Kia Cee'd, Ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Kia Cee'd, Ce parere aveti?
ticatara |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 17 November 05 ![]() |
|
||
-------------------- Megane II Sedan 1.6 Privilege, gri metalizat, noiembrie 2005
|
|||
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
nu cred ca ai sa cazi din lac in put
pe de alta parte, nu stiu ce mare afacere nu faci nici cu kia asta depinde cat vrei sa o tii pretul la revanzare e modic pentru aceasta marca bafta This post has been edited by daciafan: 6 May 2007, 12:33 |
--------------------
/
/
/
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
La versiunea aia de baza nu poti pune clima, nu ai volan din piele, schimbator, nici jante din aluminiu, motorul nu prea trage in schimb este economic. Masina nu avea scartaieli, dar bine, nu avea nici 1000 dekm, asa si Meganul meu era dead silent atunci. Garantia este limitata la 150.000 de km. In ceea ce priveste pachetul de garantie este cel mai bun de pe piata. Un mare confort psihologic. Vezi mai multe detalii aici:
http://www.promotor.ro/revista/articole/Ki...-nationala/1983 Versiunea asta de baza de 11.800 este de altfel si cea mai buna oferta. Pe urma pretul urca putin cam prea mult. Daca esti dispus sa renunti la dotarile de pe Megane poti sa iei o Kia. This post has been edited by ssilviu: 6 May 2007, 12:53 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Silviu, unde ai reusit sa vezi ca la versiuena de baza nu poti pune clima, etc...
Ca eu pe site-ul lor nu ma descurc deloc ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eh, cred ca trebuie sa ma crezi pe cuvant, nu?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ma, la 11-12.000 daca nu esti pretentios, avand in vedere garantia, pare o oferta ok, dar masina mi se pare urata, mai ales in interior.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
Ce oferta ok? Ca e cea mai buna din clasa ei.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Clasa compacta, motor de 110 CP, garantie 7 ani, dotari decente la 10.000+TVA este un pret foarte bun. Daca as vrea acum masina in banii astia ar fi pe podium in lista mea, alaturi de Lacetti, Clio III si Swift.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ssilviu |
![]()
|
cee'd 1.4 GSL LX MT
Versiune - BASE Exterior Teava de esapament – incorporata in bara spate Jante si anvelope - 185/65 R15H (Otel 5.5J) Capac roata - din plastic Producator anvelope - Michelin Roata de rezerva de dimensiuni reduse Grila radiator cromata (2 bare cromate) Bara de protectie in culoarea caroseriei Carlig remorcare Oglinzi exterioare tip convex, reglaj electronic, incalzire, vedere panorama Oglinzi exterioare in culoarea exterioara caroseriei Aparatoare noroi Antena pe plafon (400mm) Lampi de ceata - spate Manere exterioare usi in culoarea neagra Spalator luneta intermitent Interior Ceas digital, calendar, temperatura exterioara Computer de bord - distanta, consum de combustibil, viteza, timp, sistem avertizare usi deschise Parbriz - geam cu tenta (fara banda de protectie) Geam usa spate si luneta cu tenta Luneta incalzita Tapiterie - integral stofa Centuri fata cu pretensionare si limitare in functie de volum Centuri spate cu prindere in 3 puncte pentru 3 ocupanti Fascia centrala, maner schimbator viteza in culoare neagra Comutator audio, comutator HVAC, ventilatie aer vopsite argintiu Suport pahare consola centrala fata Priza Parasolar cu suport de acte (sofer) si oglinda cu carcasa retractabila Torpedou cu amortizor si iluminare fara incuietoare Scrumiera + bricheta cu iluminare Confort si siguranta E.B.D – (Distributie electrica a fortei de franare)(include ABS) Suspensie fata – amortizoare gaz si suspensie McPherson Suspensie spate – amortizoare gaz si suspensie multilink Sistem de sistare a combustibilului in caz de coliziune Directie asistata mecanic Coloana de directie cu reglaje in inaltime si adancime Airbag frontal sofer Airbag frontal pasager cu posibilitatea de dezactivare Airbag-uri laterale si tip cortina RDS Radio + CDP + MP3 (2-DIN) Comenzi audio pe volan Boxe usi fata spate Difuzoare pentru frecvente inalte - fata Dispozitiv USB 2.0 + AUX Dispozitiv reglare faruri Imobilizator Inchidere centralizata Senzor inchidere automata usa in functie de viteza Senzor deschidere usa in caz de impact Geamuri electrice fata Aer conditionat manual (include spatiu refrigerare in torpedou) 9961 euro CIP Versiunea urmatoare costa 11794 CIP, nu ofera in plus ca dotari prea multe, insa iti ofera posibilitatea de a comanda diverse optionale gen clima. Strategia Kia este urmatoarea: vindem multe masini din astea ieftine, nu facem nici un profit, ne facem reclama pe sosea, oamenii vin in showroom, ii prindem si le vindem masini mai scumpe sa ne scoatem parleala si pentru versiunile mai ieftine. Pentru ca un diesel de 90 de cai este cu 2000 de euro mai scump decat un Megane Lux privilege echivalent. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
au prezentat-o azi la TV. au testat o varianta cu un pachet sport cred pentru ca avea niste spoilere misto si praguri, arata foarte bine, asezata, mai completa sa zic asa, spre deosebire de modelele standard care par prea inalte si neterminate.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
ssilviu |
![]()
|
Si niste poze, intr-una din ele pachetul sport vs versiunea de baza.
This post has been edited by ssilviu: 6 May 2007, 23:54 Attached thumbnail(s) DSC00671.JPG ( Size: 158.31k ) Number of downloads: 6685 DSC00685.JPG ( Size: 127.07k ) Number of downloads: 5580 DSC00687.JPG ( Size: 212.1k ) Number of downloads: 7072 DSC00690.JPG ( Size: 140.4k ) Number of downloads: 7105 DSC00695.JPG ( Size: 108.07k ) Number of downloads: 10526 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Mda...mi se pare o masina normala..nu are nimic iesit din comun...nu cred ca o sa faca vanzari mari cu modelu asta..au si oferta limitata de motorizari..singurul lucru tentant din oferta este garantia..
|
--------------------
------
------
------
|
|
ssilviu |
![]()
|
Asa arata la interior versiunea de 11800 de euro DDP.
Attached thumbnail(s) DSC00707.JPG ( Size: 141.21k ) Number of downloads: 4182 DSC00708.JPG ( Size: 183.73k ) Number of downloads: 5233 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Interesant.Si interesesante sunt si motoarele alea pe benzina: 1.4 cu 110 cp si 134Nm (putere mai mare ca la un logan 1.6 16v) si 1.6 cu 122 cp.
Pentru 11800 euro ai AC, ABS+EBD, 6 airbaguri,CB, geamuri electrice fata,mp3 cu 6 boxe, servodirectie...care mi se par niste dotari ok si ai un si un motor decent. Masina n-arata rau. Daca mai adaugi niste jante si eventual pachetul sport look (parca) arata chiar bine. Exterior seamana izbitor cu Toyota corolla hatch. Si cu aia 7 ani garantie..viitorul suna bine ![]() This post has been edited by Zippy: 7 May 2007, 00:37 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
arata haios pachetul exterior de la versiunea sport..
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
omman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 9 January 04 From: Bacau ![]() |
Eu unul am fost in acest weekend la salonul auto de la Bacau. Alaturi de Qashqai, doar Cee'd erau singurele noutati. Eu am Nissan si am intrat de curiozitate in Qash', dar in Kia Cee'd am stat mult mai mult. Pentru ca aveam ce vedea.
Eu zic ca la acest moment si cei de la Kia dar si eventualii cumparatori vor da lovitura. Arata excelent. Interiorul mi-a placut. E practic si ingrijit. Mi-a placut bordul, afisajul calculatorului si ceasurile, materialul acela de pe partea superioara a bordului, precum si faptul ca are mp3 si iPod. La spate are peste rezerva, ca la prea putine marci ce folosesc inca PFL, o tablie de plastic intarit cu spatii de depozitate obiecte mici. Portbagaj mare pentru hatchback. De fapt nu atat de mare (290) dar impresia pe care o da e de spatiu, atat de bine e gandit de la accesul in acesta si pana la pozitionarea aripilor rotilor a caror prezenta nu se sesizeaza. Eu la scaune nu prea ma uit ca doar nu le pui in sufragerie ca fotolii. Parca nu mi-a sarit nimic negativ in ochi la ele, iar imbracamintea lor era ok. La exterior, ei aici e aici. Eu sunt fan sedanuri. Insa e primul hatch care mi-a schimbat optica asta. Are un aspect extrem de studiat, e faina dar nu excesiv de agresiva la bot, spatele arata bine gandit, iar lateralul e simpatic si inspira o aerodinamica de invidiat. M-am uitat si dupa teava de esapament. Insistent chiar, dar se vede doar intins la sol pe sub spoilerul spate. Iar dotarile la modelul de baza sunt de o decenta dusa la extrem. Eu am tot model de baza la Almera, la fel am avut la Solenza. Insa la Cee'd am impresia ca au coborat in multimea de cumparatori, au intrebat pe toti si apoi au facut masina. Spre deosebire de Golful cu care concureaza direct, unde parca si de rezerva si volan te bucuri ca le are la modelul de baza. Are tot ce-ti trebuie. Vrei halogene, genti de aliaj, climatronic si alte biz-biz-uri la model de baza? Doar astea mai lipsesc. Si parca proiectoarele de ceata. E clar, au luat de la toti ce era mai bun. Si la pret parca te imbie spre deosebire de altele la care cazi pe spate. Ok, incerc sa urc niste poze. Pana si la prezentarea pe net stau bine: www.kiaromania.ro. This post has been edited by omman: 7 May 2007, 07:16 Attached thumbnail(s) ceed1.jpg ( Size: 226.66k ) Number of downloads: 2466 ceed2.jpg ( Size: 260.83k ) Number of downloads: 2161 |
--------------------
Nissan
Almera
2006 Drum bun!
|
|
ssilviu |
![]()
|
Eh, ceasurile de bord eu zic ca sunt cam cel mai mare minus din interior. Adica arata vechi. Nu sunt nici high-tech ca alea de la auris, dar nici macar moderne si placute precum cele de la Megane. Mie imi lasa impresia de chinezarie. Iar plafonul de deasupra lor, e ca ala de la Megane 2.1. Adica bord din spuma si plafon din plastic tare. La 2.2 acum si plafonul e din spuma. Poate Renault stie el ce stie.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar e misto masina, e putin inspirata din Toyota Corolla hatchback. Oricum la dotarile alea e chiar misto. Si cu garantia aia e mai tentanta decat celelalte modele din clasa.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(omman @ 7 May 2007, 08:13) Vrei halogene, genti de aliaj, climatronic si alte biz-biz-uri la model de baza? Doar astea mai lipsesc. Si parca proiectoarele de ceata. Halogen are orice masina standard. ![]() Insa pentru jante de aliaj si climatronic te ard astia de la kia. Pentru a le putea comanda ca optional trebuie sa cumperi versiunea Classic, care e cu 2000 de euro CIP mai scumpa decat cea de baza si nu ofera mai nimic in plus. Doar posibilitatea de a comanda optional "bizbizurile" alea.... |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cand o face Euroncap-ul test si sa zicem ca prin minune va iesi cu o stea jumate - doua , va veti schimba parerea despre ea?
Oricum m-as cam mira sa ia putin, pentru ca Cerato si Picanto au cate 3 stele..dar cine stie.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Iti dai seama ca nu sunt aia de la Kia atat de idioti.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
kia asta are taxe? cat costa cu toate taxele (vamale, transport,tva...si ce-o mai fi) versiunea aia de baza? adica, dac-o iau cu banu jos cat dau pe 1.4 base?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ssilviu |
![]()
|
Nu stii sa citesti? Esti obisnuit sa primesti totul mura in gura? Vezi ca scrie in topic. Sa-ti mai dau un indiciu. Masina este fabricata in Europa.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
dragut ca de obicei...
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
omman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 9 January 04 From: Bacau ![]() |
Lasati oamenii sa intrebe, sa se contreze constructiv, nu va dati cocosi ca le stiti pe toate. Nu-i mai bruscati cu vorbe. Nu toti stiu ca cee'd-ul e 100% facuta pentru Europa, deci e si facuta in Europa.
Daca ia o stea si ceva la testele NCAP imi va place la fel de mult. Aveo are tot atat iar luna trecuta a trecut pe locul II dupa Logan la vanzari in Romania. Asa am auzit zvon. Iar Clio Simbol e 5 stele si se moare la greu in ea (Laura Stoica saraca), chiar si la buseala cu o simpla Dacie. Asa ca la noi pretul si ce are pe ea in dotarea de baza conteaza mai mult. Poate la nemti si francezi te felicita vecinii si te intreaba ce NCAP are masina prima data. La noi nea Vasile spune: "Si cat ai dat pe ea? Cat ai garantie la tabla si masina?" ![]() ![]() Parerea mea! |
--------------------
Nissan
Almera
2006 Drum bun!
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.060 Joined: 11 February 04 ![]() |
Preturile precizate aici, sunt DDP fara TVA,
Adica mai puneti 19% la ele. Dar tot e buna oferta! Echiparea de baza are tot ce vrei, iar jenti poti sa-i pui oricand cu bani putini. Nu vad la ce ti-ar trebui xenon si nici pachet sport, dar deh, unii vor sa fie mai tari. Dieselul suna chiar bine in oferta asta |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ssilviu |
![]()
|
dizzi, induci lumea in eroare. Posteaza doar atunci cand stii ca esti sigur pe ce spui. DDP inseamna pret cu toate taxele. Asadar cristib, daca te duci sa dai banii jos (numai un tembel ar face asta), trebuie sa te duci cu o geanta cu 11800 de euro. Si cam atat.
Iar pentru unii de exemplu clima este destul de importanta. Mai ales dupa ce vii de pe o masina dotata cu asa ceva. Iar ca sa o iei trebuie sa mai pui o caruta de bani. Iar dieselul incepe sa nu fie chiar asa atragator. Un 1,6 cdri de 90 cu dotari echivalente cu un Megane Lux Privilege 1,5 dci de 85 de cai este cu aproape 2000 de euro mai scump. This post has been edited by ssilviu: 7 May 2007, 09:55 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.557 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(omman @ 7 May 2007, 09:33) .......Iar Clio Simbol e 5 stele si se moare la greu in ea (Laura Stoica saraca), chiar si la buseala cu o simpla Dacie. ........ Symbolu' nici măcar nu a fost testat de EuroNCAP, iar Clio Bicorp, pe baza căruia e modificat are 4 stele... Și poți să mori foarte frumos și într-o mașină de 20 de stele și să ieși pe picioare într-una de -5 stele... Nu uitați că testele frontale se fac la 64Km/h, nu la 100, nu la 120 cum se merge de obicei... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.060 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nu induc pe nimeni in eroare
http://www.kiaromania.ro/kia.php?sect=010104 Ia uite ce scrie maaaare acolo: Pret DDP (€) (fara TVA) 9961 de exemplu pt Base 1.4 11.845 de exemplu pt Base 1.6 diesel coloana 3 Stiu ca in mod normal pretul DDP e de tipul "banii jos si ochii la usa" dar aici scrie altceva!! This post has been edited by dizzy: 7 May 2007, 11:07 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 12:12 |