Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
Lagunianul |
![]()
|
||
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|||
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
nah.. o mai ramas careva in zona ? Se pare ca la mine se amana.. saptamana asta nu plec si poate ca nici sapt viitoare ... o punem de un carting ?? Zicea CZH ca e 28 lei 10 min, si efectele secundare apar repede... in afara de noi 2, 3 mai este careva cu chef de un cart si o bere ? Oare la volan la cart ai voie sa bei ??
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Ioi, de-as putea conduce... ce m-as duce la un karting... stie cineva cit e de lunga pista ? si cam cite ture incap in 10 min (media) ? Ca-s curios. Dupa ce ma vindec, merg si cu juniorul pe-acolo...
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Deci ce ziceti? Saptamana viitoare la Polus la carting?
Pe Alin il punem albitru... Propuneti o zi... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
saptamana viitoare ? poi eu nu pot luni, marti si vineri.. so, any other day in afara de week-end. Eu zic sa ramanem pe miercuri daca asa ne-am obisnuit..
intrebare! S-a dus cineva la Spa-ul ala pentru masini din parcarea polus ? Cum spala ? Cat costa ??Aveti idee? |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
ALEX_TUSA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 19 June 08 ![]() |
Am fost eu, dupa vreo 2 zile de la deschiderea spalatoriei.
Se vedea clar ca angajatii nu aveau experienta in ale spalatului, dar a fost ok. Baietii isi dadeau interesul, si masina a iesit super ok. 8 Aug 2008, 10:23: Interior 15 ron. Exterior, am luat cel mai scump program si a fost 28 ron. This post has been edited by ALEX_TUSA: 8 Aug 2008, 10:23 |
--------------------
RENAULT
MEGANE
- CJ xx TAV
2004
|
|
Lagunianul |
![]()
|
tare spalatorie.. deci da.. carturi cineva cumva ?
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Helau... I'm back... A fost si concediul si se duse... SInt apt de condus, asa ca... subscriu la carturi. Pe cand ?
11 Aug 2008, 15:14: Fratilor, si am o veste buna (pt mine ![]() Am ocazia sa iau un Ford Capri 1979. Cred ca o stiti cu totii. Am nevoie de ajutor la urmatoarele: 1. un garaj unde sa o tin pana imi fac eu un garaj 2. platforma sa o aduc din Fagaras 3. sfaturi cu privire la reconditionarea lui (motorul si suspensia sint deja ok, inlocuite). e mult de lucru la caroserie si interior Masina e ca si a mea, daca am unde o tine si promit sa o reconditionez, fara sa o vand. Si nici nu am de gand sa o vand. E o masina prea frumoasa ca sa investesc in ea si apoi sa o vand. Deci ? Anyone ? Mersi mult. This post has been edited by alin.selicean: 11 Aug 2008, 15:14 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Eu habar nu am cum arata masina aia .. unde locuiesti ? Unde iti tre garaj ? Avea un prieten ceva prin zorilor.. daca nu cauta in PAZ..
Miercuri ?? Suna bine de un cart ? |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Suna bine din partea mea.
Uite niste linkuri cu niste poze: Link 1 - niste poze mai spre capatul paginii Link 2 Link 3 - restaurare Ford Capri Rezultate Google Si modelul pe care il primesc Da, il primesc... ![]() Specificatiile modelului MKIII 1600 GL Ce parere aveti de masina ? Serios acuma. De luat, o iau. Dar sint curios si de parerea unora mai vechi in ale masinilor. De locuit, locuiesc pe linga str. Fagului, deci Zorilor ar fi rezonabil pana il pun pe picioare. Cit mi-ar cere pe luna ? This post has been edited by alin.selicean: 12 Aug 2008, 11:16 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]() ![]()
|
..pare tare suparata..
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Este. Abia astept sa o aduc si sa ma apuc de ea, sa dau prima tura... Va invit pe toti la eveniment
![]() Noa, e azi sau nu ? Daca da, la ce ora ? 19:30 ? 19:00 ? Cine e admin pe forum ? Incepe sa faca figuri si nu stiu daca sint eu sau e de la softul de forum. Am dat click pe Add Reply si mi-a bagat un edit pe postul asta. Weird... ![]() 13 Aug 2008, 21:50: @Lagunianul: sorry pt azi (ieri), eram prins cu ceva discutii si nu am putut raspunde. Eu nu m-am mai dus incolo, ca nu am vrut sa fiu singur, am vazut ca nu a raspuns nimeni pe forum... Am ajuns si tarziu acasa... This post has been edited by alin.selicean: 13 Aug 2008, 21:50 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
.. np.. imi cer eu scuze ca nu am putut raspunde cand ai sunat tu
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Daca sinteti pasionati de masini vechi (sau mai vechi, nu neaparat oldtimers), uite un link dragut si frumos facut.
Enjoy. |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
.. cred ca pana cand reusim noi sa ne intalnim din nou o sa pun si masina mea pe link-ul ala
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Eu sint tare prins perioada asta, pana dupa 13 sept, nu stiu daca o sa am timp de iesit... Ziua de lucru mi se termina pe la 2-3 noaptea... asa ca, cu pareri de rau, eu ma vad nevoit sa dau PASS anticipat...
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
nikuhd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 11 September 08 ![]() |
Sunt membru nou si vin si eu cu o idee , incepand cu data de 19.09.2008 o sa fie raliu la cj vneri superspeciala la iulius mall in parcare si urmand ca zilele urmatoare sa se parcurga 140 km de macadam ....eu sant din hd recent m-am mutat in cj , raliul din cj cred ca ar fi un motiv ok pt intalnire ........
|
--------------------
megane 2
megane 2
- HD -07 - EYI
2005 1.5 dci sedane
|
|
dserjinsky |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 16 April 07 ![]() |
..eu vin .. fara nici o problema .. ii mai invatam putin pe raliisti cum se conduce
![]() |
--------------------
Skoda
Fabia
- 5a320087
2004
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hai Clujul....nimeni nimic... un KFC, un carting ceva??? care se baga?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Neata, lume... Dupa citeva saptamani pline rau, is mai liber... Deci, eu ma bag...
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
OK, altii? poate se propune si o data certa...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Eu mai am de dat de baut pentru un eveniment. Va anunt la proxima intilnire motivul...
![]() PS: asa poate sa mai aduna lumea ![]() This post has been edited by alin.selicean: 15 Sep 2008, 12:33 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
CJ89ALE |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 September 08 ![]() |
Salutare! primiti la o intalnire si un proaspat posesor de Laguna 2?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001
|
|
Lagunianul |
![]()
|
zi Aline ... motiv, locatie, cand ce si cum ..
![]() CJ98ALE welcome in the club !! |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
Iau uite ca am concurenta la nick... CJ89ALE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aline ....o pasarica mi-a soptit ce s-a intamplat de cand nu ne-am vazut....ce sa-ti spun.....CASA DE PIATRA, MULTA, MULTA FERICIRE SI SANATATE !!! ca de restul aveti voi grija.... This post has been edited by cj98czh: 24 Sep 2008, 12:40 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Bine-ai venit. Sigur ca primim...
Si acuma sa vin cu propunerea de intilnire, ca vad ca altii nu se inghesuie ![]() Eu zic asa (Simon says): avand in vedere ca azi e miercuri deja, maine e cam din scurt, vineri lumea se cam orienteaza spre plecat / weekend, sambata/duminica planurile sint cam facute, ramane in discutie numai ziua de luni. Asa ca luni seara, la ora 19, Polus, acelasi loc (Hervis). Am de dat de baut, la modul serios. Mi s-a incheiat perioada de "feciorie", m-am asezat si eu la casa mea... ma rog, a ei... ![]() @cj98czh si urmatorii ![]() ![]() PS2: Si pozele pt cei curiosi: aici This post has been edited by alin.selicean: 24 Sep 2008, 12:44 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
adica eu daca nu sunt curios din fire nu ma pot uita ?
Eu vin luni seara ... direct de la cabana de la un chef de burlaci asa ca o sa fiu in tema ![]() Count me in ! 24 Sep 2008, 15:15: PS vezi ca ai gresit ..sigla e Nervis ![]() ![]() This post has been edited by Lagunianul: 24 Sep 2008, 15:15 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
Nu, nu...Hervis este...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Ooooooo, sa fiti fericiti, alin!
![]() ![]() Ei, au baietii niste vorbe mai vechi cu Nervisu'... ![]() This post has been edited by xcristina: 24 Sep 2008, 15:21 |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Da, stiu... Anume am scris asa, ca sa-si mai dea lumea drumu la "gura"... adica la tastatura...
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 14:27 |