Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
bogy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 10 April 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
ok
|
--------------------
Hyundai
Tucson
1.6 T-GDI 177CP 4WD, 2017
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
oky incerc sa ajung da nu promit ...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Nah, bun.. sa ma anunti Alin ce zice Nelu de consumul tau de ulei ..
Maine ora 19:15 ca sa fie la mijloc ? Stiu ca timpul pentru o tura de cart e de 5 minute. Si mie personal cred ca o sa imi ajunga sa ma invart in cerc 5 minute cu 60 la ora in dracovenia aia... ma tot intreb .. oare au ESP ? ![]() Sper sa avem vreme buna si sa ne vdm cat mai multi .. maine nu o sa am timp cred ca sa intru.. daca se schimba ceva SMS me or call me.. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Mie mi s-au anuntat niste musafiri si nu cred ca termin pana la 19:15
![]() Sper sa ajung, daca nu, enjoy yourselfs. This post has been edited by alin.selicean: 16 Jul 2008, 10:02 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
deci ma intrec numai eu cu CZH ??
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Din pacate am o veste proasta...nu mai ajung.... am intalnire cu cei care amenajeaza sala pt. botez...(deh sambata este big event) de la 7 (intalnire stabilita de sotia mea si de care eu nu stiam) si sigur nu terminam pana pe la 8...asa ca imi pare rau.....urasc lucrul asta...dar nu am ce face...distractie placuta.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
mno, deci cine ramane ?
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
bogy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 10 April 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Hyundai
Tucson
1.6 T-GDI 177CP 4WD, 2017
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
unde ai pus imprimeul ?
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
mno, nu se amana neaparat.. dar cati suntem ?
16 Jul 2008, 21:11: anunt. Vand Laguna II.. pret moca.. care cat vrea sa dea.. faceti o cheta.. eu m-am saturat de ea .. This post has been edited by Lagunianul: 16 Jul 2008, 21:11 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Pe bune ? Vrei sa o vinzi ? Zi-mi niste detalii... e combi sau "normala" ?
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
http://www.wall-street.ro/articol/Auto/325...ctaje-mari.html uite Alin.. poateesti curios ..
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Interesant articolul. Multam.
Deci, mi-am luat si examenul asta. Cind bem ? ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
poi propune
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Mai ales cind e mokka
![]() Pai ce sa zic... Data: 23.07.2008 Ora: 19:00 Optiuni pt locul faptei: A ) Polus - kart-uri + bere dupa (vedem noi unde, in zona) B ) Iulius - bere (aceeasi terasa - Hanu' lu' Dacii) Subscrieti. This post has been edited by alin.selicean: 18 Jul 2008, 09:10 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
@alin
![]() ![]() Noa, pe 23 iulie e concertul Metallica la Bucuresti; eu ma duc... deci, dn pacate, voi nota o noua absenta... ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
Lagunianul |
![]()
|
si eu sunt la concert ! Alin imi pare rau dar acolo e mai multa bere, chiar daca nu e moka !!
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Peste 2 sapt cred ca sint eu plecat... mai vorbim dupa ce veniti de la concert... sau punem inainte de concert sau imediat dupa.
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
inainte de ... doar luni seara ca apoi plec. Sau vineri seara sau in week-end. Dar nu stiu daca o sa fiu in cj ..
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Lagunianul |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Ce sa zic... Suna frumos... Dar 10k pe un twingo mi se pare cam mult. Sincer. La banii astia iti iei o masina mai incapatoare. Si asta ar fi singura observatie. Daca as avea destui bani, da. As lua un twingo pt oras, un chopper pt sufletul meu, un grand tour pt concedii si un sedan pt ... restu...
noa... da acuma the bad news... nu mai pot iesi nicaieri din casa. Am reusit "performanta" de a-mi fractura un deget de la picior si cu un drum sa-mi dau peste cap si unghia aferenta... Asa ca, pana se repara, sint "indisponibil"... adica cel putin 2 saptamani de repaus la pat, cu cracanu in sus si dupa aia, daca mere bine totul, plec si in concediu... Dar ne mai auzim pe forum... |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
Saracu de tine.... pai insanatosire grabnica ca stiu ca trebuie sa pleci in concediu?
Da cum saracie ai reusit? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Simplu... If you ask me
![]() Am incercat sa despart doi caini dintr-o incaierare si in loc sa-i trag un sut unuia dintre ei, din cauza ierbii mari, nu am vazut ca pe traiectoria piciorului meu era o buturuga de copac... si in care mi-am infipt sutul... |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Povestioara e nostima, dar sfarsitul e naspa.. daca erai in desene animate nu pateai nimic
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
E drept ... M-a distrat tare partea cu desenele animate
![]() Ma, e drept ca Twingo nu are cutie automata, dar sint unele care vin cu sofer... ![]() Mersi de urari... |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
mno.. eu am avut sofer odata, cand am avut luat carnetul ..vreo luna.. era un prieten al unui prieten si il plateam sa ma duca pe unde aveam treaba.. in afara ca era sa ma omoare de vreo 2 ori.. ma dispera stilul lui de condus.. era neatent, distrat.. ioi... din cauza lui conduc acum asa cuminte si nu ma risc
![]() 21 Jul 2008, 22:46: asa ca.. esti sigur ca vrei sofer ![]() This post has been edited by Lagunianul: 21 Jul 2008, 22:46 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Lagunianul |
![]()
|
iara nu zice nimeni nimic
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Pai eu as zice, dar...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 11:33 |