Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages « < 8 9 10 11 12 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sport/slabire/musculatura, pntru cei care vor o schimbare

sb-55-dan
post 17 Jun 2008, 14:18
Post #271

Membru si atat

Group: Members

QUOTE(Axe @ 16 Jun 2008, 14:36)
Oameni buni cine crede ca sala slabeste inseamna ca nu are idee ce spune, am fost instructor fitness la doua sali si de profesie prof educatie fizica, kinetoterapie etc. nu vreau sa intru in polemica cu nimeni dar suplimentele nutritive ( genul de prafuri si injectii ) nu fac decat sa-ti dea metabolismul peste cap si nimeni nu se intreaba ce se intampla cu fizicul lui dupa ce nu mai hapaie aceste substante, sau cu rinichii, ficatul in timpul administrarii !!! cine-i curios, sa spunem ca faci fassssssss, ca un balon dezlegat la gura. Precizez, niciodata dar niciodata nu am pus gura pe asa ceva !!!
Da manucu, peturile sunt o solutie care pt fete pot inlocui ganterele !
*

Nu stiu zau ce "profesor" de fitness ai fost daca susti ca sala nu te slabeste.
Si suplimentele nutritive nu se injecteaza ci doar steroizii si hormonii de crestere.
Alta data nu ar strica sa te documentezi inainte de a induce persoanele in eroare.
Suplimentele nutritive cel mult inlocuiesc o masa (de aici si termenul de supliment nutritiv).

Spor la ceea ce v-ati propus.

--------------------
renault Laguna II, Laguna III 2003, 2011
Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Axe
post 17 Jun 2008, 18:12
Post #272

Membru autentic

eu le-am pus la oala pe toate, deci tu consideri ca este bine sa amesteci prafuri si sa bei/mananci, daca zici ca-s "suplimente", ok, pofta mare. Si crede-ma daca nu stai (atentie a nu se intelege "stai" in adevaratul sens) 4 ore/zi in sala 5 zile pe sapt. chiar nu slabesti sau nu sala este motivul ci constientizarea si adaptarea alimentatiei . Apropos, aici se termina consultatiile gratuite si incep cele platite !

P.S. cei care vand aceste "suplimente", este afacerea lor, patronii la care am lucrat le recomandau si apoi spuneau ; lasa bah tampitii sa ia sa faca muschiu mare si ficatu mic (atrofiat)!!!!

This post has been edited by Axe: 17 Jun 2008, 19:05

--------------------
Renault Megane 1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
+
semit
post 17 Jun 2008, 19:33
Post #273

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(Axe @ 17 Jun 2008, 19:12)
e Si crede-ma daca nu stai (atentie a nu se intelege "stai" in adevaratul sens)  4 ore/zi in sala 5 zile pe sapt. chiar nu slabesti
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Da, ai demonstrat totul aici wink.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
bear_mc
post 17 Jun 2008, 19:37
Post #274

Half-Life 2 Fan

4 ore/zi la sala ? wacko.gif

--------------------
Renault Megane II - B-43-ZHY (sau 42) 2005
Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++)
+
Dhragosh
post 17 Jun 2008, 23:15
Post #275

Membru forum.reno.ro

From: Bucharest

pai din 4 ore pe zi la sala e clar ca urmatoarea zi nu ai sa mai poti face nimic; ajungi la supraantrenament, ceea ce poate duce la intinderi musculare etc.. sleep.gif

--------------------
Renault Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP - B-91-DHR 2007
+
cristianxxl
post 18 Jun 2008, 05:38
Post #276

flower power

From: Otopeni

Axe nu am de gind sa "ma iau de tine" dar am citeva intrebari la obiect:
1-ce suplimente injectabile ai vazut tu (in 21 de ani in domeniu nu am intilnit asa ceva)
2-cum afecteaza un concentrat proteic metabolismul si-l da peste cap
3-ce atestat si ce cursuri ai absolvit ca sa fii instructor de fitness
4-ce facultate ai facut (sau facultati) de ai ajuns si prof de Educatie Fizica si Kinetoterapeut(din cite stiu sunt 2 facultati diferite)
5-citi ani de experienta ai in acest domeniu?

Merci!

--------------------
renault Megane 4 2018
+
sb-55-dan
post 18 Jun 2008, 07:38
Post #277

Membru si atat

QUOTE(cristianxxl @ 18 Jun 2008, 05:38)
Axe nu am de gind sa "ma iau de tine" dar am citeva intrebari la obiect:
1-ce suplimente injectabile ai vazut tu (in 21 de ani in domeniu nu am intilnit asa ceva)
2-cum afecteaza un concentrat proteic metabolismul si-l da peste cap
3-ce atestat si ce cursuri ai absolvit ca sa fii instructor de fitness
4-ce facultate ai facut (sau facultati) de ai ajuns si prof de Educatie Fizica si Kinetoterapeut(din cite stiu sunt 2 facultati diferite)
5-citi ani de experienta ai in acest domeniu?

Merci!
*

Excelente intrebari cristianxxl.
Pun pariu ca acest domn Axe e doar un frustrat mic si slab tongue.gif

--------------------
renault Laguna II, Laguna III 2003, 2011
Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP
+
Axe
post 18 Jun 2008, 09:01
Post #278

Membru autentic

pai nu ai cum sa te iei de mine decat dupa ce vezi cativa campioni nationali la culturism care dupa cativa ani de cand s-au lasat de sala arata precum bunica(D-zeu s-o ierte) flescaiti, gusati si cocosati si din evidenta lipsa de timp nu mai pot sa faca nici intretinere.
1 Pt. cei ce nu inteleg repet, am bagat in aceeasi oala toate chimicalele, si prafuri si hormoni, e greu de priceput ?
2 cand vei intelege cum , peste ani , sa vii aici si sa spui ;bv, ai avut dreptate
3 pot sa te intreb acelasi lucru !
4 ANEFS la stat pe vremea raposatului, cand admiterea era admitere cu 3800 candidati pe 100 locuri am intrat al 12-lea, verifica, iti dau numele pe PM. Lucrarea de licenta am dat din kineto iar de lucrat am lucrat la Budimex.
5 doar vreo 10 (si daca este nevoie iti spun si salile dar nu vreau sa le fac reclama)dar te intreb: in anii de experienta te invata cineva cat de daunatoare sunt aceste substante sau te invata doar cat de mult trebuie sa le recomanzi clientilor, sa se vanda, sa mearga si "barul" (nu se spune asa ?), ca salile nu merg foarte bine si de aici se mai rotunjesc veniturile ca din abonamente mai greutz ?Mai bine cristian ne spui daca ai sala sau nu, ca daca ai este clar de ce sustii chimicalele ?! smile.gif

Si nu in ultimul rand, daca vreti, care este rostul culturismului (ii inteleg pe cei mai pirpiri care vor sa aranjeze putin carnea pe ei) dar care este rostul unei musculaturi supradezvoltate (avem nevoie de aceasta masa, foloseste la ceva ?), pe langa faptul ca limiteaza mobilitatea, trebuie sa cumpar tot timpul haine de comanda, banii nu in ultimul rand consumati pe "suplimente", ajung la 1000-1500ron lunar, deci cine are un motiv plauzibil sa ne umflam, sa spuna ?! Sa mai adaug si faptul ca musculatura dezvoltata astfel este FALSA (slab calitativ),fibra musculara este umflata artificial, nu se compara cu cea a unui judocan, luptator, halterofil etc.

***Ofer premiu celui care demonstreaza ca omul trebuie sa se hraneasca cu produse iesite pe poarta Oltchim si nu cu cele gasite la piata ! 168.gif

This post has been edited by Axe: 18 Jun 2008, 10:48

--------------------
+
shteffanivlad
post 18 Jun 2008, 09:46
Post #279

Membru cu ESP/ASR

Printre certurile voastre, ridic mana si intreb si eu timid: Ce sa fac sa slabesc? pot da orice date pe pm.

Deja incep sa ma sperii, pentru ca sunt relativ tanar si iau in greutate aiurea. sad.gif Si nu stiu cum sa fac sa dau jos. Stau foarte prost cu timpul din pacate sad.gif

Multumiri

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi - B-81-LXV Ianuarie 2008 / LMSE
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
Axe
post 18 Jun 2008, 10:01
Post #280

Membru autentic

schimba modul de a te alimenta, renunta la porc, prajeli, cartofi, paine, dulciuri, oua(doar 1/sapt.), maioneza, mezeluri si introdu in alimentatie cereale INTEGRALE , soia, pasare, fructe, legume, incearca sa nu le amesteci pe toate la o masa !

This post has been edited by Axe: 18 Jun 2008, 12:28

--------------------
+
sadi
post 18 Jun 2008, 10:11
Post #281

tanti moderatoreasa

si eu ca sa ma ingras? unsure.gif

--------------------
VW Passat Confortline - numar de moldova :) 2.0 TDI 140 cp 2009
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
+
shteffanivlad
post 18 Jun 2008, 10:12
Post #282

Membru cu ESP/ASR

Pai inverseaza sfatul lui axe tongue.gif

Axe: Multumesc mult, am sa incerc sa-ti urmez sfatul. Daca ar si asa simplu... unsure.gif

This post has been edited by shteffanivlad: 18 Jun 2008, 10:13

--------------------
iGO Primo cu Ioana
+
sadi
post 18 Jun 2008, 10:13
Post #283

tanti moderatoreasa

pai asa am facut, da' nimic-nimic unsure.gif

--------------------
VW Passat Confortline - numar de moldova :) 2.0 TDI 140 cp 2009
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
+
shteffanivlad
post 18 Jun 2008, 10:14
Post #284

Membru cu ESP/ASR

Iti mai dau eu de la mine tongue.gif, ca si-asa am prea mult...

--------------------
iGO Primo cu Ioana
+
Axe
post 18 Jun 2008, 10:41
Post #285

Membru autentic

sa nu "inversezi" sfatul, nu recomand nici la dusmani sa manace porc sau cartofi prajiti, mai bine te bucuri ca ai probabil un metabolism "spirt" si nu incerca sa schimbi nimic, posibil sa te ingrasi mai tarziu oricum.

Am uitat sa mai precizez ca nici sauna nu slabeste, deci cei care au sarit ca arsi cand am zis ca sala nu slabeste pot sa sara si acum !!! Inca o pastila, am promis mai devreme ca era ultimul sfat gratuit, mai dau un bonus asa ca sunt eu inima mare: daca vreti sa slabiti este nevoie de un efort aerob-ciclic care trebuie sustinut peste 40-45 minute, pt ca pana la 40 minute organismul arde glucide din rezerve, peste acest prag incepe arderea lipidelor. Efortul trebuie sa fie de intensitate medie spre mica. Deci nici vorba sa fie sala o solutie pentru slabit datorita tipului de efort nici asociata cu sauna PUNCT. Cei care observa ca initial slabesc mergand la sala, aceasta se datoreaza in primul rand schimbarii alimentatiei pt ca atunci cand vrei sa "te faci sportiv" sau sa te misti putin, in acelasi timp esti mai atent si la alimentatie, deci cheia este de fapt ALIMENTATIA !!!

This post has been edited by Axe: 18 Jun 2008, 12:45

--------------------
+
cristianxxl
post 18 Jun 2008, 18:42
Post #286

flower power

QUOTE(Axe @ 18 Jun 2008, 09:01)
pai nu ai cum sa te iei de mine decat dupa ce vezi cativa campioni nationali la culturism care dupa cativa ani de cand s-au lasat de sala arata precum bunica(D-zeu s-o ierte) flescaiti, gusati si cocosati si din evidenta lipsa de timp nu mai pot sa faca nici intretinere.
1 Pt. cei ce nu inteleg repet, am bagat in aceeasi oala toate chimicalele, si prafuri si hormoni, e greu de priceput ?
2 cand vei intelege cum , peste ani , sa vii aici si sa spui ;bv, ai avut dreptate
3 pot sa te intreb acelasi lucru !
4 ANEFS la stat pe vremea raposatului, cand admiterea era admitere cu 3800 candidati pe 100 locuri am intrat al 12-lea, verifica, iti dau numele pe PM. Lucrarea de licenta am dat din kineto iar de lucrat am lucrat la Budimex.
5 doar vreo 10 (si daca este nevoie iti spun si salile dar nu vreau sa le fac reclama)dar te intreb: in anii de experienta te invata cineva cat de daunatoare sunt aceste substante sau te invata doar cat de mult trebuie sa le recomanzi clientilor, sa se vanda, sa mearga si "barul" (nu se spune asa ?), ca salile nu merg foarte bine si de aici se mai rotunjesc veniturile ca din abonamente mai greutz ?Mai bine cristian ne spui daca ai sala sau nu, ca daca ai este clar de ce sustii chimicalele ?! smile.gif
Si nu in ultimul rand, daca vreti, care este rostul culturismului (ii inteleg pe cei mai pirpiri care vor sa aranjeze putin carnea pe ei) dar care este rostul unei musculaturi supradezvoltate (avem nevoie de aceasta masa, foloseste la ceva ?), pe langa faptul ca limiteaza mobilitatea, trebuie sa cumpar tot timpul haine de comanda, banii nu in ultimul rand consumati pe "suplimente", ajung la 1000-1500ron lunar, deci cine are un motiv plauzibil sa ne umflam, sa spuna ?! Sa mai adaug si faptul ca musculatura dezvoltata astfel este FALSA (slab calitativ),fibra musculara este umflata artificial, nu se compara cu cea a unui judocan, luptator, halterofil etc.
***Ofer premiu celui care demonstreaza ca omul trebuie sa se hraneasca cu  produse  iesite pe poarta Oltchim si nu cu cele gasite la piata ! 168.gif
*

Axe desi nu mi-ai raspuns practic la nicio intrebare si tonul tau este departe de cel al unei conversatii in care cei 2 se respecta, eu o sa raspund clar si concret la tot ce intrebi tu ,dar si la ce insinuezi in postul de mai sus.
1-"chimicalele" sunt de obicei steroizii anabolici si daca citeai tot topicul aflai ca nu-i recomand.
Totusi nu poti pune semnul egal intre un concentrat din lapte, ou sau soia (care exista in alimentatia oricui) si "chimicale" asta denota o lipsa de cunoastere care pe mine ma face sa ma indoiesc de competenta ta in biochimia alimentara si in medicatia sportiva.
2-Am facut sport de performanta 24 de ani, sunt campion national la POLO cu echipa STEAUA juniori si la culturism la categoria 80 de kg am cistigat la Campionatele Nationale medalia de argint in 1994.Am mai practicat atletism ,box si rugby si pot sa iti scanez si diplome dar este inutil.
Nu asta este scopul meu aici sa ma laud cu performantele sportive, ci sa-i indrum pe altii, iar daca tu afirmi aici niste chestii jignitoare eu te voi contrazice elegant cu exemple concrete, cum o sa fie poza cu bunul meu amic Vasile Serban campion national la culturism care are 58 de ani si dupa cum vezi se tine f bine, iar ca el sunt sute in Romania.
Nu stiu cum arati tu si nu-mi permit sa te fac flescait sau cum mai scrii tu mai sus, dar daca nici Serban si altii nu arata bine pt virsta lor...ai o problema de perceptie a realitatii.
3-Sunt si eu absolvent de ANEFS cu specializarea HALTERE SI CULTURISM, cu lucrarea de diploma in CULTURISM cu 2 lucrari stiintifice publicate la bibilioteca ANEFS in anii 1992 si 1994.
De asemenea sunt antrenor gradul 1 (pot sa prezint carnetul) de CULTURISM&FITNESS.
In 2006 am mai absolvit FEFS la Univ.SPIRU HARET facultatea de 5 ani la Bucuresti , in prezent termin masterul in Antrenament si Performanta Sportiva si ma pregatesc de doctorat.
Sunt arbitru de culturism cat 1, sunt in Biroul Federal al federatiei Romane de Culturism si Fitness, sunt seful comisiei Anti-doping din FRCF si redactor la Revista Culturism Fitness and Fight din anul 1991.
Numele meu este Neagu Cristian si poti da un search pe google dupa mine, eu sunt cel din poza de la avatar.Astea le-am scris ca sa vezi ca in domeniul meu sunt destul de specializat si detin o experienta atat practica cit si teoretica.
Ca sa nu mai spun ca daca ai lucrat la Budimex trebuie sa-l cunosti pe bunul meu prieten si coleg asist.univ Didilescu.
5-spune-mi tu pe ce studii te bazezi cind spui ca vitaminele ,mineralele si proteinele sunt daunatoare.Daca ar fi asa miliardele de oameni care iau suplimente alimentare ar fi in pericol dar dimpotriva vad ca ei sunt modele de sanatate si vigoare!
Insinuezi ca as fi propietar de sala, nu sunt sunt doar un om care de mai bine de 21 de ani se antreneaza si ANTRENEAZA atit copii (la inot cu diploma ca de aia am mai facut a 2-a facultate sa iau specializarea NATATIE) , adolescenti care in loc sa fumeze sau alte rele trag de fiare indemnati de mine si adulti care vor sa isi modifice corpul.
Sunt si prof de sport la clasele 1-4(atit imi permite programul) si asta o fac ca hobby nu pt salariul mizer de profesoras.
Insinuezi ca musculatura culturistilor este "falsa" si eu iti spun ca esti in necunostina de cauza, sunt f multi culturisti autohtoni care ridica zeci de tone si voi exemplifica cu poze de la ultima competitie de Strongman de la Mamaia(din we trecut) unde eu am fost arbitru si care a fost cistigata de campionul balcanic la culturism Nicu Rotaru.
Urmeaza pozele cu exemple.Vad ca nu merg atasate asa ca o voi face in posturi succesive...

<span class='edit'>18 Jun 2008, 18:49:</span>
Poze cu sportivul Nicu Rotaru campion balcanic la culturism....
Vad ca nu pot atasa pozele imi da urmatoarea eroare:
mySQL query error: INSERT INTO drf_attachments (attach_ext,attach_file,attach_location,attach_thumb_location,attach_hits,attach
_date,attach_temp,attach_pid,attach_post_key,attach_member_id,attach_filesize,at
tach_is_image,attach_thumb_width,attach_thumb_height) VALUES('jpg','Nicu_Rotaru.jpg','post-27684-1213807836.jpg','post-27684-1213807836_thumb.jpg','',1213807836,0,'','891013df69b1aac6468466ae265e21bc',27684,31663,1,67,100)

mySQL error: Duplicate entry '1627456084' for key 1
mySQL error code:
Date: Wednesday 18th of June 2008 07:50:36 PM

rog adminii sa dea o mina de ajutor sa pot adauga si pozele!Merci!

18 Jun 2008, 19:02:
Rezolv citeva probleme postind urmatorul link in care veti gasi informatii despre competita de Strongman cistigata de un culturist-Nicu Rotaru

http://www.topculturism.ro/discutii/viewtopic.php?t=13581

This post has been edited by cristianxxl: 18 Jun 2008, 19:02

--------------------
renault Megane 4 2018
+
Axe
post 18 Jun 2008, 19:47
Post #287

Membru autentic

Ok, nu stiu de ce comentariul meu ti-a parut lipsit de respect sau pe aproape, cer scuze, desi suntem colegi nu vreau sa intru intr-o polemica directa cu tine pt ca e clar ca suntem in tabere diferite. Ar fii echivalentul unui rapidist si unui stelist de ex. care se iau la bataie doar pt ca tin cu echipe diferite, e o prostie dar se mai intampla. Nimeni si nici tu nu poti demonstra utilitatea dezvoltarii unei super musculaturi, nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea asta !? Omul trebuie sa poata sa urce o scara, sa sparga lemne, sa inoate, sa alerge(aici este o alta problema a culturistului- ei nu alearga pt ca pierd masa musculara), sa mearga pe bicicleta, sa desfaca un borcan etc. , deci lucruri uzuale. Repet intrebarea: la ce foloseste un brat de 60-80cm, sau o coapsa care nu mai intra in pantalon ??? Suntem mai frumosi asa sau asa: aici voi incerca sa atasez doua poze si rog colegii si mai ales colegele de pe forum sa voteze. Si Cristian spune si parerea ta, tu chiar afirmi ca lucrul in sala dupa metoda culturista slabeste ?

Mda, se pare ca nici eu nu pot posta fotografiile dar voi proceda si eu la afisarea unor linkuri sad.gif

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm.../c3/Swimmer.jpg

http://www.willisms.com/archives/bodybuilders.gif

Majoritatea va decide, nu este o competitie intre mine si Cristian, respectul primeaza, vorba ta, este si culturismul o forma de miscare, un ideal etc. Problema pe care vreau sa o aduc in atentie este ca nu este sanatos mai ales pe termen mediu si lung.

This post has been edited by Axe: 18 Jun 2008, 19:57

--------------------
+
cristianxxl
post 18 Jun 2008, 21:34
Post #288

flower power

Incet incet ajungem la citeva idei comune.In primul rind alimentatia sanatoasa, este solutia ideala, dar aici iar vin si iti spun ca nu esti tocmai documentat pe suplimente nutritive, sunt oameni care au metabolismul lent si au nevoie de aminoacizi care sa-i ajute in procesul lipotropic cum este L-carnitina care sta la baza procesului de transport sanguin al celulelor adipoase in metabolizarea lipidelor.
Nu promovez tipul de viata culturist si nici brate de 60 de cm, ca de 80 de cm nu exista!Asta presupune o pasiune vecina cu nebunia, sa maninci mese la 2-3 ore si sa ridic zeci de tone zilnic, nu e accesibil decit poate unui procent sub 0,1% din indivizi ,un asemenea stil de viata, in prmul rind pentru ca nu toti oamenii vor sa arate ca Arnold , 99% vor sa se intretina sa fie in forma si sa arate bine in sensul unei siluete atletice.
Deci suntem de acord ca fiecare face ce vrea cu corpul lui, daca un tip se simte fericit cu brate de 50 de cm si adora sa traga de fiare zilnic , cu ce e mai condamnabil ca un fumator , bautor sau poftim un jucator la jocuri de noroc?De gustibus non disputandum.
Partea cu neslabitul prin antr la sala, e destul de usor de explicat.Omul slabeste daca consuma mai multe calorii decit inghite.Ca trage de fiare, ca inoata sau alearga e treaba lui, sala e mai accesibila.
Spui ca un culturist nu alearga, GRESIT!
Culturistii ca sa intre in forma si sa ajunga in halul ala de definiti , pe linga dieta de definire , alearga zeci de km ORE intregi.
Ca alearga pe banda in sala ,sau prin parc , ca fac bicicleta stationara sau mountain-bike ei au nevoie de efortul aerob in pregatire.
Mitul catabolismului (folosirea masei musculare ca sursa de energie) este spulberat de prin anii 80, de cind au aparut bauturile energizante cu carbohidratii simplis si eventual cu aminoacizii cu rol energetic.
Ca tu ai anumite rezerve vis-avis de antrenamentul cu greutati mari , este argumentat si as fi un mincinos sa nu subliniez traumatismele asupra coloanei vertebrale si a incheieturilor cind utilizezi greutati de peste 200kg.
Dar sa fim realisti -oamenii normali se antreneaza mult mai usor ,iar culturistii de cariera pe linga geneticul osos superior- folosesc Glucosamina (substanta minune din Artrostop) dinainte sa apara pe piata medicamentul.
Eu nu vad raul in a trage de fiare pentru intretinere, iar stimularea secretiei de testosteron si intirzierea andropauzei cu pina la 15-20 de ani sunt dovezi clare care nus inventate de mine ,am publicatiile acasa si ti le pun la dispozitie oricind doresti.
Pina la urma a promova miscarea de intretinere , o alimentatie sanatoasa si niste suplimente care combat la copii riscul sechelelor de rahitism datorate in special poluarii, sau care ajuta procesele metabolice , imbunatatindu-le , nu este ceva rau-parerea mea.
Rau e sa minti la TV cu reclame de Sauna Belt si alte mizerii, ca omul slabeste fara efort stind acasa si privind la TV.
Tatal meu a fost un functionar toata viata si la 63 de ani a facut 2 infarcturi intr-o luna si asa am aflat ca desi e un tip normoponderal la 1,72 si 76 de kg , avea 2 din 3 artere infundate cu colesterol.
Atunci mi-am vindut masina si i-am facut dublu by-pass, cardiologul si chirurgul care l-au operat i-au recomandat miscare.
Tata a implinit 70 de ani, face exercitii zilnic, i-am corectat cu flexii/extensii cu 10-15kg si gonartroza la ambii genunchi si nu mai merge in baston de citiva ani buni.
Ii dau carnitina zilnic , e intr-un studiu pentru operatii pe cord si medici sunt incintatii cum i-a crescut capacitatea de efort.
Ia si vitamine (stii ca Ca+mg+zinc protejeaza prostata) si pentru 70 de ani are o viata destul de confortabila.
Ideea e sa promovam un stil de viata cit mai sanatos ,sa-i ajutam pe cei care vor sa slabeasca cu variante cit mai diverse, pt ca sunt sigur ca sunt si oameni care nu vor agreea ideea de a merge la sala, pur si simplu nu le place.
Noi ca oameni de sport trebuie sa le oferim solutii ,inotul , joggingul, gimnastica etc numai sa le oferim din cunostintele si experientele noastre, asa cum si noua ne ofera societatea mecanici pt masini , croitori pt haine etc.
Nu trebuie sa mergi pe idei preconcepute aia face rau, aia face rau!Studiaza si vezi ce e rau si ce e bun in orice.Sunt convins ca daca ai fi avut accesul la informatie , poate altfel ai fi pus problema.
Mai stam , gindim problema ca deh , oameni suntem! tongue.gif

This post has been edited by cristianxxl: 18 Jun 2008, 21:37

--------------------
renault Megane 4 2018
+
Axe
post 19 Jun 2008, 08:02
Post #289

Membru autentic

"sunt oameni care au metabolismul lent si au nevoie de aminoacizi care sa-i ajute in procesul lipotropic cum este L-carnitina care sta la baza procesului de transport sanguin al celulelor adipoase in metabolizarea lipidelor." OK, CE FAC ATUNCI CAND NU MAI IAU, SAU DACA AU LUAT TREBUIE SA IA TOATA VIATA ???
"Culturistii ca sa intre in forma si sa ajunga in halul ala de definiti , pe linga dieta de definire , alearga zeci de km ORE intregi." DOAR INAINTEA COMPETITIILOR.
"Rau e sa minti la TV cu reclame de Sauna Belt si alte mizerii, ca omul slabeste fara efort stind acasa si privind la TV" AIA ESTE NESIMTIRE TELEVIZATA
"Atunci mi-am vindut masina si i-am facut dublu by-pass" MERITUL CA TRAIESTE AZI ESTE AL OPERATIEI, CUNOSC SI EU CAZURI.
"Ideea e sa promovam un stil de viata cit mai sanatos ,sa-i ajutam pe cei care vor sa slabeasca cu variante cit mai diverse, pt ca sunt sigur ca sunt si oameni care nu vor agreea ideea de a merge la sala, pur si simplu nu le place.
Noi ca oameni de sport trebuie sa le oferim solutii ,inotul , joggingul, gimnastica etc numai sa le oferim din cunostintele si experientele noastre" EI AICI AI SPUS ADEVARUL GOL GOLUT, SCUZE PT CAPS LOCK, am procedat asa tocmai pt a diferentia ce ai spus tu de ce am spus eu. Aici in ultima fraza ai spus esenta si deci daca mai cadem de acord in privinta unui singur punct inseamna ca de fapt nu ne contrazicem in afirmatii. Eu sustin ideea ca organismul uman nu are nevoie de nimic in afara de alimentele care se gasesc in natura sub forma lor naturala, asa am fost noi initial, asa suntem creati fara ciorbe, tocanite, iaurturi, mezeluri toate sunt niste kkaturi(asta ca sa nu scriu cum se scrie !), inventii pt a cultiva "arta culinara", vrajala, toate procesele de fierbere, prajire, microunde, fermentatie nu fac decat sa distruga valoarea nutritiva a alimentelor. Ok, acum daca cineva poate contrazice aceasta teorie, care nu este a mea, este conforma cu ultimele cercetari si in plus poate demonstra contrariul atunci ma plec si ma retrag invins ! Tot dupa ultimele cercetari nutritionistii, intrebati pe oricare, sunt de acord ca decat sa dam copiilor vitamine este mai bine sa-i indopam cu fructe si legume. Cunosc cazul unui pusti care a fost indopat cu vitamine si mai are putin si paralizeaza, are spasme etc.

This post has been edited by Axe: 19 Jun 2008, 08:04

--------------------
+
shteffanivlad
post 19 Jun 2008, 08:03
Post #290

Membru cu ESP/ASR

O piscina curata pe baza de abonament (rezonabil) stie cineva?

--------------------
iGO Primo cu Ioana
+
Axe
post 19 Jun 2008, 08:05
Post #291

Membru autentic

QUOTE(shteffanivlad @ 19 Jun 2008, 08:03)
O piscina curata pe baza de abonament (rezonabil) stie cineva?
*

vreau si eu daca afli da-mi pm. hotel Bucuresti 600E/3luni radmasa.gif

--------------------
+
shteffanivlad
post 19 Jun 2008, 08:11
Post #292

Membru cu ESP/ASR

Mda, asa am gasit si eu... O sa ma pun serios pe cautat. Daca nici tu care lucrezi in domeniu nu stii, inseamna ca e mai greu de gasit decat mi-am imaginat...

--------------------
iGO Primo cu Ioana
+
ciobi
post 19 Jun 2008, 09:00
Post #293

BMF

Eu ma duc la Tennis Club 2000 este pe strada Gabi Szabo din catierul militari spre comuna Rosu. Este un bazin mare, curat si decent. Taxa pentru o singura intrare este 30 de lei, abonament 8 sedinte pe luna 120 de lei.Partea proasta este ca din cate am inteles se poate intra doar dimineata intre 7 si 9 sau seara, pentru ca in rest se fac cursuri de inot.

--------------------
Renault Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF 2007
+
DrK
post 19 Jun 2008, 09:04
Post #294

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

@ciobi: eu stau exact langa TC2000. O sa incep si eu vizitele acolo dar vezi ca se poate intra si seara de la 8 parca.

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
ciobi
post 19 Jun 2008, 09:29
Post #295

BMF

Pai asta am zis si io...dimineata intre 7 si 9 si seara. Eu ma duc dimineata la 7 si stau pana la 8 caci la 9 tre sa fiu la munca sad.gif O zi la sala o zi la bazin.

--------------------
+
shteffanivlad
post 19 Jun 2008, 09:31
Post #296

Membru cu ESP/ASR

Unde vine TC2000? Eu stau pe la obor... Cred ca ma voi orienta catre Lia Manoliu totusi. Este mai aproape. Ma duc astazi pana acolo sa vaz ceva preturi smile.gif

--------------------
iGO Primo cu Ioana
+
DrK
post 19 Jun 2008, 09:46
Post #297

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

unde este TC2000? Unde se termina bucurestiul si incepe porumbul.. De la obor pana aici in ora de varf faci 2 ore... Nu merita biggrin.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
ciobi
post 19 Jun 2008, 10:20
Post #298

BMF

@cristianxxl : pe langa tot ce ai spus acolo ma simt dator ca pe langa marinimia de care dai dovada si pe langa vasta experienta acumulata, asadar ma simt dator sa remarc vointa puternica de care ai dat dovada in urma accidentului suferit. Nu zic asta ca sa te ridic in slavi ci doar ca sa te felicit.

In alta ordine de idei:
Eu ma duc la sala la ora 6.30 dimineata si cu toate astea...,intr-o zi nu eram doar noi 2 acolo (eu si prietenul meu "indrumator"). In sala mai era un tip de vreo 35 de ani. Ulterior am aflat ca la inaltimea de 1.75m respectivul a detinut o greutate de 140kg. Acum arata foarte bine...era un om normal. Pe langa mersul la sala zilnic si pe langa faptul ca mergea pe bicicleta ore intregi ( nu cred ca i-a fost usor la inceput...cu ditai greutatea) tipul in cauza mi-a spus ca a folosit Xenadrine 8 hour. Ce parere ai de acest produs?Se incadreaza in tipologia Oltchim sau e ceva ce merita atentia. Din ce am citit este un produs ridicat in slavi, dar cum nu orice zboara se mananca. Nu ma intereseaza sa il iau deocamdata, dar ma intereseaza parerea unuia care stie ce vorbeste si cu ce se mananca treburile astea.Multam.

--------------------
+
enemi
post 19 Jun 2008, 10:29
Post #299

doar membru

Ciobi, o intrebare te rog! La ce sala te duci si e deschisa la 6.00 am. Si un pret abonament! Multumesc1

--------------------
Renault Megane Bicorp 2007 Extreme 1.5dci 78kW
"Don't steal! Goverment hates competition..."
+
ciobi
post 19 Jun 2008, 10:40
Post #300

BMF

Este o sala pe o strada ce vine din Prelungirea Ghencea.Eu stau in Militari deci e destul de aproape de mine. Este in cadrul unui complex sportiv numit parca Complex Sportiv Tineret. Afara mai au 3 terenuri de tenis si unul de fotbal, mai au mese de ping pong, sala, sauna, aerobic, restaurant. Fiind hotel este deshis non stop...oricum nu mi-a zis nimeni niciodata nimic pentru ca am venit la ora aia. Abonamentul costa 80 de lei si poti merge de cate ori vrei pe luna. Cred ca exista si abonamente mai mici.Daca vrei ma interesez.

19 Jun 2008, 10:41:
@Drk : Asa e...e chiar la granita cu porumbul...dar e fain smile.gif

This post has been edited by ciobi: 19 Jun 2008, 10:41

--------------------
+
13 Pages « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th August 2025 - 19:05
Dacia