Manerele interioare se cojesc, Megane 2.2 (in special) si 2.1
![]() ![]() ![]() |
Manerele interioare se cojesc, Megane 2.2 (in special) si 2.1
adelx |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Mégane Sedan 1.5 dCI 100 CP
2007 Lux Privilege
|
|||
sorlaglivio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Cine ajunge primul la service pentru problema asta sa ne anunte si pe noi daca a rezolvat ceva !
|
--------------------
Renault
Megane Estate 2.2 /1.5 dCI /105cp
2008/Privilege
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
sorlaglivio>> te referi la manerele care se decojesc? Daca da atunci iti spun ca se rezolva foarte usor pe garantie, nu am intampinat nici o problema cu cei de la service
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
sorlaglivio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma refer la grila de circulare aer sau mai precis rama ei unde mi s-a intamplat mie necazul
![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate 2.2 /1.5 dCI /105cp
2008/Privilege
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
aha ok, se pare ca am incurcat borcanele
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
tomalaw2001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 15 June 06 ![]() |
Eu am rezolvat problema asta cu cojitul manerelor... Dupa 3 ani s-au cojit de tot si nu a mai ramas nimik. Arata bine si asa fara vopsea...
![]() |
--------------------
Megane II
Hatchback 1.5 dci
2003 Megane 1 1.6 16 V
|
|
touche |
![]()
|
tomalaw pune te rog o poza ca sa vdem si noi cum arata
|
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
kappa_ii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 24 February 05 ![]() |
si la mine se cojesc - se se vede urit
am masina de aproape 4 ani |
-------------------- Megane 4 1.33 116cp Business 2019-10
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Daca asemenea probleme care apar in prmiii km sunt enervante, atunci cand ai masina de mai multi ani si zeci de km nu mi se mai pare o problema atat de grava. Am vazut masini nemtesti, gen Passat si Mondeo cu asemenea probleme. Si nu am vazut pe nimeni sa faca urat.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Am schimbat si eu manelere
![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Aceeasi problema si la mine la Scenic-ul II al meu, la manerul de la usa soferului, s-a dus vopseaua pe o suprafata marisoara. Am observat ca pe zi ce trece se tot exfoliaza si mai mult.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe 20 iulie face si a mea 3 ani de zile
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
adelx |
![]()
|
eu am fost la service pentru revizia de 10.000 si le-am aratat manerele, si greierii din stalpi dintre usi ...
mi-or raspuns ca se rezolva numai ca trebuie sa las masina in service 2 zile, ca trebuie sa comande piesele care vin in doua zile ![]() precizez ca s-au comportat extraordinar (defapt cum ar trebui sa se comporte si ai nostrii). |
--------------------
Renault
2007 Lux Privilege
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
ei na ca de data asta in .ro a fost mai bine... am fost... am facut poze.... m-a sunat peste o saptamana... m-am dus din nou.. si in 30-40 de minute le-a schimbat... scurt si la obiect... chiar am ramas si eu surprins de promptitudine...
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
touche |
![]()
|
QUOTE ...veneau in 2 luni probabil) precizez ca s-au comportat extraordinar (defapt cum ar trebui sa se comporte si ai nostrii). te inseli amarnic, din momentul inregistrarii plangerii (in legatura cu decojirea manerelor) si inlocuirea lor totul a durat doua zile, in nici un caz 2 luni. Au inceput sa se mai miste si in Ro treburile. |
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
adelx |
![]()
|
sper sa ma insel "amarnic" ... pentru ca intr-o saptamana cel mult ma intorc din concediu acasa in Ro
![]() din cate am citit pe forum majoritatea au asteptat mult mai mult de 2 zile pentru schimbarea acestor manere. |
--------------------
Renault
2007 Lux Privilege
|
|
touche |
![]()
|
nu stiu la ce serivice te duci sau in ce oras, eu vorbesc de cel din constanta, ( total service international ) La acest service eu nu am intampinat absolut nici o problema in legatura cu manerele cu alte probleme cu am avut cu masina
|
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
De curiozitate, mai are cineva care a schimbat manerle pe garantie probleme cu ele, adica se mai decojesc astea schimbate? Sau chiar sunt mai bune?
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
PAM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 13 October 06 ![]() |
m-ati facut curioasa si m-am uitat si eu mai cu atentie la manere. nu se cojesc absolut deloc.
dupa aproape 3 ani arata asa: meg005.jpg |
--------------------
Honda
Civic ... Type R (e bine, ramm?)
2007
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Azi le-am schimbat si eu pe garantie,s-au cojit fix dupa 11 luni....
![]() |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
irinel75 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 17 June 02 From: VASLUI ![]() |
Salutare dragilor...eu zic ca depinde si de solutia cu care intretineti plasticaraia masinii...Am 26k km, masina o am din decembrie 2006 si nimic...bine ce e drept bordul si restul plasticelor le intretin cu servetele speciale cumparate de la Petrom...la aerisirile centrale e si din cauza AMBI OUR cei ce au...solutia e nociva..asa ca evitati a baga caldura la maxim pe acolo pentru ca se dilata volumul lichidului si se prelinge usor fara sa ne dam seama...
Toate bune |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2006
- VS-58-KNX MEGANE SEDAN 2 / 1.5 dci 102CP
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit ca o sa se cojeasca si la tine
![]() |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
irinel75 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 17 June 02 From: VASLUI ![]() |
sint Negre.....
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2006
- VS-58-KNX MEGANE SEDAN 2 / 1.5 dci 102CP
|
|
touche |
![]()
|
QUOTE .eu zic ca depinde si de solutia cu care intretineti plasticaraia masinii... nu cred ca are o importanta , la mine s-au decojit dupa 2-3 saptamani si nu am dat cu nimic de ele |
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
brimex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 21 July 07 ![]() |
dar asta apare numai la cele bej?! daca imi iau cu int negru nu e mai bine?
![]() |
--------------------
dacia
logan
2006 1.4 to be..or not to be:)
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Apare si la cele cu manere negre numai ca nu sare asa de tare in ochi
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
VladimirG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 27 July 07 ![]() |
Citind acest topic m-am uitat si la manerele mele. 3 puncte sarite pe manerul din partea soferului. Cel din dreapta e inca (subliniez inca!) intreg.
Mai am 4 luni de garantie asa ca am sa incerc sa le schimb. Am citit insa ca unele service-uri fac nazuri cand e vorba de schimbarea manerelor. Unde imi recomandati sa ma duc ca sa nu mai am munca de convingere cu ei ? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
2006 Full Option
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am reclamat la service ipso (caroserie) exfolierea manerelor. Au facut poze si trimit "alerta" la Renault Romania. Garantia expira pe 8 aug. Manerele au culoarea bej, masina e Megane 2.1. Defectul l-am bagat in seama cam acum 3 luni, aparand mai intai la sofer, apoi si la pasager. Asa ca irinel75, fii cu ochii pe manere in astea 4 luni, nu se stie niciodata cand se manifesta defectul. Poate ai totusi noroc, si nu se exfoliaza.
|
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
radari |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 30 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(HACKMIKEY @ 25 Jul 2007, 10:59) De curiozitate, mai are cineva care a schimbat manerle pe garantie probleme cu ele, adica se mai decojesc astea schimbate? Sau chiar sunt mai bune? La mine a inceput a doua decojire ![]() prima oara in jur de 2000km, acum 12k km. exact un an intre ele. chiar ma intreb dak are vreo legatura cu perioada calda a anului |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1.6-16V Daewoo Nubira II - 2002,1.6-105hp
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Le-am schimbat si eu ieri. Am trecut intamplator prin fata la Serus, si am zis sa intru sa vad care e treaba cu manerele...o ora mai tarziu, aveam deja alte manere.
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:51 |