Cruise control pe megane, Cunoscut si ca TEMPOMAT
![]() ![]() ![]() |
Cruise control pe megane, Cunoscut si ca TEMPOMAT
strumfuadi |
![]()
|
||
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Teoretic, nu vad de ce nu s-ar putea. Practic, trebuie studiat.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
dangerous |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 277 Joined: 9 November 07 ![]() |
Vreau sa montez si eu pe un Megane sedan II 1.5 dci versiunea Prima !
Se poate ? ma poate ajuta cineva ? Multumesc anticipat Dany(0722.244.604) |
--------------------
renault
megane2.2
2007 1.5dci
|
|
cataz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 22 December 07 From: Constanta ![]() |
Mi-am montat si eu cruise control cu butoanele pe satelitul de comanda de la radio. A functionat foarte bine timp de doua luni, dupa care in momentul in care incerc sa cresc sau sa reduc viteza setata din butoane, la a treia sau a patra apasare consecutiva pe buton, imi apare pe display "error" si se aprinde pt. scurt timp lampa de service iar viteza setata se reseteaza. Daca incerc sa modific viteza numai cu 2-4 km/h, totul este normal. S-a mai intalnit cineva cu problema asta? Ce poate fi?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1/ sedan
2005/1.6/privilege
|
|
cataz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 22 December 07 From: Constanta ![]() |
Hello!!! Nimeni nu s-a mai intalnit cu problema asta?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1/ sedan
2005/1.6/privilege
|
|
dangerous |
![]()
|
As vrea si eu sa montez chiar nu ma poate ajuta nimeni???
Multumesc anticipat celor care vor raspunde ! |
--------------------
renault
megane2.2
2007 1.5dci
|
|
SANDRINO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
RENAULT
Kadjar
- B
Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019
|
|
dangerous |
![]()
|
poate ma ajuti si cu un numar de telefon te rog!
|
--------------------
renault
megane2.2
2007 1.5dci
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand ar trebui sa spui de unde esti, eventual sa-ti completezi profilul. Daca esti din Bucuresti, Lui @Liviu ii poti da un PM, are o gramada de posturi in acest topic, iar @Romeo3108ro nu mai intra pe acest forum, dar gasesti datele lui de contact aici.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Iar pentru buton si panou da-mi daca vrei un PM, mie mi-au ramas de la megane-ul vechi
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
pfarcutiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 20 March 08 ![]() |
Salut am si eu o intrebare? Daca cumpar doar comutatorul si activez functia de cc la o anumita viteza ramane stabila acea viteza sau e nevoie neaparat si de butoanele de control +/- r/o
|
--------------------
renault,
clio symbol,megane
- ar76med
2009 expression ,2007 expresion
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu ai cum sa activezi functia la o anumita viteza fara butoanele + - sau R.
Din comutator iti afiseaza cruise control ---km/h sau speed limiter ---km/h |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(cataz @ 31 Mar 2008, 14:24) Mi-am montat si eu cruise control cu butoanele pe satelitul de comanda de la radio. A functionat foarte bine timp de doua luni, dupa care in momentul in care incerc sa cresc sau sa reduc viteza setata din butoane, la a treia sau a patra apasare consecutiva pe buton, imi apare pe display "error" si se aprinde pt. scurt timp lampa de service iar viteza setata se reseteaza. Daca incerc sa modific viteza numai cu 2-4 km/h, totul este normal. S-a mai intalnit cineva cu problema asta? Ce poate fi? Scuze de reply-ul tarziu dar am fost in concediu. Daca iti apare "error" si clipirea aceea a becului de service inseamna ca ori ai montat rezistente decalibrate pentru +/-/R/0 ori s-au decalibrat rezistentele. Valorile trebuie sa fie in toleranta de 10%. |
--------------------
.
.
|
|
cataz |
![]()
|
Sunt 10% toleranta, dar probabil ca s-au decalibrat. Am sa incerc sa gasesc unele cu o toleranta mai buna. Multumesc pt. raspuns.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1/ sedan
2005/1.6/privilege
|
|
dangerous |
![]()
|
Am montat si eu joi seara ,a durat in jur de o ora .
Super tari baietii (Liviu si Romeo) BRAVO !!! |
--------------------
renault
megane2.2
2007 1.5dci
|
|
cataz |
![]()
|
Poate sa-mi spuna si mie cineva cum se demonteaza capacul cu airbag de pe volan. Am incercat sa apas pe el si sa imping in sus, dar nu am reusit. Mi-a fost teama sa insist prea mult.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1/ sedan
2005/1.6/privilege
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Il intorci si pe spate ai un loc unde iti intra o surubelnita. Dupa ce bagi surubelnita, capacul cu airbag-ul "aluneca" spre "sus"-ul volanului.
Era si o poza pe forum undeva, dar nu o mai gasesc acum... |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
cataz |
![]()
|
Multumesc, am sa incerc.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1/ sedan
2005/1.6/privilege
|
|
19vik |
![]()
|
Pozele si explicatia cum se demonteaza airbag-ul sunt din alt topic: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=865...dpost&p=1116612.
Dar cand ai montat butoanele in satelitul RCD, nu ai scos volanul? This post has been edited by 19vik: 22 Apr 2008, 15:12 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
cataz |
![]()
|
Nu, am scos doar capacele care sunt sub volan si acopera axul. Nu este necesar sa scoti volanul ca sa demontezi satelitul. Multumesc pentru link.
This post has been edited by cataz: 22 Apr 2008, 17:38 |
--------------------
Renault
Megane 2.1/ sedan
2005/1.6/privilege
|
|
kevin-ray |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
La Cluj este cineva care sa faca asa ceva? As avea nevoie neaparat de cruise control pana cel tarziu in 11 mai.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
II.2 2006 Confort Expression + mp3 & climatronic
1.5 dCi 82 CP |
|
cataz |
![]()
|
Am inlocuit rezistentele cu unele cu toleranta 5% si problema persista, dar am observat ca apare numai cand incerc sa cresc viteza setata. Este clar ca este din cauza butonului +. Ma gandesc sa-mi montez butoanele pe volan acum, pt. ca cele de pe satelitul RCD mi se par destul de incomode. Problema mea este ca, in Constanta, nu gasesc niste butoane adecvate care, sa poata fi montate pe capacul airbag-ului, in genul celor montate de Liviu si 19vik, mai ales ca volanul meu are culoarea bej. Am inteles ca in Bucuresti, pe Maica Domnului, ar exista multe magazine cu componente electronice unde s-ar gasi astfel de butoane. A fost cineva de curand pe acolo si a vazut asa ceva, pt. ca nu as vrea sa fac un drum la Buc. degeaba. Sau poate stiti vre-un loc de unde se pot comanda online. Eu am cautat si nu am gasit.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1/ sedan
2005/1.6/privilege
|
|
nkusor |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 9 January 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
- B ** * * *
2007 Luxe Privilege 1.5 dCI Clima, scaune, trapa, xenon, tuxedo, parktr., etc.
|
|
cataz |
![]()
|
Butoanele arata asa:
This post has been edited by cataz: 24 Apr 2008, 17:52 Attached thumbnail(s) PICT0074.JPG ( Size: 691.96k ) Number of downloads: 1853 img0138qs0.jpg ( Size: 392.06k ) Number of downloads: 2205 PICT0085.JPG ( Size: 421.26k ) Number of downloads: 1898 |
--------------------
Renault
Megane 2.1/ sedan
2005/1.6/privilege
|
|
Liviu |
![]()
|
cataz, trimite-mi pe PM adresa ta de posta si iti trimit eu un set de 6 butoane (ca sa ai si de unde sa strici cateva
![]() |
--------------------
.
.
|
|
dl_io |
![]()
|
membru marcant Group: Members Posts: 409 Joined: 17 December 07 From: IASI ![]() |
salut ! in iasi se ocupa cineva cu instalarea tempomatului ?
|
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
geoman |
![]()
|
![]() George Group: Members Posts: 399 Joined: 28 October 07 From: Iasi ![]() |
Same problem. Este cineva din Iasi pentru rezolvarea problemei?
This post has been edited by geoman: 1 Jun 2008, 20:03 |
--------------------
renault
megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP
2004, 2006
|
|
KatalynC |
![]()
|
![]() Bagator de seama Group: Members Posts: 5 Joined: 26 May 08 From: Bucuresti ![]() |
De ieri fericit posesor de cruise control pe megane-ul meu.
Multumiri Liviu si Romeo!! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1 1.6 16v
- B55xxx
2003
|
|
irinel75 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 17 June 02 From: VASLUI ![]() |
salutare dragilor, cit a costat distractia asta la liviu si romeo? dumnealor sint din bucuresti??
merci.. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- VS-58-KNX
2006 MEGANE SEDAN 2 / 1.5 dci 102CP
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai da-i un pm lui Liviu, ca e foarte prompt si serios. Apropo Liviu, sa stii ca nu m-am razgandit, doar am amanat putin
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 11:32 |