Manerele interioare se cojesc, Megane 2.2 (in special) si 2.1
![]() ![]() ![]() |
Manerele interioare se cojesc, Megane 2.2 (in special) si 2.1
inspektah |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 26 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
duster
1.5 dci 110
laureate 4x4,pack look,pack piele,esp,mp3
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si la mine au aparut azi dimineata.....puncte negre...pe manerul interior crem nu cel metalizat.....la 5200km.....
am si eu o intrebare. a incercat cineva sa puna manere negre????? si nu de astea crem vopsite????/ |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
manerele s-au decojit la echiparea privilege? daca da nu cred ca o sa arate prea bine cu manere negre
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la privilege.....
nu ma deranjeaza diferenta de culoare mai ales ca bordul e negru cu crem....asa sunt io mai ciudat cu asortatul culorilor.... pana si masina miam comandato sa fie in culorile interiorului bej poivre...cu bandouri de plastic..... cel mai mult ma intereseaza daca aiai vor sa accepte sa imi schimbe cu manerele negre....doar partea dinspre fata usii.... This post has been edited by b76bgaarh: 16 Aug 2007, 13:37 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Se schimba pe garantie. Eu le-am schimbat chiar in ultima saptamana de garantie. Daca nu citeam pe forum, aveam si acum manere decojite.
|
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
stiu ca se schimba....pe garantie.....
dar eu vreau sa imi puna unele negre in loc de crem.................... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Si alea negre se cojesc, numai ca nu se observa asa de tare.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
catamunt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 26 February 07 From: Vaslui ![]() |
|
--------------------
renault megan sedan
1.5dci 85cp, mp3, senzori parcare
mai 2007
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ale mele sunt schimbate de pe 9 februarie si inca se tin bine. N-am mai avut probleme cu noul set.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Le schimbam pana da renou faliment
![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
...Sau vor gasi ceva motive sa nu le mai shimbe: deficiente de exploatare/praful omniprezent
![]() Cand am vazut ca problema asta apare si la M 2.2. ,in fiecare zi le studiez cu atentie si am mare grija cand le ating (inclusiv evit sa ating manerul cu verigheta)Deocamdata, nimic ![]() This post has been edited by cata70: 16 Aug 2007, 20:00 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
eu am masina din octombrie anul trecut si umblu destul de mult cu ea, dar nu mi s-au decojit manerele. sunt norocos, inseamna
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2007/coupe Megane 2.2 coupe 1.6 16v dynamique full
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
foarte norocos
|
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
ma gandeam sa nu fie o problema cu o solutie cu care fiecare curata pe dinauntru, nu stiu, dar totusi sunt prea multi cu decojire ca sa fie un tip de solutie de curatat....just a thought
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu-ti face iluzii ca ai fi scapat. La mine primele semne de decojire au aparut la mai tarziu de 1 an si jumatate de la cumparare. Mai ai timp, pana ti se termina garantia.
|
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
czs |
![]()
|
Corect, mai am timp, inca un an! eu chiar nu am avut grija sa nu cumva sa ating manerele cu ceva de la care sa se poata decoji... eh....om trai si om vedea, nu?
![]() off topic: stiti ca la audi a3 se decojesc manerele? (bineinteles ca nu cred ca la toate, asa cum nu cred nici la megane ca la toate se decojesc) interesant, nu? |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
touche |
![]()
|
problema manerelor este des intalnite, nu numai la audi am am vazut problema asta si la passat ( ultimul model )
|
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
czs |
![]()
|
o fi de la ceva vopsea "smechera" gen ecologica? cine stie? mie inca nu mi se decojeste si cand mi s-or decoji, o sa ma bucur ca nu am luat passat sa mi se decojeasca la ala
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
de aia vreau io unele fara vopsea.....
apropo stiti cum pot sa dau vopseaua aia cauciucata jos de pe ele.......culoarea neagra e la fel ca cea de pe bord....... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
czs |
![]()
|
nu stiu cum s-ar putea, si nici nu vreau sa incerc pe ale mele
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
A mea iubita a apucat manerul doar cu unghile si a luat vopseaua de pe el. Le-am schimbat pe garantie plus un bec dublu filament pentru stop/pozitie (3.24 ron)....tanaaaa
This post has been edited by Mutzunache: 2 Oct 2007, 13:26 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
mutzunache au mai facut constatare cu poze etc ca sa primeasca aprobare de la renault romania sau ti-au schimbat direct?, cat a durat ca si eu urmeaza sa merg cu ele...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Lunea trecuta am fost, au facut o fisa, poze, etc... si m-au sunat vineri, au sosit,azi am trecut pe acolo...in 20 de minute le-am schimbat si gata...oricum sunt diferite, e alt tip de vopsea...asa mi se pare
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
radari |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 30 September 05 From: Bucuresti ![]() |
io sunt deja la al doilea set care se decojeste. as vrea sa scot toata folia asta crem si sa le las negre (ma refer la partea din interior). cred ca o sa arate f bine si negre fiind.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1.6-16V Daewoo Nubira II - 2002,1.6-105hp
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Cred ca arata mult mai bine negre si nu cred ca se decojesc, nu prea vad ce s-ar decojii ca aia e culoarea plasticului din care sunt facute. Eu unul le am negre si nici o zgarietura macar iar cand le sterg apas chiar mai tare si nimic
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
harrow |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mda, si la mine s-au cojit manerele(Megane II Estate Privillege 1,9dCi) si de ce sa nu recunosc ca ma cam deranjeaza vizual. Ce sa facem, prea-binele e dusmanul binelui. Daca erau negre erau urate. Am apreciat mult la francezi gustul in raport cu masinile nemtesti care sunt deosebit de fade, inchise, monotone, simple, etc.la interior. Am vreo 10000km. si n-as putea spune ca am vreo mare nemultumire. Oricum ceea ce ma incanta cel mai mult este nervul motorului. Categoric este cel mai tare motor de 1,9 diesel si as putea spune ca se bate si cu unele de 2 litri, vezi Superb, Passat, Mondeo care datorita masei mai mari, in ciuda motorului mai puternic, sunt cam egale cu Megane-ul asta la acceleratia 0-100.
Attached thumbnail(s) masina_mea.jpg ( Size: 1.07mb ) Number of downloads: 723 |
--------------------
Renault
Megane Estate 1,9dCi, 130CP
- B50FMY
iunie 2007, Privilege cu trapa
|
|
IONIX 74 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 28 October 07 From: Piatra Neamț ![]() |
Singura explicație a fenomenului o pun pe seama inelelor sau a verighetei de pe degetele de la mâna stângă. Sunt curios dacă se întâmplă același lucru și la mânerul din dreapta?
|
--------------------
renault
megane II sedane
- NT 74 HIP
2007 manager
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Am si eu o mica problema cu capacul cd-playerului. Deasupra butoanelor am observat doua basici. Care inevitabil in curand se vor sparge si se vor exfolia. Sa ma duc acum in service sa cer schimbarea cd-playerul? Sau macar luarea la cunostinta a problemei astfel incat pe viitor sa nu imi spuna ca mi-a curs parfurmant acolo si de ce aceea s-a exfoliat?
This post has been edited by ssilviu: 11 Nov 2007, 21:24 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pai du-te cat mai repede, desi cred ca tot raspunsul cu parfumantul o sa-l primesti.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pai da, dar acum or sa vada ca materialul de pe basici e ca ala de pe restul casetofonului si nu a primit nici un fel de tratament extern.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 02:27 |