Faruri matuite, Farurile fata au un aspect opac
![]() ![]() ![]() |
Faruri matuite, Farurile fata au un aspect opac
eugen dinu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 17 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2001 18 16V
- TM25ESA
|
|||
polish BTC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 November 11 ![]() |
QUOTE(andu911 @ 20 Jun 2007, 19:18) Eu le-am dat cu smirghel si dupa aia cu xerapol. Merge sa dai si cu Prevent de-ala pt caroserie, in loc de xerapol. 3 Nov 2011, 14:54: Farurile se reconditioneaza fara probleme dupa care se aplica lac de protectie Cine are nevoie ma poate suna 0752 102 272 This post has been edited by polish BTC: 3 Nov 2011, 13:54 |
--------------------
honda
acord
2009
- AB 83 KRM
|
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
renault
laguna2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp
- BT 01 XUA Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
paulush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 15 July 08 ![]() |
de dimineata am observat ca la farul stang era condens pe interior. de la ce ar putea fi si cum fac sa dispara...nu de alta dar poate se mai strica si altceva pe acolo.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 expression 1,9 dci 110 hp multi stiu multe, nimeni pe toate!!!
|
|
dacadrean |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 321 Joined: 6 May 07 ![]() |
Cand ai umblat ultima data la bec?
Trebuie sa verifici toate becurile daca sunt bine prinse. Daca sunt si tot ai condens inseamba ca este fisurat. |
--------------------
Renault
Laguna
2007 2.0T Lux Dynamique
- - http://www.reno.ro/index.php?showtopic=255881&hl=
|
|
paulush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 15 July 08 ![]() |
am cateva luni de cand am schimbat becurile...si sunt bine prinse. poate fi crapat...o sa ma uit. se poate repara in vreun fel?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 expression 1,9 dci 110 hp multi stiu multe, nimeni pe toate!!!
|
|
Constantyn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 July 11 From: Bacau ![]() |
Dupa polisare trebuie aplicata folie transparenta pe far pentru protectie. M-am interesat(intr-un singur loc) si e 250lei polisare + folie. Mi se pare un pret ridicat dar cred ca merita.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2007 Dynamic
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
Am intrebat si eu si am primit doua raspunsuri: 50 lei si nu mai pune folie sau 50 lei si mai pune folie cu 75 lei pentru ambele faruri. Nu stiu ce sa zic/fac.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Am facut si eu azi farurile, cel din stinga e mai nou si a iesit impecabil insa ala din dreapta e de cind e masina si era matuit in partea superioara si inca se mai vad acum zgirieturile. Intrebare: daca se mai insista inca putin strict in acea zona e posibil sa se obtina aspectul impecabil ca la un far normal?
S-a smirgheluit cu apa apoi s-a dat lustru folosind un polizor care avea adaptata o pisla si cu o crema s-a finalizat operatiunea... sa ma duc la ala sa mai insiste? Nu s-a pus folie si i-am dat 50 lei. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Sa ai grija daca insisa mai mult intr-un loc sa nu iti '' arda'' geamul, eu le-am facut cu smirghel granulatie 3000 si dupa 3 straturi de lac... au iesit ca noi.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Nu am stat linga el cind le-a facut, nu stiu cum se ajunge la acest aspect. Doar am vazut pisla atasata la un polizor unghiular cu turatie redusa si o crema roz aplicata pe acea pisla. Stingul impecabil, dreptul parca ar mai fi cerut.
Peste asta se recomanda folie de protectie sau nu? Eu spal masina in curte la Karcher si nu prea ating farul cu peria... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Daca pui folie transparenta este ok si nu o sa mai ai probleme cu matuirea farurilor.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
audiofilu' |
![]()
|
De cind folosesc Karcher nu am avut probleme nici asa insa pe farul original se mai zaresc mici zgirieturi si intrebasem daca ar mai insista (cu grija, cu pauza, cu recire, cum trebuie) ar iesi. De fapt in cazul unui far complet mat nu se obtine aspect impecabil? Poate s-a grabit la mine... ma duc sa-i spun sa refaca farul cum trebuie. Folia vine dupa aia daca e bine scos, numai sa fie bine.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Acele fisuri din farul original (Valeo) nu pot fi scoase toate pentru ca sunt in adancime, si ar trebui sa se subtieze considerablil materialul.
Mie cine mi-a polishat farurile mi-a spus ca nu are cum sa le scoata ca noi, tocmai datorita acelor fisuri adanci, insa mi-a spus ca le va putea estompa destul de bine daca dupa aprox. o luna de la prima polishare va mai face o lustruire cu ceva pasta. Urmeaza sa efectuez aceasta lucrare cat de curand. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Confirm treaba cu fisurile adanci. Si eu am patit la fel la polishare faruri, cele adanci ar subtia prea mult si m-as trezi cu el crapat la prima piatra.
Provin de la spalatorii, cel mai mult de la cele cu perii automate. Eu am omis sa le mai frecventez... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Nu e vorba de fisuri ci exact de matuire. Voi mai suplimenta cu inca o polishare pe acel far si daca nici asa nu iese...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
nonic |
![]()
|
Daca e doar matuit trebuie sa iasa ca nou, repeta tratamentul doar sa le spui sa nu iti incinga prea rau farul.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Am vazut ca turatia era foarte redusa si a folosit multa crema din aceea.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Poate poti sa pui o poza. Nici la mine nu e ca nou, dar sunt multumit...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
audiofilu' |
![]()
|
E diferenta in bine fata de cum era ala din dreapta insa ma gindesc daca tot i-am platit cit a cerut de ce oare nu a facut asa cum trebuie? Sint ferm convins ca daca ma duc la altul reuseste sa scoata mai bine; spun asta deoarece am mai vazut alte rezultate de la situatii mult mai grele initial.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
Nu trebuia sa pleci pana nu-l facea acceptabil. Oare de ce nu exista interes in crearea unui material rezistent, avand in vedere ca majoritatea marcilor au problema asta...
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Acceptabil este insa daca te uiti cu atentie tot se mai vad unele zgirieturi fine in partea superioara a farului drept (nu incomodeaza fluxul luminos). Intreb daca ar insista (fara sa se grabeasca si fara sa arda plasticul) ar iesi mai bine?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(audiofilu' @ 15 Jun 2012, 20:05) Intreb daca ar insista (fara sa se grabeasca si fara sa arda plasticul) ar iesi mai bine? Evidenta ca DA...dar este riscant pentru ca se poate "atinge" cu discul suprafata vecina cu farul. Trebuie izolat si protezat bine cu banda/folie. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
dondan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 25 October 08 From: oradea ![]() |
Azi le-am polishat si eu.Avand in vedere ca am dat manual cu smirghel mi-a luat o gramada de timp.Dupa ce le-am dat cu pasta si am lustruit ca lumea cu o masina polish au iesit bine in comparatie de cum aratau.
Erau foarte matuite si o culoare spre galbui. Cred ca o sa le fac in toamna inca o data si abia atunci o sa pun ori folie ori ceva lac protector. Dar se vede foarte clar diferenta.Au ramas cateva zgaraieturi in partea de jos dar data viitoare le scot si pe alea. |
--------------------
Renault Laguna 2
Laguna 2 privilege estate
2005
- BH 70 DON
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
la 16pm m-am apucat de treaba,la 18.30pm am terminat.acum parca nu mai imi este rusine cu ea
![]() Attached thumbnail(s) IMG669.jpg ( Size: 1.05mb ) Number of downloads: 787 IMG672.jpg ( Size: 1.07mb ) Number of downloads: 806 IMG673.jpg ( Size: 992.39k ) Number of downloads: 796 IMG680.jpg ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 819 IMG675.jpg ( Size: 988.94k ) Number of downloads: 763 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
luciang |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 22 August 11 From: Bucuresti ![]() |
Foarte bine ti-a iesit!
Ce-ai folosit, xerapol? |
--------------------
renault
Grand Scrnic 3 ph2
2013 Privilege
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
Si eu le-am facut singurel, in curte la parinti. Am folosit in aceasta ordine : smirghel 1500, smirghel 2000, smirghel 3000, polish plastx. Au iesit excelent, si asta se intampla in primavara. Sunt in continuare ok, fara lac sau folie deasupra. Din cand in cand, de obicei dupa spalare, folosesc un lubrifiant de plastic (2+2) si pare ca le mai fereste de zgarieturi...
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Si polishul cum l-ati dat, ce scula ati folosit? Ma refer la turatie (daca e ceva gen polizor).
In cazul Xerapolului: A nu se utiliza pe suprafete imprimate si pe obiecte din policarbonat. ...??? Pai la Laguna din ce e dispersorul construit? Si am vazut ca se poate si fara scule, doar la mana... This post has been edited by audiofilu': 12 Oct 2012, 08:56 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Polish am folosit,masina de polisat si smirghel...acum sa vedem cat o sa tina
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
smirghel am dat manual, polishul cu masina de gaurit cu ambreiaj, in varf cu burete de polish...
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:44 |