Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

35 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Discuri frana si placute frana Clio Symbol !, la 35 de lei, maxim 40...da' sa fie rosii

Val3ntin0
post 19 Apr 2012, 13:16
Post #241

Membru autentic

Group: Members
From: Ploiesti

hai mai Z_fdd, acum ce am inteles eu, sperai ca astea de 35 lei sa fie mai moi si sa se toceasca mai repede, desi le schimbi la 12 mii km ca pe ulei naiba si sa scutesti niste bani la discuri care pana la urma am vazut ca nu-s asa scumpe pt o masina pe care vrei sa o respecti sa te duca unde ai nevoie smile.gif
Nu mai stiu ce coleg a zis mai sus, daca la 80-90 mii km, la 2-3 seturi de placute tre sa schimbe si discurile pana la urma nu e mare bai! Asta inseamna undeva la 7 ani de mers si uzura, ceea ce este acceptabil si dupa parerea mea.
Nu stiu exact cat s-au tocit ale mele, dar o sa ajung si eu sa le verific probabil luna urmatoare, inainte de concediu.. si o sa mai postez atunci daca am ce smile.gif
Iti urez bafta in gasirea combinatiei perfecte si fara moarte a discurilor smile.giftongue.gif

--------------------
Renault Clio Expression 2004~1.4 / Megane 2007~1.6 16v 82kv
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
z_fdd bacau
post 19 Apr 2012, 15:44
Post #242

Membru autentic

From: BC

da, le schimb cu unele mai moi smile.gif nu sunt scumpe nici discurile, dar am eu o preferinta pentru placute mai moi, pentru ca mi s-a parut ciudat ca inainte de 60000km sa schimb discurile originale, in conditiile in care masina fusese folosita de tata pana pe la 40000, iar stilul lui de condus e foarte relaxat, deci nu prea imi explic uzura excesiva a discurilor (ajunsesera sub limita de 10,5mm).

na, ce sa zic, discutia e lunga, depinde de fiecare si de ceea ce asteapta de la masina si de la buzunar. nu caut discuri fara moarte, dar nici sa le schimb la 2 seturi de placute... iti urez si eu multi km fara probleme! bafta!

This post has been edited by z_fdd bacau: 19 Apr 2012, 15:46

--------------------
Renault Symbol 2006 - 1.4 8v ||| Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
+
Relu11
post 19 Apr 2012, 16:46
Post #243

Membru autentic

From: Bucuresti

Se pare ca normalitatea este ca la 2 seturi de placute sa schimbi si discurile, ideea e ca alea 2 seturi de placute poate sa fie la 40k km sau 60k km sau in unele cazuri cand se merge doar extern chiar si 80k km. Mie unul nu mie se pare normal dar asta este, in conditiile in care eu fac cam 25k km pe an inseamna sa schimb discurile undeva la 2 ani si un pic.
Sunt curios cat or sa tina discurile TRW pe care le-am schimbat la 85k si cat or sa tina placutele TRW care au fost puse odata cu discurile.
Discurile originale au fost schimbate la 55k, (textar) si celelalte tot textar le-am schimbat la 85k pentru ca s-au ovalizat (tremura pedala de frana in ultimul hal cand franam, pacat de ele ca uzura nu aveau mai mult de 30%).

--------------------
. . .
+
z_fdd bacau
post 19 Apr 2012, 17:33
Post #244

Membru autentic

eu am schimbat discurile originale la 59000, dar erau sub limita minima, deci am cam tras de ele... daca folosesti placute foarte tari, te tin multi km, dar mi se pare mai aiurea sa schimb discurile decat mai multe seturi de placute. momentan sunt multumit de brembo, se comporta bine, sper sa fie mai rezistente decat originalele. eu sincer prefer niste placute mai ieftine care sa ma tina 20-30000 km, dar sa scap de schimbul discurilor asa de des, e oarecum enervant sa te gandesti ca la 2 seturi de placute schimbi si discurile.

--------------------
+
Val3ntin0
post 28 Apr 2012, 23:01
Post #245

Membru autentic

From: Ploiesti

Am schimbat astazi placutele de frana tot cu TRW la 60 lei setul, exact la 20.000 km. Erau tocite pana la dunga aceea de pe jumatatea ei, adica se mai vedea un pic dunga pe unele nu pe toate 4.
Discurile au undeva la 11-12 mm grosime deci drumuri multe in continuare smile.gif poate peste inca 20.000 km sa fie necesar schimbarea lor smile.gif

Am uitat sa zic km care ii am in bord: 79.900 si ceva, azi au fost facuti 500km dupa schimbarea placutelor si maine urmeaza Transalpina si voi depasi pragul de 80 mii km efectuati cu discurile astea.. va doresc norocul meu si voua la piese biggrin.gif

This post has been edited by Val3ntin0: 28 Apr 2012, 23:04

--------------------
Renault Clio Expression 2004~1.4 / Megane 2007~1.6 16v 82kv
+
D-Ice
post 28 Apr 2012, 23:52
Post #246

Membru autentic

Sa-i ia naiba cu piesele lor "de origine". Al doilea set de placute schimbate la reprezentanta a facut praf discurile.
Cu cele originale am facut 25000km, la o revizie mi-a zis ciupilanti: Domnu`, placutele nu mai tin pana la anu`. Ma uit la ele, mai aveau 2-3mm. OK, jos cu ele. Discurile aproape noi.

Azi, dupa 3 ani, ce-mi da prin cap, hai sa verific placutele, chiar daca nu fac zgomot. Dau roata jos, placutele mai au 5mm. Ok, zic, au tinut 35000km si ce bine arata. Ce ma-sa, piese de origine. Ma uit la discuri si ma iau dracii. Grad pe margine ca la balamuc. Iau sublerul si masor: 9,7mm ramas pe disc blink.gif 022.gif

Asa ca sa-i ia naiba, acum m-am invartit de schimbat discuri.

A gasit cineva combinatia ideala placute+discuri sa tina cele din urma mai mult de 60000km? Ca de alea de origine m-am lamurit. Dacia 1300 din 1980 a vandut-o tata dupa 140.000km cu discurile originale. Astea Renaut au fost bataie de joc.

--------------------
. . .
„Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
+
diesel_power
post 29 Apr 2012, 09:52
Post #247

Membru autentic

From: diaspora

Eu am schimbat placutele originale la 45.000km cu unele Ferodo, si de atunci s-a oprit uzura accelerata a discurilor smile.gif Acum am 72.000km, discurile au o bavura pe margine, dar nu sunt foarte uzate.
Cred ca placutele de origine sunt gandite sa fie schimbate odata cu discurile fiindca se uzeaza in acelasi ritm cu placutele.

Combinatia castigatoare dupa mine ar fi discuri Brembo si placute moi (Ferodo de ex).

This post has been edited by diesel_power: 29 Apr 2012, 09:53

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
+
z_fdd bacau
post 29 Apr 2012, 10:48
Post #248

Membru autentic

brembo par foarte tari (ca discuri). placutele bosch sunt moi. dupa 13000 km mai aveau vreo 3mm. problema e ca sunt scumpe, vreo 80 de lei / set. ceea ce mi se pare exagerat...nu ajungi nicaieri daca schimbi placutele la 15000km si dai 80 / set.

si tata pe vechea dacie a tinut discurile de frana peste 120k km smile.gif) nu stiu, poate astia de la reno fac economie la material.

--------------------
+
vallixx
post 29 Apr 2012, 18:11
Post #249

Membru nesuferit

Discurile de Dacie tineau mult peste discurile de Clio, dar si franarea era alta.
Pune in paralel o Dacie si un Clio, franeaza de la 100 la 0, masoara diferenta de distanta si dupa aia o sa-ti explici o mare parte din diferenta de viata a discurilor.

Plus ca la franarile de urgenta gen: panica si bocancul masura 44 in podea, Dacia bloca roata, deci uzura placute + disc - 0, frana ineficienta.
La Clio intra un ABS care tine roata in miscare, deci uzura maxima dar franare eficienta.

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
User is online!Galerie FotoPM
+
PhilipMorris
post 29 Apr 2012, 18:58
Post #250

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

Eu vad o contradictie in cele doua enunturi. prima oara franare ineficienta dacia versus clio iar a doua oara franare prea mare la dacie fata de clio.
ABS-ul la unii nu a intrat decat de cateva ori pe durata a cateva zeci de mii de km, deci nu prea as merge pe asta ca fiind cauza. As merge pe calitatea precara a placutelor asa zis de origine. pentru ca cele cu adevarat de origine, cu care ies din fabrica, nu mananca discurile aproape deloc.

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
D-Ice
post 29 Apr 2012, 21:11
Post #251

Membru autentic

Parerea mea este ca Renault, ca orice alta firma care "se respecta", comanda piesele unde ii convine mai bine, si asta de la an la an. De aia placutele originale inperecheate cu discurile se uzeaza normal, iar daca le schimbi cu altele "tot de origine", ai toate sansele sa nu se mai "pupe". Oricum, cred ca o sa merg pe combinatia discuri Brembo (tari) cu placute Ferodo (moi). Iar restul de piese le iau aftermarket, ca de alea de origine m-am lamurit. Renault face masini bune pentru pretul pe care il cere, dar la piese sunt la fel ca ceilalti: mai ieftin=mai bun.

This post has been edited by D-Ice: 29 Apr 2012, 21:14

--------------------
. . .
„Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
+
diesel_power
post 29 Apr 2012, 21:15
Post #252

Membru autentic

From: diaspora

Aveti grija cand cumparati discuti Brembo sa fie originale, nu facute pe vapor. Nu cunosc toate particularitatile celor originale, dar o diferenta o face pretul, iar cele originale au un martor de uzura (o gaura) pe suprafata de frecare.

La mine inclusiv discurile venite din fabrica pe masina erau tari si imi uzau discurile. In plus de asta, mi-au tocit neuniform discurile, dupa cum elibera ABS-ul placutele.

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
+
vallixx
post 30 Apr 2012, 07:54
Post #253

Membru nesuferit

QUOTE(PhilipMorris @ 29 Apr 2012, 18:58)
Eu vad o contradictie in cele doua enunturi. prima oara franare ineficienta dacia versus clio iar a doua oara franare prea mare la dacie fata de clio. 
ABS-ul la unii nu a intrat decat de cateva ori pe durata a cateva zeci de mii de km, deci nu prea as merge pe asta ca fiind cauza. As merge pe calitatea precara a placutelor asa zis de origine. pentru ca cele cu adevarat de origine, cu care ies din fabrica, nu mananca discurile aproape deloc.
*

Contradictie e in capul tau.

Prima oara am comparat distanta de franare de la 100, unde e clar ca un Clio e in avantaj, iar a doua oara am comparat o franare gen panica, o franare de urgenta, in care spuneam ca Dacia prin blocarea rotii franeaza ineficient. (dar nu toceste atat de tare discurile sau placutele).
Deci din pacate, daca vezi vreo contradictie, vezi gresit. Uita-te mai atent.

Iar stricarea discului, in cazul Clio, nu cred ca se face de la o placuta proasta, ci tare.
Din cate am citit, Clio vine cu Textar. Nu sunt placute rele calitativ, ci tari.

This post has been edited by vallixx: 30 Apr 2012, 07:58

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
User is online!Galerie FotoPM
+
z_fdd bacau
post 30 Apr 2012, 12:29
Post #254

Membru autentic

cu textar cica veneau pana in 2006, asa am prins eu. sunt, ce-i drept, foarte tari. dar mi se pare mai eficienta franarea cu placute mai moi decat cu placute tari.... o fi doar o parere de-a mea, nu stiu. fiecare dupa cum crede si dupa buget.

cat despre frana de dacie, nu prea intra in calcul, sunt 2 lucruri total diferite, la fel cum nu se compara frana de dacie 1310 cu cea de logan.

topicul asta o sa fie mereu controversat cand vine vorba de placute tari/moi si discuri. frate-miu pe megane are 90000km si are discurile originale... si in niciun caz nu trebuie schimbate... asa ca de ce apare diferenta asta la duritatea discurilor? nu stiu... dar mereu o sa discutam in contradictoriu, pentru ca fiecare are niste expectative. la fel cum aveam eu de la placutele de 35 de lei: sa se toceasca mai repede, nu sa-mi manance discul. si constat ca treaba e pe dos, sunt extrem de dure. in cazul asta chiar ma gandesc cum or fi discurile fabricate de aceeasi firma...ar merita incercate, fiind pe la pret asemanator cu brembo (50 lei / buc).

cat despre discurile brembo, nu stiam ca se si contrafac, dar asa este, au un martor de uzura pe ele, ca o gaurica de cativa mm, ca sa-ti dai seama cand trebuie sa le schimbi.

--------------------
+
andurs
post 30 Apr 2012, 14:03
Post #255

membru

From: Iasi

QUOTE(PhilipMorris @ 29 Apr 2012, 19:58)
...pentru ca cele cu adevarat de origine, cu care ies din fabrica, nu mananca discurile aproape deloc.
*

Pai la mine nu prea a fost asa, ca la 45.000 km am schimbat prima data placutele si discurile erau varza, au trebuit schimbate si ele. Am luat discuri Brembo si placute Ferodo. Momentan am 82.000 km si cred ca la 90.000 am sa schimb placutele, deci tot 45.000 ma tin si astea. In schimb discurile mai au binisor pana sa se uzeze (au martor de uzura si sunt usor de verificat), sper sa ma mai tina vreo cateva zeci de mii.
In concluzie, conteaza foarte mult calitatea discurilor, care trebuie sa reziste macar 60-70.000 km indiferent de duritatea placutelor.

--------------------
Renault Scenic 3 2014 1.5 dci
+
z_fdd bacau
post 30 Apr 2012, 14:41
Post #256

Membru autentic

tocmai, normal ar fi ca discurile sa fie mult mai dure decat placutele... si eu am patit la fel, cu placutele originale mi-am distrus discurile. sa schimb si discurile la a 2-a pereche de placute, e prea putin. dar nici sa platesc 80 de lei pe un set de placute bosch care sa ma tina 15000km...

--------------------
+
hellcat
post 30 Apr 2012, 15:09
Post #257

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

Nu mai repeta la infinit ca placutele tari strica discul, ca nu e adevarat!

Sunt cu totul alte situatii in care discul se ovalizeaza. Ca si discurile astea sunt de f multe tipuri, si nu ma refer aici la cine le produce, ci la compozitie, la procentele de fier sau carbon din compozitie.
Placutele moi pe discuri cu compozitie de carbon scazuta afecteaza in rau franarea. O pedala moale pe care apesi si tot apesi si masina nu se mai opreste.

Cea mai buna franare am obtinut-o cu placute dure si discuri cu mult carbon in compozitie (sunt discurile care la doar cateva ore de la o ploaie au stropi de rugina).
Franarea e extrem de liniara, folosesti o cursa mai mica la pedala si se poate doza foarte eficient. Practic dupa 3-4 franari ai si invatat frana.

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
z_fdd bacau
post 30 Apr 2012, 15:35
Post #258

Membru autentic

hellcat, eu spun ca il ''consuma''...nu vorbeam de ovalizare. intr-adevar, compozitia discului e decisiva, dar scrie pe vreo cutie care este proportia? ca eu nu am vazut...nici la brembo, nici la bosch... am spus si eu mai devreme, toti suntem subiectivi, mereu o sa fie pareri pro si contra pe chestia asta.

despre eficienta franarii: nu am constatat nicio diferenta intre franarea cu placute bosch (foarte moi - schimbate la 13000km) si placutele pe care le am acum (nu s-au tocit vizibil in 11-12000km)... asa ca discutia asta cu franarea cu placute moi si placute tari e iar subiectiva...

si pe discurile brembo am vazut ca apare rugina dupa ploaie, nu stiam care e treaba cu acea compozitie. cat despre placute, si la mine pedala are o cursa mai mica si asa m-am obisnuit...dar credeam ca asta tine si de aerisirea franelor...

tu o sa vrei placute tari si discuri ce contin carbon in procent mai mare, altul o sa vrea discuri tari si placute moi ca sa nu schimbe si discurile la fiecare 2 seturi de placute... iar pana o sa scrie astia compozitia pe cutiile discurilor, tot dupa firma o sa luam si o sa ne dam cu parerea pe aici...

--------------------
+
PhilipMorris
post 30 Apr 2012, 15:40
Post #259

spune-mi te rog de unde ai cumparat acele produse, cum se numesc si cat au costat, ca pana la urma asta ne intereseaza pe aici. danke

--------------------
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
z_fdd bacau
post 30 Apr 2012, 16:05
Post #260

Membru autentic

despre discurile si placutele mele vorbesti?

discuri Brembo - de pe autokarma. nu mai stiu pretul, erau destul de scumpe atunci, dar acum e vreo 55 de lei discul.

placute de frana Autospeed - 35 de lei / set. le-am luat de pe un site mai putin cunoscut, care vinde mai mult piese pentru dacii (solenza si logan): bestautovest.ro.

la placute, poti arunca un ochi si la autokarma, au MasterSport (Germania) la 37 de lei / set. Eu mi-am luat acu vreo 2 saptamani si il tin de rezerva, pentru revizia urmatoare. Inca nu le-am incercat, dar par destul de ''profi''.

Cele Autospeed par mai ''rudimentare'', cand le-au vazut cei de la service-ul rapid unde am vrut sa le pun au ras de mine si au zis ca ma intorc dupa 5000km cu ele... apoi le-am schimbat singurel si au fix 12000km si nu stiu daca s-au tocit 2 mm.

--------------------
+
hellcat
post 30 Apr 2012, 16:14
Post #261

FrontYard Motorsport

From: Dieppe

QUOTE(z_fdd bacau @ 30 Apr 2012, 16:35)
tu o sa vrei placute tari si discuri ce contin carbon in procent mai mare, altul o sa vrea discuri tari si placute moi ca sa nu schimbe si discurile la fiecare 2 seturi de placute...
*

Pai aici vroiam sa ajung, ca nu are rost sa le purtam de grija discurilor care se uzeaza la 90.000 km, odata cu al doilea set de placute. wink.gif Noi astia de discutam pe-aici si care nu prestam "taximetrie", facem kilometrii astia in 6-7-8 ani, multi nici n-apuca sa le schimbe...ca schimba masina. smile.gif
Dar ca in orice lucru de pe lumea asta sunt si alte situatii si considerente de luat in calcul.

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
luckas_itd
post 30 Apr 2012, 16:22
Post #262

Membru autentic

From: Moreni

Salutare,autospeed mi se par cam proaste si materialul de frictiune cam rarefiat,eu am acum ferodo sl si sant destul de bune cand se incalzesc iti da alt feeling chiar se simte cum "musca" din discul de frana.Bafta la intuit placute si discuri.

--------------------
Renault Clio symbol 2004,1.5 dci 65 - db-
+
PhilipMorris
post 30 Apr 2012, 16:48
Post #263

vorbeam cu hellcat smile.gif

--------------------
+
z_fdd bacau
post 30 Apr 2012, 16:52
Post #264

Membru autentic

pai cam aici e problema, hellcat: eu am schimbat primele discuri sub 60000km (si erau sub limita minima). sa spun ca ar trebui sa le schimb la 50000km ca sa nu mai scad sub cei 10,5mm. eu fac cam 15-20000km pe an, 80% in oras. asta inseamna ca la 2 ani jumate schimb si discurile...

cand vorbeam de 90000km, era vorba de megane-ul fratelui meu.

na, cum am spus, mereu o sa fie discutii in contradictoriu pentru ca fiecare vrea altceva de la masina si de la franele lui.

@ luckas_itd: ai avut placute autospeed pe masina? de ce spui ca sunt proaste? pentru ca sunt tari sau ca arata cam neprofesional? despre design, asa am spus si eu, dar vazand ca franarea e cam aceeasi ca la placutele bosch (pretul lor e dublu), dar durata de viata e mare...prefer sa aleg placutele astea decat sa platesc dublu pentru km mai putini si aceeasi eficienta la franare.

@ PhilipMorris: scuze, credeam ca ma intrebi pe mine...

This post has been edited by z_fdd bacau: 30 Apr 2012, 16:52

--------------------
+
luckas_itd
post 30 Apr 2012, 17:18
Post #265

Membru autentic

From: Moreni

Nu le-am avut eu pe masina,le-am vazut la cineva cand si le-a montat,si da pareau cam prost executate,dupa ceva timp i-au aparut santuri in discuri,nu foarte pronuntate dar sant,acum nu stiu ce sa zic daca sant sau nu sant din cauza placutelor,asta fiind in decurs a 8000 de km.

--------------------
Renault Clio symbol 2004,1.5 dci 65 - db-
+
z_fdd bacau
post 30 Apr 2012, 17:40
Post #266

Membru autentic

nu stiu ce sa zic, eu am 12000 km si nu am probleme cu discurile. santuri imi aparusera si mie cand am avut placutele originale, nu erau tocite uniform, aveau o burta spre interiorul discului...

--------------------
+
kosta79
post 3 May 2012, 09:30
Post #267

Membru incepator

Foarte adevarat ce spune andurs,sa va spun si de ce !!! la symbol-ul meu discurile au tinut pana la 130000 km,masina din 2007 ,de curand am schimbat amortizoare ,bielete, capete de bara,bucsi anti ruliu,rulmenti fata,discuri si placute -si surpriza---discurile s-au ovalizat in 2000km,intors la mecanic si schimbat alte discuri .Mecanicul-hai sa punem mai bune discurile-ATE-,surpriza s-au ovalizat si ATE in 200 de km,acum mecanicul vrea sa schimbam si placutele sa punem tot ate ca cica de acolo e problema(desi nu cred ca de acolo este problema o sa fac ca el asta ca sa pot pune pe masina al treilea set de discuri) Deci concluzia este ca daca discurile sunt de calitate poti sa treci cu ele si rosii prin apa ca nu au nimik!!!! eu cu cele originale nu am tinut cont de absolut nimic si nu am avut nici un fel de probleme!!!!
Va anunt dac a avut sau nu dreptate!!!!

--------------------
renault symbol 2007
+
cmandrei
post 3 May 2012, 09:57
Post #268

NEWSMAN

From: Bucuresti/Targu Mures

Si ai pus ce placute si ce discuri prima data ?

This post has been edited by cmandrei: 3 May 2012, 09:57

--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
verde
post 3 May 2012, 10:06
Post #269

Membru autentic

From: Pitesti

Aia cu ovalizatu discurilor e putin probabila. Ar trebui sa franezi continuu pana ajung discurile la incandescenta sau materialul discurilor sa fie fier mort. De fapt cica bolturile(suruburi) pe care culiseaza etrierul au uzura si etrierul nu mai culiseaza corect , in timpul franarii avand o miscare haotica , oscilatie. Chestia asta verificata pe un Cielo acu vreo 2 saptamani.

3 May 2012, 11:08:
Daca placutele au uzura inegala cele de interior fata de cale de exterior , e un indiciu clar ca etrierul nu culiseaza

This post has been edited by verde: 3 May 2012, 10:08

--------------------
megane 3 /clio 4 ....dci 110 /1,2aspirat ....2015 /2017
+
A9theR
post 3 May 2012, 11:40
Post #270

A9theR

From: iasi

cum vi se pare ?

ar trebui schimbat ??

3 May 2012, 11:41:
QUOTE(A9theR @ 3 May 2012, 11:40)
cum vi se pare ?

ar trebui schimbat ??
*

This post has been edited by A9theR: 3 May 2012, 11:41

Attached thumbnail(s)
065.JPG ( Size: 2.45mb ) Number of downloads: 560
066.JPG ( Size: 2.09mb ) Number of downloads: 599

--------------------
Renault Kadjar 2016
Drumuri bune, rezervoare pline!
+
35 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th April 2025 - 13:30
Dacia