Kia Cee'd, Ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Kia Cee'd, Ce parere aveti?
ssilviu |
![]()
|
||
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Mie asta cu reviziile rare la diesel imi miroase a decizie comerciala, tot asa cum cei de la reno te cheama la 10000. In .ro se vinde bine diesel, cred ca vor sa-l "impinga"
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Isi permit sa bage reviziile mai rare pentru ca dieselul costa destul de mult.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Mie mi se pare normal ca la diesel sa fie reviziile mai rare, nu stiu de ce Logan le are mai dese. Sunt marci care au revizii la 30 sau 45 k km.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
ssilviu |
![]()
|
Ce marca are reviziile la autovehicule la 45k km?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Parca la utilitarele de 3.5 tone sunt mai rare (Ducato, cred), despre turisme nu stiu sa aiba intervalul asa mare la noi.
|
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
45 mii nu stiu, da' parca beamveu' are vreo 30 mii.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Mercedes da interval maxim de 120.000 km pt camioanele din gama Actross......e ceva comercial aici...dar exista macar ideea.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
ssilviu |
![]()
|
Pai tocmai asta vroiam sa intreb, ce masina mica are un interval de revizie asa mare? De ducato stiam si eu ca are pe la vreo 45k km.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Ma uit la Fifth gear si in test e Kia c'eed.Impresionant!Daca as avea bani.....
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Skyppy |
![]()
|
![]() SKyppy Group: Members Posts: 50 Joined: 2 May 07 From: Constanta ![]() |
Mda, fost la drive test la Kia Cee'd. Am nimerit motorizarea pe motorina. Cat m-am plimbat prin orash, nu mi-a lasat senzatia de "puturoasa", ci dimpotriva. In ceea ce priveste confortul fata spate, imi pare rau sa o spun tocmai aici, dar bate la fund renault clio 3. Eu oscilez intre astea doua modele. Am spus-o si in alt topic. La Clio3, diesel 1,5 si la cee'd, benzina 1,4 dar cu un consum mai ridicat. chiar si asa, tot spre a doua varianta parca ma tot duc. O problema ar fi, teremnul mare de livrare, pana pe la 2 luni jumate, dar sper sa merite asteptarea. Pentru ca este un model relativ nou, nimeni nu da nimic in plus ca bonus sau promotional, tot ce vrei trebuie sa plateshti. Varianta Base, cu ale cateva optionale, nu foarte multe, sta mai bine decat concurenta, din puctul meu de vedere - si concurenta si dotarile, si la pret final ajungi cam tot pe la 12.500. La cee'd, ceea ce nu am pot hotara este culoarea, la Clio 3, daca se merita. A, si referitor la revizii. Intrebat dealerul. Benzina 15.000 si diesel 10.000, restul sunt povesti. Garantia este de 150.000 km timp de 5 ani, orice piesa - de la transmisie, carre mai are inca doi ani in plus, pana la bucse si alte minuni. Si inca ceva. Daca in 3 ani de zile depasesti cei 150.000 km, se prelungeshte garantia. Vineri sau luni ma duc sa platesc si cred ca stiu care o sa o platesc...
|
--------------------
Kia
Kia
Cee'd Sperand mereu la mai bine
|
|
adip |
![]()
|
Skyppy, incearca sa faci drive-test si cu benzina 1.4. Dupa datele tehnice publicate de ei are cuplul maxim la 5000 de ture, mi se pare cam prea sus, totusi
|
--------------------
*
*
|
ssilviu |
![]()
|
Am mers eu cu 1.4 si e putin cam dezastru. Cu doar 1 CP mai putin decat Meganu meu ma asteptam sa se comporte similar. Insa nu prea mi-a placut.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Se pot adauga optionale pe versiunile prezente pe site-ul Kia Romania? Adica ar fi posibil un Base cu ESP? Sau versiunile sunt batute in cuie.
Stiti cumva daca se poate regla inclinarea tetierelor fata? This post has been edited by thecagero: 17 May 2007, 12:50 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
ssilviu |
![]()
|
Pe Base nu poti pune mai nimic. Tocmai de aia e asa ieftina. Daca vrei sa pui clima de exemplu trebuie sa iei versiunea mai scumpa cu 2000 de euro. Care practic nu ofera mai nimic in plus, doar posibilitatea de a comanda optionale din astea mai smechere.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Skyppy |
![]()
|
@ssilviu - gresit. pe base poti pune, destule chiar, dar intr-o anumita limita, si e destul de mare limita. Parerea mea
|
--------------------
Kia
Kia
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai e normal. Pentru ca daca schimbi modul de asamblare, creste timpul de asamblare si trebuie modificat putin procesul de montare. Daca faci aceeasi masina cu aceleasi dotari e mai simplu. Vrei optionale platesti mai mult.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(Skyppy @ 17 May 2007, 14:13) @ssilviu - gresit. pe base poti pune, destule chiar, dar intr-o anumita limita, si e destul de mare limita. Parerea mea Poti ca comanzi climatronic? senzori de parcare? tempomat? manere cromate? piele? geam cu protectie UV? senzori de lumina ploaie? Nu prea. Iti spun sigur ca eu am in fata fisa de produs cu optionalele pe care le poti pune. O sa dau acum un mail sa vad si treaba cu reviziile si o sa-ti spun in mod sigur 100% cum sta treaba. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Skyppy |
![]()
|
eeee exagerezi, u vrei optionale din categoria "grea" pe o versiune de baza. Bine ca nu ai avut aceleasi pretentii si cand au lansat supernova. Ideea e ca ofera extrem de multe optionale la categoria care este, si sa nu mai luam in calcul si dotarile standar pt care la multe alte marci/modele trebuie sa plateshti pt fiecare in parte. Ca si chestie unica, tetierele active sunt (cel putin asha stiu) doar pe masina asta la clasa pe care o reprezinta. Uita-te si la un Peugeot, la un Opel, sa vezi echiparea standard la fiecare submodel, si preturile lor, preturile optionalelor si cate iti sunt permise. ai sa te minunezi. ceea ce vrei u, gaseshti al modelul de baza sa i le adaugi, daca nu cumva le are deja, masinile de la mercedes
cmadrei edit: atentie la regulament quote la un post imediat anterior nu se foloseste tempomat?[B][U] - hahaha, asta doar daca mergi juma de an pe autostrazi, care la noi sunt 1 si 1/2 hahaha. Mie personal mi se pare o optiune f rar utilizabila, cel putin la nivel de romania This post has been edited by Skyppy: 17 May 2007, 15:36 |
--------------------
Kia
Kia
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Tempomatul este util in orice conditii Skyppy nu numai pe autostrada, multi il folosesc, dar nu e decat un mic moft, masina are o echipare standard extraordinara, este interesant totusi cat costa reviziile si la cat timp trebuie schimbata distributia, pentru ca dau ei 7 ani garantie la motor si cutie dar sa nu faca la fel ca nerusinatii de la Fiat, de ex. la Albea daca nu schimbi distributia dupa doi ani (indiferent daca ai parcurs sau nu 60 000 km) pa-pa garantia! Si costa vreo 400 euro.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Skyppy |
![]()
|
QUOTE(prody @ 17 May 2007, 17:40) Tempomatul este util in orice conditii Skyppy nu numai pe autostrada, multi il folosesc, dar nu e decat un mic moft, masina are o echipare standard extraordinara, este interesant totusi In orice conditii???? as vrea sa ii vad utilitatea in oras, sincer, ca eu masina, indiferent de care o voi luao o voi folosi mai mult in oras. Despre distributie... recunosc, nu am intrebat. am intrebat de restul.Dar siuncer, eu unu cred ca ash prefera sa platesc dupa doi ani schimbarea distributiei decat dupa doi ani sa ma rog sa nu imi cada vre-o piesa, cum au alte marci garantia, ca atunci sa vezi distractie. Sau sa trebuiasca sa faci distributia in afara garantiei. Asta da distractie |
--------------------
Kia
Kia
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
De ce la ford focus tddi 1.8, nu se schimba cureaua de distributie la 60000km posibil sa aiba lant?Amicu ncii nus tai de curea cand iam zis de 60000 si a sunat la ford si cica iau zis aia ca se schimba la 120k km
![]() Acuma are 61000 astept sa vad daca face poc motorul lui ![]() This post has been edited by C@talin: 17 May 2007, 20:30 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
skyppy, da un search pentru tempomat si ai sa vezi ca sunt destui care il folosesc (si sunt incantati chiar) inclusiv prin localitati. Sunt o gramada de localitati si trasee semi-pustii prin tara, depinde de traficul din ziua respectiva. De ex., eu am fost si am revenit de la Severin chiar in ziua de Paste, crede-ma, pe drumul de intoarcere, 110 km ,pana la Craiova, (exceptand Strehaia si Filiasi) nu cred ca am vazut 50 de masini.
On topic, ce sa zic... Kia rulez! ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
E bun tempomatul ca iti regleaza consumul optim afara... Si e super confortabil pe DN sau A-uri!
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Skyppy |
![]()
|
E relativ, din pctul meu de vedere, nush daca merita investitia, mi se pare un moftt, la fel ca si cromatul...motorului si al soferului
![]() |
--------------------
Kia
Kia
|
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
Am întreba cît costă reviziile în 100.000 de Km. Peste 2000 E fără TVA. Cred că se mai anulează din euforia prețului inițial mic. Cureaua de distribuție se schimbă la 120.000 Km. Versiunea BASE este una configurată de KIA ROMANIA și un un pic la limita de profitabilitate ca preț de vînzare, de aceea este diferență așa de mare de preț între cele 2 dotări la motoarele pe benzină.
Spațiul interior este mare, cel puțin în față. Cam multe lumini pe consola centrală. |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
Skyppy |
![]()
|
Din punctul meu de vedere si al multor altora cred, asta nu ar fi asa o mare tragedie. la cei 10-15.000 care ii fac eu pe an, distributia o voi schimba peste ceva vreme, eu unul personal am de gand sa tin masina, nu s ao vand in 2-3 ani
|
--------------------
Kia
Kia
|
|
prody |
![]()
|
@șoferistul
Esti sigur de asta? In primul rand, parca ziceau ca reviziile se fac la 20000 de km, iar cinci revizii cu o medie de 400 de euro fara TVA, in conditiile in care nu schimbi distributia sau amortizoarele mi se par destul de scumpe. Esti sigur ca te lasa 120 000 de km cu distributia neschimbata? Nicio limita de timp? Sau poate este inclus si pretul de la revizia aia mare de 120 000 km cand mai bine vinzi masina ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
valiusbug |
![]()
|
![]() posesor reno Group: Members Posts: 105 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
e ciudat, am fost si eu si am vazut masina la un showroom in bucuresti si dealerul mi-a zis ca reviziile pt benzina sunt stabilite de producator intre 7.500 si 15.000 de km fiind lasate la latitudinea reprezentantului local al marcii, iar pt conditiile din romania s-ar fi ales 10.000 km. pretul pt o revizie normala ar fi sub 5 milioane, iar distributia se face la 80.000. probabil ca nici informatiile lor nu sunt exacte...
in rest mie masina mi s-a parut super ok ca aspect si finisaje, portbagajul e decent (340 l nu 290 asa cum spunea cineva intr-un topic anterior si bancheta e fractionabila), dotarile ok. din pacate nu am facut un drive test fiindca nu aveau decat varianta pe motorina, eu fiind interesat de base, 1.4 benzina. ca optionale se poate pune esp pe ea, clima fiind insa nedisponibila. nu mi-a placut vizibilitatea in spate si nici roata de rezerva de dimensiune redusa, da' cu ultima sunt chiar carcotas ![]() PS: apropo de timpul de livrare - mi s-a spus ca, in cazul in care pun optionale si fac comanda pana la sfarsitul lunii masina vine pe la sfarsitul lui august, pt varianta standard timpul fiind ceva mai redus This post has been edited by valiusbug: 18 May 2007, 22:39 |
--------------------
renault
clio symbol
1,4 8v 2000
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
E interesant ca pe 1.4 Base se pot pune optionale gen ESP (364 euro), jante aliaj pe 16 (234 euro), geamuri electrice spate (39 euro), proiectoare (65 euro).Preturi fara tva. Cu dotarile astea se ajunge in 12.500 euro.
Nu stiu cum sa va zic dar mie nu-mi trebuie mai mult de atat pe o masina. Daca n-as fi student sarac si as avea un job decent, nu m-as gandi de 2 ori, as vinde solenza urgent si mi-as lua Cee`d. |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 16:30 |