
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
cum ziceam si in posturile mai vechi - phillips-urile m-au tinut exact 9000 km si 12000 km si apoi am trecut pe Osramuri care m-au tinut amandoua foarte bine - pana la 33.000 cand mi s-a ars unul.
Nu mai exista osramuri in nicio benzinarie, au fost inlocuite cu nu stiu ce brand care cica nu exceleaza deloc. (20- 21 ron, exact cat costau si osramurile). Am gasit insa la luk oil phillips-uri cu 30 ron (fata de 50 - 55 cat sunt normal prin alte parti). Daca mai gasiti pe undeva osramuri dati-mi si mie de veste, (cu toate ca mi-am cumparat Phillips deja), am inceput sa fiu fan de cand ma tin de 2 ori+ mai bine ca un Phillips. |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Incearca la Mol. Eu mi-am cumparat acum 1 luna de la Mol (B-dul Turnu Magurele - langa Selgros Berceni). nu mai tin minte cat am dat pe ele..vreo 60 de lei sa fi fost amandoua....
![]() This post has been edited by Adi86: 9 Feb 2009, 15:38 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
xred |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 11 October 07 ![]() |
Fara a polemiza cu cineva - pe masina mea am avut Phillips. Le-am schimbat - unul dupa 55.000 kmsi celalalt de curand 68.000 km.
|
--------------------
Renault
Megane Estate / Laguna 2
2005, 1,5 dCi - 100 CP / 2007 , 2 dci - 150 CP
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.192 Joined: 4 August 07 ![]() |
are cineva idee unde este siguranta de la faruri, sau faza scurta?mi am pus xenoane , si mai clipesc din cad in cand foarte putin , ma gandesc sa nu fie de la siguranta...
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
renaultm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 25 July 08 From: Tg Jiu ![]() |
....cauta langa baterie, desfaci capacul si pe interiorul lui e desenata schema cu ordinea amplasarii acestora. Sunt ceva mai greu de accesat dar nu e imposibil de umblat la ele...
|
--------------------
renault
megane
2004/2.1 1.5dci/74kw
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
gabriel05 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 369 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Christu, daca nu e prea tarziu, am cumparat toate modelele de becuri OSRAM de la METRO Berceni.
|
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
Mai 2007 1,5 dci 85 CP rouge vif
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.192 Joined: 4 August 07 ![]() |
solidconvert oboseala labecuri sau balasturi?..
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
sau poate ti le-a atins cand le-a introdus in far. Din cate stiu daca ai atins becul de xenon din start i-ai micsorat foarte foarte mult durata de viata.
This post has been edited by Ryk: 11 Feb 2009, 15:21 |
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(chitsro @ 9 Feb 2009, 17:17) are cineva idee unde este siguranta de la faruri, sau faza scurta?mi am pus xenoane , si mai clipesc din cad in cand foarte putin , ma gandesc sa nu fie de la siguranta... Fi serios, nu e de la nici o siguranta. La masina ta ca sa ajungi la siguranta respectiva ai de lucru mult si bine, dar mai cauta ca sa mai discutat. |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
rada_ady |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 16 January 09 From: Bucuresti ![]() |
nu va mai chinuiti cu becuri,pt cei cu megane 2.2(cei care au lupa la faza scurta) va recomand cu incredere instalatie xenon.costa 450 ron cu montaj cu tot si ai garantie un an.durata de viata a xenonului e cam 10000 ore .eu unul am aderat la ea si credeti-ma pe ceata e o adevarata comoara ,in plus vezi noaptea si musca pe asfalt
This post has been edited by rada_ady: 11 Feb 2009, 17:18 |
--------------------
Renault
Megane 2 .2
2006 hach , ac man ,1,5dci Masinile bune te duc din punctul X in punctul Y in siguranta ,Masinile magnifice...eee,astea te baga in belele
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Astazi am schimbat priml bec pe faza scurta pe partea dreapta in spatele blocului singur singurel, a durat aproximativ 3 min operatiunea de schimbare de la dat jos capacul din spatele spoilerului cu virat dreapta.Mai mult a durat cat m-am deplasat din spatele blocului pana la magazin ca nu stiam cum arata becul. Original era osram ,cel care l-am pus este philips la 25 roni si am mai luat un bec de rezerva osram de la alt magazin la 22 de roni.
Sincer ma asteptam sa-mi rup mainile pe acolo dar este o operatiune extrem de simpla si rapida ![]() ![]() This post has been edited by nlu: 13 Feb 2009, 21:36 |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
dracula |
![]()
|
![]() vampir Group: Members Posts: 43 Joined: 4 December 07 From: Timisoara ![]() |
mi s-a ars ieri becul de frana, lampa pe luneta. deci stopul din mijloc. are careva idee ce bec e? sa nu dau 40 de ron pe el la reprezentanta
![]() multumesc anticipat. |
--------------------
Renault
Megane 2
2007
- TM 22 MCO O jucarie care nu se sparge, poate fi folosita la spartul altor jucarii...
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
W16W
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
http://forum.reno.ro/-VAND-becuri-philips-...126220-s30.html
Vezi aici, Da-i si tu un PM, poate mai are unul, cu mine a fost foarte serios. Daca nu intreaba-l de unde unde le-a luat, in loc sa dai 40 ron la reprezentanta, dai 40 pe un set de 10 si mai vinzi si tu din ele sa-ti scoti paguba. LE: sorry, acum am vazut ca esti din Timis ![]() Oricum discuta cu el, mi se pare ca magazinul de unde a luat era si online. This post has been edited by clr: 7 Mar 2009, 20:15 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
dracula |
![]()
|
![]() vampir Group: Members Posts: 43 Joined: 4 December 07 From: Timisoara ![]() |
Multumesc Manuel @ clr! Codul imi trebuia, merg eu la un magazin auto si-l iau.
Thx! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2007
- TM 22 MCO O jucarie care nu se sparge, poate fi folosita la spartul altor jucarii...
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
am gasit la carrefour, philips H7 extra light , cu 14 ron bucata...
|
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dracula @ 7 Mar 2009, 19:47) mi s-a ars ieri becul de frana, lampa pe luneta. deci stopul din mijloc. are careva idee ce bec e? sa nu dau 40 de ron pe el la reprezentanta ![]() multumesc anticipat. Eu am schimbat becul ala la revizie acum o luna, nu era 40 de lei, becul a fost 2,5 lei fara TVA, de la shop show-room poti sa cumperi becuri separat fara manopera. Cu becurile din hipermarket-uri, am vazut ieri o faza (si nu era prima data cand vedeam ceva de genul asta), se uita un tip la niste becuri H7, a scapat cutia din mana (o cutie din aia de plexiglass cu 2 becuri), au sarit becurile care incotro, chiar ma miram cum de nu s-au spart, le-a luat cu degetele pe sticla, le-a pus la loc in cutie si cutia in raft, apoi am vazut ca a ramas pe jos un mic fragment de sticla albastra, pe ala nu l-a mai pus la loc ![]() ![]() This post has been edited by 19vik: 7 Mar 2009, 23:04 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
dracula |
![]()
|
19vik, ok multumesc. am cumparat si eu un h7 anonim acum 1 luna jumate din REAL, si de 3 zile s-a ars deja...a costat 10 ron...
Philips BlueVision se ard odata la 3 luni, dar nu merita 80 de ron bucata oricum. 8 Mar 2009, 08:05: http://www.made-in-china.com/image/2f0j00S...s-W16W-T15-.jpg asta e becul de la frana de pe luneta? asa mic e.... This post has been edited by dracula: 8 Mar 2009, 08:05 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Osram H7 clasic !
Schimbat 4 buc in trei ani! Faza scurta permanent aprinsa. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
dracula |
![]()
|
osram-urile se ard ca si philipsurile la mine, poate o idee tin mai mult.
mentionez ca am tot timpul farurile puse pe modulul "on". |
--------------------
Renault
Megane 2
2007
|
|
Dibaciul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 18 March 09 ![]() |
Mi s-a ars un bec de faza la 21000km pe stg; neavand timp sa buchisesc problema personal m-am dus la service ( in drum) sa ma rezolve. Ma rezolvat, atentionandu-ma ca se va arde si celalalt. Nu l-am crezut dar dupa doi km !!!, s-a ars si celalalt; l-am achizitionat, montat (personal), bombanit, si concluzionat ca trebuie sa ti cont de faptul ca orice componenta (piesa), are o durata de viata care este mai mare la producatorii "scumpi", si viceversa ....
|
--------------------
Renault
MEGANE
2007/bicorp
- B 62 JLL
|
|
dracula |
![]()
|
eu am schimbat in 50.000km de 1 an si 2 luni, exact 6 h7.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007
|
|
Razvy |
![]()
|
![]() Razvy Group: Members Posts: 97 Joined: 3 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am montat si eu 2 becuri Xtreme Power de la Philips in locul celor stock pe faza scurta la un Megane 2.2 cu far cu lupa, singur, respectand instructiunile de pe forum. In jumatate de ora am efactuat operatiunea. Problema e ca ma asteptam sa fie o diferenta mai mare decat cea actuala, adica inafara faptului ca sunt albe, nu sesizez nici o schimbare. As fi vrut sa bata mai lung, unde sunt aia 30-40 m in plus....... Ma gandeam sa pun si pe pozitii 2 Philips Blue Vision, poate poate. Stie cineva farurile de la Megane pot fi reglate sa bata mai lung altfel decat din habitaclu??? Ma gandesc, ca poate Extreme Power au nevoie de ceva reglaje suplimentare sa bata cum zic ei in prospect...... Cei care mai au Xtreme Power cum se impaca cu ele??? Si daca merg reglate, unde???
Multumesc! |
--------------------
Renault
Fluence 1.5 Dci 110 CP cu motor !
2010 Privilege Si iar e vineri !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 07:57 |