S-a batut palma pentru Daewoo Automobile, Oare ce urmează?
![]() ![]() ![]() |
S-a batut palma pentru Daewoo Automobile, Oare ce urmează?
spooky51 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|||
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, intr-adevar pretul era nerusinat de mare. Dar au avut meritul de a fi introdus in productie in Romania prima masina la care nu aveai nevoie de trusa de scule.
Stiu oameni care nu au un patent in masina si o au de 10 ani masina. Pe cand la vechea berlina trebuia sa ai totul dupa tine (mai putin blocul motor) Acum la masina moderna iti da cric, roata de rezerva si atat. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
- B14xxx
TCe 90
|
|
Rhadoo_4 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 28 July 06 ![]() |
Cielo a fost ..ma rog inca este o masina buna, fiabila dupa parerea mea, daca stau sa ma gandesc singurul defect era pretul, in rest tinuta de drum e f buna, si sa nu mai vorbim ca, garantia la cielo e de 3 ani, si la dacie 1 jumate daca nu vrei sa platesti.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004-Scala
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
off topic,
Da, garantia e 3 ani, dar platesti de te rupe, din 6 in 6 luni iti schimba uleiul si alte consumabile, de mergi sau nu mergi cu masina. Ai sase revizii.............. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
- B14xxx
TCe 90
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Poate daca Logan ramane fara concurenta in felul asta ii mai creste pretul si se mai potolesc acei peizani care ar da oricat pt o dacie din patriotism, pt care nu exista alta masina mai buna decat dacia.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Cornel001 @ 25 Sep 2006, 17:13) Asa zicea musiu Seres, ca din '94 de la fosta privatizare il au. De unde pana unde, numai ei stiu. Apropo de asta, azi dupa-amiaza se intalneste Tariceanu cu John Fleming, Președintele Ford Europa. De urmarit conferinta de presa. |
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Exista deja o varianta (de fapt cica doua) Fiesta sedan, bazata pe actuala Fiesta. S-ar putea sa o fabrice (asta sau cea bazata pe vers. urmatoare) la costuri mai reduse, asa ca pentru pietele in dezvoltare, cum e Symbol pt Clio.
This post has been edited by Cornel001: 26 Sep 2006, 09:28 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
Nu cred ca sint multi cretini care sa cumpere logan din patriotism, cumpara ca ar fi piesele mai ieftine si ca reteaua de service este activa in toate orasele.
|
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Te asigur eu ca cel putin in Pitesti sunt f multi.
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Bill @ 26 Sep 2006, 06:56) Corect, numai avangardistii vor cumpara Ford, romanul o stie pe a lui, Dacia. Cand a aparut Cielo, care era cea mai evoluata masina construita in Romania, cine a cumparat? (e drept ca era mai scumpa, sau chiar f. scumpa pt. omul de rand). avangardisti o laie, asa le place unora sa se considera mai altcumva daca iau orice altceva inafara de logan. Pur si simplu o vor cumpara cei ce si-o vor permite. Punct |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.775 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si daca Ford va face la Craiova o masina asemanatoare Logan-ului ? Adica cu aceleasi solutii tehnice ieftine . . ..
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Macar nu va fi loganul singura masina ieftina cu solutii ieftine, din Europa. Ca mai stiu eu unele de prin koreea cu aceleasi solutii...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.775 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
sa nu mai zic de "monopol pe pret" . . . . .
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Bill |
![]()
|
@aphophis
Punem pariu ca si daca ar avea acelasi pret Fiesta si Logan, tot Logan-ul s-ar vinde mai bine? S-ar gasi argumente, ba ca are portbagajul mai mare, ba ca e mai lata, ba ca............ |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
- B14xxx
TCe 90
|
|
aphophis |
![]()
|
normal ca vor fi oameni care vor prefera loganul , de cand e fiesta masina perfecta? Pur si simplu vor fi oameni care vor avea nevoie de un portbagaj. Ceea ce un hatch fiesta nu le va oferi. Ce faci? Nu mai cari ce ai de carat ca vrei fiesta??
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
diesel_power |
![]()
|
Eu unul am nevoie de portbagaj, ba chiar si 510l mi se par putini, asadar nu as cumpara o fiesta fiindca imi este inutila, desi imi place tare mult ca masina.
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Si ce mare lucru sa faca Fiesta Sedan, Break, etc.
Clio Symbol? 510l portbagaj va spune ceva? |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Am si eu o nelamurire...pentru un om normal de este nevoie de atata spatiu in portbagaj? daca esti familist profesionist cu 3 copii si road-tripuri de ce nu iti cumperi un estate?
Loganul este o masina prea mare pentru o familie normala. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si nissan primera e o masina prea mare pentru o familie normala... Dar evident, paiul din ochii altuia e mai vizibil...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Da mai da' nissanul are usile groase macar, Loganul nici macar atat.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Nissan Primera nu e masina de familie....Ca masina de familie eu vreau un Estate ceva , cum este Laguna 2 Estate , sau de ce nu , Laguna3 ca tot e aproape gata.
Primera este o limuzina si se incadreaza in dimensiunile acestor masini. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
aphophis |
![]()
|
lol primera, mondeo plus o gramada de masini de clasa medie sunt si masini de familie. Si sunt la fel de mari. Si portbagajul ala nu e pus chiar aiurea
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
LemonDemon |
![]()
|
lol sau nu Primera e limuzina , e mai mare ca Mondeo , si da , am voie sa imi iau si familia cu ea
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Meganer @ 26 Sep 2006, 17:07) Care 530? Cu 20 de litri in plus decat la Logan. Mie oricum imi sunt inutili, sper sa nu vad oribiliciuni gen Fiesta sedan, poate scapam de moda asta a plecatului cu casa in spinare. Altfel in portbagaje dintr-astea nu poti sa pui un monitor de 14 cu tot cu cutie. |
--------------------
.
.
.
|
|
aphophis |
![]()
|
pentru aia iti iei golanul break
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Bill |
![]()
|
Cum credeti ca sta unui cetatean, care merge zilnic 50 km prin Bucuresti cu un Logan Break? Cea mai mare parte singur in masina, iar ca bagaje o geanta sau un dosar? Iar o data pe saptamana merge la supermarket sa isi ia iaurt. Si sa-l mai prinda si Summitul francofoniei.
Optim ar fi sa aiba un Matiz pt. oras si un Logan Break pt. afara. Asta in situatia unui venit mic. Sau o Fiesta pt. oras, un Nissan Primera pt. afara si de ce nu un Toyota Land Cruiser 100 pt. iarna (chiar si sezonul ploilor prin Bucuresti ![]() Noi ne luam doar o masina ca atata ne permitem, sa fie universala, de mers la serviciu, la piata, la nunta, in concediu in Grecia, s.a.m.d. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
- B14xxx
TCe 90
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ford fiesta ghia 1.4 tdci la numai 11.000 euro ddp. plus 4 ani garantie fara limita de km si 12 ani la caroserie.plus un pachet de drumuri grele standard. mmmmmmmmmmm ce bine suna
![]() P.S intr-o fiesta intra muuuuuuult mai usor un monitor de 17 cu tot cu cutie. ptr ca hayonul are deschiderea foarte mare iar bancheta spate se rabateaza. si rezulta un spatiu de 2 ori cat in portbagajul loganului sau symbolului. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aphophis |
![]()
|
da, dar uiti ca intr-un sedan ca symbol, logan sau ceva de genul poti sa cari si 5 oameni si cu destule bagaje. cu fiesta ce faci in cazul asta?
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
@cristib
No shit. Da' daca ai avea auzul ceva mai fin, ai constata ca nu suna chiar asa de bine. 4 ani aia is praf pentru ochiul tau. De fapt is vreo 2 ani pe masina si inca 2 pe motor + cutie....ATAT. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@cristib
Nu vreau sa fiu Toma necredinciosu' dar unde ai vazut tu asemenea Ford la banii aia.Ca eu m-am interesat pentru cineva de un Ford Fiesta si iesea la vreo 11 k ddp benzina si destul de saracut ca dotari. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 05:19 |