Roata spate blocată, probleme sabot frana
![]() ![]() ![]() |
Roata spate blocată, probleme sabot frana
xyz30 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 20 May 12 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio II Symbol 1.5 dci
2007
|
|||
xyz30 |
![]()
|
Gata,am reusit sa dau jos si tamburul de pe partea stanga, am avut noroc ca a mai umblat cineva inainte la ei,si in loc de cuiele alea care tin sabotii au pus niste sarma indoita>Am taiat-o si gata a iesit imediat,Maine dimineata continui sa montez sabotii noi si gata,acum am lasat-o desfacuta in curte.Daca as fi gasit si un strungar care sa rectifice putin buza la tamburi era perfect.Bine ca am rezolvat-o,si va multumesc pentru sfaturi si ajutor.
|
--------------------
Renault
Clio II Symbol 1.5 dci
2007
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.784 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai cat ii dadeai unui strungar...cumpara un flex mic. Sau cu o surubelnita electrica etc ...bormasina + piatra abraziva(sa nu fie fina). Sau daca nu e mare..puna mana pe o pila si freaca.
Nu o lasa asa. This post has been edited by wolfin: 28 Feb 2017, 10:33 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Eu am polizat-o cu flexul, disc de 125.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
xyz30 |
![]()
|
Da,stiam ca pot sa fac si asa inafara de dus la strung,dar nu am avut nici timp nici bormasina acasa ca sa dau cu o piatra abraziva.Asta e,data viitoare,acum franeaza bine,tine si frana de mana bine.
|
--------------------
Renault
Clio II Symbol 1.5 dci
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 12:46 |