schimbare bec faza scurta, - unire de topicuri identice -
![]() ![]() ![]() |
schimbare bec faza scurta, - unire de topicuri identice -
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vorbit cu romeo, sper sa o rezolvam diseara. E torx 220 sau 200, dar am inteles ca merge si cu o cheie de 10.
Daca gasesc pana diseara o sa cumpar un set de BlueVision W5W sa schimb si pozitiile, asltfel o sa mai astepte... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
E torx 20. Nu merge cu cheie de 10.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Gata! Multumita lui romeo, acum am X-treme Power pe faza scurta si BlueVision pe pozitii (nu exista altceva mai bun/luminos).
Diferenta la pozitii este vizibila si mare cat de la zi la noapte. La faza scurta se vede ca becurile noi bat mult mai frumos si cu lumina mult mai alba. Nu pot face o comparatie directa ca le-am avut pe amandoua arse. E posibil sa fie doar din cauza ca produc mai multa lumina si la o temperatura mai inalta, insa pe mine ma intereseaza rezultatul. Sunt super-multumit, vin vineri sa ma laud cu noile lumini ![]() Capacul buclucas a fost scos cu putin noroc (era chiar in coltul spoilerului) si cu un pic de putere de tragere. Exact nu stiu de unde, eu doar am vazut cand a iesit capacul din spoiler ![]() Mersi inca o data romeo! This post has been edited by AlexC: 14 Nov 2007, 00:12 |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
no problemo mister Alexc! oricand va pot ajuta sa va schimbati becurile daca nu sunteti in stare de aceatsa treab
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
e bine ca s-a rezolvat, eu nu am scapat de o vizita in service sa le fac reglaj dupa montaj
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
- IS-07-MAN Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Niste poze nu pui AlexC ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
geomateo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 22 December 06 ![]() |
Felicit pe cei care au putut sa schimbe pozitia de pe dreapta, cred ca au mana de shutz de buzunare
![]() |
--------------------
renault
megane 2
2004 expression
|
|
adrian 24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 16 September 07 From: oradea ![]() |
daca voi va plangeti ca e greu de schimbat un bec de faza scurta sau lunga atunci ce faceti daca tre sa le schimbati pe cele de pozitie?va apuca craciunul langa masina
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
407 SW
2006 2.0 HDI 136 cp
- BH-47-PJO Ce nu te omoara te face mai puternic...
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Pun si eu o intrebare nevinovata: becurile X-treme Power sunt legale? Dar alea BlueVision?
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Da! Alea de 55W.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
MHY va poate confirma cat de usor se schimba becurile pe megane
![]() |
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Romică Multam' Fain !! Ce să zic....se schimbă usor
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Ciprik |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 11 October 06 From: Oradea ![]() |
Dragi Meganiști 2.2, nu vreau să vă dezamăgesc dar tocmai mi-am schimbat cele două X-treme Power. Le am de 5 luni și deja cel de pe dreapta mi s-a ars!!! M-am supărat așa de tare că azi mi-am montat în Debrețin (Ungaria) xenon (am far cu lupă).
Sunt super-mulțumit și am primit 2 ani garanție. Sunt Philips de 55W cu 5000 K. |
--------------------
Renault
Megane II Sedan 1,5 dci 100 CP
2006 - Confort Expression
- BH 20 ---
|
|
mtode |
![]() ![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 25 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai am constatat ca mi s-a ars faza scurta de pe dreapta.
Am desfacut capacul oval si mi-am pus mainile in cap : am dat de filtrul de motorina!!! Mi se pare aberant sa mergi la service pentru un simplu bec !!! Daca sunt intr-o calatorie mai lunga si mi se ard becurile ...ce fac ..ma apuc sa demontez masina in mijlocul strazii? Aberant !!!! Prima bila neagra pentru Renault ![]() Intrebare pentru cei experimentati: Se poate schimba becul ala fara sa dai contraaripa jos? Se demonteaza si roata sau cum ? Altfel nu cred ca poti trece de filtrul de motorina oricat de mica ar fi mana ![]() Multumesc |
--------------------
Renault
Megane II.2 ESTATE
nov 2006, Expression, 1.5dci 80CP
- B-??-???
|
|
AlexC |
![]()
|
Citeste si tu 10 posturi mai sus si o sa afli toate raspunsurile, inclusiv preturi de la service pentru aceasta operatiune.
DA, exista metode sa schimbi farul fara sa dai jos bara sua fara sa dai jos roata. DA, este aproape imposibil sa faci asta singur, daca nu te cheama "Plastic Man". NU, nu exista tutorial caci este imposibil sa faci poze. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Eu am realizat aceasta operatie singur
![]() This post has been edited by Zetu: 3 Dec 2007, 13:48 |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce teapa! La revizie, acum o saptamana, mi-au verificat luminile si erau ok!
Azi, in pasaj la Obor, mi s-au aprins farurile si am vazut in portbagajul aluia din fata mea ca sunt "chior" pe dreapta! ![]() Mi-am dezactivat auto-lighturile sa nu ma prinda vreun bou sa-mi dea amenda! Trebuie sa ma duc sa-mi iau bec si sa ma apuc sa-l schimb. Abia ce s-a murdarit masina. O sa ma fac ca purcelul! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Era tare suparat electricianul de la serus la care am fost ptr o alta problema pe proiectantul sistemului de iliminat.
Cica asa ar fi si unele modele de la VW dar neamtul dupa ce a vazut ca a proiectat masina si nu ai pe unde sa schimbi becul a facut in asa fel incat sa se scoata farul! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
Zetu |
![]()
|
Am schimbat iara becurile de capu meu, mi-am pus x-treme, problema e ca nu le-am mai aranjat asa bine, adica nu mai fac "V" ala pe far, o sa ma duc in service sa mi le aranjeze aia ca m-au lasat nervii.
Am prins schema ca in stanga se schimba prin gaurica destul de usor iar in dreapta se schimba pe deasupra, se da deoparte furtunasul de la bidonul de parbriz si inca un furtunel si poti sa vezi si despre ce e vorba pe acolo. |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Intrat cu mare nesimtire azi la AMG! Le-am zis ca becul e ars, a venit unul cu becul in cutie, a luat maxim de volan spre stanga, s-a ghemuit a scos un capac, a schimbat becul, a pus capacul la loc si gata!
A durat 2 minute! Pretul:28 lei becul plus ceva la baiat ca s-a miscat bine! Concluzie:becul pe dreapta se schimba pe jos, cel putin la 2.1. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Zetu |
![]()
|
@solon
Pai tu ai masina pe bezina? ca daca e asa inseamna ca nu ai filtru de motorina acolo si ar putea sa fie ceva mai mult loc. EU nu-mi explic cum reusesc astia sa le pun asa din prima. Poate sa-mi puna cineva o poza cu lumina care o face becul pe far V-ul acela. |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
IONIX 74 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 28 October 07 From: Piatra Neamț ![]() |
Tocmai mi s-a ars un bec pe fază scurtă. Sunt îngrozit de ceea ce povestiți aici. În manualul de întreținere totul pare ffff simplu.
|
--------------------
renault
megane II sedane
2007 manager
- NT 74 HIP
|
|
Zetu |
![]()
|
Am si eu o intrebare, becu cum se prinde acolo de far? are vreo clema ceva sau despre ce clema era vorba acolo? (de mufa aia de alimentare?)
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu mufa fixeaza becul, ci un arc, clema, agrafa, sarma in forma de U, cu balama in partea de jos, sau cum vrei sa-i spui. Vezi aici in pozele lui cipman.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
prise |
![]()
|
![]() Posesor de megane fericit Group: Members Posts: 234 Joined: 4 February 07 From: Birlad ![]() |
si pe mine ma ingrozesc becurile astea, la 2 saptamani dupa ce am schimbat un bec pe partea stanga acum s-a ars pe partea dreapta ... si cand ma gandesc ca mi se parea mult 40 lei ca sa il schimbe cat e manopera la bras in iasi ... acum cred ca isi merita bani
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
1,5 DCi 80 CP 2006 100.000km fara probleme
- VS-03-LCZ
|
|
Zetu |
![]()
|
Am fost la service sa-mi schimb becu autorizat
![]() ![]() Oricum, bec cu manopera 52 de roni. This post has been edited by Zetu: 19 Dec 2007, 21:06 |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Unde dracu' este topicul cu ce tipuri de becuri ne mai punem?!
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
mafia_ooops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 23 September 07 ![]() |
Schimbat bec faza scurta partea dreapta, azi la ora 21.30
![]() |
--------------------
Reno
Megane 2.1
2005 Megane Sedan 2005, 1.6 16V Benzina
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
e imposibil sa faci poze
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
- IS-07-MAN Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 15:40 |