Ce ziceti de masina made in china?
![]() ![]() ![]() |
Ce ziceti de masina made in china?
Ahernar |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan EASY 1.4
2007
- B-yy-HWP
|
|||
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Eu am fost la Gelly Romania si am facut un test cu un gelly Fc full ,piele gps,mp3 ,6 boxe nu stiu daca avea mai mult de 2 airbaguri sau 4 asta chiar nu prea m-a interesat deoarece sper sa nu am nevoie de ele.Cu totul e cam 15-16 mii neagra cu piele bej inauntru,dupa Sarbatori ma gandesc sa iau una sa ii cumpar logodnicei,ca tot imi freaca masinile mele,o iau cu banii ei ,implicit o sa ma plimb si eu cu ea ,chiar am ramas placut surprins de cum este lucrata,are 6 ani garantie anticoroziune 3 ani garantie pt masina ,eu zic ce are pe ea e super acceptabil.Daca o iau o sa o prezint la jurnal de bord,Sarbatori fericite!
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
dandutulescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 8 March 07 From: Dambovita ![]() |
Sicriu de lux
![]() |
--------------------
megane sedane2 GPL
logan laureat GPL
08
-
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Nu cred asta,pt o familie zic ca e super misto masina,are motor de 1.8 acum nu stiu toate detaliile decat m-am plimbat cu ea si am ramas f placut surprins,nu se compara nici cu Logan nici cu Symbol dar nici cu Megane ,e altfel inchegata la atatia bani are f multe pe ea incluzis gps asistare la parcare ,nu o pot compara cu o laguna eu zic ca isi merita banii .Daca o iau o sa imi spun parere pe forum ma mai gandesc.Am uitat motor cutie tot este Toyota ,facut sub licenta Toyota si Daewoo,scrie pe ea la motor cum scrie si pe un Chevrolet, Daewoo fabrica si numai stiu ce precum si Toyota.
This post has been edited by cameleon_boy: 24 Dec 2007, 19:00 |
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
alyn79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 3 October 07 ![]() |
eu am fost in kina de doua ori anul asta si nu am vazut decat buik, passat, toyota, cayenne si bmw, toate cu o noua linie, linie asiatica. oare si masinile astea, facute acolo, sunt la fel de bune ca geely?astia copie tot, sa stiti. eu o vad pe geely ca pe skoda, un pic mai mica, uitati-va si la emblema. iar ei nu au nevoie de masini sigure, fiindca sunt foarte prudenti, rar vezi accidente grave. si decat logan...mai bine geely
![]() |
--------------------
renault
megane 1, 1.6, 16v
2002, geamuri e, a.c.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(cameleon_boy @ 24 Dec 2007, 18:45) Eu am fost la Gelly Romania si am facut un test cu un gelly Fc full ,Cu totul e cam 15-16 mii neagra cu piele bej inauntru,dupa Sarbatori ma gandesc sa iau una sa ii cumpar logodnicei, Nu-ti bate joc de saraca fata, 15 mii pt un nou name si cu o retea de service mai varza ( problema generala in Romania),mai gindestete... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu cred ca omul vrea sa scape de logodnica lui
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(cameleon_boy @ 24 Dec 2007, 18:45) Eu am fost la Gelly Romania[...] Cu totul e cam 15-16 mii neagra cu piele bej inauntru Cu 16K iei Cee'd super echipata si-ti mai ramane si de-un concediu, de ce ai vrea sa faci experimente pe logodnica ta? ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
silviumc |
![]()
|
![]() Members Group: Members Posts: 315 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
De banii astia se poate configura plin ochi un Megane Bicorp diesel de 105 CP sau benzina de 110 CP.
Si un Clio ar merita luat in calcul. |
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- ca mai toate brandurile chinezesti (aici nu intra Philips, Sony etc Made in China) iti iau ochii la aspect si pret dar te ard la fiabilitate, calitate etc
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Nu vreau sa scap de ea doamne fereste asta peste cativa ani poate daca gasesc una mai frumoasa ahahhahaha glumesc,nu stiu cred ca o sa ii iau un megane ca tot am vazut ca este la promotie,imi placea ca e full si au service autorizat asa mi-au spus ramane de vazut,intra in calcul si un tucson,nu clio ca am eu symbol phase 4 si nu am ce face cu atatea cliouri.
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Am o mare curiozitate... Se mai comercializeaza Gelly in tara? Din cate stiu eu, nu. Ar fi interesant ce fac cei care au cumparat asa ceva...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
In Militari este un dealer Gelly si avea acum citeva zile citeva masini p'afara. Pentru cei ce nu le-au vazut in realitate : seamana cu Mercedesul la fel cum un casetofon Pawasonic seamna cu unul Panasonic. Fara caterinca.
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Pe B-dul Timisoara la vama Targuri si Expozitii mai sunt doua bucati in custodia vamii de pe care importatorul a luat tot ce se putea demonta pentru ca probabil nu are piese de schimb.
|
--------------------
a
b
c
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Am o banuiala, cred ca motorul respecta doar normele euro 3, nici pagina de web nu mai este...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
hai baieti daca le vreti la autocenter la iasi ca au pe alese.
daca le-ar da cu 1000 E poate ca as lua una de unica folosinta ca la drumurile de la noi... ar fi perfecta pana in primavara |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Geely GT
geely_gt_concept_1m.jpg ( Size: 43.61k ) Number of downloads: 3628 geely_gt_concept_2m.jpg ( Size: 91.15k ) Number of downloads: 3706 Sursa |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Bogdam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 26 April 07 From: Brasov ![]() |
Mi se pare urata cu spume. Nu e bine sa o vezi din fata inainte sa te culci
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 confort
- BV-38-BAN Make your life like toilet paper. Long and useful
|
|
spauld |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 7 March 07 ![]() |
Dificultatile financiare care i-au doborat pe cei de la Bertone par sa se apropie de sfarsit, un numar mare de companii aratandu-se interesante de preluarea constructorului italian. Dupa ce in urma cu cateva saptamani, indienii de la Mahindra & Mahindra isi exprimasera interesul in preluarea unui pachet majoritar de actiuni, o alta mare companie vrea sa cumpere Bertone.
Este vorba de grupul chinezesc FAW, care in prezent produce automobile sub joint venture pentru Volkswagen si Toyota si sub licenta pentru Mazda si Daihatsu. Desi are o activitate restransa in Rusia, constructorul chinez nu vinde vehiculele sale in Europa. sursa: http://www.automarket.ro/stiri/indienii-si...tone-10641.html Attached thumbnail(s) 781806l.jpg ( Size: 24.03k ) Number of downloads: 3502 |
--------------------
Dacia 1300
/Tico SL
/ Logan Laureat plus - oct. 2006
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
![]() http://forum.geelyautomobile.ro/viewforum....a92028a1cfa0857 ![]() nu mi-as lua chineazeasca, care a fost dovedit ca nu prea are siguranta, din cate am auzit motorul de 100 cp prinde suta in 16 secunde, cam inaceptabil si daca e ca toate produsele chinezesti se rupe in 2 in mai putin de 1 an, un logan prestige este numai bun ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Deocamdata, nu.
Dar exista o gramada de produse facute in China, cu care traim fara nici o problema - in special electronice. Sunt buni la copiat, au mana de lucru ieftina, poate peste cativa ani or sa produca si automobile de o calitate acceptabila.. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Citat al unui fan de pe forumul lor:
"Sunt nevoit sa te contrazic un pic....Mi-am luat un Geely acum ceva timp si pot sa spun ca in mare parte gresesti... Pielea e piele, ecologica ce-i drept dar e piele...Nici vorba de vinilin.. Acum eu unul la banii astia nu aveam pretentia la piele de crocodil... Singurul lucru la care iti pot da dreptate este ca nu are prestanta, intr-adevar. Am facut ceva km cu ea si e destul de sigura. ![]() ![]() Asa ca, daca cumva sunteti curiosi de masina asta, sfatul meu este sa o cumparati. Eu nu regret....Pana acum...." ![]() ![]() Deci pielea e piele, dar e ecologica ![]() Utilizatorii noștri au scris un număr de 4 articole Avem 490 ![]() ![]() ![]() @aphophis Adresa forum: http://forum.geelyautomobile.ro/index.php This post has been edited by Amedeus: 8 Apr 2008, 22:29 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
au si forum?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Tot de pe forumul Geely...
"În total aici sunt 3 utilizatori conectați : 0 Înregistrați, 0 Ascunși și 3 Vizitatori [ Administrator ] [ Moderator ] Cei mai mulți utilizatori conectați au fost 8 la data de Vin Oct 12, 2007 8:34 am" |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(Amedeus @ 8 Apr 2008, 22:23) Asta e ca faza cu aripile din plastic.. Nu stiam ca este forum geely ![]() ![]() This post has been edited by MHY: 10 Apr 2008, 09:43 |
--------------------
------
------
------
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Da' pe aia care mai cumpara berline la SH sau pocnitori SH vechi de 20 de ani?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
nh...probabil cei care cumpara berline sh de 20 ani sunt niste oameni mai sarmani care nu au bani si dau pe ele maxim 20 mil..hai 40...Totusi masinile astea costa de la 7391 E pana la 11756 E...
|
--------------------
------
------
------
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Era/este vorba de " ... de masina made in china ..."
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
chinezii astia mici evolueaza f repede..in domeniul auto....
ultimul crash test de tip euroncap facut pe o masina chinezeasca..... a iesit chiar onorabil masina......... http://www.adac.de/Tests/Crash_Tests/China...urcePageID=8645 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:43 |