Manerele interioare se cojesc, Megane 2.2 (in special) si 2.1
![]() ![]() ![]() |
Manerele interioare se cojesc, Megane 2.2 (in special) si 2.1
ccezar2004 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
|
||
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|||
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Am si eu o intrebare pentru cei cu privilege. Manerul are alta textura pe partea dinspre usa ? ca am fost azi si m-am uitat mai atent la manerul de la o masina din showroom si am observat ca partea dinspre usa e mai sensibila iar cea dinspre exterior mai plasticoasa si are si alta nuanta. Asa e si la voi ? sau au schimbat intre timp?!
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Este tot din plastic bej deschis. Pe fata este cu vopsea,parca cauciucata,care cred ca o sa se cojeasca cat de curand
![]() Oricum feresc cat pot manerele astea meseriase,o sa ajungem sa tragem usa cu o sfoara ![]() |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Lamuriti-ma, va rog, si pe mine: eu stiu un renault megane 2.1 din 2005 ce pare ca are minerele metalice integral, adica nu vopsite. La astea noi, numai la Privilege sunt vopsite?! Ca nu inteleg. Mentionez ca inca nu am megane.
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Este vorba de manerele de care tragi usa,nu de alea cu care deschizi(deblochezi)
![]() |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa va linistesc, si la un VW Passat am patit acelasi lucru, decojirea vopselei de pe manerul usii soferului. Ce-i drept, Passatul este productie 1996 si problema nu s-a manifestat in primii ani.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Danezu |
![]()
|
Eu am patit si la un Audi A4 din 1999,dupa 3 ani....... si este mai rau ca la Megane,nu se poate vopsi
![]() |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
sarcasm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 October 06 ![]() |
La 56.00% nu s-a cojit vopseaua de pe manere...mira-m-ash, dar sigur se va coji mai devreme sau mai tarziu. Pana la urma a rezolvat careva problema? E cineva aici care a scos manerele si le-a revopsit? La mine s-a cojit si masca de la aer conditionat si casetofon, dar bine asta din cauza mea, a curs niste ambi pur deci aveti grija
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.5 80HP Fac sport extrem cu Dacia! Cu ochii inchisi o calc imi place senzatia!
|
|
geo.meg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 17 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Aveti grija ce silicon folositi pentru bord , ca la mine a inceput sa se cojeasca partea centrala , masca de langa parbriz .
![]() Am observat ca , daca se da la o parte stratul acel infect de vopsea neagra , dedesupt ramane un plastic negru care parca e mai frumos decat porcaria aia de vopsea si rezista mai bine in timp . ![]() Cred ca mai bine il curat de tot si ramane totul pe negru . ![]() Referitor la manerele de la usi , inca mai rezista , eu le am deja negre si daca se cojesc nu prea se observa . Calitatea lasa de dorit , sa se curete vopseaua dupa cateva luni . A , era sa uit ,sa aveti grija si ce fel de Ambipur folositi ca la mine in dreptul ventilatiei au aparut cateva crapaturi ale vopselei de pe plastic care s-a exfoliat la contactul cu alcolul din sticluta minune . ![]() This post has been edited by geo.meg: 5 Oct 2006, 22:30 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
-Expression
|
|
viorel230 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 1 August 06 ![]() |
si eu am patit-o de la ambipur...parce e cariata consola aia de ventilatie centrala...intr-un colt..probabil ca a curs ambipur...mai bune sunt fratilor clasicele bradulete...
|
--------------------
renault
ESPACE V 2.0 DCI
2019 ESPACE V 2019 2.0 DCI 160 CP
|
|
consmat |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 29 August 06 From: Constanta ![]() |
Salutare, Am si eu aceasi problema cu decojitul manerelor!
Pana acum mi-a aparut numai la usa din dreapta fata. Ce-i drept masina e noua, are doar 2 luni, si n-ar trebuie sa se intample astfel de probleme. Totusi m-am infiintat cu masina la dealer si o sa mi-o schimbe pe garantie. |
--------------------
Renault
Megane Lux Privilege
2006 1.9dCI
- CT-07-EKW
|
|
cricu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 15 October 06 From: Oradea ![]() |
Initial am crezut ca problema see "datoreaza" de mana "dibace" a electricianului ce mi-a schimbat cablajul pentru usa (probleme de contacte si gemul nu mi se mai misca), insa se pare ca e o problema de conceptie si de material. Pur si simplu vopseaua aia nu adera bine direct pe plastic. Deocamdata e foarte putin vizibil la manderul de la sofer, insa ma astept sa se extinda si sa apara si la celelalte usi.
Cand devine insuportabil de apucam de cojit, sau demontare, hartie abraziva fina, grund si vopsea in ton cu interiorul si ceau calu'! insa ramane un aspect pe care l-am semnalat si la rubrica "greieri"; finisajele interioare, desi aratoase lasa de dorit cand vine vorba de fiabilitate. |
--------------------
Renault
Megane II.1 Sedane 21000km
02/2006
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
hakkinen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 13 November 05 ![]() |
Dupa 2 ani si 24.000 km nici un semn pe manere,masina e Confort Privilege.Intrebare pt cei cu manere cojite-cu ce le curatati de praf sau murdarie? Conteaza destul de mult,cred si substantele cu care intra in contact.Personal folosesc servetele ,,Sano,, si nu am observat sa atace vreunul din elementele de plastic al habitaclului ,cu atat mai putin plasticul de pe manere.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 Luxury Renault Laguna 2.0 dci -2007, Luxury+xenon
BMW 118-2008. |
|
consmat |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 29 August 06 From: Constanta ![]() |
Eu pana acum nu am spalat-o decat la spalatorie. Curatarea s-a facut cu laveta umeda si atat.
|
--------------------
Renault
Megane Lux Privilege
2006 1.9dCI
- CT-07-EKW
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Idem, laveta umezita cu apa chioara.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
eu nici nu am apucat sa o spal
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
gabiamzis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 2 November 06 ![]() |
eu am lasat un bradut mirositor agatat de butonu de reglaj al oglinzilor, acolo unde a atins maneru s-a decojit rau de tot cam cat o moneda de 50 bani,asta pare accident dar si manerul din stanga a inceput cate un pic sa se decojeasca
|
--------------------
megane 2
estate 1,5dci 80cp
2004
|
|
Lioncosti |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 23 January 06 ![]() |
Si la mine a inceput sa apara un semn. Pana acum nu-mi explicam ce s-a intamplat pentru ca sunt foarte atent cu masina mea. Acum e totul clar. Daca le-a schimbat cineva in garantie sa spuna si la ce dealer a facut constatarea.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dci 80cp
2006 M II fara facelift Confort Privilege
|
|
consmat |
![]()
|
Inginerul din Constanta mi-a spus ca deja au schimbat dea la una sau doua masini, dar este de asteptat destul de mut. Tot el mi-a zis ca nu toti au reusit sa le schimbe pe garantie. Acum stau si astept ...... ca inca cei de la renault n-au catadicsit sa-mi trimita nici un raspuns de mai bine de o luna!
|
--------------------
Renault
Megane Lux Privilege
2006 1.9dCI
- CT-07-EKW
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Si eu astept un raspuns de la cei din C-ta de prin vara...si m-am cam saturat de asteptat...cred ca voiimbraca totul in piele bej!
|
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Salutare, oameni buni!
Vopseaua de pe manerele usilor nu este...chiar vopsea...Ci o foile poliuretanica, plina de coloranti aplicata vacuumatic... Decojirea este fireasca dupa o anumita perioada de timp...Materialul (folia) devine poros si ''prinde aer'' intre el si manerul propriu-zis...Si e firesc, fiind vorba de o folie de nici un milimetru grosime, sa se cojeasca... Faptul ca, dupa numai cateva zile-luni devine poros, demonstreaza slaba calitate a foliei. Deci, nu va mai lasati orbiti de explicatiile abracadabrante oferite Mosh Bujie de la service. Is mecanic de avioane, iar procedeul asta de aplicare vacuumatica a unei folii poliuretanice e folosit din plin la noi in bransa, tot pentru manere, leviere si alte comenzi... Deci, cei care aveti probleme d-astea, fuguta la service si spargeti-le geamurile cu manerele! Cojirea foliei, mai ales pe partea dinspre interiorul masinii al manerului (acolo unde mana nu aplica forta pentru a inchide portiera...) este, evident, viciu de fabricatie: calitate slaba a foliei sau vacuumare incorecta... |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
razu |
![]()
|
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@Adila16: Yusuf ala de vacumeaza manaere
![]() Senzatia, la palparea manerelor, e diferita in exterior fata de interior - deci tot o vopsea aplicata dar mult mai rezistenta L.E. ar trebui calculat procentul de exfoliere a manerelor pe generatie si model sau 2.1 separat de 2.2! ![]() This post has been edited by razu: 5 Nov 2006, 23:14 |
--------------------
Renault
Megane
2004 hatch
- DB 05 LSJ Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Daca poate consola pe cineva - cumnatul meu, posesor Peugeot 307, Dimond Kit la reducere (volan si schimbator imbracate in piele plus alte amanunte) a fost sa-si schimbe volanul in garantie. De ce? Arata ca naiba! Pielea de pe volan arata de parca ar fi fost "raschetata" cu cutitul! Si asta la o masina de 20,000 km. So, shit happens to everyone... (Bine, la Mercedes nu mi s-a intamplat asta!...
![]() Dupa parerea mea, ar trebui mers la reprezentanta si facut un pic scandal daca replica lor este "Asa sunt toate, noi va schimbam manerele, insa o sa se intample din nou." La un moment dat citeam undeva de masini diferite pentru piete diferite...Oare cei din Europa de Vest patesc necazul asta? |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
radari |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 30 September 05 From: Bucuresti ![]() |
manarele schimbate nu mai au absolut nicio problema.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1.6-16V Daewoo Nubira II - 2002,1.6-105hp
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
Fisichelule "pielea" se comporta asa pentru ca este sintetica.
la viitoarea masina o sa-l pun pe dealer sa-mi dea in scris de care e pielea si unde pt ca ei fac smecherii. Spun piele full si dupa aia afli ca in anumite zone, multe de altfel, e sintetica. Neshte aburitori. Dar cei de la Reno depasesc orice masura. Am intrebat recent in showroom - de curios sa vad cate de "profesionisti" sunt daca e piele naturala si toti se jurau ca peste tot e asa. Mananca rahat cu polonicul. |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
intr-adevar piele exista DOAR pe volan si schimbator (la anumite modele)
![]() |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Gata, am votat si io "DA'. Masina mi-a venit la sf. lui apr., are 7500 km (din care doar vreo 300 in oras), e folosita doar in weekend-uri si singurul concediu care l-a prins pana acum. Interesant mi se pare ca cele 2 portiuni exfoliate (minuscule acum, dar promitatoare pt. viitorul apropiat) sunt pe partea ext. a manerului din dreapta. Am verificat cu minutiozitate (nici chiar cu lupa), inclusiv partea centrala a bordului, altele nu sunt, desi am atins cu tigara aprinsa ici - colo (n-a patit nimic in urma micilor torturi). Nu folosesc braduti, parfumuri etc. (inca miroase a nou!), iar interiorul nu stiu daca a fost spalat de 6 ori (fata de ext. - cca saptamanal). Intrucat sambata viitoare sau urmatoarea mi-am propus un tur al service-urilor R. din Braila, Buzau si Focsani, voi afla pareri ale personalului de pe acolo si eventuale solutii. Stay in touch!
This post has been edited by Io_mi_s: 19 Nov 2006, 13:08 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
CICiprian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 30 November 06 From: Iasi ![]() |
Mi s-a decojit bine de tot la masca de la casetofon si de la aerul conditionat din fata.
La o spalatorie mi-au pus Ambipur-ul invers si am observat abia a doua zi de a trebuit sa merg o sapt cu toate geamurile deschise sa scap de "putoare". Am fost la service, ~5 mil sa le schimb, 1 mil sa mi-o vopseasca el dar fara factura si cu garantia ca sigur nu o sa nimereasca aceiasi culoare. Cred ca o sa cumpar o folie autocolanta. Ma asigurat ca o sa patesc acelasi lucru si la manere de la portiere si frana de mana in curand, mai ales daca o murdaresc cu grasimi su orice alti solventi. |
--------------------
Renault
Megan Sedan II
2006 Luxe Privilege 1.6l 16V
|
|
patrick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 10 April 06 ![]() |
si la mine e dezastru pe manere.. ambele parti au ciupituri de folie.. iar in jurul schimbatorului a curs ceva lichid din bradulet si pur si simplu folia s-a umflat si apoi boom.. asa ca in vreo 5 puncte inclusiv la casetofon am ciupituri.. nu ma deranjeaza asta e.. e totusi renaul
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 1,6 16 V Megane II - 1,6 16 V 115+5 CP Mandru fost proprietar al unui Renault Megane II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 14:41 |