Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages « < 18 19 20 21 22 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Kia Cee'd, Ce parere aveti?

lucian_v
post 3 Dec 2007, 09:13
Post #571

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Stimabile, nu am vrut nici pe departe sa sugerez asa ceva si sunt absolut convins ca sunt multi oameni cu o educatie mult mai vasta decat a mea care poseda un logan, poate ca nu m-am facut inteles sau m-am exprimat gresit asa ca am sa reformulez.

Postul meu s-a dorit o replica la ceea ce au sugerat colegii de mai sus, si anume ca datorita faptului ca sunt putine exemplare de ceed vandute nu o face o masina fiabila sau demna de cumparat. Bineinteles pe primul loc era loganul care era scris cu bold.

Nu stiu daca ai mai urmarit din posturile mele pe forum dar niciodata nu am bagat in aceeasi oala toti oamenii intr-o situatie (ex: posesorii de logan)

Si ca o observatie generala, aici pe forum cum are curaj cineva sa zica ceva de logan toata lumea ia foc...

Deci repet : nu am vrut decat sa subliniez ca nu neaparat numarul de unitati vandute subliniaza fiabilitatea/calitatea unui autoturism.

Personal nu mi-as cumpara ceed din motive subiective dar asta este alta discutie si nu face obiectul acestui topic.

Daca considerati postul meu anterior neadecvat va rog sa cereti stergerea lui, nu este nici o problema iar daca cineva s-a simtit ofensat de el imi cer scuze smile.gif

Pace icon_mrgreen.gif

--------------------
--- --- --- - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Amedeus
post 3 Dec 2007, 09:32
Post #572

Membru cu Logan

From: TM

Nu numai posesorii de Logan sunt asa, ia incearca sa zici ceva (de rau) de Ceed sa vezi ce reactii vor fii. smile.gif

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
aphophis
post 3 Dec 2007, 11:20
Post #573

Membru autentic

@lucian_v

pai cine a zis cineva de fiabilitate? sau de calitatile masinii , ca sa zic asa? doar ma miram ca o masina cu atata garantie, careia i se face reclama destula (si la tv si in ziare) , care vine la un asa pret se vinde mai prost (cu mult ) ca si concurenta directa.. In sfarsit, de fiabilitate vom vedea in timp, faptul ca se dau 7 ani garantie, poate sa nu insemne nimic dpdv al fiabilitatii happy.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
nh1980ro
post 3 Dec 2007, 11:42
Post #574

Membru

From: Togo-Togo.

Daca tu ai 2 mere de vanzare cum poti sa te compari cu cineva care vinde 10 mere, referitor la numarul de bucati vandute?

Intelegi ce vreau sa spun?

This post has been edited by nh1980ro: 3 Dec 2007, 11:42

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
dack
post 3 Dec 2007, 11:59
Post #575

Membru cu atitudine

Nu inteleg de ce se tot fac comparatii pe tema vanzarilor la Logan si la Ceed. Nu se poate compara un Logan cu un Ceed. Nici ca pret, nici ca performante. In Romania este normal ca o masina de 7-8000 EUR sa se vanda mult mai bine ca una de 12.000.

Eu cred ca Ceed, care este o masina de conceptie noua, este peste un Megane 2 Bicorp, masina lansata la inceputul deceniului. Cu tot interiorul lui mai elevat... Probabil ca Megane 3 insa, va fi peste Ceed. Si tot asa....

Insa atitudinea asta "Megane e mai bun ca orice", prezenta uneori pe acest forum, mi se pare deplasata.

Inca un lucru - masina nu se vinde "prost". Pentru importator, se vinde foarte bine. Nu face fata la comenzi. Iar de fabricat se intampla intr-un singur loc, la Zilina, nu in multe locatii, ca la Renault. Cum mai spunea cineva, sa vedem la sfarsitul anului viitor, unde se va afla ca volum de vanzari, pe segmentul ei de piata.

This post has been edited by dack: 3 Dec 2007, 12:14

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie 2007
Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind.
+
aphophis
post 3 Dec 2007, 12:47
Post #576

Membru autentic

QUOTE(nh1980ro @ 3 Dec 2007, 11:42)
Daca tu ai 2 mere de vanzare cum poti sa te compari cu cineva care vinde 10 mere, referitor la numarul de bucati vandute?

Intelegi ce vreau sa spun?
*

@dack

intelegeti ca nu comparam cu loganul. ci cu concurentii lui directi din clasa: focus, astra, octavia , megane etc. Si am dreptate, doar atatea bucati vandute desi cica masina are asa si pe dincolo? icon_mrgreen.gif Ps. vedeti ca sunt date publicitatii vanzarile apia (eu am vazut doar top 10 import) pe luna octombrie. Nici in octombrie nu e in top..

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
dack
post 3 Dec 2007, 13:10
Post #577

Membru cu atitudine

Aphopis, nici Skoda nu a spart topurile de vanzari, cand au reaparut in Romania.
Lasa-le romanilor un timp sa se dea cu Ceed-ul sa vada daca e buna sau nu, dupa care se poate vorbi de vanzari... Se vinde din mai, remember?
Iar faptul ca nu e in top in Octombrie? Se asteapta si cate 4 luni pentru una, asa ca e normal sa nu fie in top, daca nu au ce sa vanda... Romanul se grabeste, asa ca gaseste optiuni la acest pret, cu livrare mai rapida. In plus, imaginea de marca Kia e inca slaba la noi. Mai vorbim peste un timp.

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie 2007
Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind.
+
Amedeus
post 3 Dec 2007, 14:42
Post #578

Membru cu Logan

In industria auto, trebuie sa produci mult si sa vinzi mult acum nu "la anu' " si nici "peste 2 ani". Nu ai capacitate de productie, ai dealeri slabi, transport defectuos..... ai pierdut enorm.

This post has been edited by Amedeus: 3 Dec 2007, 14:47

--------------------
+
nh1980ro
post 3 Dec 2007, 15:12
Post #579

Membru

Pai Clio face 10 ani acusi ..smile.gif

--------------------
+
Thor1983
post 3 Dec 2007, 15:16
Post #580

Membru autentic

From: In front of the computer

Pentru standardele Kia in Romania, comenzi pentru 2200 de unitati in 6 luni de comercializare este foarte mult, mai ales ca sunt ale unui singur model.

'Isteria' online cauzata de Cee'd nu mi se pare a fi mult mai mare decat cea cauzata de lansarea altor modele: Kalos, New Accent etc. Vanzarile nu se pot ridica la aceleasi valori ca ale Renault (care in gama de pret 10 000 - 20 000 Euro are cel putin 3 modele), Opel (3-4), VW (3), Skoda (4), Peugeot (3) etc. Kia Romania are inca o infrastructura proasta in Romania si multi clienti tin cont si de acest lucru atunci cand cumpara o masina, nu doar de pret.

Deci faptul ca in 2007 se vor vinde ~2500 de automobile Kia Cee'd este o performanta foarte buna pentru comapnie. Vanzarile le-au depasit estimarile de cateva ori. Va rog sa imi suneti care producator de masini a mai avut o astfel de evolutie in utlimii anii pe piata romaneasca (exceptie face Dacia).

--------------------
Mazda 6 2017
Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
+
klaus
post 3 Dec 2007, 15:30
Post #581

步步

Group: Moderatori

Renault... tongue.gif
Anul asta vanzarile o sa le depaseasca estimarile cu aproape de 2 ori, din cate stiu.
Ceed-ul e clar ca s-a vandut in spumele marii pentru cat se asteptau, dar asta are ca revers (ca si la renault de altfel) scaderea drastica a calitatii celorlalte servicii "apres ventes" (service, garantii, pregatire muncitori sevice etc)

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
aphophis
post 3 Dec 2007, 15:44
Post #582

Membru autentic

@Thor1983

pai nu e mare lucru sa sari de la 500 la 2000 de bucati,la cresterea procentuala ma refer. Si oricum eu ma refeream la modele concurente ceed'ului, nu la marca. Multi prevesteau pe un anume forum, ca de acu datorita lui cee'd ceilalti importatori vor da faliment laugh.gif (in romania cel putin) insa uite ca vanzarile zic altceva. Nu zic, e bine pt importator ca vinde mai mult decat si-a propus, insa isteria iscata nu e nici pe departe egalata de numarul de masini vandute. Chiar fara isterie, dau exemplu focusului care a ajuns la 1000 de bucati vandute in octombrie, cu toate ca e masina veche, cu preturi de lichidare de stoc

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
madhorsefuzzy
post 3 Dec 2007, 15:58
Post #583

Membru

Mai aphophis tu nu te lasi usor:
Modelul CeeŽd nu se afla in primele 10 locuri deoarece APIA publica TOP 10 functie de numarul total al masinilor vandute de la inceputul anului. Astfel Kia CeeŽd s-a vandut in luna Octombrie in 532 exemplare, pe tot anul vanzandu-se 1416 unitati.  Ultima clasata in TOP 10, VW Jetta s-a vandut in luna oct. in 297 de exemplare si in primele 10 luni ale anului in 2291 de unitati.

De aici.

Ce zici: incep sa se inghesuie romanii la samanta?

Link ajutator.

P.S. Nu am nimic de castigat din vanzarea cee'd nici direct, nici indirect. tongue.gif

--------------------
Laguna Grandtour 2011 4Control 2.0dci 200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock
"Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
+
Bogdan_F
post 3 Dec 2007, 16:00
Post #584

Membru autentic

mi se pare mie sau discutia a luat-o pe aratura?....

--------------------
Ford Fiesta 1.4 TDCi 2006
+
madhorsefuzzy
post 3 Dec 2007, 16:09
Post #585

Membru

De mult. wink.gif

Nu se mai discuta despre masina ci despre vanzari.

Nu mai e importanta masina care ti-o cumperi, ci daca se vinde bine masina pe care ti-o cumperi.

--------------------
Laguna Grandtour 2011 4Control 2.0dci 200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock
"Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
+
Amedeus
post 3 Dec 2007, 21:56
Post #586

Membru cu Logan

Era vorba, daca la 800 de bucati vandute poti sa califici o masina ca fiind masina anului sau cea mai tare masina fabricata vreodata.

--------------------
+
nh1980ro
post 3 Dec 2007, 22:07
Post #587

Membru

Mazda s-a vandut in 620 de bucati si a intrat in topul ala, dar nu pe primul loc, cu Madza2. Si? Ce relevanta are numarul de bucati vandute.

Asa daca luam numarul de bucati ar iesi Logan an de an. Dar nu asta conteaza.

--------------------
+
Amedeus
post 3 Dec 2007, 22:11
Post #588

Membru cu Logan

Repet: la 800 de bucati vandute in decurs de 6 luni, cum poti aprecia fiabilitatea unui model auto ? Pe statistici (nu prea ca sunt prea putine vandute) sau pe parerea unor soferi in urma unui drive test de 10 min. si 4-5 km. ?

--------------------
+
nh1980ro
post 3 Dec 2007, 22:13
Post #589

Membru

Mai sus ziceai ceva de masina anului si nu de fiabilitate.

Fiabilitatea se va vedea mai incolo.Si garantia oferita ma face sa cred ca nu vor fi mari probleme de fiabilitate.

--------------------
+
Amedeus
post 3 Dec 2007, 22:16
Post #590

Membru cu Logan

Pai masina anului nu trebuie sa fie fiabila ? Sau nu conteaza, ca are garantie 7 ani si daca se strica dai fuga la service. smile.gif

--------------------
+
mafone
post 3 Dec 2007, 22:19
Post #591

Membru

Intr-un topic in care "Aphophis" sau "Maximus" sau "romaximus" vorbeste, se stie ca Loganul este cea mai tare masina si restul sunt nimic.
Acum eu zic ca faceti niste comparatii aiurea. Loganul nu are ce cauta intr-o comparatie cu C'eed-ul. Sincer, sunt 2 masini diferite, care se adreseaza cam la 2 categorii diferite, care chiar daca la limitele de sus ale Loganului si cele de jos ale C'eed-ului se intretaie, eu zic ca nu prea isi au rostul comparatiile. Am vazut in revista "L'Automobile" o comparatie intre Logan MCV 1.5 85cp si C'eed SW 1.6 90cp. Si acolo scria ca aceasta comparatie este un pic trasa de par, data fiind echiparea jalnica la Logan. Singurul lucru care il scotea in evidenta era pretul, de care, ATENTIE!, ziceau ca deja a inceput sa fie cam mare pentru ce ofera masina. Si chestia , in legatura cu vanzarile, nu are nici cea mai mica legatura cu fiabilitatea masinii, pretul sau alte prostii, ci are legatura cu infrastructura Kia Romania, care, pana de curand a cam fost lasata deoparte. Daca ar fi existat 5000 sau 10000 de masini pe stoc, s-ar fi vandut. Kia a gresit, facand o campanie foarte agresiva, dar neavand in spate infrastructura. Dupa parerea mea, pe acest considerent au pierdut extrem de multi clienti. Nu mai comparati infrastructura Renault, care are reprezentante si in cele mai mici orase cu cei de la Kia care abia incep sa se ridice. Si ganditi-va ca Romania nu este o piata importanta. Importante sunt Germania, Franta, piete cu peste 2 milioane de masini noi vandute pe an. Uitati-va pe statisticile de acolo si veti vedea ca C'eed-ul se vinde destul de bine (se vinde destul de bine, mai ales avand in vedere imaginea de pana acum, care nu era din cele mai favorabile).
Ca dotari si ca spatiu, C'eed-ul este peste Megane II Hatch (cel care se vinde la noi). Ca motorizari, in afara Megane II are motorizari mult mai bune si mai puternice, insa pentru Romania, C'eed castiga la diesel, si pierde la RS, pentru ca nu are inca o varianta sportiva.
Deci, ca sa fac un rezumat, sa faci comparatie intre Logan si C'eed este un pic tras de par, acesta batandu-se cu Astra, Megane, Focus si Golf (mai sunt dar eu le-am zis pe cele esentiale) - masini care, momentan (trebuie sa recunoastem) sunt cam depasite ca design interior si chiar si exterior, la anul, nu va mai fi cazul, pentru Megane si parca si Astra, Golful are si el niste imbunatatiri, insa , din poze, ca design nu am vazut unele notabile (poate nu am vazut ultimele poze, insa le-am vazut pe cele din ultimul "Action Auto Moto", in care erau prezentate Noul Megane si Golf VI). Am vazut si face-liftul la Focus, insa nu m-a inspirat in nici un fel.

--------------------
Renault Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne 2008 4 iulie
+
Amedeus
post 3 Dec 2007, 22:27
Post #592

Membru cu Logan

Deci Ceed e incomparabil , nu ? Cine compara Ceed cu Logan ?
Si, da spuneam ca au pierdut multi bani datorita incapacitatii de productie sau de vanzare.
Comparand vanzarile Logan cu cele la Ceed, da, Loganul e mai tare. smile.gif

P.S. Am citit despre capacitatea de productie : in 14 octombrie sarbatoreau la Zilina iesirea de pe linie a 100.000 de bucati Ceed.

This post has been edited by Amedeus: 3 Dec 2007, 22:55

--------------------
+
aphophis
post 3 Dec 2007, 22:44
Post #593

Membru autentic

QUOTE(nh1980ro @ 3 Dec 2007, 22:13)
Mai sus ziceai ceva de masina anului si nu de fiabilitate.

Fiabilitatea se va vedea mai incolo.Si garantia oferita ma face sa  cred ca nu vor fi mari probleme de fiabilitate.
*

sa iti dau o veste sa iti stric seara? si hyundai accent are garantie de 5 sau 6 ani (depinde cum l-ai luat) si e plin de bube. grave. naspa. Acu o sa te intrebi care e treaba cu hyundai. O sa cauti si o sa vezi ca sunt colegi de concern cu aia de la kia. Deci faptul ca dau garantie mare nu garanteaza fiabilitatea. Oricum ce vad pe kiaclub e exact ce am vazut pe hyundaiclub la lansarea accentului. Dupa vre-un an si ceva, oamenii s-au mai trezit la realitatea si si-au dat seama multi ce geoarsa si-au luat. Timpul ne va spune daca la fel se va intampla si cu samanta.

QUOTE(mafone @ 3 Dec 2007, 22:19)
Intr-un topic in care "Aphophis" sau "Maximus" sau "romaximus" vorbeste, se stie ca Loganul este cea mai tare masina si restul sunt nimic.
Acum eu zic ca faceti niste comparatii aiurea. Loganul nu are ce cauta intr-o comparatie cu C'eed-ul. Sincer, sunt 2 masini diferite, care se adreseaza cam la 2 categorii diferite, care chiar daca la limitele de sus ale Loganului si cele de jos ale C'eed-ului se intretaie, eu zic ca nu prea isi au rostul comparatiile. Am vazut in revista "L'Automobile" o comparatie intre Logan MCV 1.5 85cp si C'eed SW 1.6 90cp. Si acolo scria ca aceasta comparatie este un pic trasa de par, data fiind echiparea jalnica la Logan. Singurul lucru care il scotea in evidenta era pretul, de care, ATENTIE!, ziceau ca deja a inceput sa fie cam mare pentru ce ofera masina. Si chestia , in legatura cu vanzarile, nu are nici cea mai mica legatura cu fiabilitatea masinii, pretul sau alte prostii, ci are legatura cu infrastructura Kia Romania, care, pana de curand a cam fost lasata deoparte. Daca ar fi existat 5000 sau 10000 de masini pe stoc, s-ar fi vandut. Kia a gresit, facand o campanie foarte agresiva, dar neavand in spate infrastructura. Dupa parerea mea, pe acest considerent au pierdut extrem de multi clienti. Nu mai comparati infrastructura Renault, care are reprezentante si in cele mai mici orase cu cei de la Kia care abia incep sa se ridice. Si ganditi-va ca Romania nu este o piata importanta. Importante sunt Germania, Franta, piete cu peste 2 milioane de masini noi vandute pe an. Uitati-va pe statisticile de acolo si veti vedea ca C'eed-ul se vinde destul de bine (se vinde destul de bine, mai ales avand in vedere imaginea de pana acum, care nu era din cele mai favorabile).
Ca dotari si ca spatiu, C'eed-ul este peste Megane II Hatch (cel care se vinde la noi). Ca motorizari, in afara Megane II are motorizari mult mai bune si mai puternice, insa pentru Romania, C'eed castiga la diesel, si pierde la RS, pentru ca nu are inca o varianta sportiva.
Deci, ca sa fac un rezumat, sa faci comparatie intre Logan si C'eed este un pic tras de par, acesta batandu-se cu Astra, Megane, Focus si Golf (mai sunt dar eu le-am zis pe cele esentiale) - masini care, momentan (trebuie sa recunoastem) sunt cam depasite ca design interior si chiar si exterior, la anul, nu va mai fi cazul, pentru Megane si parca si Astra, Golful are si el niste imbunatatiri, insa , din poze, ca design nu am vazut unele notabile (poate nu am vazut ultimele poze, insa le-am vazut pe cele din ultimul "Action Auto Moto", in care erau prezentate Noul Megane si Golf VI). Am vazut si face-liftul la Focus, insa nu m-a inspirat in nici un fel.
*

nene tu esti cu capu'? unde am adus eu vb de logan? Plimba ursu, ce dracu, nu imi pune cuvinte in gura wink.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
mafone
post 3 Dec 2007, 22:50
Post #594

Membru

Nu am zis ca este incomparabil. Am zis ca, fiind o masina de conceptie mai noua, este normal sa arate mai bine. Daca citesti printre randuri si tot ce ai in cap este sa spui ca Loganul este The Car....... Am zis ca nu exista termeni de comparatie. In primul rand C'eed este Hatch si Loganul este Berlina, in al doilea rand echiparile ....... nu are rost sa spun, in al treilea rand motorizarile, se intrepatrund unele la limita inferioara si altele la limita superioara (te las pe tine sa-ti dai seama care unde se potriveste), in al patrulea rand preturile (aici are castig Loganul, dar , dotarile sunt in acord cu preturile, adica slabe). A mai zis si altcineva, nu exista termeni de comparatie intre infrastructura Dacia-Renault si Kia.
Nici in legatura cu concurenta nu am zis ca este cel mai bun, am zis doar ca este mai aratos in conditiile in care concurenta are modele invechite, lucru care se va schimba in curand (am si dat exemplu Megane, Astra si Golf). Mai uitasem un concurent, acesta este 308, care a aparut de curand si care este peste C'eed, insa este peste C'eed si la preturi. Ca motorizari sunt apropiate, ca dotari optionale, insa 308 este cu ceva clase peste C'eed. Insa 308, dupa parerea mea nu are acelasi target ca si C'eed. Eu zic ca principalul competitor este in momentul asta i30 si anul viitor va fi si Megane (chiar si Focus-care este depasit ca design si viitorul Astra). Golful este cam in acelasi target cu 308.

Si, un mic off-topic:

@Apophis Aici nu se vorbeste de Accent ci despre C'eed, ca sa nu te imbufnezi, Accentul a avut multe probleme, mai ales pentru ca fost un model complet nou, pe care au facut tot felul de experiente cei de la Hyundai. Este normal ca la un model nou, in primul an sa fie probleme, acestea exista la toate marcile, mai ales ca Romania a fost printre putinele tari unde New Accent a fost si este prezent. Acesta a fost o prefata la noile modele Hyundai. Eu am Accent, si dupa ce l-am rupt la propriu prin Romania (in prezent am 60000km facuti intr-un an), pot sa zic ca, in afara de problema cu coloana de directie, care a fost rezolvata in garantie, nu am mai avut nimic serios de reprosat. Este adevarat ca si aici infrastructura este marea problema, insa se pare ca este marea problema la multe alte marci.
Aici inchei micul contradictoriu, si nici nu va mai fi vre-un altul cu Apophis, Maximus, RoMaximus, sau alte nume pe care le-a purtat pe alte forumuri de pe care a fost banat.

This post has been edited by mafone: 3 Dec 2007, 23:02

--------------------
+
Amedeus
post 3 Dec 2007, 23:00
Post #595

Membru cu Logan

La 8000 € Loganul e "the car" cum zici tu (chiar daca la dotari nu are mufa USB) la 12.000 poate e Kia, poate nu. Toata chestia e sa ai cei 12.000. sleep.gif Care totusi sunt 150 % din cat am dat eu pe "the car".

Da' sa lasam Loganul ca pana nu ai venit tu, nu se compara Ceed-ul cu Logan-ul.

This post has been edited by Amedeus: 3 Dec 2007, 23:02

--------------------
+
cmandrei
post 3 Dec 2007, 23:08
Post #596

NEWSMAN

From: Bucuresti/Targu Mures

Ca sa nu se inchida si acest topic va rog sa nu va mai certati si sa nu mai scrieti off-topic. smile.gif Multumim

--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
mafone
post 3 Dec 2007, 23:13
Post #597

Membru

Dupa cum am zis sunt masini complet diferite. Si diferentele nu se opresc la "mufa USB". Oricum, am decis sa mai hartanesc putin Accentul si sa mai astept ca prin februarie sa imi cumpar Scenicul pe care mi-l doresc. Intr-adevar pentru 8000 de euro aceea este masina potrivita, insa C'eed-ul este altceva si sa spui ca o mufa USB este diferenta dintre Logan si C'eed este o prostie. Am vazut de curand cateva C'eed SW. Arata destul de bine, parerea mea ca seamana putin cu 307 SW. O sa ajung acasa si o sa ma uit pe statistica din Franta, sunt chiar curios cum s-a vandul C'eed-ul in tari cu o piata mai dezvoltata.

Imi cer scuze de off-topic, dar este plictisitor ca la fiecare 5-6 posturi sa se aduca referiri la Logan. In ultimele 3 pagini sunt cel putin 10 posturi in care exista astfel de referiri. Ar trebui stabilit odata pentru totdeauna ca cele 2 masini nu se inscriu in aceeasi categorie, si lasati si proprietarii de C'eed sa-si mai zica parerea, doar este un topic ce are legatura cu ei.

This post has been edited by mafone: 3 Dec 2007, 23:17

--------------------
+
Amedeus
post 3 Dec 2007, 23:38
Post #598

Membru cu Logan

Mufa USB era un exemplu de "dotare" care ma lasa rece. sleep.gif La fel ca "Follow me home" si alte chestii la fel de inutile, dar care costa bani.

--------------------
+
nh1980ro
post 4 Dec 2007, 00:01
Post #599

Membru

QUOTE(aphophis @ 3 Dec 2007, 23:44)
sa iti dau o veste sa iti stric seara? si hyundai accent are garantie de 5 sau 6 ani (depinde cum l-ai luat) si e plin de bube. grave. naspa.

Hyundai parca are 3 ani garantie din bara in bara.

In fine dotari ca oglinzi XL ca sa vezi si tu pe cel din dreapta si din stanga sau comenzi pe volan, forma aerodinamica, motor puternic cu distributie pe lant (costuri mai mici la intretinere), spatiu suficient in interior si amenajat cu cap, vopsea metalizata moca, suspensii spate independente, airbaguri, ABS si alte maruntisuri din astea 'inutile' au facut-o masina anului in Romania.
Sa numai zic de forma destul de meseriasa zic eu a caroseriei astfel incat usile se inchid cub cupola, si nu pe cupola, ceea ce duce la cantitati mai mici de praf, apa , gheata care se aduna acolo si probabilitate minima de a patrunde apa in masina.

Ar mai fi CD playerul integrat si mufa aia USB care practic te face sa nu mai ai nevoie de CD-uri.
Finisajele interioare destul de bune si forma bordului rotunjita care il face sa se imbine frumos cu restul interiorului, o multime de spatii de depozitare, cotiera, asezarea comenzilor geamurilor pe manerul usii si nu pe consola centrala.

Nimic din masina asta nu pare incropit in fuga si nu pare adaugat (vezi CDplayerul integrat).

This post has been edited by nh1980ro: 4 Dec 2007, 00:05

--------------------
+
klaus
post 4 Dec 2007, 00:07
Post #600

步步

Deja observ la unii o deplasare a adoratiunii, divinizarii, idolatrizarii, zeificarii, slavirii, venerarii etc de la supermasina Solenza la supermasina Cee'd.
Cu utilizarea acelorlasi pseudo-argumente. Plus unele noi date de dotarile suplimentare, evident.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
24 Pages « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 21:38
Dacia