Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages « < 12 13 14 15 16 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Mi-au suspendat permisul, Lamuriri

Sudsemnatu
post 17 Oct 2007, 08:34
Post #391

Membru Huligan

Group: Members
From: Bucuresti

Deci accident s-a produs.Ideea e ca daca nu vrei sa dai examen , nu il mai iei inapoi?Sau il iei dupa 3 luni?

--------------------
Skoda Fabia 2005 Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova 2000/2007/2002
Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ady85btz
post 23 Oct 2007, 18:34
Post #392

Membru onorific

Postez aici pentru ca are legatura cu suspendarea permisului excl.gif
Un prieten a facut de curand accident(a intrat un taximetrist in el mad.gif ).Cum s-a intamplat: strada cu 2 benzi pe sens+linie de tramvai.Iese de pe strada alaturata,soferii de pe cele 2 benzi ii dau prioritate si cand sa faca stanga,vine pe linie de tramvai un taximetrist in viteza si intra in el! La politie tipu ramane stupefiat cand afla ca vinovat este el ohmy.gif !!!! Eu stiam ca asta se numeste depasirea coloanei oprita la semafor pe linia de tramvai => suspendarea permisului.In cel mai bun caz taximetristu ramanea pieton si prietenul sanctionat pentru neatentie!Eeee uite ca nu-i asa: garcelu i-a aratat nu stiu ce alineate in care era specificat faptul ca poti circula pe linia de tramvai,dar cu obligativitatea de ai lasa cale libera tramvaiului la aparitia acestuia.Eu stiam ca linia de tramvai se poate folosi doar cand e o singura banda pe sens, nu doua excl.gif !!! Si asa si-a luat el,nevinovat zic eu puncte+amenda iar taximetristul a plecat zambind!!! Si inca o bomba: ca sa fie cireasa bine infipta pe tort aceelasi garcel i-a zis ca poate ocoli refugiul de ratb si prin stanga,ca politia nu mai sanctioneaza aceasta manevra! Eu stiam ca si aici ramai pieton! Rog o lamurire ! Multumesc anticipat!

--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
+
Aleks
post 23 Oct 2007, 19:14
Post #393

membru corespondent

From: Iasi

Nu mă (mai) miră nimic. Evident, ai dreptate. Ceea ce nu a luat în calcul amicul tău este "colaborarea", "afinitatea" de tip mafiot taximetriști-milițieniști. Asta e știută de multă vreme.

Egzamplu: te apropii cumva - avînd "cedează trecerea" - de o intersecție cu un drum cu sens unic dinspre stînga spre dreapta și din dreapta - unde nici n-ai avea nevoie să privești, rețineți ! - vine val-vîrtej un taximetrist, PE SENS INTERZIS, și te "ia" în plin ?! Ești vinovat de... neacordare de prioritate ! Asta este "traducerea" absolut originală a unui imbecil de miliționer ieșean a evenimentul sus-amintit.

Evident, a pierdut abia la tribunal. Eu i-aș pune pe rahații ăștia corupți să plătească din buzunarul lor cheltuielile de judecată și, pe deasupra, și pagubele rezultate din accident. Poate așa s-or lăsa de imbecilisme de-astea.

Sfat: contestație. Va cîștiga.

--------------------
Renault 11 86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100 - 126.000 km
Am întrebat, n-am dat cu parul.
+
nh1980ro
post 23 Oct 2007, 20:28
Post #394

Membru

From: Togo-Togo.

@ady85btz Din pacate ai voie sa mergi pe linia de tramvai. De aceea mare grija cand intrati pe o sosea circulata si ceilalti va dau voie. Intrati incet si cu atentie la bizonii care vin tare pe linia de tramvai sau pe alta banda. Faptul ca unul iti face semn cu farurile nu inseamna mai nimic. Intai te asiguri ca poti sa intri in siguranta acolo.
La fel daca vii de pe stradute laterale si intri pe Calea Grivitei, se pot intampla accidente.

Ocolirea refugiului prin stanga e interzisa si de obicei exista indicatoare de ocolire prin dreapta (indicatoare de obligare), dar daca faci accident pentru ca un bizon a ignorat obligatia asta e tot vina ta ca nu te-ai asigurat (putea sa vina tramvaiul pe acolo de exemplu). Amenda pentru nerespectarea indicatoarelor de obligare e 780RON in 48 de ore si nu are puncte de penalizare (din pacate am comis-o la Unirea si in loc sa merg spre casa Poporului am facut stanga spre Regina Maria, desi aveam obligatoriu inainte:D)
In schimb acordarea prioritatii e 'prioritara'. Daca faci accident ca urmare a neacordarii de prioritate ramai fara permis, chiar daca accidentul a rezultat in urma nerespectarii legii de catre alt bizon. Faptul ca altii nu respecta legea nu ne da dreptul noua sa facem la fel.

La schimbarea directiei de mers trebuie sa te asiguri ca o poti face in siguranta.Punct.

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
ady85btz
post 23 Oct 2007, 21:23
Post #395

Membru onorific

in situatia expusa taximetirstu a depasit coloana pe linia de tramvai si eu stiu ca pentru asta se ia permisu.daca celelalte benzi erau libere si mergea de nebun atunci cred ca era permis wink.gif

--------------------
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia 1310 Sport
+
nh1980ro
post 23 Oct 2007, 21:44
Post #396

Membru

Dar vezi tu, depasirea asta a coloanei e interpretabila. El a fost mai smecher si a mers pe linia de tramvai. Daca mergea pe contrasens si depasea coloana, abia atunci era nasol.

--------------------
+
ady85btz
post 23 Oct 2007, 21:54
Post #397

Membru onorific

bre...n-are de ce sa fie interpretabila! codu e destul de clar:depasesti coloana oprita la semafor=>suspendarea permisului!

--------------------
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia 1310 Sport
+
xcristina
post 23 Oct 2007, 22:13
Post #398

Membru autentic

From: Ploiești/Tîrgu Mureș

Si unde era semaforul in expunerea situatiei?

--------------------
Renault Clio III 1.2 2006 Dynamique
+
ady85btz
post 23 Oct 2007, 22:22
Post #399

Membru onorific

in intersectie biggrin.gif ...toata lumea astepta in coloana,pe linia de tramvai se gaseste desteptu sa depaseasca coloana si intra in asta wink.gif
alte intrebari?

--------------------
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia 1310 Sport
+
Kojak
post 23 Oct 2007, 22:49
Post #400

Membru autentic

...pe vacaresti, pe sensul de mers inspre big (rampa), se practica la greu rulajul pe linia de tramvai, inclusiv depasirea prin stanga a refugiului r.a.t.b. ( inclusiv cel din apropierea intersectiei), in plus, ca "bonus", se circula si pe linia cealalta de tramvai (contrasens) si uneori, cu avariile cuplate ce-i drept tongue.gif , chiar pe banda 2 de pe contrasens. icon_mrgreen.gif
...astea toate cu garcea-n intersectie ohmy.gif
...rezultatul: cei de pe linia "curenta", trec lejer de gabor prin intersectie (probabil ptr. ca si linia e gatuita la fel ca una din cele 3 benzi de pe sens) iar celor de pe "contralinie" li se fac semne sugestive de catre militieni sa intoarca (in buza intersectiei) si sa ia coloana de jos, de la capat, daca nu vor sa ramana fara permis). excl.gif
...recunosc, cu parere de rau ca printre ultimii m-am numarat si eu o data sad.gif, insa cum "ulciorul nu merge de multe ori la apa", promit sa nu mai fac, mai ales ca la cca. 100m de intersectie am gasit niste "participanti" binevoitori care au format o bresa si mi-au facilitat inscrierea pe una din benzile curente de mers...asta dupa ce au vazut militianul care m-a pus sa intorc, cu toate ca nu meritam...
...tot respectul pentru ei, iar eu nu pot decat sa-mi cer scuze fata de cei care au stat cred ca si 40-45min. in coloana blush.gif

--------------------
Dacia Logan 2006
+
egox
post 23 Oct 2007, 22:51
Post #401

Membru și atât

Faptul că depășea fraudulos - admițând că era coloană oprită la semafor - nu-l scutește pe prietenul tău de acordarea priorității. Din păcate.

O situație dramatică s-a întâmplat acum un an sau doi(în Piața Constituției, în București): o tipă, la volanul unei Skoda (parcă Octavia) voia să vireze stânga. Din stânga venea un motociclist (se presupune undeva la 120-150 km/h), la distanță mare. Tipa a început să facă stânga (venea dinspre Unirii și mergea spre Coșbuc, pe vremea aia nu era semafor acolo). Motociclistul s-a speriat, a frânat, s-a dat peste cap, a căzut pe asfalt și a murit pe loc (oprindu-se cu metrii buni înainte de Skoda). Motocicleta a glisat pe asflat și a lovit ușor mașina (șifonându-i ușor aripa spate, dacă nu mă înșel).

Nu știu ce-a pățit șoferița în cauză. Dar comunicatul poliției, la ei pe site, zicea că accidentul s-a petrecut din cauza neacordării de prioritate; efectele accidentului ar fi fost mai puțin grave dacă motociclistul n-ar fi depășit viteza legală.

Cam asta e. În lege scrie că trebuie acordată prioritate vehiculelor, nu doar celor care circulă legal. Așa că... aveți grijă și deschideți ochii mari sad.gif

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 - (S)B
+
tzk
post 23 Oct 2007, 23:06
Post #402

membru cu megane

e plin forumu de patiti din astia ca voi.
e clar ca nu te simti bine , ca vinovat, dar situatia se trateaza simplu.
daca ai intrat intr-o intersectie de pe un drum fara prioritate esti vinovat.
nu conteaza ca celalalt vine pe sens unic pe contrasens, sau ca pleaca de pe partea cealalta a drumului si intra in tine, sau ca e pe linia de tramvai...tu trebuie sa cedezi prioritatea. nu zice nicaieri ca cedezi prioritate lu ala care ti se pare ca circula regulamentar si la restu nu. in plus, daca doi insi "i-au dat prioritate", cum zici tu, nu inseamna ca el poate sa iasa de pe strada laterala fara sa caste ochii. pune-te in pielea celuilalt, care povesteste la fel de mindru ca si tine : "mi-a iesit unu......nu zic cum.... din dreapta"

--------------------
Renault Megane II Sedan Expression 1,5dCi 80 2005
+
puiu82
post 23 Oct 2007, 23:19
Post #403

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

@Nh1980ro,780 de ron wacko.gif wacko.gif ,in 48 de ore?
Esti sigur?

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
dantes
post 24 Oct 2007, 08:21
Post #404

Membru

From: Tzaranoaia

Ia mai cititi un pic legea... Ai voie sa circuli pe linia de tramvai daca strada respectiva are MAXIM 2 benzi pe sens. Nu poate fi interpretata ca depasire a coloanei atata timp cat este considerata a 3-a banda.
De asemenea, refugiul il depasesti prin dreapta, la sosirea tramvaiului trebuie sa-l lasi, etc...
Asa ca amicul si-a furat-o elegant... Oricum majoritatea liniilor vor fi transformate in sine d-alea de tren si o sa-i sature pe astia....

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
Aleks
post 24 Oct 2007, 08:35
Post #405

membru corespondent

QUOTE(tzk @ 23 Oct 2007, 23:06)
e plin forumu de patiti din astia  ca voi.e clar ca nu te simti bine , ca vinovat [păi, se vorbea aici de prietenul lui, nu de el], dar situatia se trateaza simplu.
nu conteaza ca celalalt vine pe sens unic pe contrasens,
sau ca pleaca de pe partea cealalta a drumului si intra in tine, sau ca e pe linia de tramvai...tu trebuie sa cedezi prioritatea. nu zice nicaieri ca cedezi prioritate lu ala care ti se pare ca circula regulamentar si la restu nu. 

În primul rînd, ești cam agresiv în exprimare. Se poate și mai calm. Sau nu?

În al doilea rînd, precum am menționat în paranteză, era vorba de un prieten al omului. Dacă ai informații exacte că nu e vorba de un prieten, ci chiar de cel care a postat, scoate-le la iveală. Pînă atunci, e cam nepoliticos să "faci" omul mincinos.

În al treilea rînd, ai impresia falsă (ca și mulți milițieni, de altfel) că semnele de circulație sunt plasate așa, la o-ha, o-la-la. la mișto etc. pe stîlpi. La fel cum semnul "cedează trecerea" te obligă să cedezi trecerea, tot așa semnul "sens unic" te obligă să circuli într-un anume sens. Cine o face în alt sens este "îngrădit" de paragrafe privitoare la mersul înapoi, în intersecții etc. etc. etc.

Prin urmare, dacă cineva se apropie de semnul "cedează trecerea" dublat de "obligatoriu la dreapta", atunci vei ceda trecerea celor care trec de la stînga la dreapta. Atît. Cei care vin pe sens interzis încalcă Codul Rutier și orice incident bazat pe încălcarea Codului Rutier se datorează celui care l-a provocat. Nu e vorba că nu i-ai dat prioritate lui, că venea din dreapta, ci de faptul că nu avea ce căuta acolo. Încălcînd această reglementare, a sensului unic, a provocat evident accidentul.

De altfel, în afara oricăror contraziceri, tribunalul de-aici, din Iași, i-a dat dreptate ăluia cu "cedează trecerea". Cu toate că avocatul vinovatului a "pedalat" pe ideea lui "cedează trecerea", judecătorul a motivat hotărîrea prin faptul că omul ar fi fost vinovat numai dacă nu acorda prioritate celor ce se deplasau legal. Ăla se deplasa ilegal. Sigur, noi, moldovenii suntem celebri prin prostie, așa că pe voi, ceilalți, nu vă miră, nu-i așa?

Dar ia să vă văd pe voi, apărătorii "priorității fără frontiere" cum judecați dacă v-ați izbi la miezul nopții pe autostradă de o căruță nesemnalizată! Ați sări în sus de-un metru zbierînd că nu sînteți vinovați, pentru că acea căruță nu avea ce căuta acolo! Aceeași măsură trebuie aplicată și golanilor ce încalcă Codul Rutier, trecînd apoi la contraatac cu argumente puerile de genul "cedează trecerea" se aplică indiferent ce golănii fac eu (de tip "fac ceva pe sensul interzis"). Evident că eviți un astfel de idiot, doar nu te pui cu cretinul!

Dacă nu s-a mai putut face nimic și se ajunge la stabilirea vinovăției, nu mi se pare normal să fii considerat singurul vinovat. Eu "pledez" aici pentru culpa comună, nu pentru scoaterea de "nevinovat" a celui bușit pe linia de tramvai.

Cu scuze pentru lungimea post-ului.

--------------------
+
tzk
post 24 Oct 2007, 10:05
Post #406

membru cu megane

se poate si mai calm, clar...n-am vrut sa sun asa agresiv...n-am de ce...
chiar ma refeream ca e plin forumu de cazuri similare.

si n-am facut pe nimeni mincinos. cind am zis ca nu te simti bine ca vinovat, ma refeream asa in general, si la el si la tine si la mine si la restu (stiu cum e , am patit-o , sa ti se para stupid ca altii faca raliuri pe drum si tu sa iei amenda pentru nerespectarea distantei corespunzatoare, asa ca victima colaterala...). Deci in sensu asta ziceam, acu am detaliat, poate trebuia de prima oara...dar nu aveam rabdare...

parerea cu prioritatea o mentin. nu ai dreptate, chiar tie ti se pare ca gindesc ca un militian, mie mi se pare ca tu ai o experienta scurta si la volan si in viatza.
cu vremea o sa acorzi prioritate si in dreapta, chiar daca in dreapta e sens unic.
regulamentu zice ca, citez: "conducatorii vehiculelor sunt obligati sa acorde prioritate de trecere participantilor la trafic cu care se intersecteaza". nu zice nimica, de cumul de indicatoare. e ilogic citeodata sa cedezi prioritatea in cazurile tale, dar militianu are 50 de cazuri ca astea in fiecare zi, si imi mentin parerea ca el le rezolva simplu. procesele si alea alea sint altceva, si acolo se discuta niste chestii care ti se par ca nu au legatura cu codu rutier.

--------------------
+
Aleks
post 24 Oct 2007, 16:55
Post #407

membru corespondent

Bine zis - că ți se pare. Că veni vorba, mie nu mi se pare, sunt sigur. Asta în legătură cu experiența și/sau gîndirea mea/ta. Cît despre victime colaterale, te-ai judecat cu "piloții" cînd ai pățit-o? Ori te-ai dat bătut înainte de a lupta măcar cu stupizenia milițienească?

Iar "rezolvările" milițienești, așa e, sunt simple. Ăsta și era subiectul: una e milițianul, alta tribunalul... A! Și - ba da, am dreptate. Dacă așa dă "rezolvarea" milițianu, nu înseamnă că are și dreptate.

Da', on-topic (mai și) vorbind, se discuta aici despre cazul cu taximetristul și cu linia de tramvai, eu dădusem numai un exemplu (co)lateral.

E culpă comună acolo, sau nu ? Asta-i întrebarea. Și fără răspunsuri milițienești. Să încercăm să gîndim singuri și să răspundem pe baza propriei rațiuni și nu pe baza "rezolvărilor" milițienești sau tribunalicești.

Așa, regulamentar vobind, e sau nu e culpă comună la bușitura aia?

Eu zic că da.

--------------------
+
nh1980ro
post 24 Oct 2007, 17:10
Post #408

Membru

QUOTE(puiu82 @ 24 Oct 2007, 00:19)
@Nh1980ro,780 de ron wacko.gif  wacko.gif ,in 48 de ore?
Esti sigur?

Cand mi-a aratat garcea lista de preturi nici mie nu mi-a venit sa cred, dar promit ca nu mai fac. Daca e vremea buna merg cu bicicleta si pot sa mai incalc ceva reguli tongue.gif

24 Oct 2007, 18:17:
Mai ideea e simpla.
Daca nu respecti un indicator de obligare, marcaje etc. si faci accident iei amenda si aia e.
Daca nu acorzi prioritate si faci accident ti se ia permisul.
S-ar putea sa mai fie ceva cazuri din astea aberante, dar asta e legea.

This post has been edited by nh1980ro: 24 Oct 2007, 17:17

--------------------
+
tzk
post 24 Oct 2007, 17:45
Post #409

membru cu megane

Aleks: asta cu "S-ar putea sa mai fie ceva cazuri din astea aberante, dar asta e legea" e cam ce vroiam sa zic si io. La fel cum am zis ce zici si tu "una e milițianul, alta tribunalul". discutia a plecat de la necazu omului, si la referirea la militian. tu ai zis ca evident are dreptate. mie nu mi se pare asa evident, si m-am referit tot la militian, cum se interpreteaza de simplu codu rutier. cam asta era ideea.

nu vreau sa negociez o culpa comuna acuma smile.gif tot vina e si aia
o seara faina

--------------------
+
Muttley
post 5 Nov 2007, 15:25
Post #410

From: -

Am permisul retinut o luna.
Cand se termina perioada de retinere tre' sa-l ridic din localitatea de domiciliu stabil, adica Piatra Neamt.

Ma aflu in Bucuresti.
1) Pot sa ma duc cu masina sa-l iau? Precizez, dupa perioada suspendarii! Am auzit ca n-ar fi voie, ca tre' sa ma duc cu trenul si sa pierd timpul aiurea, ceea ce mi se pare cel putin stupid.
2) Politia rutiera, biroul eliberari permise de conducere are program sambata?

Nu de alta, da' daca treburile stau asa cum nu mi-as dori eu, cred ca abia prin 2008 mai vad eu permisu'...

Multumesc

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
vis-a-vis
post 5 Nov 2007, 15:49
Post #411

DaciaClubber

Cat am stat eu la coada, sa mi-l ridic... cei mai multi erau din provincie... asa ca, merge sa le zici alora de unde trebuie sa-l ridici, ca-l iei din Bucuresti.
Program e si sambata, pana la doua, parca.

5 Nov 2007, 16:50:
Si sa nu te puna dracu' sa mergi fara permis, nic macat 50 de metri, e belea mare daca te opreste sau si mai mare daca faci vreun accident. Te duc eu daca vrei wink.gif

This post has been edited by vis-a-vis: 5 Nov 2007, 15:50

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
nh1980ro
post 5 Nov 2007, 15:55
Post #412

Membru

Daca mergi fara permis la tine, dar e valabil, iei amenda.
Daca mergi fara permis valabil e nasol de tot.

Din cate stiu eu permisul se trimite la sectia unde e domiciliul stabil.

--------------------
+
Muttley
post 5 Nov 2007, 16:05
Post #413

vizavi, daca exista posibilitatea sa-mi fie trimis permisul in buc si sa-l ridic de aici dau de baut la toata politia rutiera!!! Ce pun in bautura e treaba mea.

nh1980ro, am precizat ca ma intereseaza sa aflu daca am voie sa ma folosesc de masina DUPA expirarea perioadei de suspendare.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
A l e x
post 5 Nov 2007, 16:52
Post #414

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

vis-a-vis : Unde ridicau cei din provincie permisele in B ? Eu stiu ca dupa suspendare, in 2 saptamani sau ceva de genul e trimis in judetul unde ti-a fost eliberat, si de acolo il ei.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
vis-a-vis
post 5 Nov 2007, 18:58
Post #415

DaciaClubber

La Udriste, cladirea aia veche, langa garaj.
Trebuie sa faci o cerere sa ti-l trimita aici.
E drept ca nu toate au ajuns, unii plecau cu coada-ntre picioare.

This post has been edited by vis-a-vis: 5 Nov 2007, 18:59

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
A l e x
post 6 Nov 2007, 05:17
Post #416

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Aha, interesant...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
ramm
post 6 Nov 2007, 10:11
Post #417

Membru autentic

Nu ti-l trimite nimeni in localitatea unde ai domiciliul inscris pe buletin. Am fost eu pana la Deva (permis retinut in Orastie) ptr permis (al prietenei mele mai exact).
Permisul nu se trimite prin nici o metoda in orasul unde ai domiciliul.

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
diaconuliviu
post 6 Nov 2007, 13:14
Post #418

Membru autentic

From: Space, the final frontiere

QUOTE(tzk @ 23 Oct 2007, 23:06)
[...]
nu conteaza ca celalalt vine pe sens unic pe contrasens, sau ca pleaca de pe partea cealalta a drumului si intra in tine, sau ca e pe linia de tramvai...tu trebuie sa cedezi prioritatea. [...]

Ei, uite un contraexemplu:
masina ADP, la deszapezire (aruncau baietii cu nisip). Pe strada aia, cu sens unic, circulatie aproape impracticabila, ca urmare masina intra pe contrasens, cu girofar galben, viteza mica, lumini. Din lateral, de pe "cedeaza trecerea" intra unul in ea care nu e vinovat intrucit masina ADP-ului circula pe contrasens.

O spun din cultura proprie, eram seful coloanei ADP atunci. Ma rog, viteza mica, daune putine dar.. vina e vina.

--------------------
Opel Corsa 2001 - xx
Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur.
SSP,K!
+
vis-a-vis
post 6 Nov 2007, 13:28
Post #419

DaciaClubber

Era mai naspa daca intra in spatele masinii de gunoi tongue.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
Muttley
post 6 Nov 2007, 15:38
Post #420

Am trimis un mail la adresa asta pe care am gasit-o pe saitu' lor: bpr@b.politiaromana.ro

I-am intrebat daca exista posibilitatea de a-mi fi trimis permisul din localitatea de domiciliu in Bucuresti.

Mira-m-as sa raspunda... unsure.gif

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
23 Pages « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 15:38
Dacia