Kia Cee'd, Ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Kia Cee'd, Ce parere aveti?
alc2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kadjar Intens
Flame red_K9K-648
- Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|||
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
sau la lichidul de racire cand se mai pierde din etilenglicol..prietene, astea sunt consumabile!!!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
- IS-07-MAN Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Apropo de garantiile la coreenele astea, Chevrolet da la Lacetti diesel 5 ani si 250000 km cu pretul de 14200 euro.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
kia ceed este masina anului in romania
http://www.stiriauto.ro/articol/3094/Kia-C...lui-in-Romania/ |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Merita zic eu.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Si eu!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
In sfarsit vad si eu o masina care sa castige pe merit competitia din Romania.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Ailalti n-au cotizat destul ?
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Si tot mai sunt carcotasi..
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
Are un prieten de-al meu de 3 luni si e ff multumit de masina
Si consum decent in oras,undeva pe la 7.8% la motor de 1.4- 109 cp. |
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai renault a cotizat cat trebuia
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu cunosc deloc masina asta ,nu ma pasioneaza deloc,am doar o intrebare pentru admiratorii acestei masini:daca nu ar avea 7 ani garantie,ati mai cumpara-o?
|
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai la 12800E , cat costa varianta de baza e imbatabila ca raport pret/dotari, cum era(este) si meganul, numai ca de pe la 13500 in sus.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
@ raduboy: Si maine, daca as avea banii...
This post has been edited by Victorine: 29 Nov 2007, 22:42 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
manucu |
![]()
|
QUOTE(raduboy @ 29 Nov 2007, 22:15) Nu cunosc deloc masina asta ,nu ma pasioneaza deloc,am doar o intrebare pentru admiratorii acestei masini:daca nu ar avea 7 ani garantie,ati mai cumpara-o? Uita-te la dotari, si da-ti raspunsul singur QUOTE(St @ 29 Nov 2007, 22:40) Pai la 12800E , cat costa varianta de baza e imbatabila ca raport pret/dotari, cum era(este) si meganul, numai ca de pe la 13500 in sus. wrong...varianta de baza (imbunatatita) care se numeste BEST costa 11853.59 cu TVA inclus |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Masina merita banii. In schimb dealerii/serviceul (unele dintre ele cel putin) sunt sub orice critica.
Si da, daca ar trebui sa iau iar masina, tot Cee'd as alege. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
OT:
QUOTE(manucu01 @ 29 Nov 2007, 15:10) kia ceed este masina anului in romania: http://www.stiriauto.ro/articol/3094/Kia-C...lui-in-Romania/ Hal de site care te uiti care este. Pentru locul 2 (mondeo) au pus poza cu vechiul model, sa nu fi avut oamenii bani sa plateasca pentru reproducerea unui rahat de poza cu modelul nou? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
manucu |
![]()
|
imi pare extrem de rau ca a fost unul dintre primele site-uri care a anuntat. trebuia sa astept o saptamana sa fac revista presei sa ma asigur ca nu fac aia greseli. in fine,..care este...
postim si site-ul oficial http://www.masinaanului.ro/ |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 29 Nov 2007, 21:45) Sa fim seriosi. Faptul ca a castigat un concurs nu ii da acum imunitate la comentarii. Si Renault Megane II a fost masina anului in Europa. Si ce? Aici era vorba de carcoteli de genul ca n-a cotizat altul destul si altele. Daca ai ceva impotriva masinii si e o chestie reala e ok sa fii carcotas, altfel atacuri din astea aiurea... |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Revin si eu cu niste pareri despre Ceed.
In primul rand, cred ca a castigat meritat premiul de masina anului in Romania (unde se ia in calcul atat masina, cat si pretul ei si costurile de intretinere). Un coleg de serviciu are de ceva vreme un Kia Ceed Best 1.4. Am mers de mai multe ori cu el, inclusiva Craiova - Bucuresti si retur. Autostrada mearsa la 160 constant, mi-a placut comportamentul masinii per ansamblu. Am mers cu el si pe mai multe drumuri din oras, atat cu asfalt bun cat si cu gropi. Concluziile mele: Plusuri: - Calitate buna a materialelor din interior - Calitate buna a executiei (imbinari, solutii constructive - Motor silentios, consum bun (e drept mai mare decat cel din carte, dar e inca noua 2000 km) - Dotari suficiente - Instalatie de sunet buna - Performante suficiente - Forma placuta (nu exceleaza, dar nu-i nici urata) - Costuri de intretinere mici (revizii destul de ieftine, plus motor pe lant) Minusuri: - Cadrane de bord jenant proiectate, iluminate mult prea puternic, te omoara noaptea (lumina mult prea puternica), NU are potentiometru de reglaj al luminii la tabloul de bord (varianta Best, ca am inteles ca cele mai dotate au) - Suspensia prea tare pentru guturile mele (desi am SuparNova care are suspensia tare) - mi-as fi dorit un compromis intre stabilitate si confort, mai ales avand in vedere starea drumurilor patriei - Ansamblul motor si cutie de viteze sunt facute de asa natura incat esti fortat sa mergi foarte turat. (Motorul are puterea maxima la 6200RPM) Daca nu ma insel, la 90km/h ai in jur de 3000 RPM, mi se pare mult - De departe CEL MAI MARE MINUS il reprezinta serviceul. Am inteles de la colegul meu (care e membru marcant Kia club ![]() Ca urmare a celor expuse mai sus, eu care eram un mare sustinator al masinii (inca imi place masina) nu o mai recomand 100%, ci am anumite rezerve (nu legate de masina neaparat, mai ales de service). Oare asa va fi si la garantie? se strica ceva si zic la service: "ok, aveti garantie, piesa e gratis, dar vine in 3 luni. Pana atunci mergeti cu Taxi". Sper ca pe viitor, odata cu marirea numarului de Kia Ceed din Romania, cei din service si Kia Romania in special sa isi schimbe atitudinea ca au numai de pierdut. Stiti expresia - "branza buna in burduf de caine". Cam asta e rezumatul meu despre Ceed. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 30 Nov 2007, 18:31) - De departe CEL MAI MARE MINUS il reprezinta serviceul. Am inteles de la colegul meu (care e membru marcant Kia club ![]() Eu pot sa iti spun ca in service la vw la porsche dureaza cam 2-3 ore pana reusesti sa prinzi la telefon pe cineva la tinichigerie. Am incercat sa fac o programare pe 27 nov dar m-au pus in ianuarie 2008... la sfarsit Piesele pentru un vw passat din 96 vin cam intr-o luna. E jale ce e acolo Apoi la Toyota Auris o inlocuire de bara spate programata in octombrie 2007 o sa aiba loc in februarie 2008. Asa ca asta de la kia mi se pare ca se inscrie in limitele normale.. adica prost dar asa sunt toate in romania This post has been edited by MiticaLGN: 30 Nov 2007, 18:47 |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pai luati si voi legea garantiilor in mana si vedeti care-i treaba.
Pentru electronice parca e un termen de 10 zile pentru reparare si daca trec 30 de zile si nu se gaseste o solutie sau nu vin piesle se inclocuieste produsul. ![]() Daca nu face nimeni scandal si nu-i obliga sa respecte lega n-o sa fie mai bine. Piesele care se defecteaza repede si consumabilele trebuie sa se afle tot timpul in service in cantitati suficiente. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 30 Nov 2007, 20:44) Pai luati si voi legea garantiilor in mana si vedeti care-i treaba. Pentru electronice parca e un termen de 10 zile pentru reparare si daca trec 30 de zile si nu se gaseste o solutie sau nu vin piesle se inclocuieste produsul. ![]() Din cite stiu eu legea la care faci tu referire nu mai este in vigoare. Acum se mentioneaza ca termenul de reparatie va fi unul stabilit de comun acord intre cele 2 parti. Asa ca.... legea este foarte buna, dar nu pentru Romania, unde majoritatea comerciantilor si a prestatorilor de servicii (mai ales cei din urma) vor sa te traga in piept cat de mult posibil. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 30 Nov 2007, 20:44) Pai luati si voi legea garantiilor in mana si vedeti care-i treaba. Daca ne dai si un citat-doua dintr-o lege in vigoare ar fi si mai bine... Daca...Pentru electronice parca e un termen de 10 zile pentru reparare si daca trec 30 de zile si nu se gaseste o solutie sau nu vin piesle se inclocuieste produsul. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca asa de multi au raspuns vehement da,inseamna ca e ceva de masina asta.din pacate,pt mine KIA nu inseamna absolut nimic.
|
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Legea 449/2003
Art. 11 (1) In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului, ca masura reparatorie, inlocuirea sau repararea produsului in functie de optiunea sa, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care aceasta solicitare este imposibila sau disproportionata. (2) O masura reparatorie va fi considerata ca disproportionata, daca ea impune vanzatorului costuri care sunt nerezonabile in comparatie cu cealalta masura reparatorie, luandu-se in considerare: a) valoarea pe care ar fi avut-o produsele daca nu ar fi existat lipsa de conformitate; ![]() c) daca cealalta masura reparatorie ar putea fi realizata fara un inconvenient semnificativ pentru consumator. (3) O masura reparatorie va fi considerata ca imposibila daca vanzatorul nu are un produs identic pentru inlocuire. (4) Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord intre vanzator si consumator, si fara nici un inconvenient semnificativ pentru consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Art. 12 Termenul fara plata, prevazut la art. 10 si 11, se refera la costurile necesare aducerii produselor la conformitate, inclusiv costurile postale, manopera si materialele. Art. 13 Consumatorul poate solicita o reducere corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului in oricare dintre urmatoarele cazuri: a) daca nu beneficiaza nici de repararea, nici de inlocuirea produsului; ![]() c) daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie, conform art. 11 alin. (4), fara inconveniente semnificative pentru consumator. Art. 14 (1) Consumatorul nu este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului, daca lipsa conformitatii este minora. (2) Stabilirea neconformitatii si a gradului de gravitate a acesteia se face conform prevederilor standardelor nationale SR ISO 3951/1998 si ale altor acte normative referitoare la neconformitati. Eu as zice ca legea e ceva mai permisiva de ambele parti acum. De exemplu daca masina e a cuiva care are PFA si e necesara in desfasurarea activitatii, atunci CATEVA (deci nu 10, cu 20) zile lucratoare pot reprezenta "un inconvenient semnificativ pentru consumator". Time is money! In tarile cu apa calda, atunci cand ai probleme cu masina personala si o lasi in service, primesti alta pana ti-o repara pe a ta. De ce oare? P.S: "Art. 16 Raspunderea vanzatorului, conform prevederilor art. 9-14, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului." Interesant cum de exemplu Dacia vinde piese de origine pentru care cica acorda garantie 12 luni, desi in lege e 2 ani acest termen ![]() This post has been edited by nh1980ro: 1 Dec 2007, 02:08 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
"Perioada de timp rezonabila", "stabilita de comun acord intre vanzator si cumparator".
![]() Pai pentru VW (de ex) poate ca rezonabil inseamna 4 ani.. ![]() Romania, tara cu cele mai cool legi. This post has been edited by dack: 1 Dec 2007, 10:29 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 02:31 |