Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Unde mergem in concediu?
Reno.ro - Forum Renault Romania > Alte discutii > Cafenea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
cj98czh
Mi drag de numa carpatinul meu ... dar in concediu cu mine ... never ... are ditamai curtea este in concediu permanent smile.gif si are all inclusive smile.gif

De fapt daca ma gandesc ... nu are ce cauta nici in masina ... sa-si vada de curtea lui smile.gif
wolfin
On topic..ma bazaie sotia pt w endu asta la mare si vrea bg. Vreo idee? Nu prea departe ca n am chef de covrig.
solidconvert
Sa bag si io o poza din sejurul asta... smile.gif
[attachmentid=1628066185]
R19/16v
@wolfin Lighthouse Golf&Spa
luck33ro
bai da sunteti obsedati de complexul ala radmasa.gif

12 Jul 2017, 14:01:
QUOTE(cj98czh @ 10 Jul 2017, 15:31)
Mi drag de numa carpatinul meu ... dar in concediu cu mine ...  never ... are ditamai curtea este in concediu permanent smile.gif si are all inclusive smile.gif

De fapt daca ma gandesc ... nu are ce cauta nici in masina ... sa-si vada de curtea lui smile.gif
*



pai ala e caine de curte sau de stana... ce sa caute in masina sau in hotel ca ii sperii pe toti cu el ?
Oamenii normali mai au si caini de companie ... unii traiesc la bloc, au si maniere, sunt socializati, etc... happy.gif
wolfin
QUOTE(R19/16v @ 12 Jul 2017, 12:45)
@wolfin Lighthouse Golf&Spa
*



Nu au pt wendu asta.
Oricum a rezervat 1/2 mea la noi sleep.gif . Next time.

Mersi
VladSoare
Dacă tot se poartă pozele cu hoteluri de pe litoral, pun și eu una de unde tocmai m-am întors. cool.gif
wolfin
hotel modern mamaia.

eu deja regret rezervarea pt lit nostru. dar mai am sanse pana vineri sa o deturnez...
VladSoare
Dap. Eu mă bucur cînd lumea se înghesuie la bulgari și greci, că rămîne mai liber la noi. biggrin.gif cool.gif
wolfin
e gol o poola.

tot plin e..... ca daca ar bate vantul s ar misca mai cu talent in toate cele.

eu am o terorie. daca buda e curata...miroase frumos ...exista curpair si sapun e totul ok...fie ca e receptie hotel...restaurant...cantina studenteasca....mall ...benzinarie etc
VladSoare
Păi tot plin e, dar nu chiar atît de plin cum ar fi dacă nu s-ar mai duce și pe la vecini.
cj98czh
QUOTE(VladSoare @ 12 Jul 2017, 14:59)
Dap. Eu mă bucur cînd lumea se înghesuie la bulgari și greci, că rămîne mai liber la noi. biggrin.gif  cool.gif
*



La cum arata nu ma mir ca gasesti locuri smile.gif

https://www.booking.com/hotel/bg/sol-luna-bay.en-gb.html

Ia si compara ... preturile sunt cam aceleasi ... in mare ...
VladSoare
Crezi că dacă-i mai mare, de nu încape în poză nici din avion, mă încălzește cu ceva? Mărimea e ultimul lucru care mă interesează.
cj98czh
Nu,nu maririmea ... compara cum arata piscinele, cum arata sezlongurile, compara ce ofera ... compara ca are all inclusive, compara ca are topogane de apa, compara ca este pe plaja, ca plaja este curata fara a calca pe mucuri de tigari etc, etc ... la aceeasi bani .. nu mai zic ca 75% din clienti erau nemti si englezi ... da ce stiu aia .. sunt fraieri ca nu vin la noi smile.gif

Dar ma rog, banii tai alegerea ta ...
VladSoare
Las', că și-așa e destul de plin cu ai noștri, fără să mai vină și nemții și englezii. Să se ducă la vecini, că numai de turiști străini n-am chef să mă mai împiedic. dry.gif
Și la Modern e curată plaja, iar pe mucuri de țigări n-am călcat. Cît despre toboganele cu apă, mie nu-mi trebuie, iar fetele au avut distracții cu duiumul în fiecare zi, cît să le ajungă pe-un an întreg.

Dar nu vreau să te conving. Dimpotrivă, îmi convine de minune cînd lumea vrea la bulgari. biggrin.gif
cj98czh
Cum spuneam .. banii tai, alegerea ta ... personal eu nu pricep de ce sa platesti mai mult (ca nu are all inclusive) pt. servicii mai proaste si un hotel care arata ca in anii 80 ... da este parerea mea .. de Grecia sau Turcia nu zic nimic ca este exact cum am compara Loganul cu mercedes ..
VladSoare
Ba are all-inclusive. Trei mese pe zi, atît de variate încît de cele mai multe ori nici nu reușesc să aleg, așa că iau din toate (noroc că-mi permit, că-s ca stîlpul biggrin.gif). Plus gustări între mese. Plus băuturi la discreție, non-stop, și în hotel, și la piscină, și pe plajă. Plus șezlonguri gratuite, parcare gratuită... N-am altă treabă decît să bag în mine ca spartul și să dorm. Ce altceva pot să-mi mai doresc? biggrin.gif

Știu că eu am în general gusturi contra curentului, fie că-i vorba de mașini, muzică, hoteluri sau altele. Culmea, mie chiar îmi place aspectul din anii '80. blush.gif
Și oricum, ce contează că arată ca-n anii '80, cît timp e curat? unsure.gif
Iar personalul e întotdeauna foarte amabil, ceea ce n-aș putea spune despre hotelul din Balcic la care am stat în toamna trecută.
cj98czh
Ti-am mai zis eu .... au si aia pe i lor ... la bulgari de la Obzor incolo doar si nici acolo peste tot ...
Mr.NiceGuy
QUOTE(VladSoare @ 12 Jul 2017, 15:07)
Ba are all-inclusive. Trei mese pe zi ...
*


De curiozitate, cat a costat biletul, ca sa zic asa ?
Nu stiu daca as mai calca pe litoralul nostru, sunt sigur ca sunt hoteluri cu conditii bune, dar cand iesi afara tot in Romania esti.
In plus de asta, daca aleg sa ma duc la mare, prefer sa fie plaja si marea mai bune decat hotelul. In hotel doar dorm noaptea si mananc, de ce as sta in piscina daca am venit la mare?
Avani
QUOTE(VladSoare @ 12 Jul 2017, 17:07)
[...] N-am altă treabă decît să bag în mine ca spartul și să dorm. Ce altceva pot să-mi mai doresc?
[...] 
*


De ce nu faci asta acasă la tine, pe mai puțini bani.
Eu unul în concediu, că mă duc doar cu soția sau iau și piticul, îmi place să mă plimb, să văd cât mai multe chestii, să testez, să încerc și tot așa. Nu mă înțelege greșit, nu fac trasee mari, în principiu și eu stau pe un șezlong și savurez o bere rece, dar îmi place să fac asta în fiecare zi într-un alt loc, cu alt peisaj. Litoralul nostru nu îmi poate oferi asta, deci pentru mine, e bun maxim de o seară.
luck33ro
Valdutz e patriot... jos palaria happy.gif
VladSoare
Nu-s cîtuși de puțin patriot. Sînt doar comod. blush.gif

În fiecare an îmi fac vacanța prin străinătăți. Poimîine plec spre Germania pentru două săptămîni. Mă rog, doar vreo zece zile în Germania, restul va fi drumul, că merg cu mașina și o iau ușor, în tranșe mici. Anul trecut a fost Austria și Bulgaria, acum doi ani Germania, acum trei ani Olanda, etc.
La mare la noi nu merg din patriotism, ci pur și simplu pentru că-mi place. Știu că sună ciudat, dar asta e, am ciudățeniile mele, cum probabil v-ați dat seama de mult. biggrin.gif
Și soaței îi place. Iar fetele se simt excelent, nu mai vor să plece de-acolo, după care un an întreg ne tot întreabă cînd mai mergem la mare. Și-atunci de ce să nu mai merg acolo? Să bat două ore în plus pe drum, plus o oră de stat în vamă, ca să ajung la un hotel cu un personal grosolan și violent, unde fetele nu pot cere singure nici măcar un suc, și toate astea pentru ce? Doar pentru că au tobogane mari cu apă și piscina mai mare?
Patriotismul n-are nici o legătură. Motivele mele sînt pur practice. Mi-e mai comod la noi. If it ain't broke...

QUOTE(Mr.NiceGuy @ 12 Jul 2017, 19:08)
De curiozitate, cat a costat biletul, ca sa zic asa ?
*

Dacă-mi amintesc bine, vreo 4700 de lei pentru toți cinci (dar aia mică nu plătește încă, deci nu se pune).

QUOTE(Avani @ 12 Jul 2017, 21:09)
De ce nu faci asta acasă la tine, pe mai puțini bani.
*

Pentru că-mi place s-o fac acolo, în mijlocul brizei și al mirosului de apă sărată. Și pentru că fetele au acolo parte de distracții pe care nu le au acasă.
Înțeleg ce zici cu plimbarea și lucrurile noi de văzut, dar alea la mine sînt ceva separat. Pe alea o să le fac în Germania, în următoarele două săptămîni. La mare nu mă duc ca să văd lucruri noi sau ca să mă plimb. Mă duc doar ca să mă relaxez. Plimbarea e altă dată.
luck33ro
QUOTE(VladSoare @ 12 Jul 2017, 22:31)
ca să ajung la un hotel cu un personal grosolan și violent, unde fetele nu pot cere singure nici măcar un suc, și toate astea pentru ce? Doar pentru că au tobogane mari cu apă și piscina mai mare?

*


nu stiu unde ai luat bataie tu prin strainataturi, dar cred ca gasesti afara mai mult decat piscine mari si tobogane...
Fetele... nu ar trebui sa le lasi sa ceara sucuri de la straini asta e clar unsure.gif
VladSoare
N-am luat eu bătaie, dar luam micul dejun pe terasă, iar fetele și cu încă vreo doi sau trei copii ai altor turiști admirau o pisicuță care se învîrtea și ea pe-acolo, poate-poate i-o pica și ei ceva. Chelnerul a venit furios, încruntat, negru la față, a călcat-o cu putere pe coadă și pe urmă i-a tras un șut de-a zburat vreo doi metri. Și asta sub ochii tuturor copiilor de-acolo, că nu erau doar ai noștri.
Toată lumea a rămas cu gura căscată, nevenindu-i să creadă. S-a uitat fioros la noi, a scos un soi de lătrat: "no cats here" și s-a cărat nervos.
Asta la un hotel de patru stele din Balcic.

La noi fetele se pot duce la bar să ceară un suc. Și chiar au făcut asta în fiecare zi. Sau se pot duce singure la restaurant cînd sînt gustările dintre mese și să ceară ceva. În Bulgaria nu pot, că nu știu engleză. Plus că după ce am văzut ce soi de chelneri umblă liber prin hotelurile și restaurantele bulgărești nici nu cred că le-aș mai lăsa.
Avani
Eu îți recomand doar să ieși puțin din zona ta de confort și să încerci cea mai apropiată insulă, adică Thassos. Nu știu dacă ai fost până acum. Nu e raiul pe pământ, dar cred că toate fetele tale vor fi mult mai atrase de zecile de plaje, de tavernele specifice locurilor, de peisaje, de apă. În plin sezon nu găsești aglomerație nicăieri ca la noi pe litoral. Deși sunt foarte mulți români, nu există nicăieri meltenismul specific litoralului nostru.
La 1k eur găsești cazare foarte bine, cu piscină, cu demipensiune, etc.

Ps: nu încerc neapărat să te conving pentru că am văzut cât de hotărât ești pe alegerile tale, indiferent dacă 10 oameni îți spun păreri contrare față de ale tale. smile.gif... Din contră asta te ambiționează mai tare ca să faci tot ce vrei tu.
VladSoare
Știu că Grecia e frumoasă și am de gînd s-o vizitez. Încă nu s-a nimerit, dar o dată și-o dată o să ajung și acolo. Dar vreau să ajung nu la mare și pentru mare, ci pentru Grecia însăși. Adică s-o vizitez și să mă plimb prin ea așa cum voi face acum în Germania.

Fi sigur că nu iau decizii de genul ăsta din ambiție. tongue.gif
În general e vorba doar de lene. Sau, cum ai zis-o tu mai elegant, ieșirea din zona de confort.
Avani
Eu înțeleg ce zici, dar Grecia merită vizitată și doar pentru mare. Lăsând la o parte istoria și ruinele și bla bla smile.gif pe care eu oricum nu le bifez în concediile de vară. Alea 7-8 nopți vreau să lenevesc, să mă relaxez și să mă bucur de apă, peisaj și de timpul petrecut cu familia, inclusiv activități comune.
Drumul spre Thassos sigur îți va plăcea. Exceptând o mică parte în Bulgaria, restul drumului e frumos și destul de ok.
solidconvert
Fiecare cu alegerile si obiceiurile lui, dar sa nu generalizam... daca un ospatar a fost tampit asta nu inseamna ca toti ospatarii sunt la fel sau ca peste tot este nasol.
P.s.: in vama am stat fix 15 min la 07.30 dimineata.
luck33ro
Daca tu esti invatat cu caini si pisici maidaneze prin restaurantele patriei nu poti sa obligi pe toata lumea sa aiba aceleasi gusturi "traditionale".... blush.gif
solidconvert
Eu m am referit la gestul ospatarului nu la cine si cu ce anume este invatat... wink.gif
L.E.: una peste alta imi place aici la Duni... interesant domeniul, cum sunt asezate hotelurile si faptul ca poti sa consumi de oriunde + faptul ca poti sa ti faci rezervare la ce restaurant vrei si sa comanzi a la carte.
vallixx
Bag pwla in drumurile unguresti altele decat autostrazile si bag pwla in vinieta lor de 78 RON.
Sa-i f... Zici ca au dat cu Hiroshima. Si pe ploaie toretiala....o "placere".
Si eram ofticat pe drumul Deva-Oradea, da' parca i-am injurat mai misto pe unguri da-le-as "gulas".


Si daca tot e cu poze.....hai sa va dau si eu una-doua.
Nu's ca ale voastre cu nisip si mare.....da' merge.

[attachmentid=1628066236] [attachmentid=1628066235]
Adrian Frigo
QUOTE(cj98czh @ 12 Jul 2017, 16:59)
... si un hotel  ̶c̶a̶r̶e̶ ̶a̶r̶a̶t̶a̶ ̶c̶a̶ ̶i̶n̶ ̶a̶n̶i̶i̶ ̶8̶0̶  vintage...

tongue.gif
VladSoare
QUOTE(solidconvert @ 12 Jul 2017, 23:06)
P.s.: in vama am stat fix 15 min la 07.30 dimineata.
*

La 7.30 să stai tu, că io nu mă scol în miez de noape ca să ajung în vamă la ora aia. tongue.gif
Probabil că la 3.30 dimineața ai fi stat doar două minute, dar ce relevanță are? biggrin.gif

QUOTE(luck33ro @ 12 Jul 2017, 23:12)
Daca tu esti invatat cu caini si pisici maidaneze prin restaurantele patriei nu poti sa obligi pe toata lumea sa aiba aceleasi gusturi "traditionale"....  blush.gif
*

Nu e vorba de asta. Sînt convins că ai înțeles foarte bine la ce m-am referit.
luck33ro
Eu iti inteleg simpatiile pentru animalute si pe copii deasemenea, dar nici DSV ul romanesc nu cred ca ar premia un restaurant de tipul asta, lasand la o parte clientii belicosi/ mofturosi...
Cat despre vorbitul limbilor straine am mai discutat aici ca lasa la vatra o categorie simpatica de turisti romani laugh.gif
cj98czh
Ceea ce nu este tocmai rau ... isi pot exersa talentele pe la noi smile.gif
b06fcn
Lasa ca nici cu pseudo-doctii care cred ca vorbesc engleza cu accent de Schonbrun-la-foret nu mi-e rusine...de fapt mi-e rusine cand ii vad pe afara kkandu-se pe ei sa explice ceva intr-o limba pe care ei chiar cred ca o vorbesc...
Diac
Asta cu pisicile îmi aduce aminte de Turcia, unde multe hoteluri au colonii de pisici. Bineinteles ca sunt obișnuite cu boabe asa ca nu mănâncă nimic altceva. Plăcerea copiilor! Le aleargă de mama-mama.
Iar cu limba engleză sau turca fi-miu stia de la 4 ani strauberi end pistasio aiscrim si potokal suyu sau su. Si tesekkurler.Limba străină sa fie problema.
luck33ro
Cu fobiile nu te joci.... sleep.gif
cj98czh
anul asta al meu era cu "prietenii" lui ... 2 nemti, un bulgar, 1 roman si vreo 3 englezi ... se distrau de mama, mama ... fiecare pe limba lui ... al meu vb. germana si o rupe pe engleza ... da nu am vazut deloc sa fie o bariera de limba intre ei ... din cauza ca ei gandesc mult mai simplu si nu au tot felul de complexe ..
VladSoare
Și ale mele se înțeleg cu verii lor din Germania. Nu știu cum reușesc. Cînd le-am întrebat cum se înțeleg, mi-au zis că pe românește. Mama verilor e jumate nemțoaică, jumate spanioloaică, iar ei știu un pic de spaniolă. Presupun că așa s-au potrivit, ei cu spaniola și ele cu româna, că altfel nu-mi explic. biggrin.gif

Acum doi ani a fost o fază tare. Eram într-un sătuc din Bavaria și ne așezasem să mîncăm la un restaurant. Una dintre ele vrea să meargă la toaletă. Pleacă s-o caute, după cinci minute se întoarce.
- Ai reușit?
- Da.
- Ai găsit toaleta?
- Da, am întrebat-o pe o doamnă.
- Păi cum ai întrebat?
- "Unde e baia?"
Ne-am cam mirat noi, dar ulterior doamna cu pricina a venit să ne ia comanda și ne-a vorbit direct românește, că era româncă. biggrin.gif
wolfin
Eu am patit o in co asta. La masa la o taverna in creta o scaldam in eng cu meniul...si la un moment dat ...domnisoara care ne scria comanda...ne intreaba daca vb romana...

Pe plaja copii nici o problema..greci..rusi..polonezi...la gramada.

Am obs multi greci casatoriti cu romance. wacko.gif
Avani
Da, grecii au două probleme care ma afectează, netul și grecoaicele. Începând cu iunie anul ăsta, prima problemă a fost oarecum rezolvată. Pentru a doua, noroc că au mulți turiști. smile.gif
VladSoare
QUOTE(wolfin @ 13 Jul 2017, 11:58)
Am obs multi greci casatoriti cu romance. wacko.gif
*

Păi e normal. Ai văzut cum arată grecoaicele? Nu stă joja dreaptă nici cu Red Bull. laugh.gif
wolfin
unele da... dar nu toate....e adevarat ca imi par putin obosite de la atata fumat..dar totusi.

de ingleji sau nemti....ce mai zici
cj98czh
englezoaicele sunt top of the top ...

nemtoaicele predominant urate .. dar alea mai au si ok printre ele ... mai rarute ii drept ... da ca englezoacele ... rar mi-a fost sa vad asa femei urate ... si sa bea in halul ala smile.gif
wolfin
Ce am obs la grecoaice...is tatuate...majoritatea...micute dar au pe gat sau la coada.
Ce am mai obs ca si ale noaste au descoperit tatuajele la greu.

Suntem off la greu

Le si nordicele beau la greu si dupa o varsta se vede....ce face alcolul si turunu.
Asta ce am vazut la allinclusive la bg sau tr. radmasa.gif
VladSoare
QUOTE(wolfin @ 13 Jul 2017, 13:52)
de ingleji sau nemti....ce mai zici
*

Englezoaicele și nemțoaicele sînt fotomodele pe lîngă grecoaice. happy.gif

QUOTE(wolfin @ 13 Jul 2017, 13:52)
unele da... dar nu toate....
*

Alea care nu sînt, sînt din România. biggrin.gif
solidconvert
QUOTE(VladSoare @ 13 Jul 2017, 08:00)
La 7.30 să stai tu, că io nu mă scol în miez de noape ca să ajung în vamă la ora aia. tongue.gif
Probabil că la 3.30 dimineața ai fi stat doar două minute, dar ce relevanță are? biggrin.gif
*


Mie nu mi s a parut cu noaptea in cap, dar tu poti sa te duci pe la 13.00 ca nu i bai... wink.gif
vallixx
Bine mah Feti Frumosilor care esteti voi. Stati si dati note ca la patinaj.

"Alea sunt urate, alea sunt nasoale, alea fumeaza, alea beau, alea au tatuaje, la alea nu sta joja dreapta"...... barfiti mai rau ca ele sa mor. tongue.gif
dandobre
Ție îți plac alea mai împănate, cunoaștem biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.