bucse punte spate megane II, SE POT SCHIMBA ???
![]() ![]() ![]() |
bucse punte spate megane II, SE POT SCHIMBA ???
blondutzugeo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 May 16 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
2007
|
|||
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu trebuie data puntea jos
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business
- DJC Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
luca76 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 26 May 14 From: Cel mai sarac judet din tara ![]() |
Am înlocuit și eu ieri bucșele la punte,operațiune relativ ușoară,mulțumesc colegului Tossi pentru ca a avut bunăvoința sa-mi împrumute presa,om deosebit.
|
--------------------
renault
Kadjar 1,5 blue dci manual
2019
- Numar de vaslui prostu' pana nu-i fudul nu-i prost destul
|
|
eduardvalentin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 11 November 16 ![]() |
salutare. sunt Eduard,proaspat posesor de un megane 2 hatchback-fier de calcat- 1,5 dci..
am si eu eu aceasta mare problema cu bucsele spate.sunt terminate de tot!...caut un service cu pret decent,daca stie careva!?unde au presa ca sa fie mai ieftin si mai rapid,asta si ca sa nu ma ia ca trebui sa dea puntea jos, ca toti zic ca dau puntea jos si cer 220-400! si la ora asta chiar nu mai imi permit sa dau atat de mult manopera+bucsele,dupa ce abia am facut bucsaraia fata + schimburile+tampon cutie rupt si cel de balans inlocuit..am luat o de la un baiat care nu a menajat o absolut deloc This post has been edited by eduardvalentin: 11 Nov 2016, 01:54 |
--------------------
megane2
renault
2003
- b
|
|
meg2s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti ![]() |
N-ai specificat de unde esti, dar presupunand ca e vorba de Bucuresti, pot sa-ti recomand doar aici: https://www.reno.ro/-t253292.html
pentru ca e singurul service non-Renault in care am fost. Nu stiu cum ti se pare pretul lor piese+manopera, dar nu dau puntea jos, si se misca repede si cu multa atentie. La ei am schimbat bucsa caseta de directie, bucse cadru motor, bucse fata si spate, plus conducte frana spate ruginite. |
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
(Ex) Skoda Octavia 4 Style++ (2022) 2.0 TDI 150 DSG |
|
eduardvalentin |
![]()
|
Da din bucuresti. Mecanicii astia au inceput sa ceara preturi f obraznice nerealistice sincer,raportat la nivelul nostru de trai...adica eu castig 1200 ron iar el daca cere pt dat o punte jos 400 si da jos 3 pe zi(mai mult de acord ca nu ar avea timp) face salariul meu si socotind la luna castiga chiar peste un medic bun( cu tot cu spaga lui)!!!deja se cer pret de u.e. si daca strambi din nas ca e mult ti o baga pe aia cu tupeu "asa vreti toti v-ati invatat vreti ieftin si bun" si eu mereu le zic "daca cautam scump sj bun sau prost mergeam la un service mare de marca sau mi o reparam in u.e. daca aveam bani multi"......eu inteleg ca lucreaza cu fiare,cu ulei cu vaselina dar nici astia sa faca 1000 euro ca gasesc fraeri care vad se duc la service si sa li se schimbe un bec le cer 50 100 ron sau pt alte chestii minore care pot fi facute acasa singur
This post has been edited by eduardvalentin: 11 Nov 2016, 09:00 |
--------------------
megane2
renault
2003
- b
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca nu ai posibilitati financiare invata sa faci singur reparatiile/intretinerea.....sau nu-ti permiti masina asta! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Sunt mecanicii de vina ca ai cumparat o coaja de masina?
Sunt ei de vina ca ai tu de bagat multi bani in ea? Una este sa-ti intretii o masina si alta sa incerci sa o recuperezi dupa ce a facut-o altul praf. This post has been edited by jas2: 11 Nov 2016, 09:07 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
eduardvalentin |
![]()
|
E vedeti?!...incurajati sa va jecmaneasca!va meritati soarta unii!daca voua vi se pare normal sa platiti manopera de u.e. mie nu..da cum a zis espacern sunt nevoit sa invat sa mi fac singur anumite reparatii(cum am mai pus mana si la alte masini anterioare)doar ca la asta nu m am documentat prea tare ce si cum si a venit si timpul rece.mai sunt si mecanici cu preturi decente,dar pt alte reparatii,de ex mecanicii care ii stiu chiar nu au presa asta de scos fara dat puntea jos ca sa fie mai ieftin
Ij plus jas2 ca am bani sau nu asta nu e problema ta,important este ca nu s de acord cu sumele obraznice.mana in buzunar nu imi baga da nici eu nu le dau. De asta am si intrat pe forum sa gasesc un pic de ajutor, ca daca vroiam mergeam la meridian sau cobalcescu si nu mai aveam nevoie de forum nu? ![]() P.s. vad ca userul tossi a gandit ca mine ca cer astia mult si si a facut baiatul presa si le a schimbat singur This post has been edited by eduardvalentin: 11 Nov 2016, 09:19 |
--------------------
megane2
renault
2003
- b
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si eu le-am schimbat singur, nu e mare filozofie, daca dadeai cateva pagini mai in spate, vedeai ca aia e presa mea, nu stiu cum si-a facut-o el, dar daca isi face treaba..ce mai conteaza. Puntea nu trebuie data jos, la orice service ai merge...dar iti impun asta sa te taxeze in plus. Se schimba cu puntea pe masina destul de usor...la vremea aia gasisem sa mi le schimbe cu 100 lei, nu ca nu mi-as fi permis, dar daca aveam timp si posibilitati(capra/cric crocodil/presa)..de ce nu.
This post has been edited by argon: 11 Nov 2016, 09:30 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
eduardvalentin |
![]()
|
Argon mersi..se poate un nr de tel pe pm poate ma indrumi?
<span class='edit'>11 Nov 2016, 09:34:</span> 100 dau si eu instant.chiar si 150 da nu gasesc This post has been edited by eduardvalentin: 11 Nov 2016, 09:35 |
--------------------
megane2
renault
2003
- b
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
MAi bine in scris sa ramana si pentru altii, uite de aici m-am inspirat
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=609...dpost&p=3898961 Se pot schimba fara sa desfaci conductele de frana, si nu mai ai bataie de cap cu cursul si aerisitul dupa. In rest, pentru scos bucsele vechi, nu poti cu presa facuta, trebuie sa le tai, ca alta posibilitate nu e, cel putin eu nu am reusit altfel, dar nu e greu, fiind plastic cu cauciuc. PResa o folosesti doar pentru introdus cea noua - vbezi pozitia bucsei vechi, ca nu poti sa o bagi oricum, te apuci pe fiecare parte pe rand, nu desfaci deodata ambele. Atentie la final, sa strangi surubul cu masina pe roti, ca altfel se duce repede cea noua. This post has been edited by argon: 11 Nov 2016, 09:40 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vlad12 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 22 August 12 ![]() |
Daca vrei sa mergi la service si eu tot pe https://www.reno.ro/-t253292.html il recomand, am schimbat acolo bucsele spate si cele de cadru acum mai bine de un an.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
1.5 dci 60 kw 82 cp Privilege/2006
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Eu le-am schimbat la alta masina la un service ieftin prin Aparatori. Service de taxiuri. "La Viorel". Vad ca au pus-o bine ca inca tine (cred ca manopera a fost 100 RON, n-am retinut).
Am dat 80 ron pe doua Hutchinson. Ce-i drept arata cam cheap, adica sunt cam usoare iar partea metalica este ciudata, dar sa vedem cât tin. http://www.automag.ro/suport-ax-hutchinson...4-tcd-2461901/t La a mea tin minte ca am dat 400 RON (200 piesa - SWAG + 200 manopera) la autonicu. PS : Acuma ca ma uit mai bine la pozele lui autonicu, cele SWAG cam seamana cu Hutchinson. ![]() This post has been edited by Diac: 11 Nov 2016, 10:24 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
eduardvalentin |
![]()
|
La viorel as duce doar logan...am dus fiat si a trebuit sa refac distributia ca nu au stiut sau nu au avut cale...la el e ok gen placute discuri si schimburi filtre si ulei ca e super decent si rapid.. Eu am luat 2 bucse swag la 110 ron.sper sa fie bune sa ma tina macar 60.000:)
|
--------------------
megane2
renault
2003
- b
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Distributie nici eu nu fac acolo. Doar la bucsile astea m-am riscat. Stiau ca trebuie stranse cu masina jos...
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
eduardvalentin |
![]()
|
Am sunat la viorel acum si dupa ce ca face in strada cere ca la autoeco..220ron:)
11 Nov 2016, 11:34: Am sunat la viorel acum si dupa ce ca face in strada cere ca la autoeco..220ron:) This post has been edited by eduardvalentin: 11 Nov 2016, 11:34 |
--------------------
megane2
renault
2003
- b
|
|
Diac |
![]()
|
Inseamna ca a scumpit. Fa-le la autoeco atunci.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
eduardvalentin |
![]()
|
Am reusit sa le schimb la un service undeva zona giulesti, cu 100 ron sus pe elevator si fara sa dea puntea jos si a durat cam 1.30 ore ca una din bucse nu vroia sa iasa deloc
![]() ![]() |
--------------------
megane2
renault
2003
- b
|
|
traian22021975 |
![]()
|
traian Group: Members Posts: 44 Joined: 2 April 14 ![]() |
Salutare..bucșe punte schimbate cu swag ..a urmat instabilitate spate ...aceleasi simptome ca si aAQUA..Am făcut și geometria 3D tot să scap de aceasta problema dar nimic...când trec peste un capac de canal de adâncime aprox 2-3cm hop si ea de spate ...m.a terminat psihic mașinuță asta...Si dacă nu aș investi în ea as mai spune😁😁. Deci orice comentariu mi.ar fi de folos...o seara buna si multi km fara probleme
21 Nov 2016, 21:12: ![]() ![]() This post has been edited by traian22021975: 21 Nov 2016, 20:12 |
--------------------
renault
megane 2 LOWW
2007
- B-275-BRX
|
|
TomachE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 553 Joined: 20 August 15 From: Bucuresti ![]() |
Si eu patesc la fel,ignoram deoarece este Megan
![]() ![]() |
--------------------
Megane II
1.6/16v 82kW 112 cp Break
2005
- B 301 AAT
|
|
luca76 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 26 May 14 From: Cel mai sarac judet din tara ![]() |
Am schimbat bucșele la punte anul trecut în același timp cu un coleg de servici,el a pus febi eu hutchinson.La el fuge spatele la denivelări,chiar dacă a schimbat și amortizoarele(kyb) pe când la mine e stabila deci e posibil ca bucșele febi/swag sa fie mai moi.
|
--------------------
renault
Kadjar 1,5 blue dci manual
2019
- Numar de vaslui prostu' pana nu-i fudul nu-i prost destul
|
|
traian22021975 |
![]()
|
Cred că o să mai încerc ceva..sa schimb anvelopele de pe spate acestea fiind runflat si Masina cu suspensie sport
![]() 22 Nov 2016, 07:43: Nu contest orice este posibil în piața pieselor auto... This post has been edited by traian22021975: 22 Nov 2016, 06:43 |
--------------------
renault
megane 2 LOWW
2007
- B-275-BRX
|
|
Diac |
![]()
|
N-am simtit vreo diferenta in rau de cand am SWAG. Ma rog a mea e si un pic lasata pe spate de la cuiul de remorca.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
bogdo75 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 29 July 08 ![]() |
Si eu m-am interesat la un service (nu reprezentanta) si mi-a cerut 300 pe bucse si 300 pe manopera
![]() Multumesc celor care au postat aici si au dat informatiile necesare ca sa nu ne mai poata prostii astia prin service-uri. This post has been edited by bogdo75: 15 Dec 2016, 14:35 |
--------------------
renault
megane
2004
- hd75abc
|
|
traian22021975 |
![]()
|
Salutare tuturor..am avut o problema asemenatoare la meganul meu 2.2 , drept ptr care am schimbat renumitele bucsi punte spate, toate bune si frumoase achizionat bucsi swag si montat la service, dupa operatiune am facjt si geometria 3d ptr ca pozitia volanului s.a modificat dar acum m.am ales cu o mare instabilitate pe spate, la orice capac de canal sau groapa imi fuge de spate grav...nu stiu ce sa ii mai fac...ce poate fi..
|
--------------------
renault
megane 2 LOWW
2007
- B-275-BRX
|
|
adrian_yza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 6 October 08 ![]() |
Salutare confirm si eu bucsile spate febi/swag sunt acelasi dar in ambalaje diferite sunt foarte moi masina fuge de spate la o denivelare sau canal.Tura urmatoare o sa cumpar de aici de pe forum acele bucsi turnate, multi pe aici spun ca sunt mai bune.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 confort privilege
2004
|
|
A.L.X. |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 18 July 14 From: Bucuresti ![]() |
Dragilor, eu voi merge la reprezentanta. Am primit oferta cu 280 bucsele 7701479190 + 250 manopera.
Pana la 30 aprilie 2017 la toate reprezentantele Renault este 20% reducere la piese si montaj. Deci, bucse spate originale + manopera = 424 ron. Eu zic ca e rezonabil pentru reprezentanta + original. Sper sa nu fie considerat ca reclama. Stima. |
--------------------
Renault
Grand Scenic 2
2004 - 1.6 16v
|
|
TomachE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 553 Joined: 20 August 15 From: Bucuresti ![]() |
Este foarte ok ! Un service oarecare in Buc,tot atat iti cere,nici originale nefiind !
This post has been edited by TomachE: 8 Feb 2017, 15:19 |
--------------------
Megane II
1.6/16v 82kW 112 cp Break
2005
- B 301 AAT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 23:40 |