Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
Lagunianul |
![]()
|
||
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|||
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Pai la cati nervi mi-a facut mie reclama aia la primele intilniri, eu tot asa ii zic, indiferent cum ii zice dupa buletin...
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Ar mai putea fi Hernis ..
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
Lagunianul |
![]()
|
nah bun.. deci ramane pe luni ?
CZH am vb si cu Cristi si zicea ca vine daca ii dai un telefon din timp ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Din partea mea, da. Sper numa sa nu beau singur.
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
A picat si intalnirea asta
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Sorry pt ieri, m-am simtit foarte rau (nu de la insuratoare
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
am fost si eu plecat putin asa ca propun data de 15 octombrie. Pana atunci poate ne strangem de o intalnire ca apoi poate vine frigul
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu sunt pentru. Ce ziceti ??? 15 octombrie ora 19? la "Nervis"???
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Mah, io cred ca Nervis ii ramane numele aci, pe forum...
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Nu mai vreti la Iulius...
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
Lagunianul |
![]()
|
in iulius nu este Nervis Cristina !!
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Deci...ramanem pe 15 oct. la ora 19 la nervis....hai sa va vad participantii:
1) Lagunianul 2) Viper 3) Io 4)???? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
4. Alin
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
mibora77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 April 08 ![]() |
Puteti fii mai expliciti? sa inteleg ca nervis e Hervis la Polus ?As participa si eu
Salutare |
--------------------
Megane II
Megane II
- NEA854H
An 2005,2.0L,16V,136HP,full,combi
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
da ai intuit corect este la intrarea hervis din polus
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
Lagunianul |
![]()
|
1. Viper
2. Eu 3. Io 4. Alin 5. Cristina ?? 6. Cristi (daca il cheama CZH) 7. Mibora (sper ca nu vine de la MeBora ![]() 8 ... |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Eu nu promit nimic, dar dupa cum a inceput saptamana de prost, inclin inspre nu...
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
cj98czh |
![]()
|
Din pacate asa este si la mine... pana miercuri pe la 12 nu pot sa spun nimic..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
din pacate eu nu pot participa azi... tot asa se nimereste cate ceva... dar poate ca tot reusim sa ne strangem odata si odata...macar pana de sarbatori...
![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
bogy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 10 April 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Deci, se mai tine, sau se amana?
|
--------------------
Hyundai
Tucson
1.6 T-GDI 177CP 4WD, 2017
|
|
Lagunianul |
![]()
|
suntem cei mai tari .. s-a adunat careva????
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Decefalus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 4 December 07 From: CLUJ ![]() |
Salutare, in mod sigur sunt off-topic si imi cer scuze. Am o intrebare, poate ma puteti ajuta. Nu stiti daca este cineva in clujul asta care reconditionaeza injectoarele de 1.5 DCI?? ca am si eu renumita problema a injectoarelor si as vrea sa incerc sa reconditionez unul decat sa dau 200 de euro pe el.
Multumesc mult si scuze pentru off-topic. |
--------------------
Renault
Megane II
1,5DcI Hatchback 2003
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Injectoarele DCI nu se pot reconditiona ! Atentie ca am dat peste o gramada de "mesteri MARI " care ziceau ca vor sa curete sau sa reconditioneaza injectoarele de DCI . E de preferat sa il schimbi, chiar daca costa.. ca tot la schimbat vei ajunge dupa ce "ti-l reconditioneaza"
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Decefalus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 4 December 07 From: CLUJ ![]() |
L-am trimis injectorul in Ungaria, cica schimba ce e stricat in el... sper sa iasa ceva ca 12 milioane nu dau pe un injector...
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
1,5DcI Hatchback 2003
|
|
Lagunianul |
![]() ![]()
|
Unde in Ungaria ?? Cine il schimba acolo ??
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Decefalus |
![]()
|
Este o firma din Satu Mare "Autonet"... au si in cj un magazin peste drum de Real. Ei il trimit in Ungaria la o firma specializata in asa ceva cu care colaboreaza. Saptamana asta voi afla care e problema cu injectorul si daca se poate repara, si cat ma costa desigur.
Nu stiu exact cum se numeste firma aia din Ungaria. |
--------------------
Renault
Megane II
1,5DcI Hatchback 2003
|
|
cj98czh |
![]()
|
Renault spune ca NU se RECONDITIONEAZA sub nici o forma....si eu ii cred...in cazul motorului tau...daca un injector se duce trebuie schimbate OBLIGATORIU toate 4...asa ca pune bani deoparte ca acolo ajungi la unele noi....stiu destule cazuri de reconditionari care au mers 10.000 km... dupa schimbare trebuie reinvatate sa lucreze cu motorul tau...care se poate face numai la Renault sau la ateliere specializate care au softul de configurare...
si acuma ON TOPIc.... o intalnire...mai incercam?? ce ziceti saptamana asta pe miercuri? locul obisnuit...pe la 19:30.... This post has been edited by cj98czh: 27 Oct 2008, 11:23 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Ar trebui... Incep sa am probleme cu masinuta si vreau sa povestesc cu cineva... Eu sint "pentru".
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 11:25 |