S-a batut palma pentru Daewoo Automobile, Oare ce urmează?
![]() ![]() ![]() |
S-a batut palma pentru Daewoo Automobile, Oare ce urmează?
cristi.r |
![]()
|
||
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
megane
diesel
2006
|
|||
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Mda dar sa fim seriosi, am prefera General Motors sau Ford nu TATA sau ZAZ.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
De ce "am prefera" ? Rog raspuns argumentat temeinic, nu de genul: "Ford e Ford totusi ..." !
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Simplu. Daca vine GM sau ford se poate vedea modelul Dacia. Daca vine cine stie ce producator obscur poti vedea modelul Aro.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
klaus are dreptate! o sa ajungem sa procedam si noi ca si vest-europenii, sa ne luam masinile noi din Germanica sau macar din Ungaria. Oricum, din cate am vazut, unele masini sunt mai ieftine la ei decat la noi!
Asa ca renault sa se spele pe cap cu asa zisul monopol. |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 444 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE Reprezentanții grupului Tata din India, ce a depus o scrisoare de intenție pentru uzina din Bănie, au sosit ieri la Craiova. După ce conducerea DWAR le-a prezentat zestrea fabricii, cei de la Tata au purtat discuții pe marginea unei eventuale cumpărări a uzinei. În cursul după-amiezii, reprezentanții grupului Tata se vor întâlni cu oficialități de la București. Surse din Ministerul Economiei și Comerțului au declarat că șansele grupului Tata sunt mici în fața celor de la Ford sau GM, constructori de automobile de peste un veac pe piața mondială. Până acum, Ford, General Motors, Cherry și Tata s-au arătat interesate de privatizarea Daewoo România. Sursa: Editie Speciala de Oltenia, Craiova, azi Concluzia: linistiti-va, degeaba vrea tata, daca nu vrea si mama ![]() This post has been edited by yoncv: 18 Jan 2007, 09:24 |
--------------------
VW
Jetta
- dj-17-???
2017
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
"Producatori obscuri"
Eu spun sa nu subestimati abilitatile lui Tata. Cititi si voi istoria familiei Tata in industrii, si veti avea o surpriza... Si, in fond, ar putea fi chiar mai bine cu Tata decat cu GM sau Ford. Acestia din urma joaca intr-o piata cu concurenta acerba, si in ultima vreme cam pierd. Tata e pe cale sa deschida o piata cu potential enorm pe plan mondial. Poate nu e acelasi prestigiu, dar banii (=> locurile de munca, etc...) ar putea fi mult mai multi. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
In fond ce mai conteaza cine o cumpara daca ce se va face acolo se va vinde si economia noastra ar avea de castigat.
|
--------------------
Dacia
Logan
- CT 82 PWR
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
asta e cel mai bun lucru
![]() din cate am auzit de pe la altii "mai mari..." industria constructoare de masini reprezinta una dintre cele mai puternice industrii intr-un stat, aici referindu-ma la nr mare uzine si domenii pe care le cuprinde |
--------------------
*
*
- *
*
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Hmm devine interesant ...
Oare cine va avea castig ? http://www.capital.ro/index.php?section=ar...wsletter_link=1 |
--------------------
Dacia
Logan
- HD-XX-XXX
Laureate plus România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
nu stiu daca este vreo sansa ca Russian machines sa preia aceasta uzina. Nu stiu daca ar mai fabrica masini, sau nu cumva s-ar rezuma la fabricarea de componente mecanice pentru GM.
|
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
- CT-89-PAD|TX-6273-TX
2006 E | 1999 Doamne ajuta!
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Oho. Daca baietii sar cu spaga in schema si mai ales avand in vedere ultimele vizite ale unor rusi pe la mult iubitul nostru Tariceanu eu zic ca sansele sunt reale.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
buggy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 20 April 07 ![]() |
Hai mai frate chiar de chinezi rusi si indieni sa avem noi parte la Craiova stiu ca poate ei sar mai bine la cap cu spaga dar cred ca meritam o firma serioasa la Daewoo sa faca concurenta tare la Dacia poate mai scad si preturile
![]() |
--------------------
hyundai
accent
2007/benzina 1.4 std+ABS
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hotnews.ro) Ford vrea Daewoo Craiova pentru a face fata cererii de pe piata europeana Ford vrea sa cumpere Daewoo Automobile Craiova pentru a-si extinde capacitatea de productie, astfel incat sa faca fata cererii din Europa. Declaratia - data pentru revista Automotive News, ii apartine lui John Fleming, presedintele Ford Europe, si survine intrarii oficiale in cursa pentru preluarea Daewoo Craiova. Fleming a spus ca Ford face fata tot mai greu cererii din Europa si are nevoie cat mai rapid de o capacitate suplimentara de productie, de 150.000 de unitati pe an, capacitate care va fi extinsa la 200.000 de automobile anual. Ford a produs anul trecut 1,8 milioane de vehicule in Europa, cu 10% peste capacitatea fabricilor sale. "Acest lucru nu poate continua mult timp", a spus oficialul Ford. Compania americana estimeaza ca in acest an va vinde doua milioane de automobile in Europa. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Ford isi doreste fabrica de la Craiova dar inteleg de la surse din piata ca GM ar fi preferat pentru ca liniile de productie s-ar preta mai bine....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Eu cred ca Ford o sa o ia.
1. pentru ca acum vor sa vanda Jaguarul si Land Roverul ca sa faca rost de cascaval. 2. pentru ca in 2009 noua Fiesta va fi vanduta in State 3. pentru ca fabricile din Europa sunt suprasolicitate si Europa este printre putinele locuri unde au reusit sa faca bani. |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
pe langa ce spui tu se mai adauga si o dorita vanzare a Volvo...catre BMW sau Renault...e o stire pe aici pe forum...deci tot ce se poate
|
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
- CT-89-PAD|TX-6273-TX
2006 E | 1999 Doamne ajuta!
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
macar de s-ar fabrica si la noi mondeo sau focus si nu fieste si mai stiu eu ce.
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
nightelf |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
"Comisia de privatizare a fostei uzine de automobile Daewoo Craiova a validat, vineri, documentele de participare depuse de singurul ofertant, producătorul american Ford, urmând să înceapă, săptămâna viitoare, luni, negocierile cu investitorul selectat. "
Sa fie intr-un ceas bun! (pt renault ![]() This post has been edited by nightelf: 6 Jul 2007, 12:48 |
--------------------
Dacia
Logan
- B31xxxx
1.4 MPI Contact: 0752083972
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
astazi se deschide plicu cu oferta ford ....curios ce au scris acolo
![]() |
--------------------
*
*
- *
*
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
eu cred ca ford va cumpara-spuneau ca vor sa extinda capacitatile de productie pt a face fata cererii credcande din europa
|
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Cred ca la noi o sa fabrice modelele mai ieftine (Fiesta, Focus), eventual si utilitarele. Odata anuntasera ca vor sa faca si ei o masina low-cost (Fiesta cu portbagaj mare).
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Sa fie intr-un ceas bun
![]() Dupa aproape 60 de ani, Ford revine in Romania. Cam off-topic da' mor de curiozitate: stie cineva, unde anume, erau amplasate halele de asamblare Ford? This post has been edited by YO4RLP: 6 Jul 2007, 15:41 |
--------------------
Dacia
SuperNova
- GL-06-EAF
Confort 2002 Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de scris au scris....ei....acum sa vedem daca se afla cat a fost spaga........
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
De luni incep negocierile cu Ford.
|
--------------------
Pegas
22
- TL 11 PAA
2006
|
|
mihai5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 2 September 04 From: Craiova ![]() |
S-a mai amanat...
QUOTE Comisia de privatizare a Automobile Craiova a solicitat reprezentantilor companiei Ford completarea unor documente de participare, astfel incat negocierile pentru vanzarea fabricii din Craiova, programate initial luni, au fost amanate, se arata intr-un comunicat al AVAS. Ford este singurul ofertant pentru fabrica de la Craiova HotNews |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
- DJ-06-
2005-1.6 16V
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 444 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE (Editie Speciala, Craiova) Pe lângă investițiile de sute de milioane de euro, angajările masive și producția anuală de sute de mii de autovehicule, Ford vrea să implementeze la Craiova și tehnologia necesară fabricării motoarelor cu emisii reduse de noxe, generic numite Flexifuel. Motoarele Flexifuel produse de Ford funcționează pe baza unui amestec între un combustibil convențional și unul ecologic, cum este E85 (85 la sută bioetanol, 15 procente benzină), dar pot fi alimentate și strict cu benzină, de unde și flexibilitatea sugerată în denumire. Până acum, motorizarea a fost implementată pe modelele Focus și C-MAX, disponibile, în Europa, pe piețele de desfacere din 12 state. În Suedia, prima țară în care au fost lansate versiunile ecologice, acestea ajunseseră să reprezinte, în 2006, jumătate din vânzările companiei. Ford a anunțat deja că intenționează să-și extindă gama de la începutul anului viitor, oferind versiuni Flexifuel pentru noul Mondeo, Galaxy și S-MAX. Interesant. La noi n-am vazut E85 de vinzare, dar in 2-3 ani se pot intimpla multe. In plus, se pare ca vor face si modele mai mari, nu doar Fiesta. |
--------------------
VW
Jetta
- dj-17-???
2017
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
ar fi super ca Ford sa cumpere fabrica de la Craiova
|
--------------------
Dacia
Logan
- CT 82 PWR
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 05:09 |