Piese compatibile Megane - Logan(Dacia), Ce piese ati schimbat
![]() ![]() ![]() |
Piese compatibile Megane - Logan(Dacia), Ce piese ati schimbat
Axe |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|||
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
De acord, pana la un punct. Si eu am pus pe o pompa de injectie Bosch din 1971, o pompa de amorsare de Saviem din 1985 si s-a potrivit perfect. De fapt erau identice.
Dar in diferentele de preturi dintre piesele de origine si cele aftermarket nu e numai firma ci si diferenta de fiabilitate. This post has been edited by Dodone: 17 Apr 2008, 07:58 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
mojorisin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 24 July 07 ![]() |
Dar oare filtrele de aer si de polen se potrivesc? (In cazul in care Loganele are filtru de polen, desigur)
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 107 cai alerti
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Din cate am citit pe aici se potriveste si antena de Logan pe Megane 1
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
mojorisin va poate confirma ca antena de Logan e compatibila la Megane 1. A cumparat asa cum l-am sfatuit, cu 34 de lei.
|
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
diasul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 30 May 08 ![]() |
Piesele de la turci sunt mult mai ieftine decat ce e la noi si nu ma refer aici la cele contrafacute sau produse la ei. Spre exemplu mie-mi lipsea sonda din filtrul de motorina(megane 2), la noi costa 4 milioane iar o cunostinta mi-a cumparat-o de acolo cu 1.7 milioane(delphi made in france).Am luat mult mai multe piese, toate originale(amortizoare fata, filtre, ambreiaj valeo) dar la astea nu stiu sa va spun pt fiecare in parte pentru ca le-am platit la gramada. Cert este ca sunt mult mai ieftine decat la noi. Traiasca importatorii-distribuitorii!!!
|
--------------------
renault
megane 1.5 DCI 80CP
2003
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
RULMENTI FATA ,stie cineva de care merg sau unde se gasesc ?
Am inteles ca cei de spate sunt de solenta parca dar de fata ? |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Hawk84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 18 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Axe, in ceea ce priveste rulmentii pe fata, kitul costa 180 ron. Ai idee cat costa cei de Dacie?
|
--------------------
Renault
Megane 1 classic 1.9 dTi
2000
- CT-87-GCA
|
|
Axe |
![]()
|
180 ambii ?! Atunci nu merita sa pui de dacie, dar nu cred ca-s originali !
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Hawk84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 18 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Azi mi-am schimbat rulmetul pe fata!
Rulment SWAG -90 ron Manopera -140 ron Durata cca. 1,5 ore cauta pe magazine online!!! ![]() AAAa era sa uit!! cauta la mai multe magazine online, deoarece eu am gasit acelasi rulmet in 2 magazine diferite la 2 preturi diferite, difententa era de 90 ron ![]() Mai intai facem un studiu de piata si pe urma restul .... Bafta! |
--------------------
Renault
Megane 1 classic 1.9 dTi
2000
- CT-87-GCA
|
|
ISseby |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 9 September 08 From: Iasi ![]() |
Salut. Detin un Megane 1.6,'99 si trebuie sa schimb joystickul pentru controlul oglinzilor. Stiti cumva daca e compatibil cu cel de logan?
|
--------------------
Renault
Megane Hatchback RXE
1.6/16v, 79kw, 1999
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Stie cineva daca "bloc lumini" (maneta care comanda semnalizarea/faruri) se potriveste de la Logan la Megane I ? specific - varianta cu faruri-stop ceata
Am fost la un magazin specializat Dacia si prin comparatie se potriveste bloc lumini de Solenta, cu singura diferenta ca cel de Solenta mai are in capatul manetei un buton pt. claxon. Din pacate se vinde tot ansamblul, bloc lumini, bloc stergatoare, contact rotativ (airbag), este la pretul de 160 lei. This post has been edited by radunre: 16 Sep 2008, 07:46 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
jarr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 5 November 08 From: Braila ![]() |
termostat de solenta am gasit cu 18 lei ,becurile din bord merg de dacia filtru de benzina 25 ron de solenta s-au potrivit perfect la megane 1 din 2000
|
--------------------
renault laguna
privilege
2002 - 2.0 16v 135 cp Mai bine vultur un an decat soarece o viata
|
|
fuscus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 10 April 07 ![]() |
radunre : un priten a schimbat blocul de lumini de la o Solenza cu unul de logan.
Vanzator i-a spus ca blocurile de lumini de la megane 1 ,solenza si logan sunt identice si ca exixta compatibilitate intre ele..... busci trapez megane 1 NU SUNT compatibile cu logan deci meganul nu e tocmai logan sau invers ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1 1,9 dCi 75 kW 102 cp
2001, Break
|
|
draculiq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 16 November 07 From: timisoara ![]() |
trebuie sa schimb bieletele antiruliu,capetii de bara si rulmentii de pe spate....ma poate ajuta cineva cu ceva compatibilitati?sa mai scada pretul final la piese.multumesc
|
--------------------
Renault
megane classic 1.9dci(cu mici modificari)
2003
- TM 30 DAS azi in timisoara maine in toata tara!!!!!
|
|
draculiq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 16 November 07 From: timisoara ![]() |
va rog am nevoie de un raspuns......ca bat toate de imi vine sa inebunesc si am intrebat de piese de la renault si ma ajung la 7mil:((
|
--------------------
Renault
2003
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
rulmentii spate stiu ca merg de logan ... de restul nu cunosc.
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
Pai la magazine de piese auto nu gasesti mai ieftin? bielete antiruliu nu te obosi sa cumperi inainte sa verifici daca ai!
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
Dodone |
![]()
|
... pentru ca nu ai.
Bara stabilizatoare are niste bucsi la capete, ce sunt fixate cu niste bride , de fuzete. Tu ai nevoie de acele bucsi tip dop. It i recomand sa le cumperi doar fabricate de Renault, chiar daca sunt f. scumpe (80 ron/ buc.). Eu am montat FEBI si m-au tinut 7.000 de km. Cele originale pot tine si 60.000 km. Cel mai bine e sa cumperi setul complet de bucsi de bara stabilizatoare, 4buc. Sunt patit recent. Bielete au Laguna 1 si Megane 2. Incearca la PROMOTOR sau la CICLOP. Dar tu de unde stii ce problema ai ? Daca auzi troncanituri pe fata, vezi ca pot fi si din alte cauze: telescoape (chiar daca nu curg), flansele de deasupra telescopului, etc. Da un search, ca am mai dezbatut problemele astea pe forum. Ia vezi aici http://www.reno.ro/index.php?showtopic=125...lanse++telescop This post has been edited by Dodone: 14 Nov 2008, 10:20 |
--------------------
Renault
|
draculiq |
![]()
|
pai am fost la o constatatre si mi-a zis acolo ca tre sa schimba bieleta.....cred ca e cea de directie nu antiruliu(troncane si bocane la viraje pe drum mai accidentat).....capetii de bara si rulmentii pe spate ca huruie.
deci dodone....u zici sa schimb toate bucsele de la bara stabilizatoare.....cam cat ar fi tot setul? rulmentii spate pot sa iau de logan>? This post has been edited by draculiq: 14 Nov 2008, 10:32 |
--------------------
Renault
2003
|
|
Dodone |
![]()
|
Probabil se referea la bieleta de directie.
Bucsile de la bara stabilizatoare e bine sa le schimbi pe toate 4 deodata. E sigur ca au uzura si cele doua de sub podul pedalier, chiar daca nu se observa la controlul cu surubelnita dreapta sau cu alta scule, leviere, etc. Din tot ce scrii tu, eu am marea banuiala ca ai fost la un mecanic care repara toate tipurile de masini, iar sursele problemelor tale nu au fost gasite exact. Eu iti recomand un mecanic care repara doar Renault-uri, si la lucru si acasa. El iti poate explica si despre rulmenti. Acesta le stie metehnele mai bine decat mecanicii "universali". Daca esti curios, ai p.m cu nr. meu de telefon. This post has been edited by Dodone: 15 Nov 2008, 13:19 |
--------------------
Renault
|
wwo_andrei |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 20 October 08 ![]() |
wow....becurile de pozitie se potrivesc de la vw..ford skoda...logan renault...adika in mare parte sunt universale..dar na ai facut descoperirea vietii tale...
ma intreb cat iti ia sa schimbi un bec la megane 2...vreo 2 -3 ore...asai ....tre sa dai roata jos sa ajungi in aripa si sa schimbi becul...ce tiganie... si by the way...apropo de colegi de pe forum care dati banii pe piese de dacie...va zgarciti la niste bani...si stiind mai ales ca masina e a doua casa a noastra si tot o data e siguranta noastra...eu am schimbat inchizatoarea de la portbagaj...a costat 15 lei de dacie...iar de renault costa 50 de lei... mentionez ca cea de dacie a durat o luna dupa care mi se deschidea portbagajul in mers... deci nu aruncati banii pe gunoaie....daca dati un ban dati pe ceva calitate...si sigur... scuze pt cei care au logan sau solenza....dar am auzit multi care zic ca meganul e egal cu logan.....dar nu e asa nu comparati un megan cu un logan niciodata....nici un dumnezo nu are loganu....e o masina fara ...nimik |
--------------------
renault megane 1
hatchback
2000
- SB 07 WWO
|
|
Tuscani |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 26 December 08 ![]() |
QUOTE(adip @ 9 Jan 2008, 22:55) hm, prea multe nu am schimbat dar am observat ca sunt foaaaaaarte multe repere comune pentru logan/clio2/megane1, eventual solenza/supernova. - senzor turatie (sau captor volanta, "capteur du point mort haut"): dsn, solenza, clio, megane - 40-45ron pt. solenza, mult mai mult pt. clio / megane ![]() - stropitori parbriz: megane1 & logan, 8ron (btw: astea de logan sunt f.f.f. proaste) - bujii pt. variantele pe benzina: se cam pot interschimba intre dsn, solenza -> clio&megane - bobine: dsn, solenza, clio2 compatibile perfect: la fel megane 1 16v cu logan prestige Coincidenta e doar la DSN si SOLENZA ca e acelasi cod si la bujii si la bobina Megane e pe treaba lui. La megane bujiile sunt cod 7700500155 sau 7700500168 si bobina 8200568671 Iar bobina: la DSN si SOLENZA 7700274008 si bujii: 6001544293 Cam asta-i ! Artificii se pot face dar doar la noi, romanii, insa nu sunt recomandate. Cu stima! |
--------------------
Renault
Megane II 1,6 16V X2 & Megane I 1,6 90CP
2003-2004 Privilège - 1998 RT
- 54-XYV 54-XVY 54-VXY
|
|
BH-07-RCN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 February 09 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane1
2001
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Personal nu sunt convins ca piesele dacia de origine sunt mai proaste decat cele renault de origine.
Am avut un R11 multi ani. Piese pt. el se gaseau dar erau destul de scumpe, mai ales ca unele se gaseau doar pe original. Am trecut drumul la magazinul specializat in piese dacia si am gasit piesa identica, in ambalaj "dacia - piesa de origine cu timbru holograma" la jumatate de pret. Pe piesa scria "made in france" ! este vorba de ceva rulmenti la roti (fata/spate), cilindru frana spate (tambur), la directie se potriveau ceva rotule/bielete, la suspensie se potrivea rotula inferioara, mai erau repere identice da nu mi le amintesc. La megan-ul meu am gasit blocul de lumini/stergatoare/contact rotativ aproape identic cu cele de dacia solenza/logan ! este fabricat in franta. Putina diferenta: cel de solenza mai are un buton de claxon in capatul manetei din stanga (bloc lumini) si l-am gasit la ~160 ron (complet lumini/stergatoare/rotativ), ei bine, daca mergeti la RR si intrebati eu sunt sigur ca va cere pe el cel putin 500RON. This post has been edited by radunre: 6 Feb 2009, 21:34 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
nflo75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 18 February 08 ![]() |
renault megane 1,4 16 valve an 1999
canistra carbon este identica cu cea de Logan am schimbat eu deci nu vorbesc din auzite This post has been edited by nflo75: 6 Mar 2009, 17:13 |
--------------------
renault
megane 3
2011 megane 3, 1,5 DCI BREAK 12.2011
|
|
gabrielilies |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 7 December 08 From: Iasi ![]() |
MI-AM SCHIMBAT DISTRIBUTIA.... NORMAL ... DE LOGAN 1.6 16v ca era mai ieftina. PERFECTA!!!
|
--------------------
Renault
Megane
2005 RS 225 4d
- 3 IS 296
|
|
nflo75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 18 February 08 ![]() |
daca stie cineva, cumva....
fulia de la pompa servodirectie megane 1,4-16 valve, 1999 = logan 2004 sau nu??? |
--------------------
renault
megane 3
2011 megane 3, 1,5 DCI BREAK 12.2011
|
|
fiul |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 14 June 07 ![]() |
Salutare! Pentru Megane 1, faza 2, motor 1.9 dti, kitul de ambreiaj se potriveste de la vreun Logan, Solenza, Papuc ceva? Stiti cumva se schimba si Volanta?
Multumiri anticipate! |
--------------------
Renault
Megane
2001-1.9dti
|
|
cavaler |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 9 January 09 From: timisoara ![]() |
ceau
am o intrebare se potrvesc jantele de tabla de logan R15 pe renault megan1 tot pe R15 |
--------------------
renault
megane I
1999/ 1.6- 16v,RT/ grandtour
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:08 |