Piese compatibile Megane - Logan(Dacia), Ce piese ati schimbat
![]() ![]() ![]() |
Piese compatibile Megane - Logan(Dacia), Ce piese ati schimbat
DANUTZICU 08 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 2 February 08 From: Petrila (HD) ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE-SCENIC
2001/RXE
- HD-07-ASB Incepator
|
|||
fuscus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 10 April 07 ![]() |
filtru de motorina de solenza 1.9 D cat costa ca cel de renault megane 1.9 dci de la producatorul MANN costa cam 130 ron!
merci beaucoup! |
--------------------
Renault
Megane 1 1,9 dCi 75 kW 102 cp
2001, Break
|
|
HHF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 4 May 04 ![]() |
se potrivesc si placutele de frana de la logan la megane 1.
80 lei sau 220 bosch |
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|
DANUTZICU 08 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 2 February 08 From: Petrila (HD) ![]() |
Multumesc fuscus. Ma gandeam ca poate scap mai ieftin cu unul de Solenza dar se pare ca nu m-am gandit bine.
16 Feb 2008, 15:53: HHF daca esti mai documentat d-mi si mie o lista cu piesele compatibile Megane 1-Dacia...... This post has been edited by DANUTZICU 08: 16 Feb 2008, 14:53 |
--------------------
RENAULT
MEGANE-SCENIC
2001/RXE
- HD-07-ASB Incepator
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
cu precizarea ca pana acum de fiecare data cand ati spus Megane v-ati referit la Megane 1. piese de Megane 2.1/2.2 cu cine sunt compatibile? Cu laguna si noul clio?
|
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
30 mdc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 22 August 07 From: constanta ![]() |
pivotul de logan este acelasi cu cel de megane 2 , chiar astazi l-am schimbat
iar referitor la calitate nu cred ca intr-un service aduc pivoti separat pentru logan si separat pentru megane |
--------------------
renault
megane 2, megane 4 intense
2003 1.9dci full , 2018 1,6dci
- ct 30 mdc, ct 30 mdk
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Te inseli amarnic!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
lunyz |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 February 08 ![]() |
am acrosat cu oglinda dreapta un pieton si a sarit oglinda din carcasa, am cautat una originala dar trebuia sa astept 14 zile si costa 190 ron la service, am mai cautat pe la magazine si am gasit la 80 ron <fara holograma> dar am zis sa incerc si una de logan din targ la 10 ron. se potriveste perfect sistemul de prindere numai ca sticla este un pic mai mica si rotunjita la extremitate dar nu prea se observa atunci cande este montata
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007 manager
- B xx HUJ
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Sistemul de prindere, si chiar sistemul ala cu 2 motorase electrice e identic la multe masini. Eu inteleg topicul asta si sunt de acord cu el, dar trebuie sa existe si o limita. Maine poimaine o sa spuna cineva ca emblema de logan se potriveste chiar daca nu vine perfect si e mai ieftina de 100 de lei cat e rombul
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
30 mdc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 22 August 07 From: constanta ![]() |
|
--------------------
renault
megane 2, megane 4 intense
2003 1.9dci full , 2018 1,6dci
- ct 30 mdc, ct 30 mdk
|
|
calcaneu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 4 July 05 ![]() |
Ce stiu sigur e ca revizia la megane 1 1.9 dti poate fi facuta lejer intr-un servie dacia, toate filtrele sunt de papuc cu acelasi motor. total piese+ulei = 190 ron.
Stie cineva daca la turci, tara de origine pt piese, sunt mai ieftine ? |
--------------------
Renault Megane Break
1.9 dTI
2001
|
|
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
Sigur sunt mai ieftine ....
Am spart un proiector la masina personala si l-am luat cu cca 30euro in cutie originala si bec , schimbasem un proiector la masina de serviciu veche a fost 370 ron...... |
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
fiul |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 14 June 07 ![]() |
calcaneu, stii cumva kitul de ambreiaj sau o parte din el se potriveste de la papucul pe motorina? Am un Megane tot 1.9dti(2001), doar ca-i sedan.
|
--------------------
Renault
Megane
2001-1.9dti
|
|
fuscus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 10 April 07 ![]() |
HHF: intreb si eu placutele de frana se potrivesc la Megane 1 pe spate de la logan ca eu stiu ca loganul are tamburi pe spate iar eu am discuri.......
mersi....... |
--------------------
Renault
Megane 1 1,9 dCi 75 kW 102 cp
2001, Break
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Butonul de reglaj oglinzi de la Logan se potriveste la Megane si invers. Buton megane in service aprox 150 RON.
Buton Logan in targ 15 RON max. Jantele + anvelope de la megane la Logan (am avut pe Logan). This post has been edited by mafiosso_LODAN: 17 Mar 2008, 02:05 |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
calcaneu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 4 July 05 ![]() |
@fiul : chiar nu am habar, saptamana asta fac revizia iarasi , o sa-l intreb pe mecanicul meu de la dacia.
|
--------------------
Renault Megane Break
1.9 dTI
2001
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
filtrul de motorina de la logan se potriveste la megane 1,5 dci 85 c.p.
|
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
catamunt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 26 February 07 From: Vaslui ![]() |
|
--------------------
renault megan sedan
1.5dci 85cp, mp3, senzori parcare
mai 2007
|
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
Se potriveste planetara la Megane 1 din 2002 de la vreun model din gama Dacia? (LGN sau SLZ, asta in cazul in care este mai ieftina)
|
--------------------
|
|
yce |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 3 January 07 From: fetesti ![]() |
Motorul 1,5dci de pe logan este acelasi cu cel de pe megane (K9K); proiectoelele sunt la fel; filtru de motorina (cel fara sonda ptr apa) este cel de clio. Atat stiu eu. Sper sa ajute pe cineva.
|
--------------------
renault
megane II
2004; break; 1,5dci; 80cp; esp; pilot
|
|
DANUTZICU 08 |
![]()
|
Planetara de pe SLZ se potriveste la Megane 1 .
|
--------------------
RENAULT
MEGANE-SCENIC
2001/RXE
- HD-07-ASB Incepator
|
|
bdorin |
![]()
|
parerea mea... Group: Members Posts: 55 Joined: 3 November 07 From: suceava-bucovina ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane III Grandtour
2010
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Am schimbat recent un cap de planetara si mecanicul mi-a zis ca sunt vreo 4 modele montate pe Megane 1. Deci, atentie ce comandati.
This post has been edited by Dodone: 14 Apr 2008, 11:31 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
Planetara de Megane I NU este compatibila cu nici una de pe vreun model din gama Dacia. Cei care isi fac sperante ca se potriveste de la LGN sau SLZ... spera degeaba... Am fost cu planetara in sacosa la magazin si am facut comparatia cu absolut toate!
|
--------------------
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
POT SA VA SPUN CERT, da cert ca se potrivesc invelitoarele de cauciuc de pedale , sunt identice
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Aceasi intrebare de mai sus - discurile si placutele de frana de spate pentru megane 1 merg de la Dacia (ce model?)
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
valium |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 29 March 07 From: Arad, Timisoara ![]() |
playeroooo2000, am inteles ca ti-ai schimbat rulmentii spate. poti sa imi zici dc esti multumit de ei?
Merci anticipat |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16v
2001
- AR-97-SAB
|
|
fiul |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 14 June 07 ![]() |
@calcaneu - ai reusit sa vorbesti cu mecanicul referitor la kit-ul de ambreiaj?
Astept un semn. S-auzim numai de bine! |
--------------------
Renault
Megane
2001-1.9dti
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
parerea mea este ca piesele compatibile ar trebui sa aiba acelasi cod, serie, nr., si de aceea cine se pricepe mai binishor la calculatoare dintre noi ar trebui sa faca cumva o cautare paralela pe listele complete de piese la renault megane classic, logan, solenta, sandero si mai stiu eu ce urmeaza, astfel se pot identifica reperele identice si sa posteze lista acilik, zic bine ???!!!
![]() This post has been edited by Axe: 16 Apr 2008, 11:04 |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Te referi doar la piese de origine sau si la piata aftermarket? Ca daca e situatia de pe urma lucrurile se complica f. tare. De ce? Pentru ca producatorii aftermarket folosesc alte coduri fiecare pentru piese identice.
Asa ca trebuie sa ai un soft sau sa gasesti un site unde sunt toate codurile pt. aceeasi piesa. Evident ca exista si diferente de calitate care, de cele mai multe ori sunt reflectate de diferentele de preturi. |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:55 |