S-a batut palma pentru Daewoo Automobile, Oare ce urmează?
![]() ![]() ![]() |
S-a batut palma pentru Daewoo Automobile, Oare ce urmează?
body |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
- PH-72-BVR PH-77-MMR
2007/2008 body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si daca vine Ford si face Focus?
E?... Asta da concurent la logan... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ba chiar noul Mondeo
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da. Mondeo.....pe la 5000 E...Da' nu va spun daca e CIP sau DDP. Va mai las sa fierbeti putin.....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Klaus, nu te supara, ai doar vise erotice cu patru roti, sau stii tu ceva si ne spui, asa, subtil? Sau, te distrezi pe seama noastra, a alora mai fraieri, care chiar speram sa vedem si Craiova si ARO "pe drumul cel bun". Doar oricine altcineva ar veni decat rombuletul sa faca masinute la Craiova, asa, pe un pret ca pentru noi (de 4 cifre sau abia putin peste), am avea cu totii numai de castigat. Cata vreme golanelul meu merge bine n-am de gand sa-l dau, dar poate ar mai scadea pretul la piese si intretinere daca apar altii cu "masina de 5000 de parai UE".
This post has been edited by HERON: 5 Sep 2006, 09:31 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
- HRxx---
Ambiance-2006 Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
THESUN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 25 May 06 ![]() |
Mai baieti ce sunt banerele alea cu Bine ati venit ...bla bla de la Otopeni incoace !?!?...Oare vor sa-l induioseze pe corean sa cumpere fabrica de la Craiova!?!...Exista zvonuri ca presedintele corean ar veni insotit de presedintele Hyudai Motor ...Poate vom asista la o surpriza!!!...
|
--------------------
DACIA
1310
- B 33 XUX MENTE ET MALEO
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Da o sa faca hyundai cupe la 5000 de eur
![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
Vine 100% FORD-ul.
|
--------------------
Dacia
1410 Sport
- ag-08-umu
xxx Decat sarac si bolnav,...mai bine sanatos si bogat !!!!
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
De cand se tot vorbeste ca vine un investitor la Daewoo..., de ani de zile aud ba Ford, ba Chrysler... toate marcile le-am auzit intr-un fel legate de Craiova. Eu cred ca muuult timp n-o sa se intample nimic. Deocamdata se fabrica Matiz + piese de schimb pt Daewoo in general si cred ca multa vreme o sa continue asa...
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Cielo nu ofera dotari moderne gen airbaguri, abs... Omu a vrut sa isi improspateze mijlocul de transport.
Poate ca moskvichiurile rusesti erau de 100 de ori mai fiabile decat mama masinii nemtesti de acum, si ce folos? |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Oare daca ar relansa Oltcitul la 100 000 de milioane ce s-ar intampla? E? Nu v-ar tenta un TRS cu ceva dotari moderne?
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
ar fi o idee meseriasa sa se fabrice focus si fiesta in RO (d.t.p.d.v)
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
- este!
2003
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
La o prima vedere se pare ca statul roman ar vrea sa vada fabrica de la Craiova sub tutela Ford....
Tariceanu transmite Ford ca statul poate acorda facilitati la reprivatizarea Automobile Craiova |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
E clar ca vine Fordul. Stiati ca Ford are drept de preemptiune?
Si mai stiati ca tocmai isi inchide fabrica din Spania unde se facea Fiesta? http://www.evenimentulzilei.ro/article.php?artid=273218 Noul Fiesta se va face la Craiova. Dixit. Pentru colectionari, editie limitata culoare verde-praz. ![]() This post has been edited by modulsys: 22 Sep 2006, 22:27 |
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
In sfarsit, o veste buna.
|
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
- B14xxx
TCe 90
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Păi să încep să pun banii deoparte, să-mi iau Fiesta în 2008!
![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
diesel_power |
![]()
|
Oare pt noi romanii va fi mai ieftin un fiesta produs aici decat unul din spania? Cred ca tot acelasi pret va fi. Poate piesele de schimb for fi aduse mai repede de dealer iar reteaua de service-uri mai extinsa. Fiesta asta noua e o masinuta care chiar imi place, chiar daca nu are portbagaj mare, pt oras un tdci ar fi ideal.
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Important este daca fac doar montaj sau si productie de componente CKD (la fel ca Renault).
Oricum ar fi, e clar o veste buna! |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
escobar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 27 March 06 ![]() |
Din surse sigure si de incredere vor veni cei de la Lexus
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 plus
- x xx xxx
2006
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
da gata cu caterinca...
pe bune chiar am crezut ca sunt vesti noi legate de DAEWOO craiova....si voi va tineti de glume ![]() |
--------------------
*
*
- *
*
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ofertele gigantilor pentru Daewoo @ Florin Cepraga) Fiecare dintre marii petitori ai fabricii de la Craiova au interese in Romania. General Motors, Ford si Renault-Nissan se confrunta insa si cu probleme financiare. Trei dintre cei patru potentiali cumparatori ai Daewoo Automobile Romania (DWAR) se pregatesc sa depuna ofertele pentru uzina capabila sa produca 150.000 de autoturisme si 300.000 de motoare pe an. Reprezentantii General Motors sint atrasi de Craiova pentru productia de motoare. De altfel, GM este proprietarul fabricii coreene Daewoo Motor inca din 2002. Ford ar putea fi interesat de Romania pentru productia modelului Fiesta, in prezent fabricat in Spania. Prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu a declarat, in cadrul unei intilniri cu oficialii Ford, ca e dispus sa acorde viitorului proprietar “facilitati in conformitate cu normele concurentiale europene”. Renault-Nissan isi reitereaza interesul pentru Daewoo Craiova, unde ar putea produce modelul Logan. Cu toate acestea, reprezentantii Automobile Dacia spun ca la Pitesti exista destule resurse pentru productia de Logan. La sfirsitul acestei luni, Automobile Dacia va prezenta oficial modelul break la Salonul Auto de la Paris. Singurul outsider, creditat de altfel cu cele mai mici sanse, ramine Chevy Automobile din China. Problemele financiare ale ofertantilor General Motors, cel mai mare producator mondial de automobile, se afla in toiul procesului de restructurare, dupa ce in 2005 a raportat pierderi de 10,6 miliarde de dolari. In cadrul acestui proces, au fost acordate compensatii pentru peste 34.000 de muncitori care au fost disponibilizati, iar 12 fabrici vor fi inchise. Ford, unul dintre principalii rivali ai GM alaturi de Toyota, trece tot printr-un proces de restructurare, in urma caruia situatia brandurilor britanice de lux Jaguar si Aston Martin este incerta. Presedintele Ford, Bill Ford, a anuntat ca ia in calcul posibilitatea vinzarii Aston Martin si chiar a Jaguar pentru a reinvesti in alte marci. Alianta Renault-Nissan si-a redus marja de profitabilitate in acest an, pe seama cresterii costurilor materiilor prime. Cumparaturi de sarbatori Statul roman a preluat, prin Automobile Craiova, 51% din DWAR de la partea coreeana reprezentata de Daewoo Motor contra sumei de 60 de milioane de dolari. Statul detine 72,4% din Automobile Craiova. Fabrica de automobile de la Craiova produce modelele Matiz, Cielo si Nubira. In primele cinci luni ale acestui an, a produs 7.500 de automobile. Fabrica are 3.600 de angajati si a raportat, in 2004, o cifra de afaceri de aproximativ 200 de milioane de euro. In prezent, jumatate din cifra de afaceri este realizata din productia de motoare si cutii de viteze. Potrivit Ministrului Economiei si Comertului, Codrut Seres, procedura de privatizare a uzinei cu un investitor strategic va incepe in termen de doua luni de la finalizarea tranzactiei, prevazuta pentru 15-20 octombrie. Statul va mentine in aceasta perioada numarul de angajati si exista posibilitatea unor noi angajari. Seres a mai afirmat ca autoritatile romane intentioneaza sa transfere unui investitor strategic un pachet majoritar de actiuni, care poate fi de 51 pina la 100%, pina la sfirsitul acestui an. articol aparut in Cotidianul |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
CatalinMarian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 10 November 04 ![]() |
Eu cred ca Ford are cele mai mari sanse. Renault nu va cumpara Automobile Craiova pentru ca vanzarile la LOGAN pentru intern sunt stationare (in cifre absolute) cota de piata reducandu-se cu cateva procente. La export deja au cateva locatii de productie, iar in Europa nu cred ca va creste cererea de autoturisme LOGAN. Conform cu declaratiile celor de la Dacia se mai poate creste cadenta productiei zilnice cu vreo 10% pe liniile actuale.
Poate se vor produce la Craiova Fiesta, Fusion sau chiar Focus ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN Laureate 1.4
- BC XX XXX
2005
|
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Ma vad nevoit sa repet, Ford are drept de preemptiune. Adica in momentul in care s-a hotarat Ford sa vina, gata: stop joc.
Iar Ford se pare ca s-a hotarat. |
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Da de unde pana unde drept de preeemptiune ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Hmmm se pare că vom conduce Fiesta "made in Romania"
http://stiri.rol.ro/detaliere.php?id=380173 Să auzim de bine ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- HD-XX-XXX
Laureate plus România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
he he.. daca vor face urmatoarea generatie de fiesta, loganul a scapat de concurenta. Oricat ati da-o , eu cred ca cel mai ieftin fiesta va costa cat cel mai scump logan diesel
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(aphophis @ 26 Sep 2006, 00:23) Oricat ati da-o , eu cred ca cel mai ieftin fiesta va costa cat cel mai scump logan diesel Dar ce ai face daca ai avea un MACAR un Focus 1.6 Ti-VCT 16V, 115 CP pe piata noastra la max 2000EU peste Logan Prestige, in echipare apropiata? Asociaza o oferta de pret ca pt. piata noastra cu o oferta de finantare asemanatoare cu cea a BRD pt. Logan, basca facilitati acordate producatorului, etcetc...Dar deja visam ![]() This post has been edited by adip: 26 Sep 2006, 00:00 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
pai sa vedem mai intai ce vor face la craiova, dar daca au de gand sa faca fiesta urmatoare, nu va exista concurenta aia pe care o vor multi de pe aici. Deci.. e bine?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Corect, numai avangardistii vor cumpara Ford, romanul o stie pe a lui, Dacia.
Cand a aparut Cielo, care era cea mai evoluata masina construita in Romania, cine a cumparat? (e drept ca era mai scumpa, sau chiar f. scumpa pt. omul de rand). |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
- B14xxx
TCe 90
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 21:28 |