Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotografii cu "necuvantatorul" din casa ta, cu:
Reno.ro - Forum Renault Romania > Alte discutii > Cafenea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69
iulia_boris
Nu donezi martanu'?
solidconvert
QUOTE(iulia_boris @ 29 Jun 2014, 21:25)
Din pacate Boris nu era devastat de borelioza ci de un posibil cancer tiroidian.Care i-a produs megaesofag si din cauza caruia suntem fortati sa-l eutanasiem.
Nu va doresc nici unuia sa treceti prin ce trec eu acum..Sunt extenuata psihic si fizic..
Cat de mult am ingrijit eu cainele dar in fata tumorilor sunt neputincioasa.
*


Din pacate si seniorul meu s a stins in urma cu doua saptamani... sad.gif a trait 15 ani si 4 luni...
iulia_boris
Imi pare rau..Un sentiment oribil de trait.
espacern
Pisoiul este de donat...dar acum e in Franta si nu-i lipseste nimic(va asigur)in afara de companie!
iulia_boris
[attachmentid=1627952834] [attachmentid=1627952835]
Noua achizitie in asteptarea noului bullmastiff..Ea este Kira si n-o deranjeaza canapeaua mirositoare a lui Boris..
Axe
Sa-ti traiasca smile.gif
iulia_boris
Multumesc!
UXE
La caldura:

[attachmentid=1627952876]


La racoare:

[attachmentid=1627952879]
iulia_boris
Zdreanta,cel cu ochii de faianta..
dannypapai
Lordy, lupoaica germana, la o luna



Si la 3 luni
iulia_boris
[attachmentid=1627953292]
octavian.gagu
Bv Iulia...
Dupa ce si dobermanul meu a trecut la cele vesnice acum 6 ani (tot prin euthanasie, deci inteleg perfect prin ce treci) tot o pisoaica mi-am luat si eu. Dintr-o casa unde mai traia alaturi de vreo 10 surate, ea fiind cea mai amarata de-acolo. De cand am vazut-o prima oara, am spus: "al dracu sa fiu daca asta nu e cea mai urata pisica din univers" . Deci a fost dragoste la prima vedere. Jucausa nevoie mare, afectuoasa, etc la inceput...apoi a luat-o lenea specifica...si-acum doarme cate 18 ore pe zi. De un singur lucru sa fi sigura! Simte pericolul imediat. La ultimul cutremur s-a intors pe partea cealalta si si-a continuat somnul, usor jenata de miscarile blocului....deci... smile.gif
Babenco
Eu nu mai vreau sa vad pisici in casa cat oi trai. Am 2 si mi-au ajuns.
iulia_boris
Pt mine tot cainele ramane supremul.Dar cum simteam c-o iau razna,nici acum nu-s bine,trebuia sa ma leg de ceva.Pana imi vine puiul mai este destul de asteptat..
SandelBS
Las' ca si pisica e foarte cuminte si dragalasa... in prima luna. Dupa aia...

Babenco
Eu am inceput cu 2 pisici, ulterior mi-am luat si un caine. Nu se compara... (Iulia, tu stii despre ce vorbesc smile.gif)

L.E.: Pisica in afara de cacare si mancare nu mai stie altceva. Le mai si miroase ca*atul ala de iti vine sa iti iei campii. white_flag.gif
Axe
Eu sunt incantat de pisicuta mea, este o dulce si ne intelegem, ne iubim ca-n prima zi smile.gif E iubitoare, nu distruge, nu zgarie, ne pupam, d-astea, face o gramada de tampenii care ne binedispun ! icon_mrgreen.gif
iulia_boris
Acuma trebuie sa mergem mai departe pt ca la mine un animal sta pana la moarte.
Asa cum spuneam cainele este iubirea mea vesnica dar asta nu inseamna ca nu este loc si pt o pisica.Pana acum este o scumpa care-mi citeste sufletul amarat si face tot felu' de gesturi care sa-mi distraga amaraciunea..Cred ca se poate schimba insa vom gasi o cale de mijloc.Sau va fi ca frumoasa lui Axe si atunci nu v-a fi nimic de reprosat.
MMVI
Iulia daca apuca pisoiu "sa-ti intre pe sub piele" ... smile.gif
Eu am avut si am numai pisici de exceptie... sau cel putin asa le vad eu tongue.gif .
kata2267
Iulia, imi pare rau pentru pierderea suferita.
Atasez poze cu blondina mamica, dar si cu tatal Don Luigi smile.gif
iulia_boris
Sarmale aliniate.. Sa fie sanatosi! Mi se pare mie sau tatal este batraior?
Axe
Nu conteaza, cat pistolu' ia foc... !
kata2267
Nu este batraior, are 6 ani, era botos ca i-am spus 'time out' de la scarmanat smile.gif
iulia_boris
Ahaa..
SandelBS
Postez aici un anunt de pierdere a unui caine. L-am cautat azi cam peste tot in jur, inclusiv daca o fi intins pe asfalt, ultima posibilitate probabil e in curtea cuiva (e foarte prietenos si se ataseaza repede de oricine). Nu exclud insa si mica posibilitate de a fi fost prins de cei care in ultimul timp fura caini pentru recompensa.

In data de 26.07.2014, intre orele 21.00 - 24.00, in zona Militari Residence. Catelul respunde la numele de JACK si este metis de Jack Russel, in varsta de 3 ani, castrat, cu o greutate de aproximativ 10 kg. Poarta in jurul gatului o zgarda antiparazitara. Pentru orice informatii care ne-ar putea ajuta sa-l gasim, va rugam sa ne contactati la tel.: 0736.859.735 (Gema) sau 0736.524.446 (Raluca) sau e-mail: gemma.utah@yahoo.com. Va multumim!
iulia_boris
Am pus anuntul tau pe FB..Poate-l gaseste cineva..Sa incerce sa-l caute si prin adaposturi.
SandelBS
Merci Iulia! Si pentru sugestie.
SandelBS
L- am gasit pe mustaciosu Jack. In timp ce stapana nu a dormit ultima noapte deloc iar noi tot il cautam, cainele se relaxa...la munte. De fapt, in timp ce stapana era la mine cainele a deschis plasa, a sapat o groapa pe sub gard si a venit inspre noi ca stia drmul. Ghinionu a fost ca erau artificiide l o nunta in cartier s- a speriat si tremura in fata salii de nunti de la Ballroom. Cineva l-a vazut cu zgarda si l-a luat acasa ca sa l predea a 2 a zi duminica, dar noi inca nu facusem afisele, doar postasem pe fb, forum cartier etc. Nestiind ce sa faca cu el l-a dus la parintii lui in Cheia-PH. Ieri a vazut afisul si asa am facut o mica plimbare noaptea la munte. Cea care l-a gazduit vroia sa il pastreze daca nu il revendica nimeni dar avand si ea caine a inteles ca nu e usor sa pierzi o fiinta ca mustaciosu.

Cred ca si salbaticul meu motan o sa fie bucuros sa il vada ca e singurul animal pe care nu il scuipa sau sa incerce sa il bata.
iulia_boris
Happy end story! Mă bucur tare mult că l-au găsit..
sb-55-dan
wub.gif
[attachmentid=1627955686]
iulia_boris
Frumos..
sb-55-dan
Ms Iulia. happy.gif
espacern
Note pe partitura verii!
betamax
Latura poetica a tenhicianului... . E de bine, zic io (ca si cum ar conta).
spy_oh_joy1389
Somn la greu
[attachmentid=1627958824] [attachmentid=1627958825] [attachmentid=1627958826] [attachmentid=1627958827]

Mîtzu se reface dupa o vara plina de activitati nocturne. A inceput din nou sa stea mai mult pe acasa si sa se ingrase.
Axe
Noi am fost la munte si primul lucru dupa cazare s-a ascuns sub sifonier de frica, apoi dupa cateva zile statea tot timpul la balconas sau pe sifonier icon_mrgreen.gif
iulia_boris
Ati fost cu ea la munte?
Axe
Da, noi o caram peste tot smile.gif
iulia_boris
Bravos!
gabize
A mea ar evada, nu am putea s-o ducem nicăieri.
betamax
A ta e bagaboanta... .
gabize
mare! tongue.gif
iulia_boris
[attachmentid=1627961237]
Tamango
Ti-ai luat matza ? Tare ! smile.gif
UXE
gotty
Meet Baronul.

Este din specia Felina Bulgaria de Piscina.
iulia_boris
[attachmentid=1627961468]
Alta razgaiata..Ca al lu' gotty..

Tamango,in asteptarea noului caine,intr-o luna vine,ma antrenez cu pisica..Pt detasarea,pe cat posibil,de moartea lui Boris am zis ca-i nevoie de un animal in casa.Ea a venit la cateva zile dupa ce l-am adormit pe Boris si este o martanca luata de la un vet unde fusese tratata de fracturi si infectii dupa ce-a fost hartanita de-un caine..
In orice caz raman 'caine pan'la moarte'..
Este simpatica si haioasa dar nimic nu poate depasi cainele..Pt mine.

UXE,ala mop..
gotty
Nota:pisica de mai sus nu mi apartine.Doar am gazduit o intr o noapte in hotelul in care am stat la bulgarica.

Si eu raman caine pana la moarte ,la propriu si la figurat! tongue.gif tongue.gif
Tamango
Iulia, am un vecin care a adoptat un maidanez. Ceva gen potaia mea de la mosie, un caine de talie mica. E ... vecinul ala avea si un motan, se astepta la scandaluri, lupta pentru suprematie la mangaiat si scarmanat ... da' de unde ? Se impaca al naibii de bine unul cu altul, fac echipa buna impreuna, dorm amandoi etc. Dar nu asta vroiam sa-ti povestesc. Au iesit in jurul blocului la plimbare, javra cu motanu' ... Bai, nu mi-a venit sa cred, au pornit amandoi la vanatoare contra a tot ce misca in zona: porumbei, pisici straine sau caini. Dar stii cum, parca erau intelesi, unul ii distragea atentia iar celalalt ataca prin invaluire, pe la spate. Perfect sincronizati, ca in haita ! Cum naiba comunicau cainele cu pisica pentru a face strategia de vanatoare nu inteleg. Si cum a invatat pisica aia crescuta in casa, sa vaneze de la catel, nu inteleg. Haios !
iulia_boris
Sunt chestii dincolo de intelegerea omului,Tamango..Animalele sunt croite cu f mici imperfectiuni.Comunicarea dintre specii este la cote inalte.Exista reguli f bine intiparite in lumea animala si care sunt respectate.Pare incredibil pt ca tu compari,si-i normal,chestiile astea naturale prin prisma naturii umane..Care-i cea de joasa speta si nu se poate compara cu cea animala.

11 Sep 2014, 10:29:
QUOTE(gotty @ 11 Sep 2014, 09:50)


Si eu raman caine pana la moarte ,la propriu si la figurat! tongue.gif  tongue.gif
*


Me too..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.