Ce ziceti de masina made in china?
![]() ![]() ![]() |
Ce ziceti de masina made in china?
Amedeus |
![]()
|
||
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|||
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
chinezii fac lucruri bune daca li se cere asta. Deocamdata nu le este util sa faca masini scumpe pentru ca ceea ce produc se vinde majoritar in China, unde pretul conteaza. Am vazut o comparatie intre Matiz si Chery QQ care este o copie aproape identica, si QQ iesea mult mai prost la crashtest EuroNcap. Daca ceri chinezilor sa iti faca o masina de clasa mica, cu un pret dublu fata de cel al pietei, fiti siguri ca vor obtine maxim la crashtest si vor avea toate optionalele, dar daca ceri o limuzina, la pret de clasa compacta cu asta te alegi...ce-ati vazut in clipuri.
|
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(raduboy @ 24 Jun 2007, 00:19) Vezi ca in State legislatia referitoare la siguranta masinii e mult mai drastica decat in Europa.ei ne-au luat-o inainte de multi ani. Zici tu? http://www.euroncap.com/tests/chrysler_voyager_2007/277.aspx |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(raduboy @ 23 Jun 2007, 23:19) Sa mori tu? Americanii INCAAA nu au invatat ce sunt alea masini si ce e aia siguranta in materie de masini. Ei peste tot is cu gura pe sus "Safety first", da' numa gura e de ei si prostimea americana pune botul la asta. Saracii americani nici nu stiu ce si cum se intampla lucrurile in afara ograzii lor. Sa iti dau un exemplu recent de american safety ![]() ![]() ![]() In Europa de muuuuult s-a implementat asta, in europa deja multe trailere au ABS, in europa is multe. Tot crash test-urile lor arata ca in general masinile europene se comporta mai bine la impact decat masinile lor. Si asta facute cu standardele lor de teste. Masinile lor in general se comporta de la mediocru in jos cand vine vorba de teste. Totodata ei fac masini ceva mai grele, cu suspensii mai moi, deci automat mai instabile. Sunt mai comfortabile, dar...te si costa....viata. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
OFF: E prima oara cand sunt de acord cu DriverX...
Eu unul am avut ocazia sa merg in o masina americana... Deci, imi dadea senzatia de Dacie berlina, atat de prost era lucrata in interior.. Era un van, pe benzina, care papa 20 in Bucuresti, asta in 1996! Tipul a venit cu ea din State, si primul lucru care l-a facut: si-a luat un VW Transporter 7+1 nou, diesel! Sa cautati testele lor de siguranta.. La ei tin minte ca e obligatoriu ca masina sa aiba bare rigide de protectie, si in general mai pronuntate.. Ca deh, mai mari, mai tari la ei inseamna mai sigure! Am inceput sa vad masini dastea chinezesti pe strada la mine.. Semana izbitor cu Toyota Corolla Sedan, modelul vechi! This post has been edited by Adrian_Solenza: 28 Jun 2007, 20:46 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
La americani e obligatoriu sa aiba bare de plastic tip fagure pentru a amortiza impactul la viteze mici. De aceea toate masinile asiatice (gen Mazda, Toyota, Acura si Infinity care se vand foarte bine la americani) arata mai mari decat cele pentru Europa.
De asemenea la americani autostrazile au parapeti de protectie pe margini ganditi ca sa nu te rastoarne cand intri in ei si recipiente pline cu apa la pilonii care sustin autostrazile suspendate pentru ca bizonii sa nu se izbeasca de ele si sa moara. Ei au implementat si elemente de siguranta pe sosele nu numai in masini. Apoi ei au sosele asflatate prin creierii muntilor pe unde Europenii abia au visat. Nu mai zic de limitarile de viteza care pe autostrada sunt de 120km/h maxim, iar la intrarea in orase mari viteza scade si la 80 km/h. Si la ei daca te-au prins ca mergi tare te duci direct la tribunal, nu dai spaga sau o amenda si scapi. N-or avea ei ABS si alte balarii,dar o duc mai bine ca la noi cu accidentele si cu civilizatia pe sosele. Ce-i drept ei au obiceiul si merg ca robotii pe autostrazi chiar si cand e furtuna si se produc caramboluri. Mi s-a intamplat sa merg pe highway cu 100km/h pentru ca efectiv nu vedeam nimic in fata si era greu sa merg pe banda mea din cele 6 pe sens si ei ma depaseau toti cu 120-130km/h. Chevroletul de la ei de prin 2003-2004 e cam trotineta si imi dadea senzatia de Logan, dar au si masini mai serioase. Dar ia incercati sa mergeti intr-un Buick Lesabre. In Belgia chinezariile au fost retrase de pe piata, desi dealerii chiar aveau cereri si le-au dat banii inapoi norocosilor (norocosi pentru ca nu au primit sicriul pe roti ![]() This post has been edited by nh1980ro: 28 Jun 2007, 22:26 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
si-a luat un vecin geely CK. a dat 8900 euroi pe ea. are cam tot ce vrei mai putin piele. masina e draguta, pare lucrata destul de bine la interior.
problema e ca dupa 2 zile de mers s-a dus cu ea la service. concluzia: probleme la sistemul de franare ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
ex_in_05.jpg ( Size: 15.58k )
Number of downloads: 958
ex_in_07.jpg ( Size: 11.13k ) Number of downloads: 983 oglinda.JPG ( Size: 16.2k ) Number of downloads: 951 Cum dracu destul de bine lucrata? Io cand vad plasticu ala is terminat. 8900E cand putea lua un Logan fain la banii astia. Nu ca loganu ar fi mother caterpillar a masinilor, dar cu toata plasticaraia lui, e mult peste cea de la Geely. Ce nu fac unii sa nu aiba sigla Dacia pe radiator.....ca nu da bine. ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ 10 Jul 2007, 09:19) i-au dat alta masina in locul aleia fara sa comenteze si i-au zis ca daca mai apar probleme d-astea mai nasolii i-o schimba iar ![]() du-te ba nene d-acilea....cum sa-i dea alta masina doar pentru o problema??? tu-ti dai seama ce implica asta? alta inmatriculare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ala ori minte ori crede ca toata lumea e proasta! ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
pai la 2 zile dupa ce a luat-o cred ca avea inca numere provizorii...
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Au un site cel putin jenibil. Ce sa zic....probabil ca urmeaza teribilistii si frustratii cu Geely, care vor da flashuri golanurilor
![]() Vai ce trist. This post has been edited by Kruger: 10 Jul 2007, 16:22 |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
logan chinezesc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(ady85btz @ 10 Jul 2007, 13:16) du-te ba nene d-acilea....cum sa-i dea alta masina doar pentru o problema??? tu-ti dai seama ce implica asta? alta inmatriculare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ala ori minte ori crede ca toata lumea e proasta! ![]() daca tu poti sa inmatriculezi o masina nou nouta, in 2 zile dupa ce-ai luat-o esti tare. juma de luna astepti pana iti vin toate actele masinii de la dealer. abia apoi poti s-o inmatriculezi. io la symbol am asteptat aproape o luna sa-mi dea dealeru' toate actele necesare inmatricularii. in fine.... |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Aici contrazic un pic: mie dealerul mi-a livrat masina in 4 zile de la data comenzii si a platii si mi-a livrat-o cu toate actele incluse:
- actul de vama (declaratia vamala sau cum s-o numi ea) - cartea de identitate cu folia RAR - factura, etc.. Deci practic imediat ce am luat-o as fi putut sa o inmatriculez. Totusi, poate la masinile chinezesti procedura e mai lunga...timp mai mare de tradus actele ![]() |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
driverx : La standardele lui cristib eu zic ca "bine lucrat" inseamna "foarte prost"
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt curios cum va fi Roewe 450 (a.k.a. Rover 45 chinezesc). In imaginele spion si conceptul arata f. bine.
This post has been edited by Cypher4laguna: 13 Jul 2007, 14:25 Attached thumbnail(s) 77594359167_roewe.jpg ( Size: 68.3k ) Number of downloads: 885 77594356174_roewe.jpg ( Size: 69.69k ) Number of downloads: 747 25aee986c7348d88.jpg ( Size: 52.58k ) Number of downloads: 432 3CI494IA06130008.jpg ( Size: 137.49k ) Number of downloads: 458 3CI49F6006130008.jpg ( Size: 123.84k ) Number of downloads: 449 3CI49BME06130008.jpg ( Size: 84.94k ) Number of downloads: 474 3a83d1c389fc2b29.jpg ( Size: 59.38k ) Number of downloads: 559 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
roveru;l 75 sa comportat decent la crash test.
http://www.euroncap.com/tests/rover_75_2001/91.aspx acum sa vedem daca mana chinezeasca nu o fi lovit din nou.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
O copie a lui Aygo e cea mai ieftina masina din lume!
Se numeste BYD F1, costa 3000 de dolari si este o copie fidela a lui Toyota Aygo. In plus, evident, este facut in China. de Mircea Mester Asa cum era de asteptat, chinezii au anuntat ca vor scoate pe piata cea mai ieftina masina din lume. Producatorul este BYD iar modelul se cheama F1.Desi nu se cunoaste inca pentru ce motorizare vor opta producatorii, este cert faptul ca BYD F1 va costa doar 3000 de dolari, adica aproximativ 2100 de euro. Presa internationala a inceput deja sa faca ipoteze pe baza pretului modelului chinezesc, afirmand ca pretul de productie al lui F1 va fi de circa 1000 de dolari. Normal, la acest materialele si siguranta vor fi undeva la limita acceptabila, insa pretul ar putea pune in garda multi constructori de renume mondial. Cel mai evident aspect legat de BYD F1 este insa faptul ca acesta este absolut identic cu unul dintre "tripletii" Citroen, Peugeot si Toyota. Este vorba de Toyota Aygo, de la care modelul chinezesc "imprumuta" in totalitate (normal, fara acceptul producatorului japonez) intreaga parte exterioara. 180008l.jpg ( Size: 32.35k ) Number of downloads: 494 300011l.jpg ( Size: 31.39k ) Number of downloads: 396 Sursa : Automarket |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Dead666Ghost |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 15 October 07 ![]() |
omg .. ma vad peste cativa ani mergand prin piata sa-mi caut masina pe la tarabe.. banuiesc ca vor veni si randu AWDI-ulor .. MERCEES-BNZ .. tare ar fi sa apara DACIYA
![]() edit : si tot pe sistemul de taraba daca nu merge te duci si ti-o schimba cu totul ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Dead666Ghost: 23 Oct 2007, 01:53 |
--------------------
nu am
vandut
2013
|
|
CGB |
![]()
|
la 3000 euroi e taman buna de oras. mai ales daca are ceva dotari (caldura, AC, un prapad de radio care sa faca zgomot, neste airbaguri - care sa se si deschida eventual- cand e cazul....etc).
decat o dacie de 20 de ani, mai bine o chinezarie d-asta. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Chinezul care se ocupa de dezaburire si sterge parbrizul cand ploua e dotare standard sau e optional la modelul asta?
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Inca mai bine ii vorba de 3000 de $ nu euro , vine 2100 euro.
Optional probabil ii AC, adik o chinezoaica care sta pe scaunul din dreapta si iti face vant cu un evantai ![]() This post has been edited by CuTzU: 23 Oct 2007, 08:55 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Ahernar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca in ceea ce priveste modelul Brilliance au remediat problema:
http://www.autoblog.com/2007/09/14/video-t...tar-crash-test/ Nu radati de chinezi , au tehnologie suficienta pentru a-si trimite oamenii in spatiu (numai USA si Rusia mai au asa ceva , restul fac autostopul ![]() Pana una alta as prefera sa faca altii experimente cu masinile chinezesti ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan EASY 1.4
2007
- B-yy-HWP
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Masina o sa fie un succes clar, daca o aduc la noi o sa se vanda ma bine decat Logan-ul, chiar si decat cel papuc.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
am vazut pe youtube teste cu masini chinezesti care nu luau nici macar 1 stea
![]() oricum la 2000 de euro nu poti sa ceri prea multe pentru oras e..buna |
--------------------
x
y
2009
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ba nu e buna, nu mai trebuie masini, sunt de acord cu cei de la radio21 cand spun ca de acum intr-un an nu se va mai putea circula in Bucuresti si in orasele mari. De mai multe masini avem nevoie..o sa va sufocati.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
nu toata lumea sta in bucuresti
si oricum ce alternative sunt ? sa mergi cu bicicleta pe -10 grade? sa te inghesui prin autobuze printre babe? cel putin in craiova dimineata e teroare in autobuze |
--------------------
x
y
2009
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Ahernar @ 23 Oct 2007, 10:28) Se pare ca in ceea ce priveste modelul Brilliance au remediat problema: http://www.autoblog.com/2007/09/14/video-t...tar-crash-test/ Nu radati de chinezi , au tehnologie suficienta pentru a-si trimite oamenii in spatiu (numai USA si Rusia mai au asa ceva , restul fac autostopul ![]() Pana una alta as prefera sa faca altii experimente cu masinile chinezesti ![]() ![]() atata timp cat nu vad rezultatul pe euroncap.com, permite-mi sa ma indoiesc de rezultatele alea ,chiar daca sunt facute cica dupa standardul euroncap. ei sunt singurii care pot garanta ca se respecta la sange protocolul de testare, viteza, felul cum sunt puse dummyurile etc. Mi-e sa nu fie o dezinformare pentru cine are timp sa creada. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
eu nu mai imi iau masina...o sa imi iau in schimb in loc de o alta masina un BMW 650F (motor) si un scooter de 125 cmc - asa ca sa nu stau la stop....si daca ma supar imi iau din Germanica un BMW C1 - pentru vreme rea.
Cat despre masinile chinezesti: sux big time. Oare cat timp o sa treaca pana sa inteleaga toata lumea ca totul are un pret. Nu poti sa ai calitate decenta la bani de nimic. Poti sa faci o masina buna cu 10% mai ieftin decat concurenta, insa nu cu 50% mai putin. Pretul metalului e acelasi pentru toata lumea pe piata mondiala, deci poti sa fii mai ieftin doar folosind mai putin metal. Si materiale mai proaste. si tehnologie veche si componente ieftine, deci proaste. Mai cautati pe net opinii despre HOVER CUV, una din chinezariile vandute in RO si deodata Loganul va parea o masina luxoasa. + masinile chinezesti vor avea cea mai mare rata de depreciere - deci ce castigi la cumparare pierzi la revanzare peste 4-5 ani. |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Asta scrie unde? Japonezii baga tehnologie de ultima ora in masini? Sau baga tehnologie veche ajunsa la maturitate(ma refer la electronica de pe masini)?
|
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:24 |