Manerele interioare se cojesc, Megane 2.2 (in special) si 2.1
![]() ![]() ![]() |
Manerele interioare se cojesc, Megane 2.2 (in special) si 2.1
richie |
![]()
|
||
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|||
B 55 ROD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 25 December 06 ![]() |
cu adevarat DA....se cojesc la privilege manerele.....mie pe la 20 000 a inceput sa mi se cojeasca cel din dreapta......cu adevarat MEGANE-ul se uzeaza moral (daca putem sa spunem asa) dar asta este......
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dCi Privilege Beige Angorra 2004
- B-04-ROD
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
eu am doar 8000 si deja la sofer am o pata neagra cam cat unghia de la degetul mic...
![]() |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
..bun.. se cojesc, ca si ale mele se cojesc....insa a mai schimbat cineva recent pe garantie acele manere?????..ca eu am facut o constatare prin oct....
|
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
B 55 ROD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 25 December 06 ![]() |
ce constatare sa mai fac ca deja imi iesise din garantie cand au inceput sa se cojeasca.......nu prea avem ce sa facem....asta e renaultul.....
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dCi Privilege Beige Angorra 2004
- B-04-ROD
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
Deci problema se manifesta doar la echiparea Privilege, care are manerele bej? Expression cum are manerele? Negre? Alea nu se cojesc?
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
consmat |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 29 August 06 From: Constanta ![]() |
Da manerele se schimba pe garantie fara nici o problema. Eu am avut doua puncte unde sarise 'vopseaua', si mi le-au schimbat (dupa aprox 1 luna cei drept). Si nu ti-l schimba doar pe cel defect ci pe amandoua.
Asa ca cei care nu le-au schimbat inca sa faca galagie...... ca tre sa le schimbe! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Lux Privilege
2006 1.9dCI
- CT-07-EKW
|
|
VladL |
![]()
|
![]() Bored at work Group: Members Posts: 292 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
@ccezar2004: O solutie alternativa ar fi asta:
http://www.autoaccesorii.ro/standard_category.php?parent=59 Cei drept e pentru bord, dar poate merge si pe manere dupa ce se curata sau sa pui in zona unde pui mana mai des sa o protejezi. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II.2 Luxe Privilege - 1.5 100CP
2006
|
|
adrian baltalunga |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 February 07 ![]() |
Schimbat maner dreapta cojit - pe garantie - la Targoviste. E drept, a fost nevoie de ceva insistente din partea dealerului pe langa cei de la Renault, dar s-a rezolvat! La un moment dat am cerut o copie dupa raspunsul scris de la Renault in care refuza schimbarea lor - nu a mai fost cazul, intr-o saptamana le-au trimis.
Daca va "ajuta" cu ceva, se pare ca aceeasi problema o are si Skoda Octavia - vedeti vwforum! |
--------------------
renault
megane 2
2005 sedan privilege
|
|
madmax1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 2 March 06 From: bucharest ![]() |
schimbat manere pe garantie la serus fara insistente, fara comentarii.
sa vedem cum se comporta astea. sunt identice. sper ca vopseaua sa fie de calitate mai buna. |
--------------------
renault
clio
bicorp 2003
|
|
adymateo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 27 July 06 From: Homeland Security ![]() |
sal!eu am vazut pe manerul din stanga, cel de care traga ca sa inchizi usa cand intri in masina, e de culoare neagra si am observat ca intr-un loc micut a sarit vopseaua aia de pe el!pentru cei care au dotarea confort expression, la voi tot asa a inceput sa apara?se pot schimba astea pe garantie???
|
--------------------
Renault
Talisman
2016 TCE 200 Intens, 4Control, BOSE 2016 TCe 200 Intens, 4Control, BOSE, Pack asist, Pack securitate, Pack Easy Parking
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
E aceeasi problema ca si la Privilege, numai ca vopseaua e neagra nu bej si plasticul de dedesubt e negru, deci nu se vede asa tare. Tot cam asa e manerul si la Laguna, insa numai pe fata, catre usa nu are vopseaua aia cauciucata. Plus ca pare mai bine facut, nu am observat nici un semn de oboseala al vopselei pe acolo.
Ar trebui sa se schimbe si la al tau pe garantie - cu destul scandal, desigur. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
Maine am programare la reprezentanta pentru schimbarea manerelor. S-au miscat rapid, acum doua zile am facut actele si a doua zi m-au sunat sa ma anunte cand trebuie sa vin. Au recunoscut in fata mea ca au avut mari probleme cu un lot si cica noile manere o sa fie mult mai bune. Ramane de vazut.
QUOTE Daca va "ajuta" cu ceva, se pare ca aceeasi problema o are si Skoda Octavia - vedeti vwforum! deasemenea la Seat si Passat This post has been edited by touche: 29 Mar 2007, 12:37 |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
QUOTE(consmat @ 6 Feb 2007, 13:47) Da manerele se schimba pe garantie fara nici o problema. Eu am avut doua puncte unde sarise 'vopseaua', si mi le-au schimbat (dupa aprox 1 luna cei drept). Si nu ti-l schimba doar pe cel defect ci pe amandoua. Si mie mi le-au schimbat acum vreo doua saptamani fara sa comenteze. Era vopseaua sarita de pe cel din dreapta dar le-au schimbat pe amandoua. A durat vreo 2 saptamani de cand le-au comandata pana cand au venit si mi le-au montat. La fel s-a intamplat si cu jaluzeaua dreapta spate (cand era frig nu se mai tragea inapoi). S-a schimbat pe garantie fara comentarii. |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Ia ca am ajuns sa revitalizez si eu topicul asta din pacate. Au aparut si la mine doua puncticele negre pe manerul din stanga. Masina are 7 luni si 11000km. O sa ma duc peste ei mai incolo ...mie mi s-a cojit si suportul acela de sub radio-cd, dar daca nu exista si alte precedente ezita sa mi-l schimbe.
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine primele semne
![]() Attached thumbnail(s) Imag003.jpg ( Size: 25.78k ) Number of downloads: 1098 |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
Zetu |
![]()
|
Da si la mine tot cam asa e ..
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
La mine si la cel de la sofer si la cel de la pasager dreapta au 2-3 puncte mici de zgarietura de la verighete. E cam naplacut...masina are 3000 km.Cand inchid usa ating cu verigheta manerul iar el, necredinciosu, incet incet a facut semne de buna purtare.Da stiu...o sa ziceti...da verigheta jos
![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF
2007
|
|
sorlaglivio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiam de acesta problema si am folosit un AMBIPUR exact in ziua in care am ridicat masina megane sedan prima au fost ceva scurgeri de la odorizant si bineinteles la consola centrala s-a exfoliat vopseaua acea cauciucata ! de ce au aplicat asa ceva este o enigma mai bine lasau plasticul asa brut . atasez niste poze.
Credeti ca am sanse la service sa-mi schimba sau sa-mi remedieze zic eu viciul asta de fabricatie ? Attached thumbnail(s) DSC00116.JPG ( Size: 150.58k ) Number of downloads: 1216 DSC00117.JPG ( Size: 132.47k ) Number of downloads: 1239 |
--------------------
Renault
Megane Estate 2.2 /1.5 dCI /105cp
2008/Privilege
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
nu cred ca este viciu de fabricatie atata timp cat vopseaua nu s-a decojit singura ci numai la contactul cu o alta substanta
merita sa incerci sa le schimbi pe garantie dar nu stiu daca o sa accepte cei de la reprezentanta |
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Si mai ales atunci cand in manual iti si spune sa nu folosesti astfel de odorizante.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Nasol moment. Nu cred ca vor sa auda de garantie. Dar nu stiai ca ataca plasticul dracia aia?
Off-topic: ce aveti unii dintre voi de puneti prostii d'alea in masina inca de cand e noua? Nu va place mirosul din fabrica? |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Am votat NU. Vreau sa schimb in DA. Rog un moderator sau admin sa faca aceasta schimbare.
s-a rezolvat This post has been edited by claus: 11 Jun 2007, 11:41 |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine s-a cojit putin vopseaua la manerul usii din dreapta fata. Megane 2.1 manerele sunt negre.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
votat DA...9900 km si a inceput sa se cojeasca cel de la sofer
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
touche |
![]()
|
9900 km si s-au decojit esti "norocos" ale mele s-au decojit dupa 2 saptmani ( pe la 1000 km)
|
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
sorlaglivio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu imi sustin parerea ca este un viciu de fabricatie - vopseaua probabil ecologica nu rezista in timp poate la mine a fost si utilizare defectuasa .Totusi va amintiti de batrana Dacie care costa de 3 ori mai putin si nu se intampla asa ceva la bord sau sa ne uitam la un Logan are intr-adevar plasticul fara vopsea dar avantajul este ca nu se cojeste ;morala mai bine ramanea asa fara vopsea (ar fi fost toata lumea multumita) sau turnat la culoarea respectiva bej sau negru mat banuiesc ca asta ar fi costat mai mult asa ca au recurs la varianta cea mai ieftina -deh daca vrei sa supravietuiesti concurentei tot mai stranse trebuie sa vinzi ieftin nu si atunci faci economii.
In final va mai spun ca am gasit o solutie ptr defectul asta : si anume se demonteaza piesa decolorata si se duce in targ la Vitan acolo exista un stand cu vopsele (cum intri pe dreapta langa un stalp de beton cu un proiector pe el)acolo se matuieste si se revopseste Le voilla ! Dar probabil ca problema va aparea din nou mai devreme sau mai tarziu asa ca mai bine fara vopsea ( la mine merge ca am bordul de culoare neagra). This post has been edited by sorlaglivio: 12 Jun 2007, 22:54 |
--------------------
Renault
2008/Privilege
|
|
touche |
![]()
|
nu ai incercat sa le spui ca s-a decojit din senin si sa le schimbi pe garantie? Ma gandesc ca ar putea sa fie aceeasi problema ca si la manare ( fara sa le spui adevaratul ) adica sa faci pe nestiutorul. Cand am fost la ei cu manerele nu au comentat nimic si totul a durat 2-3 zile! Eu zic sa incerci, nu cred ca ai nimic de pierdut
|
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
Zetu |
![]()
|
Mie mi s-a scorojit marginea de la cutiuta de sub radio. Nu s-a bagat nimeni sa mi-o schimbe ca nu au mai auzit sa se intample asa ceva. Astept sa mai apara precedente ca altfel ...e vina mea ...Mi se par dubioase metodele dupa care se acorda garantia, chiar nu poate sa existe ceva mai stiintific? decat "parerea mea e ca ati pus un odorizant acolo"
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
sorlaglivio |
![]()
|
Mai astept sa treaca ceva timp sa mai fac ceva kilometri si pe urma dau buzna peste ei,asa poate pare dubios intre timp o sa vad daca se mai cojeste ceva si intr-adevar la cutia de sub cd foarte fin aproape insesizabil se cojeste la margini, daca va uitati atent sunt sigur ca la toti detinatorii se observa.
Ma intreb daca a patit cineva asa ceva si la radio-cd ca este aceeasi vopsea si sunt sigur ca in timp daca actionezi de la butoane si nu le menajezi cu ajutorul satelitului de la volan se va curata in jurul lor. |
--------------------
Renault
2008/Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 08:19 |