Cat de mult ne incanta Megane2, pentru cei care sunt multumiti de masina...
![]() ![]() ![]() |
Cat de mult ne incanta Megane2, pentru cei care sunt multumiti de masina...
sorin_f39 |
![]()
|
||
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|||
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 15 Jun 2008, 14:47) Iar tonul postului tau nu iti da mai multa dreptate in ceea ce ai spus si nici nu explica legatura dintre un impact in partea din spate a masinii si testele euroncap, care se fac doar frontal si lateral. Dar na, poate pe tine te ajuta sa te simti mai bine. Exact asta am patit eu ... asteptam la trecere sa treaca pietonii si vine un nene cu duba alba si ma loveste in bandou ... in masina lovitura s-a simtit foarte tare si mi-a fost groaza sa ma uit dar spre fericirea mea a fost numai sgariat bandoul ... |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
topy30 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 1 November 05 ![]() |
Ma referam doar la Renault si atat.Nu am spus ca Renault Megane e in F1.Ma rog fiecare intelege ce vrea. Apropos... "iar Audi nu e F1, dar ca masina de strada este mult peste Renault, care e in F1"... ce vrei sa spui cu asta?Citeste si alte forumuri si ai sa vezi ca toate masinile au probleme tehnice.Sau poate te refereai la altceva...
|
--------------------
renault
megane II
2008+ MIO C720
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(mihai_dorin @ 24 Aug 2008, 17:27) Audi castiga de ceva ani buni cursa de la Le Mans, ![]() Iar VW in Dakar Nu le i-au apararea dar, comparatia cu F1 nu isi avea rostul. QUOTE(mihai_dorin @ 24 Aug 2008, 22:33) "VW participa in Dakar" - asta se intelege din postul tau de mai sus? QUOTE(topy30 @ 24 Aug 2008, 22:18) Ma referam doar la Renault si atat.Nu am spus ca Renault Megane e in F1.Ma rog fiecare intelege ce vrea. Apropos... "iar Audi nu e F1, dar ca masina de strada este mult peste Renault, care e in F1"... ce vrei sa spui cu asta?Citeste si alte forumuri si ai sa vezi ca toate masinile au probleme tehnice.Sau poate te refereai la altceva... Nu spun ca Audi face masini perfecte. Spun doar sa nu mai comparam Audi cu Renault ca nu prea ai ce sa compari. Ce pot compara intre o marca premium si una, sa-i zic, populara? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sorin_f39 @ 25 Aug 2008, 07:41) Ce pot compara intre o marca premium si una, sa-i zic, populara? Motoarele ? zi-mi ceva frumos de doi litri de la vag (si benzina si diesel) |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Daca vrei sa particularizam, OK.
Despre 2 litri benzina, numai de bine. Bijuterii de motoare: 2.0 TFSI. Are cumva Renault asa ceva? Are doar pe Megane RS. Atat. Audi are pe toata gama A3. Despre motorina nu ma pronunt, deoarece Diesel -ul nu ma intereseaza. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Am masina din 2006 si 31.000 de Km sunt multumit de masina este frumoasa are dotari peste multe modele premium si motorizarea este super OK.Nu consuma mult si motorul este silentios si de generatie noua.Cutia de viteze este buna,franele sunt peste multe modele pe care l-am condus.Per ansamblu sunt multumit.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
topy30 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 1 November 05 ![]() |
viva Audi!
![]() |
--------------------
renault
megane II
2008+ MIO C720
|
|
band1tu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 3 March 08 ![]() |
ma apropii de 14 000 km din martie pana acum.
nu am schimbat niciun bec, nu se cojesc manerele, nu am nicio surubelnita in masina. a avut doar ceva greieri la usi, rezolvati cu wd 40. foarte multumit! |
--------------------
Renault
Megane
2008
|
|
catalinCB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 15 August 08 ![]() |
Pe mine m-a incantat masina ca aspect exterior si dupa felul cum a mers cand am facut drive test..dar cand ma gandesc ca platesc pe ea aproape cat 2 loganuri...
|
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager 1.5 dci 85cp
2008
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
da ... si de aproape 8 ori pretul unei Dacii mai vechi dar care-si face treaba.
L.E. ![]() This post has been edited by adrian mgn: 25 Aug 2008, 21:34 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() QUOTE(sorin_f39 @ 25 Aug 2008, 09:04) Audi are pe toata gama A3. ala de 200 de cai e pe toata gama, care pleaca de la 22.000 euro si ai de completat cel de 265 e doar pe S3 si pleaca de la 32.000 la care mai ai de completat la RS e 100 euro calul putere On topic, presupun ca se subintelege cat ma incanta Megane 2 ![]() |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
catalinCB |
![]()
|
adrian mgn nu stiu ce inseamna L.E.
n-am mai auzit de prescurtarea asta pana la urma rolul unei masini e sa te duca din A in B iar loganul isi face treaba foarte bine! |
--------------------
Renault
2008
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Si de ce ti-ai luat Megane atunci? Oricum Manager nu are nici o dotare in plus fata de Logan. Mie mi se pare normal sa vrei o masina dintr-o clasa mai mare pentru dotarile pe care le are in plus fata de una mai slaba. Nu asa, de dragul numelui. Manager ...
This post has been edited by ssilviu: 26 Aug 2008, 09:18 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Adica tu ai impresia ca cei care cumpara varianta Manager o fac pt denumire???Eu am ales aceasta versiune si crede-ma ca nici pe departe nu a contat denumire putea sa se numeasca si Silviu ca tot o luam
![]() |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 26 Aug 2008, 10:16) Si de ce ti-ai luat Megane atunci? Oricum Manager nu are nici o dotare in plus fata de Logan. Mie mi se pare normal sa vrei o masina dintr-o clasa mai mare pentru dotarile pe care le are in plus fata de una mai slaba. Nu asa, de dragul numelui. Manager ... Nu e chiar asa cum pui tu problema. Daca nu am avut bani de dotari in plus care dupa mine nu reprezinta decat un moft tehnologic, nu o necesitate, si am preferat sa-mi iau o motorizare mai mare sau mai stiu eu ceva sa fac cu diferenta de bani, inseamna ca as fi putut lua LOGAN care sa ma multumeasca mai mult/mai bine. Cel putin cand mi-am luat masina, mi-a placut mult cum arata exteriorul, asa m-am hotarat pe ce masina/model, ulterior restul, motorizare... etc. Faptul ca nu am scaune incalzite si trapa, nu inseamna ca trebuia sa-mi iau logan. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
Subscriu la ce zice Avani.
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 26 Aug 2008, 10:16) Si de ce ti-ai luat Megane atunci? Oricum Manager nu are nici o dotare in plus fata de Logan. Mie mi se pare normal sa vrei o masina dintr-o clasa mai mare pentru dotarile pe care le are in plus fata de una mai slaba. Nu asa, de dragul numelui. Manager ... aici vorbesti ca sa te afii in treaba sunt si BMW-uri cu dotari mai slabe ca un logan full option asta nu inseamana ca o sa alegi loganul si eu am manager si sunt foarte multumit de el This post has been edited by L!nuX: 26 Aug 2008, 16:42 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
You are all missing my point. De altfel nici nu ar avea cum sa fie altfel. Pentru ca asta doar sustine ce am sugerat cu postul de mai sus. Cunoscatorii stiu despre ce vorbesc
![]() This post has been edited by ssilviu: 26 Aug 2008, 17:35 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Cine a luat Manager a luat pt ca :
1.Este Renault si nu Dacia 2.Arata mai bine decat loganul 3.Chiar daca la dotari sta mai slab decat un logan cu acelasi pret este megane ![]() ![]() linux>>nu este vorba ca aia care au manager nu sunt multumiti de masina... ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MHY @ 26 Aug 2008, 17:42) 3.Chiar daca la dotari sta mai slab decat un logan cu acelasi pret este megane ![]() Hai mai, nu mai exagerati...daca citeste aici unul care habar nu are de masini zice ca Loganul asta e vreun model premium. Singurele lucruri pe care le are Logan Prestige(varianta cea mai cea) in plus fata de Manager sunt: -oglinzi retrovizoare reglabile electric si incalzite -geamuri electice spate -reglaj lombar sofer -mp3 in standard(la Manager se poate pune optional) -jante alu standard(la Manager se pot pune optional) Pe de alta parte Manager are in standard in plus fata de Prestige: -airbag cortina -airbaguri laterale(la Prestige se pot pune optional) -bancheta fractionabila(din ce stiu Prestige nu are dar nu bag mana in foc) Si pretul e departe de a fi acelasi...Prestige dci85 e 11000 iar Manager dci85 e 12500 cu reducerea asta de ultim moment. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
un megane nu mai e demult 20000 , F1 team ajuge la 21000 , un lux privilege ajunge pe la 16500-17000 (piele , xenon , trapa )
ssilviu uita ca are "doar" expresion Eu cand am luat masina am vrut megane , dupa aia aveam o lista minima de dotari Nu poti sa compari in veci confortul care il ai in megane cu cel din logan , nu poti sa compari calitatea materialului din interior + multe altele Manager a fost o solutie f buna pentru mine , avea tot ce aveam nevoie la un pret acceptabil Sa mai zic ca la un privilege platesti pentru Baghete laterale si insertii in barele de protectie in ton cu caroseria (implica obligatoriu vopsea metalizata) doar 334€ cand la meger le ai incluse Ma rog , e frumos si privilege-ul pentru cei ce le place cremul intr-o masina dar daca e sa o iei asa va recomand sa vedeti cum arata un maseratti cu tapiterie crem sau alta masina selecta ... si atunci mai vorbim de "calitate" This post has been edited by L!nuX: 26 Aug 2008, 18:44 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Frustrantre raspusuri...Cunoscatorii stiu despre ce vorbesc ...1.Este Renault si nu Dacia
2.Arata mai bine decat loganul 3.Chiar daca la dotari sta mai slab decat un logan cu acelasi pret este megane ...deh imaginea conteaza. Hai sa va lamuresc eu de ce am ales versiunea Manager,exact in ordinea asta : 1. tapiteria( m-a fascinat tapiteria neagra cu cusaturi rosi) ,2. pretul ( pret mai mic de achizitie ,pret de revanzare ca si la o varinata superioara...nu ma refer aici la cele cu trapa panoramica si cutie automata) ,astea au fost criterile mele care m-au convins sa iau aceasta varianta ,nicidecum de imagine cum spunea colegu MHY,daca eram snob cumparam o masina de peste 35 mii (35 mii raportat la nivelul meu de trai ,ca pt uni poate reprezinta o suma modica) si credeti-ma ca sunt multumit(pret/confort) de varianta aleasa si nu am pic de regret ca nu am optat pt ceva superior ca si echipare. |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
ssilviu |
![]()
|
Nu e nevoie sa ne spuneti de ce ati cumparat Manager. Avem destui posesori de asa ceva pe forum, pe unii i-am cunoscut si personal, nu doar din posturile din forum si ne-am facut o parere despre ei destul de clara. Sa revenim totusi on-topic.
This post has been edited by ssilviu: 26 Aug 2008, 19:07 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
dragos62 |
![]()
|
Pshihologule....nu doar din posturile din forum si ne-am facut o parere despre ei destul de clara...
![]() |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
catalinCB |
![]()
|
Eu nu stiu de unde ati scos-o voi ca loganul full options ar fi mai dotat ca Meganeul Manager...Probabil din nou se vorbeste in necunostiinta de cauza.
cand o sa vedem si pe logan:demaraj cu card,6 airbaguri,torpedou cu refrigerare,franele excelente de pe megane,E.B.V si A.F.U. ? Am enumerat doar cateva dotari in plus. Megan Manager 1.5dci costa 13400 cu mp3 si jenti aluminiu Ozedia acum cu reducerile astea daca aveti noroc sa o prindeti pe cea de 3300 pentru vehicule fabricate in ianuarie februarie 2008. Loganul Prestige 1.5 dci costa 10700. Intradevar,e o diferenta dar se justifica si la tinuta de drum si la orice. Eu de exemplu puteam sa-mi iau aproape 2 loganuri slab echipate cu banii de pe megane ,dar m-am lasat.Nu avea rost.Plus ca benzinarele Logan consuma mult. Bine nu zic ca nu e asa si la benzinarele Megane. Argumente ca sa alegi Megane in loc de Logan:tinuta de drum ireprosabila,alt confort,siguranta incomparabil mai mare etc. Dai altfel daca cobori dintr-un Megane decat dintr-un Logan care si-a luat toata lumea pana la urma. This post has been edited by catalinCB: 26 Aug 2008, 19:22 |
--------------------
Renault
2008
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
dragos62 |
![]()
|
Acele dotari in plus nu sunt semnificative incat la revanzare sa obti un pret mai mare ....simplu,nu?
![]() |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 13:53 |