Piese compatibile Megane - Logan(Dacia), Ce piese ati schimbat
![]() ![]() ![]() |
Piese compatibile Megane - Logan(Dacia), Ce piese ati schimbat
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
cavaler |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 9 January 09 From: timisoara ![]() |
nu este problema de anvelpe,eu lucrez la continetal tm.fabrica de anvelope pe mine ma interezeaza jantele
|
--------------------
renault
megane I
1999/ 1.6- 16v,RT/ grandtour
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
cj98czh, ce inseamna "anvelopele de Logan au bara mai mare" ? eu momentan am anvelope 185X60X15 si as vrea sa-mi cumpar alte jenti pt. anvelopele de iarna, am vazut ca Logan are tot 6Jx15, la ce ar trebui sa fiu atent ?
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Din cate stiu eu numai la dimensiunea anvelopei...
Tua ai 185X60X15, Loganul are 185X65X15... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cavaler |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 9 January 09 From: timisoara ![]() |
pt. Bitu
sunt OK foarte OK pt.ca incaltam foarte multe brandury cu anvelope OE iar raspuns la a punctul doi NU, si daca ai gasi nu-ti recomand pt.ca nu prezinta garantie.anvelopele nu sunt gogosi! |
--------------------
renault
megane I
1999/ 1.6- 16v,RT/ grandtour
|
|
chitoi ady |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 3 March 09 ![]() |
cumpara filtru de benzina de super nova. se potriveste.
|
--------------------
Renault
Megane
Decembrie 1999, benzina 1,6
|
|
MariusVSK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 19 July 08 ![]() |
Referitor la intrebarea cu marimea cauciucurilor, eu am pe al meu Megane 1 dimensiunea 185/65/15, si se potrivesc fara probleme. Intr-adevar, pe fata sunt destul de aproape de caroserie, dar niciodata nu am avut probleme, nici cand erau incarcate cu zapada sau noroi. Si jantele se potrivesc, am luat dintr-un cimitir de pe un Logan, si a mers fara probleme.Sper sa te ajute. Bafta.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008, 2l 16v Benzina 140 cp.
- HD-12-KVS
|
|
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
Asta iarna s-a bulit stergatorul de parbriz , cand am auzit ca trebuie sa-l schimb si cat costa ........
Demontat motoras ............cautat la dezmembrari ............gasit unul de fiat/lancia ......era Magnetti-Marelli....... schimbat cupla de conectare ..... rezolvat cu 100 ron + cca 1,5 ore de manopera / alergari . Alta buba , cand am luat masina nu deschidea portbagajul din telecomanda ..........desfacut ...........cautat motoras ...... gasit la dezmembrari cu 10 ron ..... montat ....rezolvat. BAFTA This post has been edited by dcsiki: 8 Jun 2009, 22:14 |
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
fuscus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 10 April 07 ![]() |
dupa cum multi dintre cei care au postat mai sus au realizat ca nu este obligatoriu sa schimbi o piesa cu una identica (exceptie ar fi franele, directia unde si eu sunt impotriva compromisului),ci poti face in asa fel incat sa obtii acelasi rezultat cu bani mai putini si cu fiabilitate marita.....
spun asta pt ca orice masina sau utilaj este perfectionabil (lucrez ca inginer de mentenanta pe linii de 2-3 mil euro) si toteauna incercam sa gasim solutia optima si cea mai ieftina, lucru valabil si pentru masinile noastre. traim vremuri de criza nu-i asa ![]() parerea mea este ca poti sa incerci sa gasesti o solutie alternativa, sa compari daca merita sa o folosesti si sa incerci sa iei decizia corecta. asta depinde doar de fiecare dintre noi!!! asa ca: bafta!!!!!!!!!!! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1 1,9 dCi 75 kW 102 cp
2001, Break
|
|
jarr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 5 November 08 From: Braila ![]() |
Am schimbat contactul de dacia l-am gasit cu 25 de lei si am pastrat bobina exterioara cea cu imobilizatorul merge perfect un contact original costa in jur de 500 ron singura problema a fost mufarea a trebuit sa pird timp pana am potrivit culorile dar a mers
|
--------------------
renault laguna
privilege
2002 - 2.0 16v 135 cp Mai bine vultur un an decat soarece o viata
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
La un Citroen XM am cautat innebunit motoras de stergator parbriz. Am gasit la preturi intre 350-1200 (original). Am luat unul de Dacie 1310 cu 90 de lei(nou) care s-a potrivit aproape perfect. A trebuit sa anulez doar un fir si sa le repozitionez pe celelalte in mufa.
Poate ca sunt un pic off topic, dar am vrut sa arat ce compatibilitati pot exista. |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
arazvan2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(fiul @ 12 Mar 2009, 19:01) Salutare! Pentru Megane 1, faza 2, motor 1.9 dti, kitul de ambreiaj se potriveste de la vreun Logan, Solenza, Papuc ceva? Stiti cumva se schimba si Volanta? Multumiri anticipate! As vrea si eu sa fie de logan dar si logan-ul ar vrea sa aiba 1.9dTI ![]() Nu cred ca se va potrivi fiindca diferenta de putere si tip de motor este mare. Nu au nici o legatura. Ah...si e al draq de scump, 10 mil kitul Sachs. |
--------------------
RENAULT
MEGANE
2000 RXE 1.9dTI 1.9dTI 120CP 245Nm Upsolute cip tuning
Audi A4 B5 1.9 TDI quattro |
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Eu am cautat sa cumpar pt. masina din semnatura, din reteaua DACIA o fulie de la arborele cotit, in speranta ca ar fi mai ieftina decat din reteaua RENAULT (unde e 602 ron una bucata fulie
![]() Dupa ce ca nu se potriveste cu fulia de la motorul 1.6 16 valve de la Logan, cea din urma costa 735 ron ![]() Sa mor daca mai inteleg ce-i in capul alora care stabilesc preturile in megalitul Renault- Dacia-Nissan. ![]() This post has been edited by Dodone: 19 Jun 2009, 23:10 |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
motorul de pe logan/solenza/supernova este motor de megane 1. deci ca atare se potrivesc piesele mecanice pe megane 1. dar sa stiti ca si la dealerii dacia preturile sunt exorbitante. si tot sub semnatura RENAULT se gasesc, nicidecum sub DACIA. mai bine cautati pe cineva ca silviu_79 si asa iesiti cel mai ieftin
![]() |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
Dodone |
![]()
|
Motoarele nu sunt identice. Codul de motor de la masina mea e K4M A7 00.
La Loganuri ,din cate stiu, sunt K4M A7 10 si 20. silviu_79 nu are de unde sa aduca piesa asta mai ieftina pentru ca nu exista decat ca piesa de origine. Am cautat-o la 5 importatori. This post has been edited by Dodone: 19 Jun 2009, 23:33 |
--------------------
Renault
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
Azi am schimbat broasca usa stanga fata, de pe sistem cu cablu cu una pe sistem cu parghie cu sarma, cumparata de la dezmembrari de la un Megane Clasic 1 ph.1. Se potrivesc perfect cu mentiunea ca am cumparat un maner de deschidere interior de logan (21 lei) pe acelasi sistem parghie de sarma. Ambele aveau inchidere centralizata si s-a potrivit si mufa desi la imbinarea de pe broasa arata putin ciudat cu mai multe elemente de siguranta la blocarea mufei.
This post has been edited by Shafu: 1 Jul 2009, 14:17 |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
NoName19 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 23 March 09 ![]() |
cine stie se potrivesc manerele de deschizi usile din interior de la logan pe un megane 1 2001???ms anticipat
|
--------------------
renault
megane classic
2001, 1,6 16V 110cp
|
|
CROCEL |
![]()
|
![]() CROCEL Group: Members Posts: 5 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti ![]() |
bucsele din capatul barii de torsiune .. se potrivesc perfect cele de logan.. am dat 5lei pe una.. pe cand cele de renault costa 80lei
|
--------------------
Renault
Megane Cabrio
2000
- BZ 28 CRO
|
|
cj98czh |
![]()
|
QUOTE(CROCEL @ 24 Jul 2009, 13:13) bucsele din capatul barii de torsiune .. se potrivesc perfect cele de logan.. am dat 5lei pe una.. pe cand cele de renault costa 80lei Atat te va si tine... vb. in 10.000 km... si se potrivesc la unele modele... la altele cum sunt cele cu motor dieselul dCi sau dTi nu.. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Hawk84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 18 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Bucsile pentru diesel se pot cumpara si aftermarket, daca gasiti de la corteco ar fi excelent. Vanzatorul de la renault mi le-a recomandat ca fiind bune.
In afara de asta mai este un anunt pe bursa pentru bucsi originale! |
--------------------
Renault
Megane 1 classic 1.9 dTi
2000
- CT-87-GCA
|
|
cj98czh |
![]()
|
Eu am pus aftermaket ... nu mai stiu firma si m-au tinut ok... vreo 25.000 km, le-am schimbat la primele semne... am pus altele... m-au tinut 2.000 km...
O bucsa costa 15 sau 20 ron... depinde de producator... dupa patania cu cele de-al doilea set am pus originale... cu 60 ron/buc. de atunci a trecut ceva vreme si km si este liniste totala.... acuma ramane sa decideti voi daca merita sau nu diferenta de bani.. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
johnnyburca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 July 09 ![]() |
SAL EU AM PUS PLACUTE DE FRANA DE LA LOGAN SI SINT OK,SI AM PUS TOATE BUCSELE TURCESTI 10 RON BUCATA SI LE AM DE 9-10 MII DE KM SI NIMIC DEOCAMDATA
|
--------------------
renault
megane clasic
2000/1.6/8v
|
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
QUOTE(NoName19 @ 8 Jul 2009, 21:54) cine stie se potrivesc manerele de deschizi usile din interior de la logan pe un megane 1 2001???ms anticipat @NoName19: Depinde de ce sistem ai. Daca ai sistem de deschidere prin cablu, nu se potrivesc daca ai prin parghie (o sarma ca la clasica dacie) se potrivesc. Asa cum am scris, eu am gasit o incuietoare de Megane 1996-1999 care erau pe sistem sarma si am cumparat un maner de deschidere interioara de logan! Asta am doar pe partea stanga fata. This post has been edited by Shafu: 24 Jul 2009, 17:44 |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
Dodone |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 24 Jul 2009, 12:57) Atat te va si tine... vb. in 10.000 km... si se potrivesc la unele modele... la altele cum sunt cele cu motor dieselul dCi sau dTi nu.. Perfect de acord. Am mai scris de cateva ori despre problema asta. Daca nu pui bucsi originale, nu doar ca arunci banii, dar risti sa uzezi si bara stabilizatoare. Si nu o gasesti decat ca piesa de origine. Si incepe de la 850 de lei. ![]() |
--------------------
Renault
|
mitzunator |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
QUOTE(MariusVSK @ 24 Mar 2009, 22:43) Referitor la intrebarea cu marimea cauciucurilor, eu am pe al meu Megane 1 dimensiunea 185/65/15, si se potrivesc fara probleme. Intr-adevar, pe fata sunt destul de aproape de caroserie, dar niciodata nu am avut probleme, nici cand erau incarcate cu zapada sau noroi. Si jantele se potrivesc, am luat dintr-un cimitir de pe un Logan, si a mers fara probleme.Sper sa te ajute. Bafta. sigur nu sunt probleme? adica nu atinge aripa nu freaca pe vreun plastic ceva? ca s vrea si eu sa cumpar pe 65 dar nu sunt foarte sigur.... |
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|
Dodone |
![]()
|
Parerile sunt impartite: unii spun ca anvelopele mai inalte ating caroseria, altii spun ca nu . Doua lucruri sunt sigure:
- garda la sol se mareste, implicit la viteze mari se reduce stabilitatea; - un politist c.o.i.o.s. te poate lasa fara certificat de inmatriculare, iar in schimb iti da o amenda. Asta daca nu treci pe la RAR sa soliciti trecerea lor in talon. Si nu-i sigur ca vor fi aprobate. Singurul avantaj e pretul de achizitie mult mai mic, in raport cu talonul mai jos. |
--------------------
Renault
|
snowdream |
![]()
|
![]() posesor de meganel Group: Members Posts: 176 Joined: 21 July 06 From: Ilfov ![]() |
Eu am schimbat la a mea pompa de apa care este identica cu cea de logan 1.6 mpi.
Am inteles de la cei de la service ca si electromotorul ar fi identic. This post has been edited by snowdream: 28 Jul 2009, 08:36 |
--------------------
Renault
Megane I RTA
2000/ 1.6/8v
|
|
Dodone |
![]()
|
O piesa care sigur nu e identica de Renault cu cea de Logan e fulia de palier ce antreneaza cureaua de accesorii la motoarele 1.6, 16v cu climatizare. Pentru masina din semnatura a fost 600 de ron, ca piesa de origine (ca altcineva nu o produce), cumparata din reteaua Renault. Pentru Logan 1.6, 16v piesa similara e 735 ron.
![]() Sa mai zica cineva ca Renault e scump la piese, iar Logan e low cost. O fi la achizitionare, dar mai departe... ![]() |
--------------------
Renault
|
laur0111 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 29 July 09 From: SFANTU GHEORGHE-COVANA ![]() |
salutare,daca tot sintem la capitolul de compatibilitate intre piese,unde as putea gasi biela cva pt megane 1 din 2001 1,6 16v 107cp mai ieftina si daca se potriveste ceva de la autohtona noastra ca deja m-am speriat de preturile care mi le-au spus pe la magazinele de piese auto nu mai zic de reprezentanta!!!incep sa regret ca am dat forduletul meu!!!
![]() |
--------------------
primastar
master
2005 2007
- CV 04 FHR
|
|
shading_cone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 15 July 09 ![]() |
salut,
are cineva idee daca baia de ulei de la motorul de 1.6 de logan se potriveste cu cea de renault megane de 1.6 16v 83Kw.? sau de unde o pot cumpara mai ieftin. |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Renault Megane II sedan, 1.6 16V 83 Kw, 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:47 |