Kia Cee'd, Ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Kia Cee'd, Ce parere aveti?
prody |
![]()
|
||
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
|
||
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
foarte mijto cee'd. m-am urcat si eu intr-una. lucrata frumos. spatioasa.
la dealerul unde-am fost eu, varianta base 1.4 110cp era 11.500 cu banu jos. dotari decente. abs, ac, radio cd+mp3,CB, oglinzi electrice si incalzite, 6 airbaguri, anvelope de 195/16. are chiar si mufa de usb. garantia anticoroziune e de 12 ani (nu c-ar tine cineva masina atat). dar e ceva sa dai garantie atatia ani. pretul de 11.500 ddp, ptr varianta asta de 1.4 benzina+ dotarile (decente si suficiente)+ garantia de 5 ani (sau 150.000 km) ptr intreg autoturismul sint mai mult de atractive. iar reviziile (dupa cum mi-a zis dealerul) sint undeva in jur de 3-4 mil la benzina (filtre+ulei+manopera). iar la diesel cu 1-2 mil mai mult. asta e bordul la varianta base. This post has been edited by cristib: 20 May 2007, 14:09 Attached thumbnail(s) a4eb_27.JPG ( Size: 25.33k ) Number of downloads: 1665 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
La ce dealer ai gasit o masina de test de 1.4 benzina? Majoritatea au varianta diesel pentru teste.
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut-o ieri la Baneasa la Mit Motors. Pentru 1.4 Base, reviziile pe 150k km sunt 1500 euro (inclusiv distributia la 80k).
Foarte ciudate plasticele de la cotierele de la usi si de la parghiile de deschidere din interior, ieftine tare. La fel partile de jos ale capitonajului de la usi. Un soi de Logan evoluat, cu staif si design modern. Bravo lor ca stiu sa o pozitioneze in asa fel incat sa fie atractiva. Oare ceva in genul acesta va fi si Logan Bicorp despre care se vorbeste atat? De remarcat spatiul pentru pasagerii din spate. Interesant afisajul, kitsch volanul (mijlocul). Una peste alta, datorita garantiei, mi se pare interesanta. Cine stie, poate la anul, dupa ce termin lesingul...? |
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
CGB |
![]()
|
pai nu e mult 1500 euroi in 150k km. cam 5 mil pe revizie (daca se fac la 15.000 km).
eu am vazut ceed base 1.4 la dealerul din targoviste. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Evident ca Kia nu iti garanteaza preturile alea pentru revizii.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Tibi_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 26 November 06 ![]() |
Acu nu vreau sa fiu carcotas dar pare prea ieftin pretu pe revezii asta dat de Kia si imi aduce aminte de pretul pt revizii cu care era laudat loganul acu cativa ani la inceputurile sale de doar cateva sute de euro(nu mai retin cate pana la 100.000km)
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
CGB |
![]()
|
5 mil ptr revizie, ar fi ceva aproximativ. ma refer la reviziile simple (filtre+ulei). ca alelalte (cu distributie...etc) is mai scumpe.
la un 5 mil ptr o revizie obisnuita io zic ca-i cat de cat ok. cam multicel (ptr cateva filtre si niste ulei), dar sa zicem ca merge. ramane de vazut cat o sa fie in realitate. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Aveti atasat pretul reviziilor potrivit celor de la Kia Romania. Din ce mi-au spus cei de la tehnic au zis ca distributia e pe lant si se verifica la 100.000 de km.
Diferentele intre Base si Classic, urmatoarea versiune de echipare, sunt: -Tetiere active scaune fata; suport lombar cu maneta; scaun sofer reglabil pe inaltime -Buzunare pe spatele scaunelor din fata -Fascia centrala, maner schimbator viteza tip metalizat -Consola centrala tip DLX (2 compartimente de stocare;cotiere + suport pahare spate (tip retractabil) -Agatatoare plasa bagaje -Lampa lectura la parasolar -Lumina de avertizare nivel scazut de lichid spalator de parbriz -Spatiu depozitare sub podea portbagaj -Cheie de contact cu telecomanda si deschidere la distanta (2 butoane, lama interioara) -Conductor caldura spate. Si evident la Classic poti comanda mai multe optionale, gen clima automata... This post has been edited by ssilviu: 21 May 2007, 09:48 Attached thumbnail(s) mentenanta.jpg ( Size: 231.99k ) Number of downloads: 1394 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
in ce sunt preturile silviule? cu tva ,fara tva?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ssilviu |
![]()
|
Fara TVA.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Dragutica......dar cam scumpa cea mai ieftina!
![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Tibi_ |
![]()
|
Asa suna mai realist 1500Euro pt 100.000km nu pentru 150.000km dar tinand cont ca din graficul ala reviziile se fac la 10.000km si de preturile pe care le vad acolo nu cred ca se vor incadra nici macar in 1500Euro ci mai degraba 2000Euro spun asta fiindca nu cred ca bujiile vor costa doar 5.7Euro sau filtru de aer va ramane pt 30.000km si altele costuri care mi se par putin subevaluate.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
ssilviu |
![]()
|
Scuza-ma Tibi_, dar cred ca ai o problema in citirea acelui tabel..
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
"Cine stie, poate la anul, dupa ce termin lesingul...? "
Scuze, acum am vazut. Este LEASING. Afurisita de tastatura. Si ca sa fie clar pentru toata lumea, distributia la 1.4 benzina este pe curea iar 1.6 diesel pe lant. |
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
CGB |
![]()
|
am fost iar la dealer azi. benzinaru' are distributie variabila ( tehnologia motorului e vvt). materialul de pe bord e mijto de tot. e moale. la fel si fetele de la usi. mijto mufa de usb. bricheta si scrumiera is ascunse. e un panou pe care apesi si ies afara. belea. culoare iar nu costa nimic. adica iei ce culoare vrei fara sa platesti in plus. asa e politica kia.
de revizii n-a stiut sa-mi zica baiatu mare lucru (inca n-a vazut nici o factura c-o revizie la un ceed), dar mi-a aratat o factura cu revizia la un sorento 2.5 crdi. revizia a costat 5,8 mil. asta in conditiile in care intra 9l de ulei in sorento. uleiu era cel mai scump (35 ron litrul -ulei aral). restul (filtre aer,filtru polen si filtru ulei, ) mai ieftine ca la renault. nu se schimbase filtrul de motorina, asa ca de asta nu stiu ce sa zic. megane bicorp autentique 1.4 n-are nici o sansa in fata ceed-ului 1.4 base. il bate ceedu la cur din toate punctele de vedere: are mai multe dotari (ceed are in plus oglinzi incalzite si reglabile electric, mufa usb-care e super mijto, are AC semiautomat+torpedou cu refrigerare, are vopseaua metalizata standard, are cd+mp3+6 boxe). modul de rabatare a banchetei spate e iar foarte interesant la ceed. de garantie nu mai zic nimic (5 ani-sau 150.000km- din bara-n bara la ceed). plus inca 2 ani motoru si transmisia. garantia anticoroziune e de 12 ani. la interior e foarte spatios. am mers si-n bicorp si nu se compara spatiul in spate. ceed are cel mai mare ampatament (2650) la clasa ei si se simte asta. pun si-o poza cu dotarile ceed base 1.4 109cp: This post has been edited by cristib: 21 May 2007, 19:12 Attached thumbnail(s) IMG_3882.jpg ( Size: 125.28k ) Number of downloads: 1044 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Motorul pe benzina are distributie pe lant. Dieselul are pe curea (se schimaba la 60k km).
Din tabelul cu reviziile vad ca lipsesc placutele de frana si curelele accesorii. Oricum cred ca nu costa nici astea extraordinar de mult. Azi am fost si eu intr-un show-room sa o vad de aproape. Pro: - interior foarte placut. Butoanele sunt faine la atingere, putin moi, asezate ergonomic. Imi place sistemul audio, se aude multumitor. - pozitia la volan mi se pare confortabila. - cu scaunul de la sofer dat la maxim in spate, incap lejer pe bancheta (am 1.83m) - portbagaj suficient de mare - calitatea constructiei/asamblarii pare buna. - preturile reviziilor sunt multumitoare. Contra: - dealerii sunt cam pe langa, nu te pot ajuta cu multe informatii - la drive test nu au peste tot un base de 1.4 - unele optionale sunt cam scumpe (cheia cu 2 butoane) Imi imprumuta cineva 12800E? ![]() - masinii nu am multe de reprosat |
--------------------
Mazda
6
|
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
cee'd -> cerato
This post has been edited by locosaint: 21 May 2007, 20:25 |
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
Tibi_ |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 21 May 2007, 14:06) Lamureste-ma tabelul ala nu spunea ca reviziile se fac la 10.000km pt benzinara si ca au costul total pt 100.000km de 1200 si ceva de euro plus TVA vreo 1.500euro ![]() Ce vroiam sa zic e ca va fi relativ scumpa la intretinere si nu vei avea probabil alternativa de a merge in alta parte sa faci reviziile in schimb ai enormul avantaj de a stii ca 5 ani nu ai de platit absolut nimic decat reviziile in ceea ce priveste piese schimbate. In ceea ce priveste lista cu dotarile sunt chiar impresionat si per total pare a merita mai bine decat meganu banii dati pe masinuta dar mai trebuie si un drive test neaparat pt a avea o parere cat de cat pertinenta. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
Thor1983 |
![]()
|
Nu. 10.000 mile ~ 15.000km (sunt specificate ambele intervale de timp).
|
--------------------
Mazda
6
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
la marcile frantuzesti piesele si consumabilele sunt in genreal mai scumpe. Mie la cee'd imi place mult cum arata
![]() |
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
CGB |
![]()
|
deci, pana la urma cum e distributia? lant sau curea?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Thor1983 |
![]()
|
Benzina - lant.
Diesel - curea. (asa mi-a zis dealer-ul) LE: Distributia la diesel se schimba la 60.000km. La benzinar se verifica la 150k km. Tot de la dealer am aflat si asta. This post has been edited by Thor1983: 24 May 2007, 00:39 |
--------------------
Mazda
6
|
|
Skyppy |
![]()
|
![]() SKyppy Group: Members Posts: 50 Joined: 2 May 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Thor1983 @ 23 May 2007, 08:19) Benzina - lant. Diesel - curea. (asa mi-a zis dealer-ul) La orea actuala e o nebuloasa totala printre dealeri. E tocmai invers. Arunca un ochi la atach...daca se taseaza Attached File(s) ![]() |
--------------------
Kia
Kia
Cee'd Sperand mereu la mai bine
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am vazut ieri una parcata. Super misto pe dinafara, arata super bine: spoilere, praguri...
Ete ce faza interesanta.... In Germania Cee'd se vinde cu doua motorizari pe benzina, de 1400 cmc si 109 CP + 1600 cmc si 122 CP, doua motorizari diesel, de 1600 cmc de 90 si 115 CP siiiiiiiii.... (rapait de tobe).... mai exista o motorizare pe benzina, de 2000 cmc si 143 CP. ![]() Preturile (fara TVA) se situeaza intre 12016.81 Eur (1,4 LX BASIS) si 18004.20 Eur (2,0 TX) Amedeus, cica numai 2.0 are distributie pe curea (zahnriemen), restu' avind pe lant (steuerkette). ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Skyppy |
![]()
|
![]() SKyppy Group: Members Posts: 50 Joined: 2 May 07 From: Constanta ![]() |
In PDF-ul pe care l-am atashat, se vede clar la pagina 43 un motor 1,6 CRDI, a carui transmisie e pe lant, si nu pe curea
|
--------------------
Kia
Kia
Cee'd Sperand mereu la mai bine
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@MArty.
O sa apara si la noi celelalte 3 motoare, in viitor... |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Am fost si eu la dealerul din Mures, am avut ghinion, numerele provizorii ale masinii de test expirasera. Am aflat ca in toamna va aparea si versiunea break care va fi disponibila la vanzare anul viitor. Timpii de asteptare acum sunt de 2-3 luni. Pe brosura care am luat-o este o poza cu motorul diesel care ar parea ca are distributia pe curea. Acolo mai sunt si graficele curbelor de cuplu si putere al motoarelor de pe Ceed. Luni am sa le scanez. Am facut cateva poze inedite. Portbagajul are trei tavi in care poti pune diverse nimicuri, dar care pot fi luate jos.
Attached thumbnail(s) DSCF4048.JPG ( Size: 111.85k ) Number of downloads: 972 DSCF4059.JPG ( Size: 206.42k ) Number of downloads: 960 DSCF4055.JPG ( Size: 161.6k ) Number of downloads: 723 DSCF4049.JPG ( Size: 142.31k ) Number of downloads: 687 |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
de vreo 2 zile am testat masinuta asta. nu e rea, dar garantia aia enorma ti-o da in limita a 100.000 de km, asa ca am renuntat la ideea de-a achizitiona una.
|
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
raduboy, eu stiam de 150.000km. Sa nu fi gresit dealerul, nu cred ca au scazut intre timp limita de kilometri
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 21:19 |