Rezistenta la impact clio symbol, ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Rezistenta la impact clio symbol, ce parere aveti?
vallixx |
![]()
|
||
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|||
Cerna_Hora |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 July 09 ![]() |
Cu portbagajul am avut si eu probleme, la opririle de la trecerile de pietoni. Am fost lovit de 2 ori pana acum.
Prima data in primavara, in Bucuresti, langa casa, cu scandal la politie si o vizita in service cu RCA-ul incepatorului in mana. Concluzia: retusarea vopselei, in rest totul e ok. A doua oara in Arad, un alt prost a intrat in mine desi nu franasem tare la o trecere de pietoni (omul cica schimba banda - pe linie continua, fireste - si nu a vazut ca m-am oprit la trecere). Desi totul parea ok, nu am mai luat numar sau copie dupa RCA. Acasa am vazu ca portbagajul nu se inchide decat f f greu si atinge jos spoilerul si in lateral farurile. ![]() Ambele ciocniri au fost cu masinile indreptate pe aceeasi directie, neexistant un colt care sa creeze mai mult presiune pe un o portiune de o bara. Cred ca s-a deformat cu totul tabla de sub portbagaj. Vreo recomandare legate de tinichigii "reno"? Mach 1 nu face, iar la Cobalcescu nu ma mai intorc dupa scandalurile avute la revizii. Ploiesti, Galati, Calarasi? Nici nu tin asa de mult la perioada de reparatii cat la a face bine treaba. Totul cu decontare pe CASCO, ca sa nu simt ca l-am platit 3 ani degeaba si sa nu mai am parte de certuri ca cele de la RCA. Ajutor! ![]() This post has been edited by Cerna_Hora: 28 Jul 2009, 13:06 |
--------------------
Clio
Symbol
- B 47 HCG
2006 1.5 dCi
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Pentru Galati tinichigeria e asigurata de dealerul Apan dar la Braila, reprezentanta e fix la intrare in Braila cum vii dinspre Galati pe faleza.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
soul_assassin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 3 March 08 ![]() |
DAB AUTO SERV - Bucuresti
Mi se pare ok. Chiar acum am masina la ei (a doua oara). Prima oara au lucrat impecabil - tot lovita in spate - Au decontare directa. |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2008 + Clima + Vopsea metalizata
|
|
DanM55 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 30 November 08 From: Bacau/Tulcea ![]() |
salut,aveti idee daca se poate repara cumva farul?
![]() la exterior n-are nici o zgarietura,becurile functioneaza... Attached thumbnail(s) DSC06885.JPG ( Size: 317.18k ) Number of downloads: 280 |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji 1.5 dCI 70 CP
2007
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Fii mai explicit, te rog.
Daca nu are zgarieturi si functioneaza corect, ce anume ar trebui reparat la acel far? |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
DanM55 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 30 November 08 From: Bacau/Tulcea ![]() |
l-am schimbat pana la urma
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji 1.5 dCI 70 CP
2007
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
dar ce era defect la el?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 07:39 |