frecare volan
![]() ![]() ![]() |
frecare volan
catalin1970 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 12 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 1.6 16v, Laguna 2.0 175 CVA
2004, 2013
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Din punctul meu de vedere, aceasta este clar o problemă cu legătură directă în siguranța pasagerilor și eu zic că ar fi trebuit să facă obiectul unei rechemări în service. Adicălea, reparat reperul și înlocuit la toate mașinile gratis.
This post has been edited by ssilviu: 4 Jan 2011, 21:12 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
hai mai ssilviu..este renault....au facut cateva ots-uri si nici macar nu au anuntat posesorii...plus ca eu am spus ca nu sunt in tara pt un ots si binenteles ca am fost peste o sapt la ei si au spus ca nu mai au piesele pt ots... au facut ots si la partile alea din plastic care din cauza calitatii renault se decoloreaza...cati posesori stiu de asta ori au fost anuntati? se lauda cu 5 stele dar panglica din volan se rupe ca la balamuc..si centurile nu se mai retrag...se retrag numai ajutate..asta pana in 100 k...pt ei este profit treaba asta cu panglica...costa peste 700 lei..si se gaseste doar de origine..de ce sa faca rechemare?ca sa piarda banii....hai sa fim seriosi...eu sunt ofticat ca au preturi enorme la panglica asta...iar la alte marci costa cat placutele de frana...m-am lamurit cu politica renault..si ce reprezinta renault..
![]() This post has been edited by M i h a i: 4 Jan 2011, 21:27 |
--------------------
------
------
------
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Faza cu centurile o confirm și la un Civic EP2 din 2005, cu 102 000 Km la bord. Deci nu e Renault-ul cel mai negru drac.
În privința panglicii însă... mdea. Asta chiar e o problemă. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
- B-***-**F
09/2007 If it ain't broke, don't fix it.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
eu am mers cu opel care avea 275 k..si nu avea prob asta..opel..o masina hai sa zic gen renault..nu mercedes.. eu zic ca nu cer mult de la o masina cu pretentii de 5 stele..macar centurile sa le faca fiabile..si nu consumabile..defapt cam toata masina este un consumabil..in afara de motor si cutie.. si NU..nu este vorba ca sunt blocate de la mizerie ori alte porcarii..
|
--------------------
------
------
------
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eh, să fim serioși, centurile, bine, nu se mai retrag foarte bine, dar asta nu inseamnă că ele nu-și mai fac datoria. Însă ruperea panglicii înseamnă ciuciu airbag șofer. Iar aici e nasol.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Numai airbag sofer?
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 5 Jan 2011, 15:22) Nu inseamna doar atat ... inseamna ca nici un airbag si nici pretensionarile centurilor nu mai merg .... pt. ca sistemul este in avarie ... cat timp ai aprins pe bord martorul .... este fara ele .. Am intrebat in service cand am schimbat blocul de lumini si baietii au spus ca doar airbagul soferului e dezactivat, restul sistemelor functioneaza. Becul se aprinde doar sa iti spuna ca e ceva in neregula, nu ca nu merge sistemul. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sa nu ai nevoie de airbag-uri cand ai becul aprins ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
catalin1970 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 12 June 09 ![]() |
Tocmai de aceea zic ca ar fi bine ca toti cei care au avut problema asta cu panglica sa sesizere Renault Romania, sa vedem ce masuri o sa ia. Eu am sesizat, m-au trimis in service sa fac o constatare, am facut-o si acum astept sa vad ce o sa zica cei de la Renault. Nu am mari sperante, dar cine stie.
|
--------------------
Renault
Megane 2 1.6 16v, Laguna 2.0 175 CVA
2004, 2013
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
O sa-ti zica sa scoti bani din buzunar pentru ca trebuie inlocuit reperu'... recte aproximativ 700 RON...
![]() This post has been edited by solidconvert: 6 Jan 2011, 23:34 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Marius WAS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 19 October 08 From: Mioveni / ARGES ![]() |
Si eu am problema cu retragerea centurilor..... La o prima vedere eu zic ca e de la materialul folosit la chinga centura, care in urma multiplelor manevrari s-a deteriorat si si-a marit volumul, asfel devenind greoaie retragerea........
This post has been edited by Marius WAS: 9 Jan 2011, 09:44 |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
- ** - ** - WAS
2007
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Si la mine se retrage mai greu, dar parca prefer asa. M-am obisnuit sa o indrept pana intra toata. La Clio unde nu am problema, mi-a dat de cateva ori in geam ca se retrage prea repede.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
shoggy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 14 March 10 ![]() |
Pana la urma,este asistata electronic directia la megane 2,au ba? Am o varianta de 1.6 benzina iar motorul este foarte inghesuit,asa ca nicaieri nu am putut vedea un rezervor cu lichid servo pentru directie. Si la mine se aude un zgomot ciudat si parca se simte si atunci cand virez. Ma gandeam ca este de la servo pompa. Astept un raspuns sa stiu ce am de facut. Va multumesc!
|
--------------------
renault
megane sedane
2007 1.6 Renault Megane Sedane 2.2 Facelift ,1.6 16V, 2007
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Este asistata electric directia... nu este pe baza de pompa servo cu lichid hidraulic... daca zgomotul se aude afara, probabil sunt duse flansele(defapt rulmentii din ele)...
![]() |
--------------------
.
.
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
georgelapusneanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 24 August 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV
- GL 26 LAP
2024 / 1,5 DCI 115cp / Techno /
|
|
Marius WAS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 19 October 08 From: Mioveni / ARGES ![]() |
QUOTE(shoggy @ 9 Jan 2011, 19:32) Pana la urma,este asistata electronic directia la megane 2,au ba? Am o varianta de 1.6 benzina iar motorul este foarte inghesuit,asa ca nicaieri nu am putut vedea un rezervor cu lichid servo pentru directie. Si la mine se aude un zgomot ciudat si parca se simte si atunci cand virez. Ma gandeam ca este de la servo pompa. Astept un raspuns sa stiu ce am de facut. Va multumesc! Indiferent ca e directie electrica sau mecanica, tot va exista un vas cu lichid hidraulic, in mare parte sistemele se aseamana, singura diferenta e ca la cea mecanica pompa este mecanica actionata de cureaua de accesorii, iar la directia electrica pompa este actionala electric. Caseta de directie este la fel. Si ca sa-ti raspund si la intrebare daca este asistata electronic(da se intareste volanul cu cresterea vitezei). Multa bafta. |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
- ** - ** - WAS
2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
QUOTE(Marius WAS @ 11 Jan 2011, 14:52) Indiferent ca e directie electrica sau mecanica, tot va exista un vas cu lichid hidraulic, in mare parte sistemele se aseamana, singura diferenta e ca la cea mecanica pompa este mecanica actionata de cureaua de accesorii, iar la directia electrica pompa este actionala electric. Caseta de directie este la fel. Si daca la Megane 2 totul este electric ce faci??? ii construiesti un vas? ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
solidconvert |
![]()
|
Si unde anume este vasul cu lichid hidraulic la Megane2?
|
--------------------
.
.
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Se zice că ar folosi lichidul din vasul de lichid de frână, deci nu ar avea vas separat.
|
--------------------
Renault
- B-***-**F
|
|
Alex_Judoka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 474 Joined: 9 September 10 ![]() |
Ce pot sa va spun, inainte de accident imi freca si mie volanul, dupa ce mi'au reparat'o nu mai freaca.. o fi fost de la airbag...nu stiu...
![]() |
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
2008 ...............................................................................
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Voi sunteti seriosi? La M2 e un motor electric agatat de coloana care te asista sa invarti covrigu'.
Exista si situatia descrisa de Marius WAS, dar nu la Megane 2 ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
solidconvert |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
VyRuZ |
![]()
|
Oooops, dap, c'est vrai. Mă gândeam la avioane cu motoare-n stea!
|
--------------------
Renault
- B-***-**F
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Ceea ce am descris eu mai exact este sistemul de servodirectie de pe Logan respectiv Duster,iar vasul se afla exact deasupra pompei GEP(Grup Electro Pompa). M-am gandit ca poate si la megane e identic, dar cred ca m-am inselat....., pt ca la megan nu se aude zgomot cand brachezi maxim cum se aude la sistemul folosit de Dacia(made by RENAULT)
|
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
- ** - ** - WAS
2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
Nici acum zici bine
![]() ![]() Prima poza este Logan, a doua Megane 1 ... This post has been edited by cj98czh: 12 Jan 2011, 09:36 Attached thumbnail(s) motor_logan.jpg ( Size: 47.27k ) Number of downloads: 532 motor_megane_1.jpg ( Size: 187.87k ) Number of downloads: 475 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
M i h a i |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 5 Jan 2011, 15:20) Eh, să fim serioși, centurile, bine, nu se mai retrag foarte bine, dar asta nu inseamnă că ele nu-și mai fac datoria. isi fac datoria..dar nu iti bagi ceva in gura lui ''Créateur d'Automobiles'' cand uiti sa impingi centura la locul ei, cobori, inchisi usa si iti dai seama ca nu se inchide usa de la ''catarama'' centurii...mai si lovesti usa..stalpul... QUOTE(catalin1970 @ 5 Jan 2011, 19:27) Tocmai de aceea zic ca ar fi bine ca toti cei care au avut problema asta cu panglica sa sesizere Renault Romania, sa vedem ce masuri o sa ia. ![]() ![]() This post has been edited by M i h a i: 12 Jan 2011, 10:07 |
--------------------
------
------
------
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 07:20 |