Faruri matuite, Farurile fata au un aspect opac
![]() ![]() ![]() |
Faruri matuite, Farurile fata au un aspect opac
catalinthebest |
![]()
|
||
![]() C U R I O S Group: Members Posts: 56 Joined: 10 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
an 2000 Lag. 1 phase 2 RXE motor benzina 1.8 16v tip F4P
|
|||
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Daca sunt din plastic, slabe sperante. E o treaba generala la masinile cu astfel de faruri (Octavia, Citroen...). Singura varianta ramane...alt far.
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
exista o solutie Xerapol parca se numeste si poate fi folosita cu succes pentru a reface transparenta farurilor. Nu stiu cat de permanent este efectul.
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Intrucat blocurile optice sunt din plastic, tocmai pentru a nu se matui, producatorul recomanda utilizarea becurilor anti UV (cel putin asa scrie in cartea tehnica). La mine nu se observa nici cea mai mica urma de matuire doar mici semne de la pietricelele sarite in mers. Becurile (ca de altfel toate consumabilele) au fost schimbate de fostul proprietar numai la reprezentanta RENAULT.
S-ar putea ca solutia sa fie utila numai pt zgarieturile de suprafata. Daca plasticul si-a schimbat structura ....... nu vad alta solutie decat ...inlocuirea. |
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu le-am dat cu smirghel si dupa aia cu xerapol. Merge sa dai si cu Prevent de-ala pt caroserie, in loc de xerapol.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Eu am folosit urmatoarea tehnica la farurile din plastic, am luat banda adeziva transparenta si am lipit-o pe toata suprafata farului. Dupa cateva ore am dat-o jos si jur ca aratau ca inainte.
Am ramas nedumerit pana am primit si raspunsul. Prin toti acei pori ai plasticului, banda adeziva se infiltreaza (cleiul asa sau ce mama saraciei ) si cand o dezlipesti, tot ce e in porul respectiv vine jos. ATENTIE, daca dezlipirea se face lent, nu abtii nici un rezultat ![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
inalbi5m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 8 April 06 From: Brasov ![]() |
Eu am folosit asta: http://www.wolfgangcarcare.com/plastik-lens-cleaning.html cu rezultate foarte bune,chiar neasteptat de bune.Acum ramane de vazut cat dureaza in timp(am facut operatiunea de 2 saptamani).Arata ca noi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
Eu am o lampa spate zgariata, nu este o zgarietura profunda, dar se vede, oare pot sa-i mai fac ceva ?
|
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(inalbi5m @ 20 Jun 2007, 23:20) Eu am folosit asta: http://www.wolfgangcarcare.com/plastik-lens-cleaning.html cu rezultate foarte bune,chiar neasteptat de bune.Acum ramane de vazut cat dureaza in timp(am facut operatiunea de 2 saptamani).Arata ca noi. De unde si la ce pret ai cumparat produsul ? |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
inalbi5m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 8 April 06 From: Brasov ![]() |
L-a adus cineva din SUA si a fost vreo 30 de $.Cred ca se gaseste si pe la noi.Nu am cautat aici.
|
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Si pe mine ma intereseaza acel produs... preturi, magazin etc
Am postat de=odata. Dupa cum vad, pe aici nu scapi fara 50 de E pe putin + tva This post has been edited by Mrija: 23 Feb 2008, 21:53 |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu v-am zis cea mai simpla si ieftina metoda... smirghel de 2000 + xerapol.
Dai cu apa pe far, dupa care freci cu smirghel. Iar uzi, iar freci. Pana se matuieste definitiv. Dupa care freci cu pasta de la Xerapol, pana se face ca nou. E vreo 20 ron un tub de Xerapol, care iti ajunge sa dai si la altii. This post has been edited by andu911: 23 Feb 2008, 21:58 |
--------------------
-
-
-
|
|
dannic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 27 January 08 ![]() |
unde se gaseste solutia asta Xerapol ca nu am auzit de ea/ si eu sunt interesat ca am farurile matuite si e belea la condus noaptea.
|
--------------------
renault
laguna1 break
1998
|
|
andu911 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
CiPPtm |
![]()
|
![]() >>>>>>>> <<<<<<<< Group: Members Posts: 226 Joined: 20 April 08 From: TiMisoara/Wien. ![]() |
Salutare!Andu a durat ghidusia cu smirghel si prevent sau xerapol ce ai dat?sau s-au matuit inapoi?
|
--------------------
X(fostä)Laguna
1ph2/1.6/16v/107cp/'98/Liftback/RXT. (Actuala)
Laguna1ph2/1.9dti/98cp/`00/Liftback/Expression.
- KO 920 DU' "Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greșesc."
|
|
andu911 |
![]()
|
Nu s-au matuit inapoi. Eu le-am dat si cu smirghel fiindca aveau multe punctulete de la pietricele.
|
--------------------
-
-
-
|
|
CiPPtm |
![]()
|
![]() >>>>>>>> <<<<<<<< Group: Members Posts: 226 Joined: 20 April 08 From: TiMisoara/Wien. ![]() |
Salut! Eu trebuie sa le dau cu smirghel ca am incercat sa le dau cu lac spray si inainte de al da cu prevent sau ceva trebuie sa curat lacul.Zici ca nu s-au matuit la loc?si ce ai folosit prevent sau xerapol?care ar fii mai bun?eu am niste polish prevent,ar fi ok?
|
--------------------
X(fostä)Laguna
1ph2/1.6/16v/107cp/'98/Liftback/RXT. (Actuala)
Laguna1ph2/1.9dti/98cp/`00/Liftback/Expression.
- KO 920 DU' "Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greșesc."
|
|
cosmin-daniel |
![]()
|
![]() CRIVAT Group: Members Posts: 103 Joined: 3 January 08 From: jilava ![]() |
salut;da incercati cu xerapol
![]() ![]() ![]() ![]() Poate o merge la altii la mine o fii pasta expirata. |
--------------------
RENAULT
Renault Laguna 1 16.16v
1999 hatchback
- IF-81-TEO [B][COLOR=red]CRIVAT DIN SUD
|
|
GENIUS70 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 16 November 08 From: BACAU ![]() |
Am vazut la cineva ca a aplicat peste faruri o folie adeziva destul de grosuta dar nu a vrut sa spuna de unde a luat-o
![]() |
--------------------
renault
laguna2
2003 privilege
- BC-84-CAS
|
|
mariusa10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 18 December 07 ![]() |
Gasiti la Praktiker la standul cu produse Nigrin[attachmentid=1627483751] 50 RON
|
--------------------
laguna II
1,9dci
2003 privilege “Nu aruncați gunoaiele! Din ele se fac show-uri TV”
Woody Allen |
|
ghita1984 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 24 June 08 ![]() |
si ce face folia asta?
|
--------------------
dacia
logan
2006
- is-22-ghi dacia logan,renault laguna 2 1.9 dci 160 cp,peugeot 607 200 cp,vw bora 1,9 tdi 130 cp,audi a8 4.2 v8 380 cp si o bicicleta 1 cp!
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
nu e folie, e polish pt plastic.
|
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
zmt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 14 July 08 ![]() |
Sal,
Eu am avut masina in service sa imi schimbe o aripa si cat era ea in service ma suna baiatu de acolo, sa ma intrebe domne tu ti`ai vopsit farurile ? le`a vazut asa matuite si va dati seama cat de rau erau daca m`a intrebat daca sunt vopsite, si i`am zis nu domne cum sa fie ca nu sunt nebun ![]() |
--------------------
Renault
Laguna MK1
1999 1.6 16V 107CP
- VL-06-BMY
|
|
CT-05-DGP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 26 January 07 ![]() |
Langa mine este un service auto...vopsitorie..tinichigerie...priceputi baietii rau.si mi-au aratat ce fce un polish profesional pt asa ceva..miracol dintr-un stop mat a iesit unul nou...explicatia pasta abraziva foarte fina ce indeparteaza stratul matuit...do not try this at home..daca insisti iese altceva
28 Apr 2009, 21:24: evident nu scoate zgarieturile adanci sau ciobiturile...si daca tot spun de polish incercati nano polymer ..baietii de aici fac miracole cu el...ultima fitza in materie de polish This post has been edited by CT-05-DGP: 28 Apr 2009, 20:24 |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
1.5 dci Ex. Renault Laguna 2 1.9 dci Ex. Renault Clio Symbol 1.4 mpi
|
|
pitura catalin |
![]()
|
![]() 01 M A C Group: Members Posts: 364 Joined: 21 April 09 From: Baia-Mare ![]() |
important e sa fie pe exterior nu pe interior in interior nu poti decat sa le speli cu spuma activa.la o laguna 1 au fost asa mate pe exterior incat a trebuit sa le iau prima data cu o hartie de jmirghel f fina (2000) iar abia apoi am dat 4 straturi de paste de polishat dar au iesit ca noi
![]() |
--------------------
renault
megane 2
2009 1.5dci 106cp
- MM 01 M A C 01 M A C
|
|
renault_laguna |
![]()
|
![]() kl Group: Members Posts: 424 Joined: 24 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost cu masina la un vopsitor.A dat cu un smirghel fin dupa care a polisat bine pana cand au iesit cum vroiam.Acum arata ca noi.Vreau sa precizez ca doar cu polish n u va da rezultate,initial am incercat si eu direct cu polish dar nu a tinut,era munca in zadar.
|
--------------------
Renault
Laguna
2000 PH2 1.9 DCI
- B-01-LAG Renault Laguna I Phase II 1.9 DCI 2000
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
Salut baieti. solutia cu scotch-ul aplicat pe far a dat rezultate..... Multumesc.
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
daca tot ati facut operatiunea asta era bine daca erau si niste fotografii cu inainte si dupa ca sa ne dam si noi seama ce e mai bun.multumesc in numele tuturor colegilor
![]() |
--------------------
renault
laguna2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp
- BT 01 XUA Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
lupascuiulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
la exterior m-am lamurit...dar la mine un far e matuit pe interior...acolo ce ii mai pot face???
|
--------------------
renault
laguna 2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp |
|
relu_24 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 7 March 08 ![]() |
In primul rand trebuie sa iti schimbi becurile.
Farurile se matuiesc pe interior din cauza becurilor care nu au sticla cu cuart si permit trecerea razelor UV. Cand cumparati un bec trebuie sa va uitati cu atentie daca are simbolul de UV taiat. |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Expresion
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:05 |